Danny sinds gisteren weer aan het werk!

Zo he, het moet niet gekker worden he! Maakten jullie je al zorgen om me??? hahaha
Geen paniek, alles gaat goed alleen…. vreselijk druk met van alles en nog wat en dus ff geen tijd voor het logje maar Max ligt nu lekker op bed en dus kan ik gauw ff loggen!

Hier gaat alles weer redelijk volgens plan, mijn moppie is sinds gisteren weer aan het werk! Hij heeft de afgelopen dagen nog flink lopen sukkelen, zijn nog een keer naar de huisarts geweest, die vond hem verbetert maar alleen het auto rijden was nog een probleem! Hij heeft andere pillen voor geschreven en die heeft Dan ingenomen, niet wezen rijden en toen hij het vrijdag weer ging proberen ging het eigenlijk best goed! En dus mag hij nu direct flink aan de bak……. ben benieuwd!
Lieverd ben blij dat je weer bent opgeknapt, en je was echt niet vervelend hoor…. hahaha nee geintje!

Verder had ik dus partuswacht en in het hele weekend had ik maar 1 bevalling! Echt niet te geloven, natuurlijk midden in de nacht, werd om 2 uur gebeld en was om half 7 weer thuis! Weer een nieuw wereldburgertje!

Ook ben ik druk bezig met de nieuwe kamer van Max…..
Heb al allerlei leuke spullen gescoord:
Dscn2329
Kastje via marktplaats gescoord! Super gaaf he!

Dscn2330
opbergkratten

Dscn2331
opbergmandjes, kun je er nooit genoeg van hebben!

2 leuke prikborden
Dscn2332

en de amerikaanse kussens!
Dscn2333_2
Proef je de sfeer al?

Ook heb ik eindelijk een andere luieremmer, ik had nog steeds z’on standaard emmertje met deksel weet je wel (stinken!!!!) maar ik wist dat er van die diaper champs waren die reukvrij zijn en waar je niet van die speciale zakken voor hoeft te halen maar die zijn in de winkel niet te betalen en dus was ik al een tijdje aan het zoeken op marktplaats en ja hoor, in Arnhem, en die was ook nog is betaalbaar en dus heeft Danny zijn vader die even opgehaald voor ons en we hebben er ook meteen 1 voor wurm gekocht (bedankt he Rianne voor het halen) en dus kan ik dat weer van mijn boodschappenlijstje strepen!
Dscn2328
Super he!

Maar ik ben natuurlijk ook al druk bezig met de zolder, woensdag gaan we met mijn mams en paps naar de gamma om materiaal te halen en dan 1 sept gaan we aan de slag boven! Ik ben alvast begonnen met schuren en zo en moet zeggen dat het al meteen anders aandoet!
Dscn2336
lekker schuren!!!

Dscn2338
het dakraam in de grondverf!

En de balken ook!
Dscn2341_2

En dus staat het houtwerk nu in de grondverf…. vond het best pittig zeker hoog in de nok om daar bij te komen maar het is allemaal gelukt! Danny was zo lief om cola en brood te serveren tussendoor en kwam af en toe een fotootje maken en kletsen! (Leek me niet z’on goed plan om hem op een ladder te laten klooien hahaha)

Met Max gaat het verder goed, hobbelt lekker door, is enorm aan het kletsen, tei bijv is trein, vind ie helemaal het einde en ga zo maar door, hij is zichzelf zo aan het ontwikkelen ongelooflijk! Hij begrijpt nu ook echt alles wat je zegt, bijv als we zeggen dat hij zijn beker op het aanrecht moet zetten, of helpen met afruimen, gaat ie alles naar de keuken brengen, placemats legt hij keurig in de la, als we zeggen dat hij moet gaan opruimen gaat hij dat ook echt doen, kan zelfstandig op en AF van de trap! Goed he, tuurlijk we blijven er nog bij maar hij doet het super goed en geconcentreerd! Zo schattig! Herkent ook mijn auto, als we weggaan staat hij al bij dat gele eendje! Als hij gepoept heeft roept hij bah en loopt naar de kast waar de natte doekjes en luiers liggen! Echt zo schattig allemaal! Kan wel door blijven gaan maar daar zitten jullie ook niet op te wachten hahaha!
Hier dan wel nog een leuke foto van hem in de weer met een sjaal van mij!
Dscn2335

Dscn2334
Zal het toch een klein homootje worden??? Maakt me niks uit hoor lieverd! hahaha

Gisteren was Danny dus weer begonnen met werken en zijn Max en ik naar Loosdrecht geweest waar de jaarlijkse gondelvaart was, maar eerst lekker barbequen!
Dscn2343

Dscn2345

Dscn2346
Nico hard aan het werk!

