weer aan het werk

hahaha wat erg zeg…. gewoon 2 weken niet gelogd…. ongelooflijk… het is bijna niet te doen om jullie ALLES te vertellen maar ik ga mijn best doen!

Allereerst zijn we met mijn paps en zusje en zus en aanhang wezen zwemmen in center parcs, bij de Eemhof, en dat was super gezellig!!
Dscn5096

Dscn5103

Dscn5116

Dscn5084_2

20090419_003

Dscn5132

Dscn5142

Dscn5144

Dscn5148

Max ging van elke glijbaan en vond niks te eng…. hij genoot enorm!
Ook Mae vond het oke, voor haar was het de eerste keer, maar echt gezwommen heeft ze niet want ze had net gedronken en was dus best moe!

20090419_001

20090419_010

20090419_023

Dscn5080

Dscn5121

Dscn5125

De dagen erna, was ik lekker thuis, genoten van mijn kindjes,
Dscn5069

Dscn5073

Dscn5070

21042009_001

21042009_002

21042009_003

22042009_008

26042009_002
Max wil ook een bh met zoogcompressen hahaha

Wat een lekker wijffie he!!!

en verder veel gerommeld in huis en van het zonnetje genoten, Jay en Sen die hier kwamen spelen en mijn mams van schiphol gehaald (kwamen nog bijna op tv, werden aangesproken door hello goodbey maar blijkbaar waren we niet interresant genoeg hahaha)
Verder ook druk geweest met de kraamsite en die is dan eindelijk klaar, dankzij Petra van webwinkelparadijs is het een super gave site geworden!
Kijk gauw op www.littlebabykraamzorg.nl
Enne… schrijf je gauw in!!

Vrijdags hebben we de hele dag in Almere huisjes bekeken
(trouwens…. wie was er zo bijdehand om een rot opmerking neer te zetten bij de vorige log???? we vinden je een beetje laf….. zet je de volgende keer gewoon je naam neer???)
…. het was een zeer vermoeiende dag, veel indrukken opgedaan, mooie huizen gezien, en minder mooie huizen gezien….
maar er was er toch wel 1 blijven hangen…. daar zijn we afgelopen week nog een keer geweest…..
en daar hebben we een bod opgedaan woensdag, kregen direct een tegenbod, waarna wij direct ons eindbod hebben geboden…. helaas maar vandaag hoorden we dat ze niet akkoord gaan….
Het is niet anders… we konden misschien iets meer maar dat doen we niet… er staat zo veel te koop, er is zo veel keuze en anders zitten we zo aan de top dat we straks niks meer kunnen doen…..
Ik moet je zeggen dat het heel veel met me doet… ik weet het nu wel ja, een huis kopen is niet niks… wat een stom spelletje is het eigenlijk!

Maar goed, kin omhoog en door zoeken!!!!

Verder ben ik afgelopen zaterdag begonnen met werken, had een gezinnetje in Hilversum gekregen en daar heb ik zaterdag gekraamd, totdat Sabrina, mijn vriendin belde dat het aan het rommelen was!
S’avonds om 12 uur belde ze me weer dat de VK er nu was en of ik wou komen…. als een gek ben ik er heen gescheurd en ja hoor na nog geen half uurtje was daar kleine DAAN!!!!
Dscn5159

Ongelooflijk mooi en wat heb je het goed gedaan brien!!! Top prestatie hoor. Ik was om half 4 thuis en ben daar dus nu de hele week aan het kramen! Super gezellig en alles gaat super!
(zus bedankt voor het oppassen he op de kids)

(sorry, maar weer op zijn kant, kreeg hem helaas niet gekanteld)

Het werken bevalt me weer super goed, heerlijk weer ff gewoon onder de mensen….. en de borstvoeding gaat ook goed, kolf gewoon en dat gaat tot op heden goed…. ene keer meer dan de andere keer maar mag niet klagen… zolang het goed gaat blijven we gewoon zo door gaan!

Moet wel zeggen, maar dat hebben jullie wel gemerkt dat ik nu echt tijd te kort kom…..
Na mijn werk, kids halen, koken, kids douchen, naar bed, nog een keer voeden, ga zo maar door…. en dan ben ik nu nog vroeg vrij….maar goed…. z
olang ik niet neer val hahaha blijven we lachen…..

Verder hier ook Koninginnedag gevierd, samen met Romy ons nichtje die vakantie heeft en hier al bijna de heel week aan het logeren is en met mijn paps.
Dscn5170
wat kleertjes gescoord, en 3 witte lampenkap voeten, en nieuw in de doos bob de bouwer spullen! Helemaal toppie dus!

