38 weken… waar blijft ze nou??

Helaas, stiekem had ik toch wel gehoopt dat ons meisje er nu zou zijn…. ik weet het, het is nog geen 27 januari maar ben het zo zat…. hahahaha
Op zich gaat het allemaal prima, afgelopen week eigenlijk juist top, voelde me beter, maar gisteren helaas weer enorm licht in me hoofd, ondanks de bouillon en extra zout, en het hield eigenlijk de hele dag aan… maar goed, vandaag weer een nieuwe dag en het gaat weer oke!
Gisteren ook bij de verloskundige geweest, ze is nog niet ingedaald, maar alle andere controles waren weer prima, ze schatten ons meisje op 3300 a 3500 gram nu, ben benieuwd want Max was 3980 gram, dus wie weet is ze wel kleiner, lijkt we wel wat…. hahaha
Dscn3892

Dscn3894
Hier misschien mijn allerlaatste buikfoto’s, gister avond nog even gauw gemaakt hahaha

Verder is alles klaar, mijn bed is voorzien van 20 kilo plastic, matjes en allerlei hoezen, waardoor ik dus letterlijk door mijn bed heen schuif, alle spullen voor de thuisbevalling liggen klaar, en de tas voor het ziekenhuis (je weet het immers maar nooit) staat ook klaar, iedereen is paraat om Max eventueel op te vangen en Danny is er ook klaar voor… hoewel… die vond het bij Max allemaal zo snel gaan, dat ie het liefst heeft dat de verloskundige hier vast komt wonen hahaha

Ach we zien het allemaal wel, Max is er trouwens ook wel klaar voor want die roept momenteel heel veel: mama ….. uit!!! of hij begint op mijn buik te kloppen en roept dan ….! zo van kom nou!

Verder is ons mannetje druk in de weer, hij is echt heerlijk aan het spelen met zijn keuken, krijgen regelmatig een kopje met een lepeltje erin, thee, en een zelf gebakken koekje uit de oven, en roept dan zelf heel trots, LEKKER! hahaha
Verder is Jip en Janneke ontdekt, ik had namelijk een pyama voor hem nieuw gekocht en die mocht hij aan, en dus wij oefenen, en nu zegt hij ip en anneke haha en ja daar horen natuurlijk ook verhaaltjes bij, en dus lezen we nu elke avond op het grote bed een verhaaltje van Jip en Janneke! Hij vind het erg leuk.

En ook is hij echt super druk met het zelf willen doen, hij kan nu al zijn pyama broek zelf uittrekken (spijkerbroek, nadat mama de knoop heeft los gemaakt), zijn pyama jasje uit doen (nadat mama dan de knoopjes heeft losgemaakt), zijn sokken uit doen en in de wasmand doen als je erom vraagt, en zijn romper over zijn hoofd uittrekken, en inmiddels weet ie ook waar de lipjes van zijn luier zitten en gooit die dan ook nog even weg… is soms wat minder als ie heeft gepoept hahaha (dus dan doet mama het zelf even), maar hij vind het allemaal reuze stoer en knap! En wij natuurlijk ook!

En momenteel vinden we ook dat hij soms best al in nee fase aan het komen is… ongelooflijk zeg…. hahaha
we negeren hem op dat soort momenten gewoon en wij denken dat dat echt het beste werkt, ook vermijden we open vragen, dus niks geen vragen als, wil je uit de douche, of wil je een broodje maar, je gaat zo uit de douche of je krijgt een broodje. Wil hij het niet, das dan jammer maar wij zijn de baas hahaha en we moeten zeggen het werkt echt, want de strijd is echt korter, ook als hij zich van woede op de grond laat valle besteden we geen aandacht aan hem en stappen we zo over hem heen, en na nog geen 5 minuten komt meneer weer bij ons en gaat zijn broodje eten! hahaha
Heerlijk, welkom in de peuter puberteit!
Maar…… het kan ook z’n lekker schatje zijn,
Dscn3557
Lief he, Max met papa zijn “geiten wollen sokken lekker warm” muts op ( heeft papa met deze kou op als ie buiten een sigaretje gaat roken)

