max kan opa en oma zeggen!

***** wat een piep zooi, heb ik net mijn log af loopt mijn internet vast….. dag web-log verhaal…. dus ga ik het maar weer opnieuw proberen….!!!

Hier gaat alles goed, we hebben een super drukke maar o zo leuke week achter de rug!
Het begon donderdag toen we waren uitgenodigt door mijn zusje en zwager om een dagje mee te gaan met de boot!
Nou dat hebben we geweten, het was een super leuke dag!

Kleine impressie:
Dscn2146_2
de boot

Dscn2144_2
Max in zijn zwemvest om het drijven even te oefenen!

Dscn2150_4
lekker luieren…

Dscn2153_2
Lekker chippies eten!

Dscn2183_2
ff knuffelen met mama!

Dscn2171
en ff spelen….

Dscn2203_2
lekker eten

Dscn2202_2
mmm dat smaakt wel!

Dscn2198_2
gezellig zwemmen met mama!

om vervolgens uitgeput in slaap te vallen!
Dscn2147_2

het was een super gezellige dag, Willeke en Ricardo, onwijs bedankt voor de gezelligheid!

vrijdag moesten we naar de V&D want het was weer tijd om een foto te maken! Max vond het allemaal prima en had niet zo veel zin om op comando te moeten lachen, hij deed gewoon lekker zijn ding en ach… we zien wel hoe de foto is geworden!

S’avonds kwamen vrienden eten, namelijk Harm en Joyce en dat was erg gezellig!
Dscn2207_2

Max vond het ook super gezellig en was niet bij ze weg te slaan!
Dscn2208_2
En toen we trouwens foto’s aan het kijken waren zij hij ineens opa en oma na! wij wezen naar een foto waar opa met Max op stond en zeiden opa…. en ja hoor Max zei het zo na, echt zo schattig om te horen!

Zaterdag hadden we lekker een dagje thuis, Danny hoefde pas om 16 uur te beginnen en dus hebben we lekker rustig aan gedaan, wel trouwens nog hele leuke foto’s gemaakt van Max die Danny zijn schoenen aan deed!
Dscn2211_2

Dscn2212_2
Is ie niet stoer??!!! hahaha

Zondag was het weer tijd voor de ij hallen, helaas mocht ik helemaal in me eentje, mijn moeder was namelijk nog op vakantie, mijn zusje kon niet en Rianne was ook nog op vakantie en Danny moest werken!
Gelukkig ging mijn kleine vriendje Max mee en samen hebben we lekker geshopt, helaas was er vrij weinig voor Max, heb alleen een donker blauw kort broekje, shirt en blousje voor hem gekocht! Ook kon ik vrij weinig leuks voor een babyjongen vinden maaaarrrr gelukkig was er weer genoeg voor een meisje en dus heb ik allerlei leuks gekocht! hihi echt super gaaf! Oh en heb voor Max zijn nieuwe kamer 2 rieten witte manden met donkerblauwe voering gekocht en een white wash ijzeren kapstokje voor de baby! Erg leuk dus weer!
Na de ij hallen zijn Max en ik even door gereden naar mijn paps want die woont daar vlak naast en hebben we ff een bakkie gedronken en mocht Max voor het eerst drummen op het drumstel wat van mijn neefje is maar tijdelijk bij mijn paps staat!

en nog even een paar foto’s!
0808030011_2

0808030012_2
Kijk hem zitten!!! echt geweldig!

Daarna moest opa motor even een ritje rijden op de bus en dus besloten wij om even mee te rijden! Want ja als opa zijnde moet je dat toch een keer doen met je kleinzoon!
Max vond het echt geweldig, hij keek eerst tijdens de rit zijn oogjes uit en bleef heel stil zitten om alles te verwerken en uiteindelijk moest hij natuurlijk ook achter het stuur!

Fotos0180

Fotos0176

Fotos0177

Fotos0178

Max vond het echt geweldig, maar dat is wel te zien op de foto’s!
Paps, we vonden het erg gezellig!

maandag hadden we weer een lekker dagje thuis en dus besloot ik om de commode voor wurm te gaan schuren!
Dscn2213

Dscn2214
Kijk moeder gans is druk zijn hahaha

MAAR……
Dscn2215
Maar het resultaat mag er zijn he!
Nu dus even afwachten tot dat we weten wat het geslacht wordt want dan ga ik de binnenkant beplakken en de buitenkant ga ik dan wit schilderen! S’avonds lekker met mijn mannetje rustig aan gedaan!

