werken en vriendinnen weekje!

Zo daar zijn we weer, sorry sorry dat jullie zo lang hebben moeten wachten maar was echt erg druk!
Allereerst gaat het met Danny nog niet helemaal zo als het zou moeten, hij is de hele week thuis gebleven en heeft als een dood vogeltje alleen maar op de bank gelegen, gelukkig ging het het weekend al de goede kant op en werd hij wat mobieler maar bleef duizelig! Met de huisarts gesproken en die kon er niet meer van maken dan uitzieken.
Vanaf dinsdag ging het eigenlijk wel oke hij kon zich prima redden in huis en dus maar even mee geweest met boodschappen doen…. nou dat was me een pretje…. hij was enorm duizelig, het ritje in de auto had hem geen goed gedaan, eenmaal thuis bleef hij duizelig maar de volgende ochtend ging het eigenlijk wel weer! zo balen want hij wordt knetttergek in huis, hij kan geen tv meer zien! Ach gossie hahaha. Gisteren weer geprobeert om met de auto te rijden, dit maal reed hij zelf, klein stukje naar Bussum, het ging iets beter maar nog was hij in de supermarkt duizelig. Terug heb ik dus maar gereden. Zo meteen gaan we het weer proberen want hij wil zo graag weer wat doen, zegt ook zelf dat ie wel weer in staat is om wat te doen maar het is gewoon nu niet verantwoord om een uur naar zijn werk te rijden…. het risico dat er iets gebeurt is gewoon erg groot….
Wordt vervolgd dus!

Ik mocht onder tussen gewoon lekker werken, (Max is lekker bij mijn moeder en zusje geweest) heb even 4 daagjes gewerkt, 7,5 uur op een dag en moet zeggen dat het me stiekum toch wel een beetje zwaar viel…. was blij als ik s’middags thuis was om s’avonds lekker met Max te kunnen tutten en heerlijk douchen samen, dat is echt ons momentje, lekker spelen, geen gehaast maar heerlijk badderen samen!
Dscn2225

Dscn2229

Vanavond tot maandag ochtend sta ik op bevallings wacht, dus ik maak weer ff goeie uurtjes….. Ben benieuwd hoeveel thuisbevallingen ik zal hebben!

Verder is mijn mams weer terug uit Amerika! Joepie het was een emotioneel moment op schiphol, mijn zusje, max en ik zijn der wezen ophalen en vlogen nog net niet door de ramen toen we der zagen hahaha

Ik had voordat ze weg ging een heel lijstje mee gegeven van wat ze allemaal mocht mee nemen uit Amerika maar helaas, Burberry is daar gewoon 2 keer zo veel duurder als hier… gek he, zou je toch niet denken! Maar goed, de All stars weer niet, dus heeft Max een paar mooie gekregen!
Dscn2219

en ze hadden uitverkoop bij GAP dus heeft hij ook nog is een hoop kleren gekregen
Dscn2221

en ja voor onze wurm kon Omieke het niet laten om 2 hele schattige jurkjes van GAP mee te nemen!
Dscn2220
(heb trouwens van de week 2 hele stoere jongens shirts bij de hema mee genomen…. dus ik koop echt niet alleen maar voor een meisje hoor! hahaha)

En ja, ik wil natuurlijk Max zijn nieuwe kamer in de amerikaanse stijl brengen en dus zijn er wat amerikaanse spullen mee gekomen!
Dscn2223

Woensdag was ik dus lekker vrij en had ik afgesproken met Kim een vriendin om een bakkie te doen en max kon dan met de konijntjes knuffelen!
Dscn2231

Dscn2239

Dscn2245

Dscn2246
Geweldig he hoe hij met die beestjes omgaat!
Ja was een super gezellig ochtendje! Kim doen we gauw weer he!

S’avonds aten we lekker mosselen en Max is al een paar weken bezig om te oefenen met het zelf eten en die avond ging het weer zo super goed, hij heeft nu echt door dat hij moet prikken en dus iets moet duwen, allemaal zo prachtig hoe z’on kind dat allemaal op pakt en leert!
Kleine impressie hoe de mossel van het bord naar zijn mond gaat:
Dscn2248

Dscn2250

Dscn2249
is het niet een geweldig gezicht???

