opgelicht, afgevallen en dagje artis en nog veel meer!

Hallo daar!

Zo zo wat gaat een week hard voorbij!
Ik heb een hoop te vertellen en ook een hoop om te laten zien!
Allereerst maar even vertellen dat het erg goed gaat met mijn lijn…. ik ben nu 3 weken bezig en er is al 3 kilo af! Het viel me eerst een beetje tegen maar ik moet ook niet te snel, te veel afvallen want anders zit het er zo weer aan! We houden stug vol!!! Nog 7 te gaan!!!!!!
Verder zijn we afgelopen maandag een dagje naar artis geweest met de trein! groot feest natuurlijk voor Max haha
Dscn6073
Bij papa op schoot!

Dscn6075
wat is dit spannend!

Dscn6078
mijn kanjers!

Dscn6083
volgens mij ziet Max iets, wat ik niet zie hahaha

Dscn6087
Het blijft allemaal interresant

Dscn6090
hoezo wordt ik te groot voor de bak??

Dscn6097
wat lach je nou?? de zon schijnt hoor!

Dscn6099
Max ook doen Papa!!!

Dscn6104
mijn lieffies

Dscn6114
apies kijken!

Dscn6115
LOVE

Dscn6116
tijd voor een roseetje, biertje en ijsje!!!

Dscn6120
onze knappe prinses

Dscn6121
ik kan ook gekke bekken trekken hoor!

Dscn6122

Dscn6125

Dscn6132
hahaha hoezo lekker bekkie???!!!

Dscn6133
met dit bekkie krijg ik alles voor elkaar! om op te vreten toch??

Dscn6135

Dscn6138
jut en jul

Dscn6140
lekker bekkie schat

Dscn6142
nee dit ziet er lekker uit!

Dscn6148
i luv you!

Dscn6149
als afsluiting nog een ijsje eten! en Mae kreeg der geen genoeg van!

Dscn6150
Samen spelen, samen delen

Dscn6152
smaakt het lieverd?? hihi

Dscn6153
Mae krijgt er geen genoeg van!

Het was een super super leuke dag!
Enne donderdag hebben we weer zon leuke dag want dan gaan we samen met Bianca, Jos, Lotte en Sanne ook een dagje naar de dierentuin maar dan naar Blijdorp!!!!!!! hebben er zin in!!

Nou en zoals je net zag wordt Mae toch wel te groot voor de bak… en dus hebben we de wandelwagenzit uit de kelder gehaald!
Dscn6154
Kijk der is zitten….. oohhh wat gaat de tijd hard…. dat baby gevoel wordt nu al minder…. ze ligt gewoon niet meer in de bak…. snik snik…. laatste keer dat ik die gebruik…. kan wel janken hahaha maar he, ik ben zo blij en gelukkig met 2 gezonde kindjes, en laat het nou net de 2 liefste te zijn!!!!!
Dscn6193

Dscn6196
nou dan heb ik toch niks te veel gezegd he…..!!!

Het gaat trouwens erg goed met ze, Max heeft soms erg last van de puberteit…. maar moet zeggen dat het nu weer rustig lijkt, ook had ie ineens het probleem dat ie sochtends om half 7 wakker werd en dan begon te jammeren…. (dat heeft ie nog nooit gedaan!!!) en dat hij smiddags gewoon niet kon/ging slapen! kwam dan zijn bed uit en ging aan het hekje staan
jammeren…. wat ik ook deed… niks hielp!! af en toe kon hij dan ook echt het bloed onder onze nagels halen… dat ik het af en toe gewoon even niet meer wist… hij luisterde gewoon voor geen meter… of hij deed express super wild tegenover mae of naar ons… echt onuitstaanbaar! Mede dankzij Danny, mijn mams en mijn zusje kon ik af en toe ff mijn hart luchten, want soms kon ik hem wel #@#@!!!!! zo erg hoor, omdat gevoel te krijgen bij je eigen kind! Alleen daarom werd ik zo verdrietig en wanhopig…..! maar wat ik dus al zei momenteel gaat het weer erg goed met mijn gooise kakker! oh wat houd ik toch van dat lekkere kereltje!
En ja onze Mae… onze lachebek!! nog steeds zo vreselijk makkelijk en vrolijk!
11072009