Ook nog even naar de kermis in Hilversum geweest en mocht Max in de draaimolen enzo!!
hij vond het prachtig!!!!
Dscn5171

Dscn5172

Dscn5173

Dscn5174_2

Dscn5177

Dscn5168

Mae vond het allemaal prima en heeft heerlijk in de wagen mee gehobbelt!
30042009_002
Lekker bekkie he!!
Die handjes ook zo schattig over de rand, mensen bleven naar der kijken hahaha

Nou lieve allemaal dit was het wel weer, ga nu Mae voeden en dan samen met mijn nichtje X factor kijken!en lieve schat, ik hou van je…. nu ik weer aan het werk ben zien we elkaar amper maar schat we doen het voor een goed doel…. lieverd ik hou van je en ben trots op je!!!
niet vergeten hoor!

liefs sabien

16 gedachtes over “weer aan het werk

 1. Hey vriendin van me! 😉

  Jaaaaa, het was super he?!?!?!
  Ik heb zo ontzettend genoten! Zie je ook heel goed op de foto die ik nu als profielfoto op mijn hyves heb staan, daar straal ik echt! En zo was het ook!
  Jos en ik hadden het al over een volgende keer, dus eh….wanneer gaan we naar Blijdorp? Hahahaha!
  En die Max….ik ben er nog steeds verbaasd over! Wat kan die al goed praten zeg! Ja, struisvogel, hahaha, maar ook mijn naam en het hele woord dankjewel….het is écht een heerlijke mannetje!
  Met een schat van een zusje!!

  Ik heb ook bezig met me log, maar de foto’s lukken niet zoals ik wil en ook komt de tekst er niet uit zoals ik het zou willen…(hihihi, waar ik al niet moeilijk over kan doen he?!)Maar hij volgt écht snel!

  Kleine Mae groeit lekker door he. Fijn dat alles weer goed was op het buro, heeft ze nog last gehad van de prikjes?

  Jammer he dat het nog niet zo lukt met de huizen….maar als je toch weer terug gaat naar die ene van de kleine woonkamer, misschien is dat dan toch wel jullie nieuwe huis! (dat was toch die ik heb gezien??)
  Hij was wel super mooi!

  Nou meis, succes met de huizenjacht!
  Danny de groetjes (en ja…ook wij vonden het erg jammer dat hij er niet bij was, dus weer een reden voor een volgende date! hihi)
  En dikke kussen aan m’n vriendje Max en vriendinnetje Mae…en aan jezelf natuurlijk!!

 2. Wat een leuke dag was dat in Artis! (ik zit me alleen hevig af te vragen waar ze een lift hebben). Dierentuinen zijn gewoon ook erg leuk om heen te gaan en zeker met vrienden en kleine kinderen. Leuk hor, om elkaar dan eindelijk te ontmoeten.

  De huizenjacht gaat dus gewoon nog gestaag door. Je hebt in ieder geval genoeg keuze, maar hopelijk niet zoveel dat je door de huizen dat ene paleisje niet meer ziet 😉

  Liefs, Ruthy

 3. Oooo, alleen maar ‘geniet’ foto’s heerlijk! Het uitje met Bianca, Jos en de kids het spelen in de tuin met het mooie weer en de mooie tuin weer onkruid vrij en met plantjes!

  Wat een wijsneusje is Max ook, heerlijk! En Mae die doet het super, ze groeit lekker wat een lief bekkie en leuke pyama!

  Fijn weekend,
  xxx
  Nathalie

 4. Hoi Sabien !

  Wat leuk wat van je te horen !!
  Je komt altijd wel weer op ons pad hè.. Weet je nog vorige keer met dikke buik bij de HEMA ??
  Van harte nog met je dochter.
  Wat een schatjes allebei.
  Volgens mij geniet je volop !
  Wij ook, zitten weer in een heel andere fase, met kinderen die spontaan langs komen op de fiets, en Julian die aan de vrouw is, haha
  Ja ze zijn er tegenwoordig vroeg bij.
  Ik spreek je vast wel weer..

  Groetjes, Lieke & Julian

 5. Wat leuk dat je bij je vriendin aan het kramen bent en er voor haar, op dat bijzondere moment, was.
  Fijn dat de bv zo goed gaat. dat is altijd maar weer afwachten met al die drukte die er met werken weer op je af komt. Mara met al die baby’s om je heen word dat volgens mij toch best gestimuleerd de hele tijd. of niet?

  Huizen kijken is zeker een heel slopende bezigheid.Je moet ook zo goed weten wat je wilt, en zeker van je zaak zijn als je besluit te gaan bieden. Dan ga je je al helemaal voorstellen hoe het zou zijn om er te wonen en als je bod dan word afgeslagen kun je weer helemaal opnieuw beginnen.
  Maar in Almere staat er gelukkig een hele hoop te koop dus hopelijk staat er nog een huis helemaal naar jullie zin tussen.
  We lezen het wel weer!

