Kan geen verfroller meer zien!

Ohoh wat een werk is het toch weer…. Zie door de verfblikken de Gamma niet meer……

Hallo allemaal…. hahaha daar is het klusteam weer! Hier gaat alles goed, zijn lekker druk met klussen, het schiet al op maar zelf zie ik het af en toe niet meer zitten hahaha. Maar goed het duurt echt niet lang meer hoop ik.
Zal proberen om onze week weer per dag te beschrijven…

Zaterdag en zondag moesten Danny en ik allebei werken en dus mocht Max lekker bij tante Willeke en ome Kako spelen, zondag is hij zelfs met tante Willeke naar plopsa land geweest!
Maxenplop
(Max bij tante Willeke op schoot)
Hij heeft het super naar zijn zin gehad, alleen ons kind, die voor niks en niemand bang is, is gewoon bang voor die rare kabouters! hahaha Dat bekkie van hem… zo zielig!

Aan het eind van de middag kwam hij terug en hadden we de verjaardag van Mike, Max mocht daar lekker blijven slapen aangezien ik de dag erop weer vroeg moest werken en Rianne op Max zou passen. Super lief want daardoor kon ik lekker naar mijn werk zonder Max weg te hoeven te brengen want Danny sliep ook niet thuis omdat hij die ochtend om 10 uur op de zaak moest zijn! Ik sliep zondag nacht dus helemaal alleen. Gewapend met Max zijn knuffel en het luchtje van Danny op mijn kussen gespoten heb ik uiteindelijk toch heerlijk geslapen!

Dinsdag was Danny vrij maar moest ik nog een dagje werken en kwam mijn paps weer klussen en een vriend van ons, Koen kwam heel lief ook helpen!
Dscn2592
Mijn paps druk met de elektriciteit

Dscn2587
Koen druk aan het zagen voor de kast!

Dscn2589_2
Danny druk in de kast, hahaha!

S’avonds nog even een kast opgehaald, die is voor ons meisje, deze kast hadden we bij de ikea gezien maar ik, de marktplaats koningin had hem gespot op marktplaats en dus hebben we weer een goede deal gedaan.
Dscn2595_2
Heb direct maar de plank bekleed en besloten dat we er nog 2 planken bij gaan plaatsen, anders heb je wel heel veel loze ruimte en die kleine meid heeft nu al veel kleren dus z’on grote kast moet wel zijn werk doen hahaha
Dscn2596
Leuk he!

Woensdag waren we allebei vrij en is mijn paps nog geweest en dus zijn we alledrie druk geweest met klussen.

Donderdag moest Danny weer werken en dus ben ik druk geweest met schilderen, vrijdag was Danny vrij en heeft hij eerst de douche gemaakt (slang kapot) en zijn we weer druk bezig geweest boven.
En gisteren hebben we s’ochtends eerst heerlijk met zijn allen getut in bed, ontbeten, tv gekeken en er pas om 12 uur uitgegaan. Konden wel z’on relax ochtendje gebruiken hahaha
Danny moest toen werken en ik ben verder gegaan met schilderen.

Inmiddels is het grote schilderwerk klaar, alle balken zijn klaar, de muren zijn gewit dus het schiet op.
Dscn2598

Dscn2599

Nu alleen nog de kast afbouwen en schilderen, de elektriciteit verder afmaken en we kunnen de vloerbedekking leggen, die ligt nm nu overdwars in max zijn kamer!
Dscn2597
Dit is de inbouwkast, de legplanken staan beneden want die ga ik beplakken met blauw witte ruit! Dat wordt weer super volgens mij!

Het bedje en de commode van de kleine meid zijn eigenlijk ook klaar, knopjes en deurtjes moeten nog afgewerkt worden en nu ben ik ff druk met max zijn bedje, want die wil ik nog even gauw ook opnieuw schilderen!

Verder gaat het met Max super goed, hij is inmiddels de 1,5 gepasseerd… ongelooflijk… hij wordt zo groot en is al zo wijs! Niet normaal. Het kletsen is echt enorm kan het bijna niet bij houden maar titten=zitten, toel=stoel, tatu=brandweerauto, dinken=drinken, usje=zusje en ga zo maar door! Verder heeft ie vrijdag een flinke uitglijder gemaakt, hij struikelde nm over zijn eigen voeten en viel met zijn koppie tegen de salontafel…. ja hoor een enorm blauw oog…. echt zo zielig! Huilen…!!! NIET NORMAAL Lijkt wel alsof ie mishandelt is…. echt z’on zielig gezicht! Het lullige was dat ie die ochtend ook al was gevallen…. nm tegen de rand van ons bed…. met als gevolg… tand door de lip….. geen idee van wie hij dat lompe heeft hoor… hahaha
Dscn2604

Dscn2602
Zielig he!

