39 weken, nog geen baby….

Hoi Hoi

Hier weer een logje van ons, helaas, we hebben nog geen geweldig nieuws…. ons meisje zit nog heerlijk bij moeders in de buik….
Vandaag precies 39 weken, gek idee want Max zou afgelopen nacht geboren zijn…. mochten vanochtend naar de verloskundige, geen bijz, ze is nog steeds niet ingedaald en controles waren allemaal prima. Dus ook gewoon weer een afspraak voor volgende week!

We hebben deze week op zich niet zo veel meegemaakt, rustig aan gedaan en gewacht totdat ons meisje zich aan zou dienen, vrijdag leek het er wel even op, verloor sinds s’nachts al wat slijm met wat bloed, en s’middags toen ik in de ikea liep met mijn mams leek het er ineens op dat ik krampen had…. had ook het idee dat ik ons meisje voelde zakken (indalen) en dus maar snel de ikea verlaten en gauw naar huis! Danny gebeld dat hij toch maar naar huis kon komen omdat ik het idee had dat het was begonnen, eenmaal thuis leek er niks meer te gebeuren….. af en toe een harde buik maar dat was het dan ook! Die nacht ook hartstikke rustig…. dus helaas vals alarm!
Danny is die zaterdag weer naar zijn werk gegaan en ik was lekker met Max thuis…. totdat ik Max naar bed had gebracht ging alles goed….. want daarna ben ik van de zolder trap afgevallen, vanaf de eerste tree tot aan beneden ben ik met mijn rug en billen langs de traptreden geschaafd…. gelukkig heeft mijn buik niks geraakt maar het was een behoorlijke klap en schrok me dood…. ik heb mijn mams gebeld en binnen 10 min was mijn zusje er al en ook mijn mams was er binnen 20 min…. het viel gelukkig allemaal mee, merkte direct dat die kleine goed bewoog en het echt me kont en rug waren die pijn deden! Ja mijn rug was dik en een beetje blauw en wat geschaafd maar dat was gelukkig alles, mijn mams en zusje hebben me ook nog even ingesmeerd met “blauwe plekken zalf”.Mijn zusje heeft heel lief Max meegenomen zodat ik languit op de bank kon liggen en hij bleef daar ook lekker slapen dus ik kon heerlijk even bijkomen…. de volgende ochtend hebben Danny en ik lekker uitgeslapen en lekker aangerommeld thuis…. en smiddags kwam ons kleine manneke weer lekker thuis en ik voelde me alweer een stuk mobiler, en nu, heb ik er gelukkig ook geen last meer van! Maar iedereen is behoorlijk geschrokken!

Verder heeft Max gisteren voor het eerst op de grote wc een plas gedaan!
Dscn3898
Hoezo vind ie het leuk!

Dscn3899
Samen met mama kijken of de plas er aan komt!

Dscn3901
plas kom nou!

Nou dat was het wel weer, hou het kort want aan mijn bureautje zitten is niet echt fijn meer….

Liefs Sabien en haar mannen

40 gedachtes over “39 weken, nog geen baby….

 1. Ah, arme jij, je loopt nog rond 😉
  Zolang je niet bevalt is je kleine meid er nog niet (helemaal) klaar voor, geduld!

  Wat leuk, actief kereltje dus! Gaat lekker met hem, tja het nee tijdperk kennen we inderdaad ook. Ze mag nog net ‘kiezen’ welke hagelslag ze op brood wil, maar verder inderdaad niet anders krijgen we ‘gezellige’ tafrelen inderdaad, gillen, krijsen en op de grond laten vallen.

  Succes met al je advertenties op marktplaats, doe het je niet na… als ik er zoveel zou hebben zou mijn huis leeg zijn denk ik zo ongeveer 😉

  Succes!

 2. Hoi Bolle Bien,

  Wat zit jij er relaxt bij o op de bank met ja laptoppie. 700 advertenties!? Wauw, dat is wel heel veel. daar heb je nu lekker de tijd voor. Straks even niet meer.
  Spannend hoor, nog maar (hopelijk) hooguit 2 weekjes.

  Dus Max zegt nu ook al nee. Irritant is dat he. Wij horen het plotseling ook steeds vaker. Maar jullie methode van negeren en standvastig zijn helpt hier dan weer niet. nog niet. Haha!

  Succes met de laatste loodjes!