Daar heeft Max wel iets voor…..
Dscn2354

Dscn2358
Alsjeblief Nico!

Na de barbeque zijn we met de boot naar Ottenhome gevaren en daar zouden we aanmeren om de gondelvaart te bekijken!
Onderweg kwamen we al een versierde boot tegen,
Dscn2361

Eenmaal aangemeerd zijn we eerst de braderie opgeweest, niet veel gekocht maar meer genoten van Max, er was namelijk een draaimolen en dus mocht Max met Omieke in de draaimolen!
(ook weer zo iets, hij mocht 2 keer van Omieke, nou dat mocht ik dus vroeger echt niet hoor hahaha)
Dscn2362
Kaartje kopen met Omieke, zie hem kijken naar de draaimolen!

Dscn2363
Kijk hem zitten!

Dscn2366
Zit je goed mam?? hahaha

Dscn2369
Dat bekkie van hem!

Toen het klaar was vond het hij niet zo leuk… dikke tranen joh toen we bij de draaimolen weg liepen! AHHHH zo zielig maar….. toen was daar ineens de touwtje trek kraam….
En ja hoor daar was tante Willeke….
Dscn2372

Dscn2373
Trek maar aan het touwtje Max

Pret voor 2!!!!???!!!
Dscn2374
En??? wat heb je getrokken??

Dscn2375
Wauw autootjes! Zo cool!
De hele rit terug naar de boot was het alleen maar auto, auto! Hij was er helemaal blij mee, zo schattig!

Eenmaal terug bij de boot zijn we gauw op het dek gaan zitten want de gondelvaart begon, er waren weer een hoop bootjes op het water en Max keek zijn oogjes uit!
Dscn2377
Wauw wat een mooie bootjes!

Dscn2376

Dscn2386

Dscn2378
Wauw he wat een gezelligheid!

Dscn2383

Dscn2397
Zwaaien naar de bootjes!

Dscn2401
ff bij Omieke zitten

en vuurwerk kijken bij tante Willeke
Dscn2402

Dscn2418
Wauw dat is mooi zeg!

Het was echt een super geslaagde middag en avond!
Kan niet anders zeggen dan dat Max het super heeft gedaan, hij had s’middags geslapen van half 12 tot kwart over 2, na de barbeque toen we aan het varen waren heeft hij een uurtje, 1,5 uur geslapen(ong rond 19.00 uur) en is toen dus met ons over de markt gelopen en heeft de gondelvaart en vuurwerk zonder problemen bekeken, toen het afgelopen was, was het inmiddels half 1!!!! Echt ongelooflijk, hij was zo lief en zoet, ongelooflijk! Na het vuurwerk heeft hij heerlijk kunnen slapen op de boot en kon ik hem zonder problemen in de auto overleggen en thuis ook lekker in zijn bedje! En ja hoor wat ik al dacht…. meneer heeft heerlijk uitgeslapen tot kwart over 10 hahaha geweldig he! (alleen jammer dat moeders dan om half 8 wakker was hahaha)

Goed, volgende week….. wordt een druk weekje, eerst met Rianne en Jay naar ballorig, dinsdag naar de verloskundige, woensdag thuis rommelen donderdag werken, vrijdag werken en hebben we een bruiloft, zaterdag werken en hebben we ook een feest, zondag werken en dan maandag klussen op de zolder want dan komt het wandje erin! ben benieuwd!
Hou jullie op de hoogte!

Liefs Sabien en haar mannen

Oh nog even iets, ik ben door meerdere van jullie genomineerd, super leuk, voel me enorm vereerd euhm hahaha maar wat houd het in, wat moet ik doen, waar kan ik er meer over vinden en hoe kan ik nomineren??
Snap het dus niet helemaal! Ik zal wel blond zijn ofzo??? graag hoor ik het van jullie!

18 gedachtes over “Danny sinds gisteren weer aan het werk!

 1. Lust Max mosselen? Wauw, wat een wonderkind zeg. Die prikt gewoon wat mosselen weg.
  De V&D foto: weet je zeker dat je wel de goede mee hebt gekregen? Dat jongetje op die eerste foto lijkt helemaal niet op Max. Hihi! Maar die tweede foto is wel weer helemaal super! Kleine pretoogjes… leuk hoor!

  Oei, met Danny gaat het dus nog niet zo goed. Wat vervelend zeg, en ook dat je er dus eigenlijk helemaal niets aan kunt doen.
  Sterkte weer!

