Nog maar heel even…..

En dan moet mag ik weer aan het werk….. ik moet je zeggen…. ik heb er z’on zin in….. gewoon weer ff Sabien zijn…. niet meer de hele dag maaaamaaaaa hahaha
Ik hou vreselijk veel van mijn kindjes maar mis toch echt de tijd voor mezelf… in mijn werk kan ik dat vinden….12 april loopt mijn uitkering af dus na pasen ga ik lekker weer aan de slag!
Momenteel ben ik wel al druk bezig voor werk, aangezien ik zelfstandige ben moet ik een website laten maken en ben ik bezig met reclame materiaal…. het wordt helemaal geweldig en kan niet wachten tot het af is…. wordt dus vervolgd!!!

Verder gaat het hier goed, Mae gaat super goed, heb het idee dat ze niet zo snel is als Max want als ik der op de buik leg houdt ze nog niet zo goed der nekje omhoog, maar dat komt vanzelf wel.
02042009001

02042009003
Echte liefde…. smelt smelt

Ook de borstsvoeding gaat nog steeds super, 24uur de laatste voeding en dan zou ze om 6 uur weer moeten maar het komt steeds vaker voor dat we allemaal nog om 7 uur liggen te slapen!
Wil nog ff op de 6 voedingen blijven aangezien Max toendertijd wat was afgevallen en de bv toen ook nog is terug liep en dat wil ik niet weer meemaken! Heb er zon spijt van dat ik uiteindelijk maar 3 maanden bv heb gegeven…. Ik zie het ook niet zitten om langer dan 6 maanden te voeden maar een maand of 4-5 lijkt me wel oke. We gaan het zien.

27032009003001
Wat een droppie he…. ze lacht echt de hele dag door. Ze huilt alleen als ze moe is of als ze honger heeft… ongelooflijk, ze begint nu ook echt op je te reageren, en dus probeert ze ook geluidjes te maken… eeuuurrrhhh aahhh zo schattig… maar wat gaat het hard joh!! Ongelooflijk!

Verder ben ik super blij met onze nieuwe computer, daardoor ben ik bijv aan het filmen geslagen met mijn telefoon want die kan ik nu met gemak op de computer zetten en dus weer hier op!!!

En toen we naar de kinderboerderij gingen moest er natuurlijk ook gefilmd worden hahaha

28032009
en daarna hebben we ook nog even geschommeld in de speeltuin….

Verder zijn we ook nog een dagje naar Ballorig geweest met Rianne en de kids en dat was erg gezellig!
Dscn4865_2

Dscn4885

Dscn4874

Dscn4901
Was weer een super gezellig dagje!

Verder wordt onze Max groot en dus…. werd het tijd voor echte stoere jongens onderbroeken, ofwel boxers en hemden….
Dscn4904
ff de kieteldood want hij wou niet op de foto haha

Verder waren Jay en Sen weer een dagje hier aan het spelen en dat was weer super gezellig….

Lekker samen keten onder de douche

en daarna ff knuffelen met elkaar
Dscn4924

En terwijl Sen alles prima vind zijn we met zijn allen gaan kleien
Dscn4932

Dscn4928

Dscn4933

Dscn4936
mijn gekleide creatie… goe he!!! hahaha

Dscn4937
Wat een gezellige bende he!

Verder hadden Rianne en ik gisteren nog een fotosessie van onze meiden, Kim en Danielle van Bobo fotografie hadden namelijk modellen nodig voor enkel en armbandjes van lovy en dus mochten wij weer komen!
Dscn4940

Dscn4941

Dscn4949

Dscn4950
Kijk die 2 meiden nou…. zo lief joh!!!

Als de meiden op site van lovy staan zal ik het even melden!!!

En ja verder zijn we zover dat we toch is rustig gaan kijken voor een ander huisje…. (we huren nog steeds particulier ons huis en dat is gewoon zonde) heel spannend allemaal want je wilt en kunt niet de hoogste prijs betalen en je wilt eigenlijk ook niet alles verbouwen maar soms is dat wel weer beter…. en waar willen we een huisje..??? in ieder geval in het gooi…. en dus zijn we druk aan het zoeken en aan het bellen!!! Spannende tijden dus weer.. maar eerst aftellen tot we weer mogen werken….