 3. Nog heel eventjes geduld Sabien! Is wel heel moeilijk, I know. Op een gegeven moment ben je het gewoon zat en wil je gewoon heel graag je kindje in je armen ipv in je buik.

  Ik hoop ook voor jullie dat het een fijne bevalling wordt en dat jullie dan een mooi, lief en gezond meisje in jullie armen kunnen houden.

  700 advertenties! Dat is veel!! Mijn huis zou dan ook zo ongeveer leeg zijn, haha. Wij hebben nog steeds dingen op zolder staan die ik eigenlijk op marktplaats wil zetten, maar het komt er maar niet van.

  Nou, we gaan de kinderen op bed leggen!

  Liefs.

 4. O lieverd, wat kan wachten dan lang duren he?!
  Met hoeveel weken was Max geboren?
  Lotte bij mij op de uitgerekende datum en Sanne 2 dagen na. Dat was dus allebei lekker op tijd, maar eh….kan ook met 42 weken pas he?! Meid hoop het écht niet voor je!

  Maar zo aan Max te zien maak je het jezelf wel makkelijk zo heerlijk op de bank, lekker hoor, moet je nu nog van genieten, straks is de rust weer over.

  Nou meis, hou nog effe vol he?!
  Hele dikke kus van ons!

 5. Succes met de laatste loodjes. En natuurlijk met de bevalling. Wat een heerlijk ventje is jullie Max. Fijn dat hij zo lief kan spelen. Die onrust voor de bevalling herken ik ook bij mijn vent. Wij moeten helaas ook deze keer naar het ziekenhuis maar de gezondheid van ons kleintje gaat voor. Wel even wachten met bevallen hoor ik ben eerst aan de beurt!!(haha)
  Groetjes

 6. Hoi Lieverd!!

  Dat is nog even balen he…dat wachten!! Maar goed, je bent er bijna…met Max ben je ook een week te vroeg bevallen zal het nu ook zo zijn…dan heb je nog 5 dagen!! Wie weet, ben in ieder geval aan het duimen voor je!!

  En die peuterpuberteit..ze beginnen volgens mij steeds eerder, hier ging er net eentje plat bij de creche…hij wou niet naar binnen en ik stond er al, dus dacht DOEI je zoekt het maar uit….zie ik hem omvallen en het jongetje van de supermarkt na doen…dat negeren werkt echt!!! Ik ben gewoon doorgelopen en na 1 minuut stond hij al naast me…aan de ene kant om gek van te worden, maar aan de andere kant heerlijk! Je ligt soms echt in een deuk!

  Nou meis, ik kijk elke dag bij je! Ben zo benieuwd!!

  Liefs Angelique en Jesse

 7. Hou vol meid, ze komt echt wel! En maak je niet gek met die datum…. ze kan ook zomaar in februari pas komen. Geniet nog even van die gezellige warme volle buik met je meisje erin. Na een bevalling miste ik altijd dat gezellige getrappel in mijn buik en het bijzondere contact dat je dan al met je kindje hebt!

 8. Heej Sabien en mannen, hou nog even vol, die kleine meid komt echt zeer snel! Geniet nog even met z’n 3tjes straks ben je weer euforisch en met z’n 4tjes!! Geniet nog even van dit moment.
  We denken aan je, en kijken regelmatig op je logje!!
  Liefs Wendy en Aymee

 9. Geachte mevrouw Netel,
  Bij deze stuur ik u een factuur na het moeten verschijnen bij uw huis is Naarden.

  Kopzorgen: 25 euro
  Ongerustheid: 25 euro
  Massagetijd: 30 euro
  toch wel gezellig boodschappen doen: – 80 euro
  Oppas kosten: 10 euro

  Kortom ik kom morgen wel langs om te eten en dan staan we weer kiet

  Dikke kus

 10. Hoi Bolle Bien,
  Jeetje, wachten duur lang hé! Ik kom stiekem bijna iedere dag kijken of er al teken van je kleine meisje is..maar ook vandaag nog niet! Ze blijft nog lekker even zitten.. Nog even geduld! Ik duim voor jullie dat alles goed gaat. xx

 11. Hey lieffie,

  Zelfs hier in Ridderkerk zat de schrik er goed in, we (ik, me moeder en zelfs Jos) leven zo met jullie mee!
  Gelukkig is het allemaal “meegevallen”, maar eh…..rustig aan nu he?!