  Liefs,
  Ruthy en Fee-Luna

 2. Dat van het rosé-tje staat hoor!!! hihi, zodra je weer aan de rosé mag gaan we er eentje (of twee….of drie….) drinken, gezellig!

  Jeetje joh, wat duurt dat lang van Danny zeg, snap dat hij het inmiddels spuugzat is! Kunnen ze er verder helemaal niks mee?? Nou wens hem maar heel veel sterkte van me!

  En verder heb ik me natuurlijk weer flink zitten te verbazen over je mannetje…..zittend op een stoeltje aan tafel aan het spelen….Mosselen eten….Zelf van de glijbaan….o, o, o, ge-wel-dig!! Hij is echt al een grote broer aan het worden.

  Hoe gaat het verder met jou? (of heb ik er overheen gelezen?) Las wel dat je buikkie al aardig groeit, maar hoe voel je je? Nog maar 3 weekjes en dan ben je al weer op de helft….niet normaal he hoe snel dat gaat!

  Nou meis, sterkte voor Danny en een hele dikke knuff van de meiden voor Max!
  En natuurlijk van mij heel veel liefs aan jullie allemaal!

 3. Hey meis, dat van het abonnement dat wist ik niet, zal eens navraag doen daar, want ben er nog steeds niet geweest…shame on me!

  Jeetje wil je Danny beterschap wensen, ik weet hoe het is om binnen te zitten, heb ik 3 weken moeten doen toen ik aan m’n voet geopereerd was…flink balen! Hoop voor hem dat het snel zakt…en uitzieken daar weet ik alles van…moet ik nu ook, maar ik ben eigenwijs en ben gewoon het werk! Ik praat alleen moeilijk!

  Geweldige foto’s weer van Max….en met z’n speelgoed spelen aan tafel echt lief zeg. Dat kan Jesse ook heel goed!

  En dat met die schroevendraaier…goed pakken ze dat op he. Ze snappen dan precies wat je ermee moet doen….

  Nou geniet lekker van je gezinnetje, ik hoop voor je dat je nog een bevalling heb!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 4. Jeetje joh, wat een gedoe met Danny…
  Uitzieken vind ik wel een makkelijk antwoord als ik eerlijk moet zijn. Het is toch niet normaal als hij zo duizelig is dat hij niet zich zelfstandig kan voortbewegen? Beterschap voor hem in iedergeval.

  Super die foto’s van jullie onder de douche! Lekker zo’n momentje.

  Burberry is daar inderdaad veel duurder, heb ik al meer mensen over gehoord. Super allstars! Echt super!

  Jeetje wat super die kleertjes voor Max en voor de beeb, nu hopen op een meisje!

  Okay, zelf heb je jongeskleding gekocht, maar binnenkort weet je het wel denk ik. Spannend!

  Wat lief die foto’s met de konijntjes, super! Tess vind konijnen ook het einde.

  De foto’s van de v&d zijn erg leuk!

  Schrikken dat Danny een ongeluk heeft gehad!! Sterkte voor hem en jullie!

 5. Volgens mij was je in Ballorig in Almere, klopt dat? Wij waren er vorig weekend. Nienke vond het geweldig. Dus theoretisch (andere dag) hadden we elkaar tegen het lijf kunnen lopen. Best grappig, op internet lijkt het zo ver weg en eigenlijk is het helemaal niet zo ver weg. Ik vind die close up van Max heel mooi.

  Nienke’s blog is al een tijdje uit de lucht, maar mijn eigen blog kun je (als je dat leuk vindt) wel bezoeken. Ik sta hier overigens niet met naam en toenaam op. Op de site heet ik Moeder 😉

 6. Jaaaaaaaa, dacht “Effe bij Sabien kijken…” en jawel hoor, weer een lekkere log!
  ik zit er wel op te wachten hoor, op wat Max allemaal al kan! Ik ben er zo verbaasd over! Hij scheelt zo weinig in leeftijd met mijn meissie, maar zoveel in doen-en-laten.

  Wat fijn dat Danny weer aan het werk is! Hopelijk gaat het goed! Is hij nu helemaal van die duizelingen af??

  Wat een leuke middag/avond was dat zeg! De draaimolen, touwtje trekken, versierde bootjes xc3xa9n vuurwerk….klinkt heel gezellig!!!

  En ja….die nominaties….hihi, ik ben ook twee keer genomineerd, maar weet niet hoe en wat nu verder, hahaha (ben niet blond!)

  Nou meis weer een hele fijne week!!!

  Dikke kus van mij en me meiden!

 7. Hey sieb!

  Ziet er weer erg gezellig uit allemaal! Ik mis jullie wel hoor! Nou ja hopen dat Jethro zijn verjaardag viert, zie ik jullie in ieder geval dan! En anders wip ik weer eens langs met de motor!