En hier nog 1 filmpje van mijn 2 stoere jongens

Liefs Sabien met der happy family

7 gedachtes over “Nog maar heel even…..

 1. Wat maken jullie toch weer een hoop mee in 1 week…
  Straks weer werken. Ik kan me voorstellen dat je er erg veel zin in hebt! Zeker nu je bezig bent met PR, reclame maken en een site. Dan ben je er nu toch best al druk mee bezig, ook al is het voorwerk. Spannend hoor en zeker nu ook met huizen kijken. Ik weet nog hoe spannend ik dat 2 jaar terug vond. haha! Een hele stap, en zeker nu met jullie 2 kindjes erbij.
  Wat een mooie foto’s van die fotosessie! Mae is amper 3 maanden en nu al een fotomodel!

  Heel veel succes met jullie zoektocht naar het ideale huis!

  Ruthy

 2. Altijd als wij door het Gooi rijden, dan zie ik altijd genoeg mooie huizen…alleen vallen die nooit binnen ons budget,haha.

  Ik kan me goed voorstellen dat je zin hebt om te werken. Ik vind het ook heerlijk om weer onder te mensen te zijn. Ik vind de dames natuurlijk helemaal geweldig, maar soms is het ook fijn om even geen ‘mamaaaaaaa, ik wil…….’ te horen.

  Groetjes!

 3. Hey Meis!

  Gisteren nog langs Naarden gereden met de auto van m’n werk….maar jullie gaan dus weer verhuizen, spannend!! Ik hoop dat jullie een geschikte woning kunnen vinden, ik weet hoe moeilijk het is, bij ons begint de tijd te dringen, we moeten deze maand toch echt een woning gaan vinden, want vanaf 1 augustus zijn wij dakloos! En tja ook iets vinden binnen je budget en of alles al klaar is of nog gedaan moet worden….je word alleen steeds kritischer al je steeds meer woningen heb bekeken zeg, dus wij zijn nu weer terug bij af….niet te kritisch zijn!

  En lekker weer aan het werk, wat heerlijk zeg! Echt even tijd voor jezelf is zeker lekker!

  En leuk die filmpjes van Max en Mae, hij is echt helemaal gek op z’n zusje zeg! Maar wat een heerlijk kereltje met de zonnebril op in de auto…en goed kijken waar hij heen moest gaan he!!

  Geniet maar lekker van je gezinnetje!! En zeker nu met het mooie weer!

  Liefs Angelique en Jesse

 4. Heb je log van de week al gelezen, maar dan weer effe snel en geen tijd om te reageren…..SORRY!! hihihi

  Maar wat een geweldig filmpje van Max achter het stuur! Die bril, hahahaha.
  En wat gaaf dat je dochter al aan het fotomodellen is geslagen joh, super! Ben benieuwd hoe ze zijn geworden!

  En op zoek naar een nieuw huis….spannend en leuk! Jullie hebben er 3 op het oog (toch? volgens je msn)is dat ook in Naarden?
  Wel zonde, want aan de foto’s te zien is jullie huisje xc3xa9cht super mooi!

  O meid, bijna weer aan de slag. Wel lekker he? Ik moet zeggen dat ik na die twee jaar thuis “zitten” het toch ook wel lekker vind om af en toe iets anders te doen dan mama zijn.

  Nou, wij zijn al aan het aftellen hier hoor! Tot snel!
  Dikke kus aan Max en Mae van Lotte en Sanne!

  Liefs

 5. Spannend huizen kijken, hopelijk zit er wat tussen dat naar je zin is en betaalbaar, ook niet erg overbodig ๐Ÿ˜‰

  Wat een heerlijke foto’s en filmpje weer!

  Bijna weer aan de slag, de tijd vliegt!! Succes ๐Ÿ™‚

  xxx
  Nathalie

Geef een reactie