  Wat een grote kanjer is Max toch zeg! Gewoon al een plas op de grote wc, super knap!
  Hij is echt al helemaal klaar om een grote broer te worden, dus zussie…..kom nou maar joh!

  Nou Sabien, dan toch nog maar een keer (hihihi)….Heel veel sterkte voor je bevalling!!!!
  (dacht trouwens gister dat je bezig was, had zo’n gevoel….maar helaas, nog niks!)

  Succes meis! Dikke kus van ons!

 12. Jeetje, dat is zeker schrikken! Maar gelukkig voelde je na die klap je meisje nog goed bewegen en had je er de dag erna al niet zo’n last meer van. Wat een bikkel ben jij zeg!

  Wat onwijs knap van Max dat hij al op de wc plast! stoer hoor, en al echt een grote broer die grote broer-dingen doet.

  Tot de volgende update, met vast heel leuk nieuws!

 13. Dat is schrikken! Gelukkig is het goed afgelopen al zal je wel wat dagen een pijnlijke rug en billen hebben gehad.

  Ik kijk echt elke dag op je log om te kijken of de kleine meid zich al heeft aangediend. Vanuit Maarssen leven we helemaal met jullie mee!

 14. Tjonge dat is schrikken. Ik ben met Julia in m’n buik van de trap gevallen, was ook enorm schrikken. Gelukkig dat je meisje laat voelen dat het wel goed zit.
  Rustig aan je meisje komt op haar eigen tijd.
  Ook hier nog geen beweging.
  Groetjes, Ciska

 15. Hoi lieffie,

  Hoe gaat het nu met jullie?
  Ik denk aan jullie!!! doe voorzichtig en hele dikke kuss van tante pimmie, als het zover is he bellluhhh ( als het uitkomt )
  Ben zo benieuwd naar het kleine BURBERRY prinsesje x
  xxxx

 16. Mennnn doe je wel voorzichtig????
  Hopelijk blijft de jongedame nog ff zitten zodat jij nog wat kan herstellen van deze klap. Pas op hoor….. en hou je taai!!!!
  Liefs, Floor

 17. Jeetje wat een schrik..Gelukkig is het allemaal goed afgelopen!
  Spannend..ze komt er nu xc3xa9cht bijna aan, ik duim nog gewoon door..ze komt vanzelf.
  Heel heel veel succes met de bevalling!

 18. Jeetje dat is ook even schrikken voor jullie! Maar gelukkig dat alles goed is met jullie. Wat leuk dat Max al op de WC wil plassen. hahaha. Wat een lekker ventje toch!! Ben benieuwd hoe het deze week gaat met je. Hoop dat het niet te lang meer duurt voordat die meid zich aankondigt, ben erg benieuwd naar de naam!! We houden je blog nauwlettend in de gaten.
  Nou meis, met ons prinsesje gaat het gelukkig weer wat beter, lief dat je reageerde, we waren zelf ook enorm geschrokken. Maar ze is weer een kleine zonneschijn in huize Aymee. Ze is nog niet helemaal de oude, maar langzaamaan komt het vanzelf. Ga d’r zo ophalen van het KDV, en lekker genieten van ons meisje…
  Geniet jij ook nog maar van jullie meisie in je buik en we houden contact…..
  liefs Wendy en Aymee

 19. Jeetje meid, ben je gewoon van de trap gegleden! Poe, schrikken zeg. Kijk maar uit hoor. Gelukkig is met je buikkie alles goed.
  Spannend dat de bevalling eventjes leek te beginnen! Ik hoop dat je je meisje snel vast mag houden, ben heel benieuwd!
  Wat knap dat Max al op de ‘grote’ wc gaat!
  Ik hou je log in de gaten, want het gaat spannend worden nu!

 20. Tjonge, schrikken joh zo van de trap af!!
  Fijn dat jullie dame zich daarna eventjes flink liet voelen, dat is toch een geruststelling.

  Wat goed van Max al op de grote wc, super!

  Succes en op naar de bevalling! Hopelijk hoef je niet al te lang meer te wachten!

  xxx
  Nathalie

 21. hallo lieve mensen

  vanaf deze kant wil ik jullie van harte feliciteren met de geboorte van jullie dochter en wens jullie heel veel geluk met jullie hele gezin in goede gezondheid

  groetjes van gerard de jong

  mieke weet wie ik ben

 22. Hoeraaa! Nog geen officieel bericht, maar hieronder lees ik dat ZE is geboren!! Eindelijk.. Ik hoop dat alles goed is gegaan en ben natuurlijk erg benieuwd naar alles.
  Geniet van elkaar!

