Roze wolk!?

Zo wij zijn bijgekomen van het mooie nieuws….. moet zeggen dat ik nog steeds op een “blauw/roze wolkje” zit, kan het nog steeds niet helemaal bevatten…. ik zit zo in het blauw hahaha
Die kleine meid doet het ook super, beweegt enorm, heb het gevoel dat zij ook veel meer beweegt dan Max! Zeker als ik achter de computer zit heb ik het idee dat haar ruimte minder is en dat ze gaat protesteren hahaha en natuurlijk s’avonds als ik op bed lig, van buiten af is het nu ook te voelen dus dat is voor Danny ook leuk.

Hier gaat verder alles zijn gangetje, zaterdag waren we weer lekker druk op de zolder, de gaatjes en de naden in de muur zijn dichtgesmeerd, plintjes zijn tegen de balken aangebracht, deur hangt erin en inmiddels is de nieuwe muur al weer helemaal gewit (aan beide zijde) en is de deur geschildert en zijn andere stukken van de muren ook gewit!
Dscn2561
De nieuwe wand

Dscn2562
de deur die ligt te drogen

Dscn2564
De nieuwe muur van de andere kant

Dscn2565
andere hoek

Het gaat opschieten. Ook is de vloerbedekking binnen en die gaat Danny morgen ophalen.

Verder ben ik ook druk met de commode en het bedje, die staan ook allebei halverwege in de lak dus dat is ook bijna klaar!

Zondag waren we dus naar de ij-hallen geweest en mocht ik voor het eerst officieel goed gekeurd shoppen voor ons meisje….. JOEHOE!!!!!
Ik ben los gegaan….. nou ja….. ik niet alleen hahaha Mam en Wil onwijs bedankt voor de leuke kleertjes he!
Kleine impressie:
Dscn2530

Dscn2531
Deze jasjes hebben we van mijn mams gekregen! Lief he!

Dscn2534

Dscn2535

Dscn2536

Dscn2537

Dscn2538
En deze shirts van mijn zusje!

Dscn2539
En hoe vindt je dit mutsje en die wantjes dan?? Het leuke is dat Max direct na zijn geboorte hetzelfde mutsje alleen in het blauw op kreeg! Schattig he!
Maar ben toch aardig geslaagd of niet dan???

Natuurlijk ben ik Max niet vergeten en heeft hij ook nog wat leuke dingen gekregen!
Dscn2529

Maandag zijn we gezellig bij mijn moeder wezen eten want die vierde haar verjaardag en dat was erg gezellig, dinsdag was mijn mams echt jarig maar Danny en ik gingen naar Symfonica in Rosso. Het was echt ongelooflijk gaaf! Enorm groot feest, we stonden op het veld en dat ging super goed…. het laatste uurtje kreeg ik alleen een beetje last van harde buiken van het staan en moest ik weer is naar het toilet dat ik besloot om ff te gaan zitten en niet meer die drukte in te gaan!
Tijdens ons bezoek is ook nog de nieuwe clip van Lionel opgenomen dus mocht je hem zien kijk dan ff of je ons misschien ziet hahaha

Trouwens, er is al 1 iemand die onze stoere knul heeft gespot…. want ja, Max staat in de ouders van nu hahaha
Goed gezien hoor! Voor de eerste keer op het potje…..
Dscn2567
Meest linkse is Max, is het niet gaaf hahaha

Nou verder waren Max en ik woensdag met Danny mee naar de zaak en juist die dag kreeg Max enorm last van zure poepluiers…. dus tandjes…… gelukkig bleef hij wel vrolijk maar hij poepte geloof ik wel 6 keer en zijn billen waren al goed kapot…. zo zielig…… eenmaal weer thuis nog even gauw mee onder de douche genomen en gisteren leek het al beter gaan….. billen zijn nog wel rood maar de poepluiers beginnen af te nemen! Ben benieuwd welke tand of kies we er straks bij mogen noteren hahaha

Hier nog wat leuke foto’s die Mirjam, een collega van Danny heeft gemaakt toen wij er waren!
Dscn2551
Mirjam en ikke

Dscn2553
Danny in de keuken!