  Tot snel!
  Dikke kus Tjarda

 8. Ik wil ook wel lezen wat Max allemaal kan. Hardstikke leuk om te lezen! Hij kan ook al zo veel, en ik herken ook zoveel van wat hij allemaal kan in Fee-Luna (die ook al flink oefent met de trap op en af gaan. Als we niet opletten staat ze boven!)

  Ik ben blij voor jullie dat Danny zo goed als beter is. Toch wel heel apart wat hij had. Hopelijk was dat eens en nooit weer.

  Wat onwijs knap dat Max zo lang wakker bleef! Leuk om op de foto’s te zien dat hij er zo van genoot en alles zo mooi was. Je ziet gewoon aan zijn ogen dat alles mooi was 🙂

  Wat je met de nominatie moet doen: 7 anderen uitkiezen die je een award waard vindt. Deze in een logje schrijven, en erbij zetten waarom je hen nomineert en ze de award geven (op hun log laten weten dat ze hem hebben ‘gewonnen’).

  Liefs,
  Ruthy

 9. Hee lieverd,

  Hoe gaat het met je???? Je bent weer lekker druk he!!!!! en wat wordt Max groot.. ik vind hem echt veranderen.. wat een lekker kereltje is het toch.. ik weet ik heb het al 100x gezegd maar kom snel echt een keer een bakkie bij je doen..kan ik je buikkie ook ff bekijken!!!

  Dikke kus ook van Luca

 10. Meid het is allemaal weer geweldig! wat je allemaal doet.
  Ik lees elke week met plezier je verhalen.
  Wat is Max toch een heerlijk ventje zeg!
  Sanne is daarbij nog maar een droppie hoor!(maar wel een heel!!!!!!!! lief klein droppie!).
  Ook met haar gaat het nu beter als voorheen.
  Nadat zij is geholpen gaat het nu goed vooruit.
  Neem me petje nog steeds voor jou af hoor met wat je allemaal doet.
  Geweldig!
  Groetjes!!!!!!! dikke kuss aan Max!

 11. Sgatteks, het was weer onwijs genieten afgelopen zaterdag…en verwennen mag toch??? Enne niet vergeten dat opa jullie tot in den treure heeft mogen verwennen, en omdat die er niet meer is, mag ik t nu doen…geintje!! Maar ik doe t ook binnen de perken he? maak t niet te bont, toch??
  En ik doe t jullie ook nog steeds…liefs

 12. Hey Meis,

  Hier bij Ballorig hebben ze alleen maar een 10-rittenkaart, dus we gaan het allemaal zien, eerst een keertje kijken of meneertje het ook geweldig vind!

  En wat grappig om Max te zien met jouw sjaal…jesse kwam hier van de week met z’n eigen Sjaal aangelopen en liep er vol trots meer rond, wist ook dat hij om z’n nek heen moest…dus nu is het speelgoed geworden!

  En wat een klus die zolder zeg, maar ben benieuwd naar het eindresultaat, ik denk dat je het prachtig maakt. Ik wil voor Jesse ook dus zo’n soort kamer maken, maar we zitten ook nog te twijfelen met een jungle kamer…..maar we gaan zien, voorlopig zit meneer nog goed in z’n babykamer!

  Nou meis, ik ga het eten eens opzetten…we zijn niet naar Amsterdam gegaan, omdat Jesse niet te genieten is nu…hij is ZO MOE, dus helaas geen olympische sporters voor hem!

  Liefs en xxx Angelique en Jesse

 13. Ja, ja Tess loopt.. heerlijk. Heb een filmpje gemaakt… je moet wel opletten anders is het alweer voorbij. Maar die moet ik nog op internet zien te krijgen en dan plaats ik die op de weblog!

  Jullie hebben je wel vermaakt zo te lezen, nou zorgen maken deed ik nog niet hoor… maar was wel benieuwd naar hoe het ging!

  Lekker hoor een begin met de zolder, lekker uit geweest met Max en hij heeft het erg goed volgehouden. Heerlijk!

  xxx
  Nathalie

 14. Hoi schatjes,

  Wat heerlijk om even achter de computer te duiken en weer leuke verhalen te lezen, zit nu in Hannover en ga zo hardlopen, morgen naar Trondheim, Noorwegen, dichtbij Kristiansand ( was leuk he).. Nou geef de mannen een dikke kuss van me, enne zie je donderdag gezellig, Wat wordt dat een spannende dag zeg!!! Tot dan veel liefs Kimmie

Geef een reactie