11072009_006

Ben gisteren voorzichtig maar is begonnen met wat broodkorstjes want ze kijkt ons eten echt uit de mond! morgen moet ik ook naar het C.B en dan wil ik even overleggen of ik al die 4de fles mag laten…. en dan meer al met ons ritme mee,
momenteel zit ze nu op:
8 uur fles, 12 uur fles, 14 uur fruit of groente, 16.uur fles en om 20 uur fles
maar ik wil dus nu 1 fles eruit knallen en dan groente erbij geven. dus dan zou het ongeveer zo worden
8 uur fles,9,30 beetje sap en een liga, 12 uur fles, en korstje brood, 14 uur fruit, 17 uur groente en dan 19 uur laatste fles!
volgens mij moet dat wel te doen zijn, geen idee meer wanneer ik dat met Max deed!! hahaha
Verder denk ik dat ze last heeft van tandjes want gisteren en vandaag was ze niet helemaal der zelf, sneller uitgespeeld en toch wel wat huilerig, ook als ze in bed lag, terwijl je der anders nooit hoort, dus maar ff in de gaten houden!!

Maar goed… wat moest ik nog meer kwijt… ohja… ben opgelicht!!!!
het zit nm zo, ik heb nm bij een webwinkel voor 100 euro aan badkamer assesoires besteld. Na een aantal dagen nog geen pakketje te hebben ontvangen heb ik haar gemaild waar het bleef, maar helaas zonder resultaat. Na nog eens 3 dagen niks te hebben gehoord, ben ik haar gaan googlen… en ja hoor, ik kwam op tros radar terecht… daar regende het klachten over deze webwinkel.
Er waren een paar dames die schreven dat ze vaak na aandringen toch het pakketje verzond en zeker als je het had over de politie ze wel reageerde. Dus ik klom weer in mijn toetsenbord en heb haar vriendelijk doch dringend een mail gestuurd waarin ik haar de kans geef om het voor dinsdag te hebben verzonden, en/of te ontvangen en/of geld terug krijg. Mocht dit niet zo zijn, ik genoodzaakt ben om naar de politie te stappen en ik inmiddels weet dat het dus klachten regelt bij de tros. De volgende dag had ik zo waar een mail in mijn inbox! Dat ze het pakketje had verzonden en kreeg ik een track en trace nummer… je raadt het al… het nummer is niet bekend bij track en trace….!!! Ik ben zo ongelooflijk boos…. mede omdat ik zelf ook een webwinkel heb… maar goed als ik dinsdag niks binnen heb stap ik echt naar de politie!!!
Ze is nog niet van me af!
Dus lieve allemaal, bestel niks maar dan ook niks bij www.indyras.nl te eindhoven!!!
Mochten er toevallig mensen zijn die nog een tip voor me hebben hoor ik dat graag!
Maar goed, gelukkig zijn er ook goede dingen gebeurt via het internet want ik heb deze super gave kast gekocht!!
Dscn6300

Dscn6301
is ie niet mooi??? hihi zijn er zo onwijs trots op!!!
Verder gaat onze verkoop ook lekker, oma’s kast wordt deze week opgehaald de banken zijn weg, en dus wordt het wel erg kaal bij ons…
Dscn6366
maar we hebben dus de kast gekocht, bij de ikea hebben we een nieuwe tv kast gekocht, een schoenenkast, een nieuw bureau, een stoel voor Max en via marktplaats hebben we een nieuwe salontafel (ikea) en een hoekbank (ikea) en 2 feautails (ikea) gekocht!
Dus alle meubelen zijn er nu wel, alleen niet hier of nog in de doos, en dus mogen we de komende weken tijdelijk bivakeren in ons eigen huis hahaha ach je moet er wat voor over hebben he!