Dscn2557
Mirjam en Eric, de baas…. hahahaha

Dscn2552
Moeder gans

Dscn2555
Danny en mirjam!

Ook heeft Max trouwens weer een super leuk shirt gekregen, (bedankt he Kim) uit zijn eigen lijn natuurlijk hahaha
Dscn2559
is ie niet stoer hahaha

Gisteren verder een rustig dagje, Max heeft lekker kunnen bijslapen en ik ben lekker in de weer geweest met de was en heb nog ff kunnen schilderen!

Oh deze foto’s moest ik jullie ook nog laten zien…. meneer is klaar om te vertrekken….. waar gaan we heen???
Dscn2542

Dscn2541
Schattig he!!!!

Nou t
ot logs maar weer he!

Liefs Sabien, haar mannen en der kleine ienie mienie meisje!

18 gedachtes over “Roze wolk!?

 1. Sabien, wat leuk een meid!! Super… van beide één straks!

  Wat heerlijk dat het ook opschiet zo met het klussen. Fijn zulke hulp!

  Nog gefeliciteerd met Danny zijn verjaardag!

  xxx
  Nathalie

 2. Hey Meis,

  Je moet even terug naar mijn weblog….en dan even naar beneden scrollen, daar heb ik wat foto’s van Jesse staan….er komen er nog wel meer, maar ik moet ze eerst verkleinen en daar heb ik niet altijd zin in, dus vandaar!

  Maar ik vind het reuze geweldig een meisje…echt super…kan Max straks de grote beschermende broer zijn!

  En wat gaat dat snel met zijn kamer, ben reuze benieuwd! Straks wel een foto van het eindresultaat!

  Trouwens mooie duidelijk echo foto’s zeg!! Heb van de week ook de 4d echo van m’n vriendin gezien…lijkt sprekend op zijn of haar broertje….zij wil het geslacht niet zeggen! Dus ik moet tot begin december geduld hebben! Maar goed, ze is wel MEGA! Ze moet nu ook een groeiecho….hier komt voorlopig nog steeds geen tweede, huis staat nog steeds te koop en we hebben eerste besloten te verhuizen en dan gaan we er weer voor!!

  nou ik ga je weer lezen meis, en als je foto’s wil zien, moet je even op m’n log kijken!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 3. Wat leuk! Nu heb je terecht al die leuke jurkjes en rokjes voor je kleine mini-meid gekocht. En wat ziet ze er al mooi en lening uit…
  Die foto van Max met jouw jurk aan. Haha! Je kon zeker niet wachten tot je meisje er groot genoeg voor was 😉
  En wat gaan jullie hard met Max zijn kamer! En wat klus jij nog enthousiast mee! Wel heel stoer hoor.

  Liefs,
  Ruthy

 4. Hey lieve Sabien, Danny en Max!

  Wat super leuk voor jullie! Nou straks is het hele gezin kompleet! Ben super blij voor je Sieb! Wist dat je heel graag een meisje wilde!

  Dikke kus Tjarda

 5. (mooie jurk, die zwart met witte stippen….heb ik ook, hihi)

  Nogmaals gefeliciteerd met Danny! Hij is zeker verwent zeg en natuurlijk SUPER leuk dat er zo’n kleine meid in je buik zit!!! Ik ben natuurlijke een echte meiden-mama en weet dus uit ervaring dat het wel erg leuk is hoor! Staartjes, strikjes, rokjes, poppen, verkleedkleertjes….hihihi, zooooo leuk!!

  En Max z’n kamer gaat echt opschieten zeg! Ben benieuwd naar het eind resultaat, maar jullie kennende wordt het vast weer een prachtige kamer!

  Nou meis, geniet van je gezinnetje en je mooie buik!!

  Dikke kus!

 6. Wat leuk, een meid!! (Ik spreek uit ervaring, haha). Ook handig dat je al heel wat roze kleding hebt ingeslagen :-)En natuurlijk nog belangrijker, dat ze er gezond uitzag.

  Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van Max’s kamer. Het zal vast en zeker heel erg mooi worden.