Met mij gaat het verder ook goed, voel me eigenlijk prima alleen die 4 dagen werken, 8 uur op een dag was toch wel weer erg heavy, zeker in combi met het klussen… maar goed, deze bikkel gaat gewoon door, en ja die kleine…. ach die beweegt gewoon heerlijk, lijkt echt wel meer als bij Max dus dat is heerlijk! Kan me zo verheugen om s’avonds lekker op bed te gaan liggen en haar te voelen! Ook als Danny zijn hand erop ligt heb ik echt het gevoel dat ze er op reageert…. ken ik ook helemaal niet van Max!
Mijn buik groeit gestaag, nog steeds vind ik dat ik niet super dik ben, maar merk wel met draaien in bed en opstaan enzo dat mijn buikje er nu zit, krijg echt last als ik recht omhoog kom, ipv eerst te draaien, en ga ook steeds meer mijn buik vast houden met dingen, gek he.

Verder heb ik trouwens mezelf een super cadeau gegeven… ik heb altijd geroepen dat als ik een meisje zou krijgen ik de maxi cosi van oilily wou hebben…. en ja nu mocht ik hem dus kopen van mezelf! Afgelopen week kwam die dan eindelijk binnen! Via marktplaats heb ik hem kunnen kopen en kan niet anders zeggen dan dat ie er super uit ziet! Lijkt echt nog helemaal nieuw! Die mensen zijn er echt super netjes mee omgegaan!
Dscn2593

Mooi he! Ben er zo blij mee, zit ook een voetenzak bij dus die kleine ligt er straks lekker warm bij! haha
Dscn2594

Dinsdag mogen we weer naar de verloskundige en gaan we weer verder met Max zijn kamer…. hopelijk kan hij er het eind van de week slapen??? Ben benieuwd! Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Bolle Bien

13 gedachtes over “Kan geen verfroller meer zien!

 1. Wat heerlijk dat je nu ongeremd los kunt gaan in het kleertjes shoppen voor je mini-meid. Dat heb je zo te zien ook goed ter harte genomen want je bent flink geslaagd! Vooral die wantjes en die bontjas vind ik super.

  Fee-Luna loopt ook al met haar (rug)tas te slepen als we alleen al zeggen dat we weg gaan. Zo leuk is dat! En dan Broem-broem geluiden maken. Daarmee bedoelt ze dan zowel auto als fiets. Haha!

  Was dat toch jullie Max?! Ik zat er al naar te kijken en ik twijfelde enorm. Ik herkende Max niet direct. *shame on me!* Als trouwe lezer vind ik dat toch wel heel erg hoor… Maar wel onwijs gaaf dat hij er in staat. Zeker met die koptelefoon 😛

  xx
  Ruthy

 2. Zo, je hebt lekker geshopt voor je meisje, heerlijk joh! Ik ben helemaal weg van die kaplaarsjes…schitterend! En Max is ook lekker verwent zeg! Je haalt altijd wel leuke dingen bij die IJ-hallen vandaan. Waar is dat? En is dat een soort rommelmarkt of een braderie?? (ja, hihi, ‘k heb geen idee joh en ben wel een beetje nieuwschierig)

  Wat een stoere vent is Max toch zeg! Die foto dat hij klaar staat om weg te gaan….écht geweldig!
  Ik ben niet meer lid van ouders van nu, maar wat leuk dat hij er in staat zeg!

  Nou meis, blijf jij lekker op je roze wolk zitten, want je bent de 20 weken al weer voorbij, dus nog maar “eventjes” te gaan!

  Liefs!

 3. Zo zo heerlijk geshopt zeg, ik moet ook maar eens naar de IJ-hallen gaan, jij scoort daar zulke leuke kleren!!

  En gaat goed met Max z’n kamer, nog even en hij kan erin!! Jullie zijn erg opgeschoten!

  En wat zie je er goed uit….lekkere bolle buik! Nog even en het is weer voorbij en mag je een prachtige dochter omhelzen!! En mag Max z’n zusje allemaal kusje komen geven!!

  leuke fotos weer!