 6. Sabien, wat een heerlijk stel heb je! Mooie website ook en weer aan het werk ook al. Wel meteen ook weer vol aan de bak!!

  Over je layout, mail me maar hoor 🙂 nathalie@ismoeder.nl. Over de thema’s… wat ik kan doen is een kopfoto in ‘twee delen’ bijvoorbeeld en dan het rechter menu voor de xc3xa9xc3xa9n en het linker menu voor de ander in verschillende kleuren. Genoeg ideexc3xabn, maar mail maar dan kunnen we even afstemmen wat je leuk vind 🙂

  Fijn weekend,
  Liefs,
  Nathalie

 7. Hoi Hoi,

  Tjee, wat heb je het druk: kramen, 2 kleine kinderen en ook nog op huizenjacht.
  Gelukkig ben je altijd heel positief, en als je gemotiveerd bent kan je een hoop is mijn ervaring. Inderdaad zit je in een luxe positie op de huizenmarkt, gewoon ff wachten er komt vast wel een ander huis voorbij.
  Maar ik weet wel hoe moeilijk het is hoor. Je valt op een huis, ziet je zelf het al inrichten en dan gaat het alsnog niet door. Maar hou vol, je vind vast wel iets.
  Ik snap trouwens niet wat er tegen Almere is. Lekker veel speelruimte voor de kinderen en niet zo idioot duur. Heb zelf een koophuis in Hilversum, en voor die prijs heb je een landgoed in Almere haha
  Maar goed, Julian zat al op school en dan wil je natuurlijk een beetje in de buurt blijven dus ben er erg blij mee.
  Wat een geweldig badpak heeft Mae trouwens aan, geweldig ! En Center Parcs is leuk he met die kleintjes. Wij gingen tussendoor wel eens naar Preston Palace, ken je dat ??
  Een soort all inclusive hotel met allemaal indoor faciliteiten waaronder een schitterend zwemparadijs ergens in het oosten van het land. Echt een aanrader !

  Nou spreek je weer, groetjes, Lieke

 8. Jeetje je zegt wel wat van ons, maar ook jullie mogen niet klagen hoor met jullie avonturen! Lekker wezen zwemmen, je was hier dan vlakbij! Je had best even langs kunnen komen hoor om een bakkie te doen! hahaha. Maar ja, dan is het maar de vraag of we thuis zijn. hihi. Wat wordt Max groot zeg. En Mae die vindt alles wel prima volgens mij. Veel succes met je praktijkje. Wie weet als we voor een 2e gaan dat we ons wel aanmelden bij je.

  Liefs Wendy & Aymee

 9. Wat snoezig dat badpakje van Mae, krijg spontaan zin om er ook xc3xa9xc3xa9n voor Phileine te kopen (maar ik heb wel vaker onbedwingbare neigingen om kleertjes te kopen, hahaha).
  Wat leuk die foto’s van die twee boeven in de box!

 10. Hey drukke-Bien! 😉

  Wel lekker weer aan het werk he? En gelijk bij je vriendin kunnen kramen, dat lijkt me echt super!
  Maar da’s zeker wel druk dan…werken, thuis je twee kids, de huizenjacht…hopen dat jullie nieuwe bod nou wel geaccepteerd wordt. (Ik zit heeeeeeel de dag al te duimen!De blaren staan er op, hihi)

  Wat heerlijk om te zien dat jullie zo genieten van de dagen die je vrij bent, lekker zwemmen, kermis….echt leuk!
  Wat staat dat badpakje trouwens geweldig bij Mae! En Max zo stoer op de draaimolen, geweldig!
  Wij gaan donderdag naar Plopsaland, kijken of we Sanne in een draaimolentje krijgen, hihii denk het niet!

  Nou lieverd, ik hoop xc3xa9cht dat het gaat lukken met het huis…ik hoor het wel!
  Dikke kus van Lotte en Sanne aan Max en Mae!

  Liefs!

 11. hoi Sabien, wat n heerlijk lange log heb je geschreven leuk zeg!!! mooie kopfoto heb je nu ook zeg ben je zelf zo creatief offe haha heb je m laten maken?? Nou de blouse is aangekomen hoor, tegen de tijd dat Thymen m aankan maak ik weleens een foto. We zijn een week op vakantie geweest dus vandaar mijn late reactie…..
  Liefs Sonja

  oja de link van thymen zijn site : http://www.ukkieveldhoven.beebiesite.nl

Geef een reactie