Donderdag hadden Max en ik afgesproken met Miranda en Lone om naar de ballenbak te gaan!
Dscn2258

Dscn2256
Ze hadden daar een levens grote piano, als je er dan op liep dan kwam er muziek uit! Max vond het prachtig!

Dscn2255
Lekker gek doen allemaal!

Dscn2260
MAMA BALLL!

Dscn2264
Kiekeboe Lone

Dscn2266
max en Lone bouwen hun toekomstige huisje! hahaha

Dscn2274
Lone kom je?? Het huis is klaar!

Dscn2269
Lekker glijden!

Dscn2275
Lone en Miranda wij vonden het erg gezellig! Na jullie vakantie spreken we gauw weer af oke!

Verder moest ik van de week zo vreselijk lachen om Max… Ik had een paar weken geleden het traphekje vervangen omdat die kapot was en Max vond dat vreselijk interresant, wou steeds de schroevendraaier pakken maar ja dat mocht natuurlijk niet, maar nu lag er ineens een verdwaalde schroevendraaier op de tafel (ja we weten het, niet goed opgeborgen) en wat doet Max, hij loopt regelrecht naar het traphekje en begint daar met die schroevendraaier te rommelen…. zo geweldig schattig was dat! We wouden natuurlijk meteen die schroevendraaier af pakken maar gauw eerst een foto gemaakt hahahahaha
Dscn2280
Dat serieuze gezicht ook van hem! Geweldig

Ook mocht ik vandaag de V&D ophalen, en wat ik in mijn vorige logje al zei, de gratis foto was niet echt geweldig! Oke lelijk of stom is ie niet maar echt super kunnen we hem niet noemen
Dscn2296

Maar gelukkig zat er nog een foto tussen die wel geweldig was, de andere foto’s waren namelijk ook niet echt bijzonder leuk!
Dscn2294
Is ie niet prachtig??

Verder had ik nog een bon van de Bart Smit en omdat wij voor Max het smart ville dorp van V-tech hebben konden we weer uit breiden, en dit maal is het het boomhuis geworden!
Dscn2276
Max speelde er al een tijdje mee, (staat op zijn kamer) maar de afgelopen dagen werd dat toch steeds meer en gerichter en dus mocht hij gisteren na het eten en douchen nog even met zijn nieuwe set spelen!

Dscn2287

Dscn2286

Dscn2285
Geweldig he, helemaal geconcentreerd bezig! Nu alleen nog de 2 uitbreidingssets zodat we 8 beestjes meer hebben, het muziekcentrum en de ark van noach en we zijn compleet!

En heel fijn…. Danny heeft net een stukje gereden en heeft een aanrijding gehad, al met al valt het mee, maar de schrik zit/zat er goed in, hij heeft een flinke deuk in zijn motorkap…. maar goed dat is maar auto schade, ik ben blij dat hij zelf niks heeft…. wat een gedoe zeg….. ik baal er echt van….. arm ventje….. hij is echt nog niet goed! Lieverd ik hou van je…. sta naast je….. laat je niet gek maken door die muren ….. ik weet dat je graag weer wilt werken maar wat niet gaat dat gaat niet schat! Ik hou van je!

Verder gaat het met het buikje ook goed, begin toch wel een beetje leven te voelen, maar echt heel duidelijk is het nog niet hoor…. zal volgende week wel komen en oh, ik wil iedereen nog even bedanken voor de lieve kaartjes en reacties en zo, maar vind het toch wel erg bijzonder dat mijn oude buren uit de gooibergflat ons nog steeds met liefde volgen….. Echt zo leuk…. ook jullie bedankt voor het lieve kaartje!

Nou dikke kussen van Danny, Sabien en Max

13 gedachtes over “werken en vriendinnen weekje!

 1. Wat leuk, die foto datMax ligt te drijven! Wat zijn jullie trouwens allemaal bruin (en rood) geworden zeg. Heerlijk zo’n dag op het water.

  Jammer dat ik de IJhallen weer heb gemist. Ik neem me steeds weer voor om te gaan maar vergeet het vervolgens weer.