 23. Hey Sabien, Danny en Max

  Eindelijk is ze er dan, Lang moeten wachten maar ze is vandaag op de wereld gekomen!!

  Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje!!

  Mag ze maar net zo mooi zijn als haar naam….

  Hele mooie naam hebben jullie uitgekozen!! Ben benieuwd wat de rest van haar namen zullen zijn…

  Geniet van elkaar en Max je bent nu een echte stoere en lieve grote broer!!

  Lieverds geniet en rust maar lekker van en met elkaar!!!

  Dikke kus

 24. Wat een lieve mooie meid en wat een leuke naam! Baalde enorm, was gister erg laat en wilde eigenlijk naar bed, maar nu lees ik het. Wat een trotse ouders zullen jullie zijn. Meid goed werk!
  Gefeliciteerd!
  En Mae….lang zal ze leven, lang zal ze leven, hieperdepiep Hoera, je geboortedagje!!
  Liefs Wendy & Aymee

 25. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, daar is m’n nieuwe kleinste vriendinnetje dan! Wat is ze mooi! Ze lijkt echt op haar grote broer! (of denk ik dat alleen maar?)
  En wat een super mooie naam, Mae wist ik inmiddels al, maar haar andere namen passen ook zo mooi bij elkaar, een prachtige naam voor een prachtig meisje!

  Lieve Sabien, doe het lekker rustig aan en laat je lekker verwennen door de allerliefste kraamverzorgster die je je maar kan wensen, lijkt me super om je mams als verzorgende te hebben….zo lekker eigen, hxc3xa9xc3xa9rlijk!

  Dikke kus (alweer ja, hihii) aan jullie allemaal, maar natuurlijk een extra dikke kus aan grote broer Max en m’n kleinste vriendinnetje Mae!

 26. Ik had je al gefeliciteerd op Hyves, maar zat ook te wachten op foto’s! Wat een heerlijk, lief en mooi meisje. Blij om te lezen dat de bevalling helemaal goed is gegaan.
  En je eigen mama als kraamverzorgster, wat een luxe!

 27. (ik reageer maar even hier want op de een of andere manier kan het niet onder jullie berichtje over Mae)

  Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter/zusje!
  Wat een mooie naam hebben jullie voor haar gekozen! En wat een schatje is het om te zien! *zucht*
  Mooie foto ook van Mae en Omieke.

  Liefs, Ruthy

 28. Hallo Sabien en Danny

  Heel hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie geweldige dochter. Miriam en ik vroegen ons net vandaag af of je dochter er al was. Alsof we het aanvoelden! Geniet maar lekker vanaf je rozewolk!

  Henny

 29. Gefeliciteerd met jullie mooie dochter. Geniet maar van een beetje rust nu je moeder er is, je krijgt het nog druk genoeg.

  Suuz en Nienke

 30. Ohhhhh geweldig!!!!jullie dochter is geboren!
  Van Harte Gefeliciteerd!!!
  Fijn dat alles nu weer achter de rug is.
  Geniet van je kraamdagen meis (dat zal vast wel lukken met zo’n moeder om je heen hihihi).
  Wat een mooie namen hebben jullie gekozen zeg!
  Nogmaals! genieten he! en Max een hele dikke kuss van omaatje he!
  Doeidoei!! dikke kussss van omaatje!

 31. Jaa, jullie dochtertje is geboren! Wat geweldig dat alles goed is! En een gave naam ook! Van harte gefeliciteerd, geniet ervan en ik hoop veel van je verhalen te lezen!

  Groetjes,
  Jessy

 32. Hoi schatties,

  Wat is het toch een plaatje!! enne wat is max lief voor zijn kleine zusje, kusjes geven!!! Geniet van jullie kraamtijd! en misschien kom ik morgen even aanwaaien, bel van tevoren xxxxx

  Michel en Kim

 33. ben zoooooo trots zooooo fier
  jullie zijn echt fantastisch
  mijn hartje bloedt omdat ik niet in mijn auto kan springen en komen,,,
  maar geloof me ik kom zo snel als ik kan
  dikke zoentjes van een hxc3xa9lxc3xa9 trotse tantie

Geef een reactie