Dinsdag zouden we naar Arnhem g
aan, om bij Danny zijn paps langs te gaan maar dat is helaas niet door gegaan want mijn lieverd stond op met enorme duizeligheidsproblemen, dus ik de huisarts gebeld, die was op vakantie, dus de waarnemer gebeld, krijg ik de assistente, ze gaat even overleggen, wordt zo terug gebeld…. begrijpelijk, dus ik wacht…… inmiddels Danny begeleid naar beneden…. vraag niet hoe…. een dreumus 20 keer van mijn been geplukt en nog steeds nog geen telefoon…. mijn zusje gebeld om te vragen of die hierheen kon komen voor Max en Danny met moeite in de auto gekregen en naar de eerste hulp gereden….daar aan gekomen konden ze weinig voor ons doen…. we moesten weer terug naar de huisarts…… ik dacht dat ik gek werd….. ik snap het wel, dit is niet levensbedreigend maar echt prettig is het niet want Danny kon amper een stap verzetten! Maar goed eenmaal bij de huisarts werden we gelijk geholpen en nu blijkt dat Danny een verkoudheid/infectie aan zijn evenwichtsorgaan heeft….. echt heel vervelend want het is echt dood eng…. die arme jongen wist niet waar ie het moest zoeken…. eenmaal weer thuis ( hebben pillen gekregen voor de duizeligheid en misselijkheid) is ie op de bank gaan liggen en er niet meer af gekomen! Echt zo zielig, echt elk bewegingkje is vervelend, zelfs de tv moest uit hahahaha
Maar goed, s’avonds merkte je wel dat de pillen begonnen te werken en hij heeft vannacht ook goed geslapen en het leek beter te gaan vanochtend maar helaas, hij had zijn benen nog niet naast het bed of het kwam weer…. ach echt zo zielig…. hij is naar beneden gegaan om op te bank te gaan liggen en hij ligt daar nu nog…. hij heeft volgens mij nu al z’on 3 uur geslapen dus ga hem zo maar is wakker maken anders slaapt hij vanacht niet!
Ik hou jullie op de hoogte!

Verder gaat het met mij goed, ga me toch steeds beter voelen en mijn buikje groeit goed, heb het idee dat ik heel ver weg, iets voel maar echt uitleggenkan ik het niet, is wel erg vroeg, want bij Max voelde ik hem pas met 19 weken maar ze zeggen dat het met een 2de kan…. lijkt net of ik voel dat er iets langs glijdt…. heel raar maar kan zo niks zijn….
Oh en de kraamzorg is gelukt…. joepie! Weer een opluchting! hahaha
En ja dan mag ik morgenochtend na 3,5 week eindelijk mijn mams ophalen van schiphol! Ik kan echt niet wachten joh…. 3,5 week is echt lang hoor….. moet ook zeggen dat mijn zusje en ik bijna vanochtend al op schiphol stonden omdat het niet echt duidelijk op de papieren stond, ivm tijdsverschil enzo, maar na een hoop gereken en gebel… dank je wel Jarno en Kim waren we eruit dat ze toch morgen ochtend aan komen!
Nou ik hoor nu ook een klein mannetje kletsen in bed dus huize Verschuur is aan het ontwaken…. rare familie zijn we toch hahahaha

Liefs Sabien, Danny en Max

12 gedachtes over “max kan opa en oma zeggen!

 1. Jeetje, wat gaat dat snel!! nu alweer over 4 weken de 20-weken echo. Geen wonder dat de nesteldrang al is begonnen. Zeker wanneer de kamertjes allebei weer helemaal van voren af aan ‘opgebouwd’ moeten worden. maar wel weer erg leuk hoor, al dat klussen en knutselen, inrichten en bedenken hoe je het zo leuk mogelijk kunt maken.

  Wat zielig dat Max zo’n last heeft van zijn tanden. Hier gaat dat ook niet zonder slag of stoot, maar auw zeggen kan ze dan ook nog niet. Bij Fee-Luna uit zich dat vooral in luieruitslag en erg hangerig en zeurderig zijn. Dat is vooral vervelend. Maar ja, tanden krijgen doet ook zeer. Dat heb ik laatst wel ondervonden toen mijn verstandskies ineens weer besloot te groeien!

  Liefs,
  Ruthy

 2. Wat een prachtige foto’s weer….megazwembroek….jesse heeft zulke ook haha! En ja we hebben dezelfde wagen haha, alleen heb ik mijn oude dus nog niet verkocht, wij hebben geen uitbreidingsplannen, maar heb wel alvast een loopplankje erbij…ben nu aan het kijken hoe ik van mijn wagen af kom…hij stsaat op marktplaats!

  En het gaat lekker met je zwangerschap, gelukkig hoorde je het hartje en is alles goed. Geniet er maar van, want het gaat me veels te hard…m’n vriendin is al ruim 21 weken inmiddels, heb d’r buik nog niet gezien!!

  Liefs Angelique

  p.s. dat jong van een jaar of 9 of 10…echt heel zielig. Gewoon te lang gewacht! Wat maak ik toch weer rare dingen mee!

 3. Jeetje al met een maand de 20 weken echo, tjonge de tijd vliegt werkelijk!! Heerlijk dat je zo bezig kunt zijn nu met de toekomst, kamertje van Max en voor de nieuwe beeb. Ben heel benieuwd wat het worden gaat! Kan me voorstellen dat je erg blij en opgelucht was het hartje te horen, toch een bevestiging!!