  Dat drummen, haha! Hij is echt een natuurtalent hoor. En hoe vonden de busreizigers Max?

  Wat ben jij toch druk met meubels opknappen! Staat het huis niet ondertussen tsjokvol?

  En tot slot: hopelijk gaat Danny’s verkoudheid/infectie snel over. Ik wist niet eens dat je daar verkouden kon zijn. Wel super vervelend hoor.
  Beterschap!

 2. Dat filmpje van Max op dat drumstel….geweldig!!! En dat hij dan al mama zegt…dat wil hier nog niet lukken hoor! En ook al opa en oma! Echt lief! Lekker ventje hoor!!

  En dat met die schoenen doet Jesse nu ook steeds, die stond van de week in mijn crocs (die zijn knalroze!) en trots dat hij was….maar ja dan proberen weg te lopen!!

  Maar vraagje waar heb jij dat zwemvestje vandaan voor Max? Jesse z’n opa heeft ook een boot en we moeten daar toch echt nog een vestje voor halen, anders durf ik heb echt geen twee tellen alleen te laten…Ik hoor het wel!

  Gelukkig gaat het met jou ook allemaal lekker, maar wel weer balen van Danny zeg…en hoe je het voor elkaar krijgt om aan je evenwichtsorgaan een ontsteking/verkoudheid te krijgen vind ik echt knap, het is de eerste keer dat ik het hoor…en de EHBO daar heb je wat aan he…als niemand reageert is dat het eerste waar je heen…daarom maak ikhet altijd erger dan het is….dan word je snel geholpen! haha!

  ik ga je weer lezen!
  Liefs
  Angelique en een knuffel van Jesse voor Max!

 3. De foto’s zijn erg leuk, vooral Max achter het drumstel zijn erg stoer!!

  En al opa en oma zeggen, goed hoor! Tess zit hier ook telkens met haar voeten in grote schoenen van jan en alleman, is een periode denk ik.

  Vervelend zeg de problemen met Danny, hopelijk voelt hij zich inmiddels beter! En met jou gaat het goed, lekker hoor! Denk ook nu je weet hoe het voelt je, je kindje best eens wat eerder zou kunnen gaan voelen.

  In de IJ hallen wel meisjes spulletjes kunnen scoren maar geen jongens, nou ja, van Max heb je vast nog wel wat liggen?

  Flink geschuurd op de commode, maar het gaat mooi worden. Ben benieuwd als het af is.

  Beterschap voor Danny!

  xxx
  Nathalie & Tess

 4. Hey meis! Ben ik weer!!!
  Gisterenavond terug gekomen van de vakantie.
  (sorry log-politie dat ik het niet had vermeld, hihihi)

  Wat heb ik weer genoten van de foto’s van je mooie mannetje! Hij is al zo groot!!! En zo lekker vlot met alles! Sanne is nog niks veranderd in die twee weken, oké ze groeit wel lekker door, maar kan verder nog niks anders dan zitten, optrekken en hard gillen. Ze is trouwens in de vakantie ook weer erg ziek geweest, hebben daar het ziekhuis nog drie keer bezocht…..flink balen, maar dat lees je over korte tijd wel in me logje.

  Fijn om te lezen dat met die kleine in je buik alles goed gaat! Is toch altijd weer spannend zo’n echo.
  Hoe is het nu met Danny? Hopelijk gaat het weer beter, want duizeligheid is écht niet leuk! Beterschap!!!

  Nou meis ik ga me bedje opzoeken, ben versleten van de vakantie…hahaha, best apart, maar écht waar!
  Lees je snel weer!!!

  Hele dikke kus aan Max en natuurlijk ook aan jezelf!!

 5. Lust Max mosselen? Wauw, wat een wonderkind zeg. Die prikt gewoon wat mosselen weg.
  De V&D foto: weet je zeker dat je wel de goede mee hebt gekregen? Dat jongetje op die eerste foto lijkt helemaal niet op Max. Hihi! Maar die tweede foto is wel weer helemaal super! Kleine pretoogjes… leuk hoor!

