max vind het allemaal prima!

Zo…. daar is het hard werkend gezinnetje weer!
Deze week bestond voor ons eventjes uit hard werken, Danny mocht weer 6 dagen aan de bak en ook ik mocht 5 daagjes werken, helaas wel in Utrecht, (uur heen en een uur terug vanwege de file…) maar wel bij een tweeling, dus dat was erg gaaf!

En ja Max mocht dus overal en bij iedereen spelen!
We begonnen dinsdag, toen mocht Max lekker bij Omieke spelen, ze hebben samen boodschapjes gedaan en s’middags had hij ineens 3 dunne luiers dus…. mocht Max lekker bij Omieke in de wasbak in bad….
20081026_max_bad

Om vervolgens lekker door Rootje te worden afgedroogd!
20081026_max_boks
Max en Ro doen BOKS, ja dat moet je kunnen he, als je een beetje een stoere jongen bent!

Woensdag mocht Maxje gezellig naar Rianne en Jay
Dscn3042
en ook daar vermaakte hij zich prima!

Donderdag mocht hij naar Miranda en Lone, en die ziet ie helaas niet zo vaak dus ik had verwacht dat dat met afscheid nog wel moeilijk zou zijn maar nee hoor, papa kon zo weg, hij heeft heel lief gezwaaid en heerlijk gespeeld met lone! Je ziet hem gewoon genieten!
Dscn3013

Dscn3008

Lone was nog jarig geweest en omdat Max een beetje ziek was toen, mocht hij nu alsnog de cadeautjes geven!
Dscn3015

Dscn3022
na een lekker broodje mocht hij daar ook nog slapen, s’middags heb ik hem gauw opgehaald en weer moeten weg brengen want ik had s’avonds cursus… komt altijd verkeerd uit hahaha maar ook dat ging prima, hij heeft lekker gegeten en is lief gaan slapen! Ik heb hem om half 11 opgehaald en saampjes samen naar huis gereden, lekker kletsend over wat hij allemaal had meegemaakt!

Donderdag mocht hij mee met papa richting Arnhem want Max mocht bij Ashley en haar ouders spelen! Ashley is een collega van papa en knettergek op Max en dus toen wij vroegen of ze misschien een dagje wou oppassen zei natuurlijk geen nee!
Ook hier heeft hij het super naar zijn zin gehad,
Dscn3027
Romy, de zus van Ashley moest helaas werken maar daar is Max wel even op visite geweest want zij wou natuurlijk ook even knuffelen met Max

veilig op schoot bij Ashley
Dscn3030

Gezellig boodschappen doen
Dscn3035
Vet cool, z’on karretje hebben ze bij onze supermarkt niet hoor!

Dscn3037
Lekker eten op een grote mensen stoel nog wel! Stoer he!

Dscn3039
De papa van Romy en Ashley vertelt voordat ik ga slapen een heel mooi verhaal! Echt spannend hoor!

Danny heeft hem s’avonds na zijn werk weer opgehaald en Max heeft in de auto niet geslapen, en toen hij thuiskwam was hij ook helemaal happy, hij straalde helemaal, eenmaal in bed was hij dan ook zo vertrokken! Ook hier heeft hij het dus weer super gehad!

Zaterdag mocht hij nog eventjes bij Rianne en Jay spelen en toen was het klaar…. werd oa ook wel weer is tijd, gelukkig dat hij zo makkelijk is maar we zijn allemaal kapot nu, vandaag voor Max en mij in ieder geval vast een rustig dagje, lekker saampjes thuis en morgen is Danny ook weer een dagje vrij, gaan weer eventjes lekker genieten van elkaar!

Dat is wel balen hoor, ik sta om 6 uur op, ga om 7 uur de deur uit, Danny doet dan Max, brengt hem weg, begint om 12 uur, en ik ben om 16 uur klaar, ga Max halen, eten en Max in bed enzo en zeker nu, gaat rond half 10 bij mij het lichtje uit, terwijl Danny om 23 uur thuis komt…. en ja dan lig ik weer te slapen…. leven dus lekker langs elkaar heen…… maar goed, is voor een goed doel zeggen we dan maar toch???!!!

Maar goed deze week zit er weer op, ik wil iedereen die ons zo heeft geholpen deze week enorm bedanken, Mam en Ro sorry voor de natte/dunne luiers, en bedankt voor de lekkere broodjes
Rianne, thanks want zelfs met je dikke buik wil je nog op Max passen…. echt te lief!
Miranda en Lone, ook onwijs bedankt dat hij op jullie enige vrije dagje mocht komen spelen,
Ashley, Romy en paps en mams, jullie allevier ook super, super bedankt, ook voor de lieve kadootjes, en jullie warmte…. hij heeft echt genoten bij jullie….
Volgens mij wil hij vast nog een keer komen…. hihihi

Ik hou het hier even bij volgende week weer een uitgebreider logje!

Liefs van mij en haar mooie mannen!

14 gedachtes over “max vind het allemaal prima!

 1. Hey bolle Bien,

  Alles gaat dus lekker daar! Wat een prachtige foto’s weer….en je was heerlijk bij mij in de buurt, wij wonen niet ver van Wassenaar!

  En leuk dat die bruiloft bij jullie in de krant stond, ik begeleide het koppel wat helemaal in het zwart was…maar die stonden al op de voorpagina van de spits! Dus weet niet of ze bij jullie in de krant stonden!

  En je dochter is ook verwend zie ik, en dan moet ze nog komen inderdaad!! Maar dat is toch altijd zo, moet je zien wat je had toen Max kwam en wat je nog steeds krijgt, want die kleine man komt niets tekort!