  Genier ervan… 🙂

  Max is ook een hele kerel, super mannetje!

  xxx
  Nathalie

 4. hay!
  Wat is Max alweer groot! De vorige zwangerschap liepen we in het begin gelijk op. Helaas ging dat toen bij ons mis. Nu ben ik eindelijk weer zwanger en ben alweer ruim 25 weken onderweg en het gaat super. Leuk dat jullie nu een 2e verwachten! Ik had het al van mn zus gehoord.
  Gefeliciteerd
  -x- Zij
  25+4

 5. Jij hebt de komende maanden nog wel nodig om alles te kunnen doen wat je wil doen! Fijn dat je het hartje kon horen, dat vond ik ook altijd zo’n heel bijzonder moment….

 6. Wat leuk, die foto datMax ligt te drijven! Wat zijn jullie trouwens allemaal bruin (en rood) geworden zeg. Heerlijk zo’n dag op het water.

  Jammer dat ik de IJhallen weer heb gemist. Ik neem me steeds weer voor om te gaan maar vergeet het vervolgens weer.

  Dat drummen, haha! Hij is echt een natuurtalent hoor. En hoe vonden de busreizigers Max?

  Wat ben jij toch druk met meubels opknappen! Staat het huis niet ondertussen tsjokvol?

  En tot slot: hopelijk gaat Danny’s verkoudheid/infectie snel over. Ik wist niet eens dat je daar verkouden kon zijn. Wel super vervelend hoor.
  Beterschap!

 7. Dat filmpje van Max op dat drumstel….geweldig!!! En dat hij dan al mama zegt…dat wil hier nog niet lukken hoor! En ook al opa en oma! Echt lief! Lekker ventje hoor!!

  En dat met die schoenen doet Jesse nu ook steeds, die stond van de week in mijn crocs (die zijn knalroze!) en trots dat hij was….maar ja dan proberen weg te lopen!!

  Maar vraagje waar heb jij dat zwemvestje vandaan voor Max? Jesse z’n opa heeft ook een boot en we moeten daar toch echt nog een vestje voor halen, anders durf ik heb echt geen twee tellen alleen te laten…Ik hoor het wel!

  Gelukkig gaat het met jou ook allemaal lekker, maar wel weer balen van Danny zeg…en hoe je het voor elkaar krijgt om aan je evenwichtsorgaan een ontsteking/verkoudheid te krijgen vind ik echt knap, het is de eerste keer dat ik het hoor…en de EHBO daar heb je wat aan he…als niemand reageert is dat het eerste waar je heen…daarom maak ikhet altijd erger dan het is….dan word je snel geholpen! haha!

  ik ga je weer lezen!
  Liefs
  Angelique en een knuffel van Jesse voor Max!

 8. De foto’s zijn erg leuk, vooral Max achter het drumstel zijn erg stoer!!

  En al opa en oma zeggen, goed hoor! Tess zit hier ook telkens met haar voeten in grote schoenen van jan en alleman, is een periode denk ik.

  Vervelend zeg de problemen met Danny, hopelijk voelt hij zich inmiddels beter! En met jou gaat het goed, lekker hoor! Denk ook nu je weet hoe het voelt je, je kindje best eens wat eerder zou kunnen gaan voelen.

  In de IJ hallen wel meisjes spulletjes kunnen scoren maar geen jongens, nou ja, van Max heb je vast nog wel wat liggen?

  Flink geschuurd op de commode, maar het gaat mooi worden. Ben benieuwd als het af is.

  Beterschap voor Danny!

  xxx
  Nathalie & Tess

 9. Hey meis! Ben ik weer!!!
  Gisterenavond terug gekomen van de vakantie.
  (sorry log-politie dat ik het niet had vermeld, hihihi)

  Wat heb ik weer genoten van de foto’s van je mooie mannetje! Hij is al zo groot!!! En zo lekker vlot met alles! Sanne is nog niks veranderd in die twee weken, okxc3xa9 ze groeit wel lekker door, maar kan verder nog niks anders dan zitten, optrekken en hard gillen. Ze is trouwens in de vakantie ook weer erg ziek geweest, hebben daar het ziekhuis nog drie keer bezocht…..flink balen, maar dat lees je over korte tijd wel in me logje.

  Fijn om te lezen dat met die kleine in je buik alles goed gaat! Is toch altijd weer spannend zo’n echo.
  Hoe is het nu met Danny? Hopelijk gaat het weer beter, want duizeligheid is xc3xa9cht niet leuk! Beterschap!!!

  Nou meis ik ga me bedje opzoeken, ben versleten van de vakantie…hahaha, best apart, maar xc3xa9cht waar!
  Lees je snel weer!!!

  Hele dikke kus aan Max en natuurlijk ook aan jezelf!!

Geef een reactie