Verder zijn we vanochtend nog naar ons nieuwe huis geweest om nog wat dingen op te meten en om nog even wat foto’s te maken!
Dscn6304
onze slaapkamer vanaf de overloop(zolder)

Dscn6305
de overloop (zolder) vanaf onze kamer

Dscn6306
het washok plus opslagruimte

trap naar beneden(naar de eeste verdieping)
Dscn6308

trap naar begane grond
Dscn6309

de overloop(eerste verdieping)
Dscn6317
links wordt Max zijn kamer en rechts Mae der kamer

Dscn6318
links wordt kantoor en rechts wordt logeerkamer met zonnebank en opslag

de trap naar boven vanaf de beganegrond
Dscn6321

de hal
Dscn6322

toilet
Dscn6324

de keuken vanuit de woonkamer
Dscn6330

Dscn6333

Dscn6335

Dscn6337

woonkamer
Dscn6332

Dscn6328

Dscn6331

Dscn6347

de tuin
Dscn6338

Dscn6339

Dscn6342
Nou volgens mij moeten jullie nu wel een beetje een indruk hebben he??!!!
Oh we kunnen niet wachten! gelukkig zagen we nu weer dat er niet veel hoeft te gebeuren, alleen de kamers van de kindjes even witten, de deurtjes onder de trap wit schilderen, de pui van de schuifdeur wit maken, ons raamkozijn even scheuren en verfen en een kast in onze kamer maken. Nou dan heb ik wel al het grote werk verteld!!!
25 augustus is de overdracht en we gaan zaterdag 29 augustus over!!! In die tussen liggende dagen moeten we die klusjes dus in orde maken! Ik heb er alle vertrouwen in…. enne….. alle hulp is welkom hahaha
Dus heb je niks te doen op zaterdag 29 augustus weet ik nog wel iets heel leuks……

Heel veel lieve groetjes van mij

13 gedachtes over “opgelicht, afgevallen en dagje artis en nog veel meer!

 1. Wat een grappige foto’s van dat watergevecht! Pfff, wat hebben jullie hard moeten werken zeg deze week en dan ook nog eens met dit weer. Aankomende week wat rustiger hoop ik voor jullie!

 2. Haha! Wat leuk, zo’n watergevecht. Met zo’n groot zwembad heb je gelijk geen voortuin meer over. Maar goed, waterpret gaat boven alles en die tuin komt wel weer in zicht als de zon weer weg is.

 3. Hey familie!

  We hebben jullie weblog gevonden! Leuk verhaal van deze week en vooral om Max te zien spelen in het water! Geweldig! We hebben het filmpje net even samen zitten kijken. Zal m van de week ook nog even aan Tom laten zien….
  Super, dat het met het huis rond is! Heerlijk vooruitzicht! En al weer lekker druk gehad! Is wat niet, vakantie lijkt dan alweer erg ver weg! Deze week even weer bijkomen!

  Liefs van ons en knuffel van Tom voor Max!

 4. Wat fijn dat alles financieel nu ook geregeld is voor het huisje. Dan kan je dat hoofdstuk weer afsluiten.
  Jullie hebben inderdaad (zoals iedereen al schrijft) een drukke week achter de rug. Maar ondanks dat hebben jullie je wel vermaakt. Lekker watergevecht na het werken is altijd lekker met dat hete weer.
  Doe het deze week iets rustiger aan en geniet ervan. En ga eens wat vaker met z’n 2tjes weg, heerlijk! (moeten wij ook nog steeds hoor, maar manlief wil niet zijn meissie achter laten)

 5. Lekker dat alles nu rond is en dat jullie lekker naar je nieuwe huisje kunnen gaan verhuizen straks!

  De foto’s van het watergevecht en jullie mannetje in het ‘grote gooise’ zwembad zijn erg leuk! Maar inderdaad… geen foto’s van jullie meissie, die verwacht ik natuurlijk wel de volgende keer dan 😉

  xxx
  Nathalie

 6. Wat een leuke dag in Artis! Het blijft een mooie dierentuin, ook al is ie oud en wat kleiner als je tegenwoordig van een dierentuin mag verwachten.
  Gelukkig dat Max zijn peuterpuberbuien maar een paar dagen duren. Dat scheelt je een zenuwinzinking 😉
  En Mae alweer uit de wagenbak gegroeid…. Dat gaat zeker hard! Waar blijft de tijd.
  Balen zeg, dat je bent opgelicht. Daarom googelen wij altijd eerst voordat we iets bij een webwinkel bestellen. Maar dat zal jij nu voortaan waarschijnlijk ook wel doen. Het blijft wel schofterig dat zo’n winkel alsnog kan blijven bestaan.
  Wat ziet jullie toekomstige huis er mooi uit! Lekker ruim allemaal en dat balkenplafond in jullie slaapkamer is ook super mooi!