En van de week ging Max ons even laten zien hoe mama de dagen doorkomt:
Dscn3554
is het nie geweldig hahaha
precies liggend op de bank, dekentje erover, laptopje erbij en maar wachten… ach ik ben super druk met mijn marktplaats, heb inmiddels 700 adv staan, doe lekker hyven, of mahjongen of zelf snuffelen op marktplaats….. oeps dat is iets minder voor je portomonnee maar dit jasje moest en zou ik hebben, en echt hij is dan wel van burberry maar kon hem voor weinig kopen en hij is nog zo mooi….! ben er helemaal verliefd op! hahahaha
Dscn3895

Dscn3896

Nou volgens mij zijn jullie aardig op de hoogte, ik ga er een eind aan breien en oh ik wil iedereen nog even bedanken die momenteel zo lief zijn door me of te bellen, of te krabbelen of gewoon aan me te denken, of er gewoon voor me te zijn, is toch wel fijn als je zo thuis zit te wachten hahaha
En duim allemaal even mee dat de bevalling een beetje mee gaat vallen en we een gezond meisje zullen krijgen…..

Liefs van een nu nog bolle bien…..

17 gedachtes over “38 weken… waar blijft ze nou??

 1. Wat een heerlijke fotos van Max op het ijs!! Nou jullie zijn er helemaal klaar voor, leuk dat je spulletjes naar je zin hebt gescoord! Mij is het te tuttig, maar gelukkig ieder zijn/haar smaak 😉

  Geniet nog even van het getrappel in je buik… nog een paar weekjes en het is voorbij!

  xxx
  Nathalie

 2. Geachte Mevr….(fan van ons burberry merk)

  Hellaas hebben zulke broekjes en jurkjes niet met doodskopjes……….zou ook niet leuk en mooi staan bij u prinssesje….

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeel plezier ermee

 3. Wat een onwijs leuke foto’s van Max op het ijs! Leuk hoor, zo’n hele sledetocht voortgetrokken worden door je oom.
  En lief ook van zus en zwager dat ze jou, Sabien, een dagje rust hebben bezorgd. Dat heb je nu echt wel nodig zo aan het eind van de zwangerschap.

 4. Jeetje, wat gaat het opeens hard he? Vanaf nu kan die kleine meid gewoon geboren worden…..SPANNEND!!! hihihi
  Ben zo benieuwd hoe Max gaat reageren!

  Over Max gesproken, wat een schattige foto’s van jullie mooie mannetje zeg!

  En weer mooie kleertjes voor jullie meissie (past het nog in haar kastje??? ;-))

  Dikke kus!

 5. Wat mooi die foto’s van jullie viertjes gemaakt door die vriendin. Vooral die ene dat Max een kus geeft op jouw buik met z’n pamper aan! Vandaag is een kennisje bevallen die rond dezelfde datum als jij uitgerekend was. Ben inmiddels toch wel heel benieuwd naar hoe jullie kleine meid gaat heten!!!

 6. Ah, arme jij, je loopt nog rond 😉
  Zolang je niet bevalt is je kleine meid er nog niet (helemaal) klaar voor, geduld!

  Wat leuk, actief kereltje dus! Gaat lekker met hem, tja het nee tijdperk kennen we inderdaad ook. Ze mag nog net ‘kiezen’ welke hagelslag ze op brood wil, maar verder inderdaad niet anders krijgen we ‘gezellige’ tafrelen inderdaad, gillen, krijsen en op de grond laten vallen.

  Succes met al je advertenties op marktplaats, doe het je niet na… als ik er zoveel zou hebben zou mijn huis leeg zijn denk ik zo ongeveer 😉

  Succes!

 7. Hoi Bolle Bien,

  Wat zit jij er relaxt bij o op de bank met ja laptoppie. 700 advertenties!? Wauw, dat is wel heel veel. daar heb je nu lekker de tijd voor. Straks even niet meer.
  Spannend hoor, nog maar (hopelijk) hooguit 2 weekjes.

  Dus Max zegt nu ook al nee. Irritant is dat he. Wij horen het plotseling ook steeds vaker. Maar jullie methode van negeren en standvastig zijn helpt hier dan weer niet. nog niet. Haha!

  Succes met de laatste loodjes!