  Trouwens wel heerlijk dat hij zo makkelijk is, Jesse is ook zo, alleen wil hij niet altijd bij andere spelen en blijven….maar ja komt nog wel! Hij heeft nu alleen een infectie aan z’n plassertje, dat is zo zielig joh, zit aan de antibiotica nu….maar die slaat gelukkig aan nu….dus het wordt al minder!! Maar owh ik kon wel janken gisteren toen we bij de dokter waren en hij zo’n pijn had!

  Nou meis, geniet weer lekker van je gezinnetje…ik lees je snel weer!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 2. Dat wa seen hoop waterpret afgelopen week. En dan olgende week een hoop pret bij omieke en allemaal andere leuke vrienden. Jullie maken echt een feest van elke week!
  Wat een volle mand met knuffels en leuke spulletjes voor jullie meisje! Jullie worden maar verwend, en dan is ze er nog niet eens. Het is maar goed dat mama al een grote kast voor haar heeft. Dan kun je al die spullen tenminste kwijt. Haha!

  Schattig trouwens, omieke op zo’n klein stoeltje.

  Liefs, Ruhty en Fee-Luna

 3. Zo, weer een leuke week achter de rug zo te lezen, heerlijk joh!
  Max vind zwemmen écht super he? Mijn meiden ook, vooral Sanne, maar vanwege d’r oren mag ze voorlopig niet…zo jammer!

  Heerlijk toch dat je niet veel te vertellen heb over je verloskundige bezoek, da’s een teken dat het hartstikke goed met jou en je kleine prinsesje gaat!
  Ik zal het trouwens vragen van die kleine slofjes, maar ben bang dat ook m’n pa er niet meer aan kan komen. Ben van de week meegeweest en begreep daar van een collega van m’n vader dat de “oude” collecties echt weg gaan en niet meer terug komen….maar ik ga het vragen aan hem, je hoor het van me!

  Nou meis, geniet ook deze week weer van je mooie gezin en ik laat snel van me horen over de slofjes!

  Dikke kus!

 4. Wat is het toch een kanjer jullie kleine man…weer geweldige foto’s hij geniet echt van alles he!!! zo leuk!!!!
  Hier gaat ook alles helemaal goed nu ruim 14 weken zwanger en voel me prima….echt genieten weer dus..

  tot snel lieverd

  kus Sabrina Bas en Luca

 5. Hey Sabien, Danny en René (Max);-)
  We hebben jullie web-log even bekeken. Wat een super mooie foto’s en verhalen.
  We hadden het er net over wat René (Max) toch groot is geworden, mooi kereltje hoor!!
  Alles goed met de zwangerschap?
  Spreken jullie snel weer!
  Groetjes René en Leonie

 6. Je kent onze kraamhulp inderdaad! Ze herkende je moeder meteen (Hee, dat is Mieke)en daarna jou ook. Je hebt vroeger bij haar stage gelopen. Ze heet Jenny (speek uit: Sjenny).
  Wat is de wereld toch af en toe klein, haha.

  Ik ga de kleine meid in bad doen. En dat vind ze leuk…NOT!! Zodra ze in bad gilt ze de hele buurt bij elkaar.

  Groetjes!

 7. Owh wat heerlijk dat hij zo makkelijk is zeg…maar dat komt omdat hij dat gewoon is aangeleerd, dus dat is alleen maar prima, alleen jammer dat jullie allemaal een beetje langs elkaar heen leven…hebben wij hier ook weleens, als ik late dienst heb en mijn man vroeg….maar hoort erbij, is voor het goede doel!

  Wel weer een prachtige foto’s van Max, echt een heerlijk mannetje!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 8. Zo, jullie Max is er weer lekker op uit geweest! Fijn hoor zo’n makkelijk ventje.
  Wat betreft de ‘cursussen’. Was niet van plan om iets te gaan doen, maar ben her en der aan het informeren en zwangerschapsgym wordt toch wel als nuttig aangeprezen. Het is vooral yoga wat zweverig is. Bij ‘gym’ krijg je schijnbaar toch wel bruikbare tips en is alles heel down to earth, dus ik twijfel nog.
  Wel makkelijk dat jij veel dingen toch al weet vanuit je beroep. Ik weet echt niks! Ben een totale leek op dit gebied!

 9. Zo, lekker veel aan het werk geweest, leuk bij een tweeling!
  Heerlijk dat het zo geregeld kan worden met de opvang, ideaal.

  Druk maar heerlijk dat hij het allemaal goed vind!

  De foto’s zijn leuk! Hij is zo’n vrolijk ventje!

  Geniet van je mannen!

  xxx
  Nathalie

 10. Dat was een drukke week voor jullie allemaal!!! gelukkig is Max lekker makkelijk en heeft zich overal goed kunnen vermaken.
  Gaat het goed met jou? Leuk dat je bij een tweeling mocht kramen, ik vind zelf een tweeling ook heel leuk 😉

 11. hoi Sabien dat was zeker een druk weekje! Wel leuk zeg bij n tweeling!!! Houd je dat ook fysiek nog een beetje vol? Ik zit helaas in de lappenmand met BI…balen dus. Geniet van je zondag samen met je gezinnetje! Liefs Sonja

 12. Lieve Max, je bent net weg met BB (Bolle Bien) en het is ineens heel stilletjes in huis. Jij hebt gisteren en vandaag ons huis gevuld met liefde. Jou stralende oogjes, jou big smile hebben onze harten wederom doen smelten.
  We hebben leuke kiekjes gemaakt, en wat ons beteft mag je ten alle tijde weer komen!!
  Voor nu een dikke knuffel en een natte kus,
  Liefs, Esther (en de rest van het zooitje ongeregeld!)

Geef een reactie