 7. sgat, ik hoef me toch nie apart te melden??? Dak kom helpen…..ik ben nog nie weggeweest….hihi
  kuske en love you….oh ja zeg tegen mijn ‘lieveling’ dat m daar ff zunnne eigen gsm moet vragen aan u ………

 8. Wat heeft Mae al een bruine benen!! Stoer joh! En wat een schitterende kast heb je gekocht! (ik hou daar ook heel erg van maar manlief vindt dat helemaal niks)
  Balen van die internettruus die je centen heeft ingepikt! Hopelijk komt dat nog goed maar ik ben d’r bang voor…

 9. Ohjee, wat een ellende. Ik heb eigenlijk nog nooit een vervelende ervaring gehad op internet. Bestel heel veel online. Goed dat je het meld. Ik hoop dat je je geld alsnog terug krijgt.
  Prachtige kast trouwens ! Wij hebben zoiets in hout. Perfect, oma’s antieke servies staat erin, en in het onderste deel past heel veel speelgoed.
  Wat groeien de kinderen hard hxc3xa8. Mae doet ook al weer lekker met alles mee zie ik.
  En inderdaad: soms jammer als er weer een fase voorbij is, maar elke leeftijd heeft wel weer wat vind ik.
  Nou sterkte nog even met kamperen, denk maar aan jullie paleisje straks..

  Groetjes, Lieke

 10. Allereerst…..DIE KAST!!!! WAUW!! Die vind ik ook zo ontzettend mooi!
  Hij zal wel prachtig staan in jullie nieuwe huis. En dan weet je het vast….wij komen jullie huisje snel een keer bewonderen hoor! (en een rosxc3xa9tje drinken dan eindelijk een keer!! hahaha)

  Het aftellen is nu echt begonnen he? Meis, voor je het weet hebbie die sleutel in je handen en na wat geverf is het helemaal jullie droomhuis, heerlijk lijkt me dat!

  Leuk zo’n dagje dierentuin! Overmorgen gaan we Blijdorp onveilig maken he? En weet je wat mijn missie die dag is?? Ons saampjes leuk op een foto krijgen (of trek jij altijd van die gekke bekken op foto’s???)

  Heb je eigenlijk je spulletjes nog binnen gekregen van die oplichtster??? Snap niet dat zij gewoon verder kan blijven gaan met die oplicht-gedoe terwijl ze al bekent staat overal…..is toch niet normaal!

  Nou meis, geef die lieve kindjes van je een dikke knuff….donderdag doe ik het zelf.

  Kus!!

 11. Sabien, als eerste wat een heerlijke foto’s weer! En wat is Max een leuk kereltje! Heerlijk! En Mae die word groot! Wow… inderdaad de wagenbak al uit, dan is het kleine/mini baby er echt wel af. Vond dat met Tess toen ook een ‘grote’ stap.

  Die kast is erg gaaf! Super! En tja als je, je eigen spulletjes kan verkopen en zelf alvast nieuwe dingen kan vinden… dan maar even ‘kamperen’ in je oude huisje hoor! Komt wel weer goed.

  Heb je al spulletjes ontvangen van die webshop? Lekker dan zo iemand die niet te vertrouwen is! Belachelijk ook trouwens, je zet niet een webshop op om de boel te belazeren… je wilt je producten verkopen.

  xxx
  Nathalie

 12. hallo,ik heb 29 maart 2010 voor 43,89 bij indyras op marktplaats gekocht en niet gekregen ,marktplaats doet er niets mee omdat er geen andere klachten zijn ,heeft u het geld terug gekregen ,ik heb zo veel mogelijk mais naar haar gestuurd en gedreigd met politie maar dat nog niet gedaan omdat iemand zei dat je dan een maand moet wachten of het nog komt,heb van tros radar ook veel op het internet gevonden maar niets van 2010 ,ze verandert de foto s en naam ,nog nooit zoiets mee gemaakt !groetjes ,ellie

 13. hoi,
  ook ik heb besteld welliswaar voor niet zo,n groot bedrag maar wacht ook nog steeds zonder reactie..door google kwam ik hier terecht..en ook bij tros radar..balen zeg!!leuke site btw..groetjes nicole..

Geef een reactie