 8. Nog heel eventjes geduld Sabien! Is wel heel moeilijk, I know. Op een gegeven moment ben je het gewoon zat en wil je gewoon heel graag je kindje in je armen ipv in je buik.

  Ik hoop ook voor jullie dat het een fijne bevalling wordt en dat jullie dan een mooi, lief en gezond meisje in jullie armen kunnen houden.

  700 advertenties! Dat is veel!! Mijn huis zou dan ook zo ongeveer leeg zijn, haha. Wij hebben nog steeds dingen op zolder staan die ik eigenlijk op marktplaats wil zetten, maar het komt er maar niet van.

  Nou, we gaan de kinderen op bed leggen!

  Liefs.

 9. O lieverd, wat kan wachten dan lang duren he?!
  Met hoeveel weken was Max geboren?
  Lotte bij mij op de uitgerekende datum en Sanne 2 dagen na. Dat was dus allebei lekker op tijd, maar eh….kan ook met 42 weken pas he?! Meid hoop het xc3xa9cht niet voor je!

  Maar zo aan Max te zien maak je het jezelf wel makkelijk zo heerlijk op de bank, lekker hoor, moet je nu nog van genieten, straks is de rust weer over.

  Nou meis, hou nog effe vol he?!
  Hele dikke kus van ons!

 10. Succes met de laatste loodjes. En natuurlijk met de bevalling. Wat een heerlijk ventje is jullie Max. Fijn dat hij zo lief kan spelen. Die onrust voor de bevalling herken ik ook bij mijn vent. Wij moeten helaas ook deze keer naar het ziekenhuis maar de gezondheid van ons kleintje gaat voor. Wel even wachten met bevallen hoor ik ben eerst aan de beurt!!(haha)
  Groetjes

 11. Hoi Lieverd!!

  Dat is nog even balen he…dat wachten!! Maar goed, je bent er bijna…met Max ben je ook een week te vroeg bevallen zal het nu ook zo zijn…dan heb je nog 5 dagen!! Wie weet, ben in ieder geval aan het duimen voor je!!

  En die peuterpuberteit..ze beginnen volgens mij steeds eerder, hier ging er net eentje plat bij de creche…hij wou niet naar binnen en ik stond er al, dus dacht DOEI je zoekt het maar uit….zie ik hem omvallen en het jongetje van de supermarkt na doen…dat negeren werkt echt!!! Ik ben gewoon doorgelopen en na 1 minuut stond hij al naast me…aan de ene kant om gek van te worden, maar aan de andere kant heerlijk! Je ligt soms echt in een deuk!

  Nou meis, ik kijk elke dag bij je! Ben zo benieuwd!!

  Liefs Angelique en Jesse

 12. Hou vol meid, ze komt echt wel! En maak je niet gek met die datum…. ze kan ook zomaar in februari pas komen. Geniet nog even van die gezellige warme volle buik met je meisje erin. Na een bevalling miste ik altijd dat gezellige getrappel in mijn buik en het bijzondere contact dat je dan al met je kindje hebt!

 13. Heej Sabien en mannen, hou nog even vol, die kleine meid komt echt zeer snel! Geniet nog even met z’n 3tjes straks ben je weer euforisch en met z’n 4tjes!! Geniet nog even van dit moment.
  We denken aan je, en kijken regelmatig op je logje!!
  Liefs Wendy en Aymee

 14. Geachte mevrouw Netel,
  Bij deze stuur ik u een factuur na het moeten verschijnen bij uw huis is Naarden.

  Kopzorgen: 25 euro
  Ongerustheid: 25 euro
  Massagetijd: 30 euro
  toch wel gezellig boodschappen doen: – 80 euro
  Oppas kosten: 10 euro

  Kortom ik kom morgen wel langs om te eten en dan staan we weer kiet

  Dikke kus

 15. Hoi Bolle Bien,
  Jeetje, wachten duur lang hxc3xa9! Ik kom stiekem bijna iedere dag kijken of er al teken van je kleine meisje is..maar ook vandaag nog niet! Ze blijft nog lekker even zitten.. Nog even geduld! Ik duim voor jullie dat alles goed gaat. xx

Geef een reactie