 7. Hoi lieve schatten,

  Ik dacht even kijken op de blog! Ja wat een verrassing he sieb, wie had dat ooit gedacht een meid en een jongen! Dat is een koningsgezin!
  Trouwens hoe was de IJ-hallen zondag? ben benieuwd of je wat hebt gescoord?
  Hoor het wel

  Veel liefs Kim

 8. Wat leuk zeg, een meisje!! En niet onbelangrijk natuurlijk dat alles er gezond uitziet!
  wat een mooie echo-foto’s trouwens, zijn die in het ziekenhuis gemaakt? Bij ons hebben ze geloof ik nooit zoveel tijd om uitgebreid te gaan kijken en uitleggen…
  Zag ik Max nou in de ouders van nu??
  Ik zal mijn weblog ook eens updaten vandaag of morgen. Ik loop een beetje achter…

  Groetjes Nynke

 9. Wat heerlijk dat je nu ongeremd los kunt gaan in het kleertjes shoppen voor je mini-meid. Dat heb je zo te zien ook goed ter harte genomen want je bent flink geslaagd! Vooral die wantjes en die bontjas vind ik super.

  Fee-Luna loopt ook al met haar (rug)tas te slepen als we alleen al zeggen dat we weg gaan. Zo leuk is dat! En dan Broem-broem geluiden maken. Daarmee bedoelt ze dan zowel auto als fiets. Haha!

  Was dat toch jullie Max?! Ik zat er al naar te kijken en ik twijfelde enorm. Ik herkende Max niet direct. *shame on me!* Als trouwe lezer vind ik dat toch wel heel erg hoor… Maar wel onwijs gaaf dat hij er in staat. Zeker met die koptelefoon 😛

  xx
  Ruthy

 10. Zo, je hebt lekker geshopt voor je meisje, heerlijk joh! Ik ben helemaal weg van die kaplaarsjes…schitterend! En Max is ook lekker verwent zeg! Je haalt altijd wel leuke dingen bij die IJ-hallen vandaan. Waar is dat? En is dat een soort rommelmarkt of een braderie?? (ja, hihi, ‘k heb geen idee joh en ben wel een beetje nieuwschierig)

  Wat een stoere vent is Max toch zeg! Die foto dat hij klaar staat om weg te gaan….xc3xa9cht geweldig!
  Ik ben niet meer lid van ouders van nu, maar wat leuk dat hij er in staat zeg!

  Nou meis, blijf jij lekker op je roze wolk zitten, want je bent de 20 weken al weer voorbij, dus nog maar “eventjes” te gaan!

  Liefs!

 11. Zo zo heerlijk geshopt zeg, ik moet ook maar eens naar de IJ-hallen gaan, jij scoort daar zulke leuke kleren!!

  En gaat goed met Max z’n kamer, nog even en hij kan erin!! Jullie zijn erg opgeschoten!

  En wat zie je er goed uit….lekkere bolle buik! Nog even en het is weer voorbij en mag je een prachtige dochter omhelzen!! En mag Max z’n zusje allemaal kusje komen geven!!

  leuke fotos weer!

  Liefs Angelique en Jesse

 12. Hee Sabien,
  op jou log wordt mijn werk denk ik vaker bekeken dan op dat van mezelf hxc3xa9;) hihi… super dat ik mn eigen werk terug vind bij jou…
  liefs Kim

 13. Hee Sabien,
  Bedankt voor je berichtje!
  Ik zie dat jullie een dochter krijgen! Wat leuk!!! Kan me voorstellen dat je daar helemaal happy mee bent. Toch leuk om nu echte meiden dingen te kunnen aanschaffen.
  Je hebt een mooi buikje!
  Die van mij is ook nog niet zo groot hoor.
  Lekker toch, heb je er ook niet te veel last van!
  Geniet maar lekker van de voorbereidingen!
  Groetjes,
  Jessy

 14. hoi Sabine wat fijn dat alles goed was met de 20 wkn echo toch weer n geruststelling he en wat leuk een meisje!!! verder lekker aan de klus zie ik nou geniet er maar van hoor!! liefs Sonja

Geef een reactie