  Liefs Angelique en Jesse

 4. Hee Sabien,
  op jou log wordt mijn werk denk ik vaker bekeken dan op dat van mezelf hé;) hihi… super dat ik mn eigen werk terug vind bij jou…
  liefs Kim

 5. hoi Sabine wat fijn dat alles goed was met de 20 wkn echo toch weer n geruststelling he en wat leuk een meisje!!! verder lekker aan de klus zie ik nou geniet er maar van hoor!! liefs Sonja

 6. Wat schiet het lekker op, veel werk, maar wel goed te doen! Kan me voorstellen dat werken, klussen en je huishouden draaiende houden toch wel veel is.

  De maxicosi is mooi! Ziet er inderdaad nog erg netjes uit. Heerlijk toch dat het zo kan, tja en nu krijg je een meid dan moet je ook waarmaken wat je graag wilde 😉

 7. Wat hebben julli eweer een hoop gedaan! Echt ongelofelijk wat jullie allemaal doen. Dat gaat er vast super uit zien als het af is. En dat is wat planning betreft dus al eind deze week!? Ik ben heel benieuwd…

  Wat een onwijs gafe maxi cosi heb je weer gescoort! Je bent met recht de MP-koningin. Dat soort buitenkansjes vind ik er dus echt niet.

  Oei, Max een blauw oog. Dat ziet er wel heel pijnlijk uit. Arm ventje! Wat schattig trouwens dat hij al Zusje kan zeggen! Jullie trainen hem al goed. 😛

  Liefs,
  Ruthy

 8. Jeetje het einde is bijna in zicht, bijna mag Max naar z’n nieuwe kamer!! Het is in ieder geval al prachtig geworden en voor je meisje ook een mooie kast gekocht!

  en die Max met z’n blauwe oog!!! Jesse kan hem de hand schudden, die probeerde van de week de veranda te koppen bij m’n ouders!! Megabult en blauwe plek op z’n voorhoofd! Nu na een week is het nog blauw!!

  En wat een mooie Maxi Cosi zeg, die heb je weer mooi gescoord zeg!! Ik probeer er nog steeds xc3xa9xc3xa9n te verkopen!! haha!

  Nou ik ga het lezen als Max z’n kamer af is, ik hoop dat hij van het weekend over kan!

  xxx Angelique en Jesse

  ps. de auto was 280 euro dus errug pijn in m’n portemonnee!!

 9. Zo, daar waren we weer. Leuk joh, een meisje. Koningskoppeltje!

  Max z’n kamer wordt erg mooi, jullie zijn er maar druk mee.

  Enne, leuke MaxiCosi!

 10. Schaam, schaam, schaam……heb je logje vorige week wel gelezen, weet niet waarom maar heb toen helemaal niks achtergelaten! SORRY!!

  Allereerste…..wat een super gave maxi-cosi!! Zo lekker meisjesachtig,geweldig!
  Kan je straks lekker pronken met je dochter…gaat trouwens opschieten zeg, las bij de teller dat je nog “maar” 120 dagen hoeft. Leuk hoor!

  En? Slaapt Max inmiddels in zijn nieuwe kamer? Ben zo benieuwd! Jullie zijn lekker met z’n alle aan de slag gegaan zeg, snap dat je geen verfroller meer kan zien! En dan nog je werk, je huishouden en je twee mannen om voor te zorgen, pffff, veel hoor! Hoop dat je inmiddels wat meer rust heb.

  Ah…en hoe is het met Max zijn blauwe gezichtje? Ja ze kunnen lekker vallen he? Sanne had pas een tandje door haar lip en een paar dagen later had ik een tand door me lip, hahaha, ze gooide opeens haar hoofd tegen mijn hoofd aan…AUW! hihihi

  En dan zijn flinke woordenschat…..wat knap zeg! Max doet het allemaal xc3xa9cht volgens boekje he?! Heerlijk joh!

  Nou ik ga maar weer eens aan het werk, avonddienstje draaien, morgen ook en dan lekker een week vrij! Fijne week voor jou, je mannen en je beebje!

  Dikke kus aan Max!

 11. Waar haal je de energie vandaan zeg? Wat worden de kamertjes mooi. Complimenten hoor. Ik miste je op de hyves maar binnen een minuut heb ik je weblog weer gevonden:) Heerlijk weer om je verhalen te lezen!

Geef een reactie