  Oei, met Danny gaat het dus nog niet zo goed. Wat vervelend zeg, en ook dat je er dus eigenlijk helemaal niets aan kunt doen.
  Sterkte weer!

  Liefs,
  Ruthy en Fee-Luna

 6. Dat van het rosxc3xa9-tje staat hoor!!! hihi, zodra je weer aan de rosxc3xa9 mag gaan we er eentje (of twee….of drie….) drinken, gezellig!

  Jeetje joh, wat duurt dat lang van Danny zeg, snap dat hij het inmiddels spuugzat is! Kunnen ze er verder helemaal niks mee?? Nou wens hem maar heel veel sterkte van me!

  En verder heb ik me natuurlijk weer flink zitten te verbazen over je mannetje…..zittend op een stoeltje aan tafel aan het spelen….Mosselen eten….Zelf van de glijbaan….o, o, o, ge-wel-dig!! Hij is echt al een grote broer aan het worden.

  Hoe gaat het verder met jou? (of heb ik er overheen gelezen?) Las wel dat je buikkie al aardig groeit, maar hoe voel je je? Nog maar 3 weekjes en dan ben je al weer op de helft….niet normaal he hoe snel dat gaat!

  Nou meis, sterkte voor Danny en een hele dikke knuff van de meiden voor Max!
  En natuurlijk van mij heel veel liefs aan jullie allemaal!

 7. Hey meis, dat van het abonnement dat wist ik niet, zal eens navraag doen daar, want ben er nog steeds niet geweest…shame on me!

  Jeetje wil je Danny beterschap wensen, ik weet hoe het is om binnen te zitten, heb ik 3 weken moeten doen toen ik aan m’n voet geopereerd was…flink balen! Hoop voor hem dat het snel zakt…en uitzieken daar weet ik alles van…moet ik nu ook, maar ik ben eigenwijs en ben gewoon het werk! Ik praat alleen moeilijk!

  Geweldige foto’s weer van Max….en met z’n speelgoed spelen aan tafel echt lief zeg. Dat kan Jesse ook heel goed!

  En dat met die schroevendraaier…goed pakken ze dat op he. Ze snappen dan precies wat je ermee moet doen….

  Nou geniet lekker van je gezinnetje, ik hoop voor je dat je nog een bevalling heb!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 8. Jeetje joh, wat een gedoe met Danny…
  Uitzieken vind ik wel een makkelijk antwoord als ik eerlijk moet zijn. Het is toch niet normaal als hij zo duizelig is dat hij niet zich zelfstandig kan voortbewegen? Beterschap voor hem in iedergeval.

  Super die foto’s van jullie onder de douche! Lekker zo’n momentje.

  Burberry is daar inderdaad veel duurder, heb ik al meer mensen over gehoord. Super allstars! Echt super!

  Jeetje wat super die kleertjes voor Max en voor de beeb, nu hopen op een meisje!

  Okay, zelf heb je jongeskleding gekocht, maar binnenkort weet je het wel denk ik. Spannend!

  Wat lief die foto’s met de konijntjes, super! Tess vind konijnen ook het einde.

  De foto’s van de v&d zijn erg leuk!

  Schrikken dat Danny een ongeluk heeft gehad!! Sterkte voor hem en jullie!

 9. Volgens mij was je in Ballorig in Almere, klopt dat? Wij waren er vorig weekend. Nienke vond het geweldig. Dus theoretisch (andere dag) hadden we elkaar tegen het lijf kunnen lopen. Best grappig, op internet lijkt het zo ver weg en eigenlijk is het helemaal niet zo ver weg. Ik vind die close up van Max heel mooi.

  Nienke’s blog is al een tijdje uit de lucht, maar mijn eigen blog kun je (als je dat leuk vindt) wel bezoeken. Ik sta hier overigens niet met naam en toenaam op. Op de site heet ik Moeder 😉

 10. Sabien,

  Wij hebben je genomineerd voor de blogaward, er staat een logje over op onze weblog!

  xxx
  Nathalie

  PS zie dat je al eens genomineerd bent, heb je er meer als xc3xa9xc3xa9ntje 😉

Geef een reactie