13 weken zwanger vandaag!

Zo ongelooflijk hoe snel een week kan gaan, echt niet normaal joh!
Hier gaat alles goed, lekker druk geweest met van alles en nog wat!
Dinsdag moest Danny werken en dus waren Max en ik lekker thuis en zijn we s’middags even naar de kinderboerderij geweest,
Dscn2048
De konijntjes hadden er vandaag meer zin in dan de geitjes, vandaar alleen maar konijn foto’s!
Dscn2050
Volgens mij was Max ook 1 keer gebeten geproefd door een konijntje maar hij gaf geen kik, trok alleen snel zijn vinger weg en keek een beetje beteuterd! lekker joch!
Dscn2053

Woensdag moest Danny ook werken en heb ik onze nieuwe kinderwagen gewassen!
JAAAA ik heb een nieuwe kinderwagen gekocht! Ik had hem vorige week eigenlijk al gekocht maar was het vergeten te vertellen! (STOM STOM)
Het is een hele aparte want dit is namelijk een dubbele wagen! We, ik vind het namelijk een prettig idee dat ik Max hoe dan ook even in de wagen kan zetten. Op zich is hij bijna 2 als de kleine wurm wordt geboren maar als ik alleen naar het dorp wil gaan en wurm in de wagen heb liggen en meneer Max een bui heeft om niet te luisteren wil ik hem gewoon ff in de wagen kunnen knallen! Ik bedoel…. ik ben 2 en zeg nee…. hoor ik toch vaak en wil gewoon ook ergens op mijn gemak iets kunnen bekijken zonder achter hem aan te moeten rennen!
Tijdens onze vakantie op vlieland hebben Rianne en ik flink rond gekeken…. wat is er nu eigenlijk en wat is nou echt handig???
2 naast elkaar??? volgens mij niet want die zijn veel breder… 2 achter elkaar? die heb ik zelf,( vanwege de oppaskindjes) maar dat is meer een wandelwagen en die wielen zijn niet zo stevig en daarbij ligt wurm veel te laag…. word het dus ook niet! We hebben wat mensen aangesproken en uiteindelijk was ik er uit… het wordt een mutsy duo!
En dus ben ik op marktplaats gaan zoeken en al snel had ik er 1 gevonden!
Ik ben er heen gereden en heb meteen de losse baby bak en de losse wandelwagenzit ook overgenomen! Mocht ik alleen met wurm op pad moeten dan hoef ik niet met de dubbele wagen en hoef ik niet mijn oude wagen te bewaren want nu heb ik dus 3 wagens die alle drie op 1 onderstel passen! IDEAAL!!!!!!
Dscn2082

Dscn2083
het achterste zitje is dus voor wurm, en komt een beetje overeen als een zitje van de maxi cosi! Als wurm straks groter is kan het omgezet worden tot het zelfde zitje als van Max!

Dscn2084
en dan is dit de babybak, oke, rood is niet echt mijn kleur, maar op zich is het natuurlijk prima!

Dscn2085
en de wandelwagen!
Deze kan ik trouwens ook nog andersom zetten! Leuk he! Ja ik ben er echt super blij mee! Het onderstel kan trouwens ook prima plat in de achterbak van mijn Opeltje! Oke, echt goedkoop was ie niet, maar heb hem via marktplaats gekocht en dat scheelt natuurlijk enorm! als ik hem nieuw in de winkel had gekocht was ik dik 700 euro kwijt……. Betekent natuurlijk wel nu dat mijn andere wagen te koop is! Heb hem op marktplaats staan, en wil er toch minstens 150 euro voor, is echt een super ding…. dus mocht er nog iemand een wagen nodig hebben??? hihi
Dscn2043

Verder hadden we donderdag groot feest!
Danny zijn werk bestond namelijk 10 JAAR!
Rede voor een feestje dus!
We hebben max om 10 uur lekker bij Rianne en Jay kunnen brengen en wij zijn toen door gereden naar de zaak. Daar moest Danny allerlei voorbereidingen treffen en omdat ik alvast mee was gegaan (hoefden we niet met 2 auto’s te rijden en kon Danny op het feest een borreltje drinken) ben ik met een collega van Danny lekker in Arnhem wezen lunchen waarna we nog naar de zonnebank zijn geweest!

Rond 17.00 uur was ik terug op de zaak en Kim, een collega van Danny had nog een klein cadeautje voor ons, zij zit namelijk op de kunstacademie en omdat wij bij Siske de rat hele leuke shirts voor Max hadden gezien, niet gekocht omdat we ze te duur vonden mochten we haar een shirtje geven met een idee voor een tekst en dan zou zij er wel iets leuks van maken…..
Dscn2077
Vinden jullie het niet super???
Max heeft ook nog zijn eigen merklabel gekregen!
Dscn2078

Is het niet stoer! Hier gaan er dus nog meer van volgen hahaha!
Kim, onwijs bedankt he! We zijn er echt super blij mee!

Ik heb op de zaak nog even geholpen met voorbereidingen en na me te hebben omgekleed barste om 19.00 uur het feest los!
Er kwamen heel veel mensen, er was live muziek, lekker veel eten, er liepen mensen rond die de gasten aan het lachen maakte en natuurlijk lekker veel drank! Helaas…. ik moest natuurlijk de rose laten staan, maar ach zonder drank ben ik ook heel gezellig hoor!
We hebben een super leuke avond gehad, veel bijgekletst met (oud) collega’s van Danny en met klanten, ja het was echt een super feest!
We waren alleen erg laat thuis, half 3 ofzo en om half 8 stond Max met Jay weer voor de deur want die kwam nu bij ons spelen omdat Rianne en Mike moesten werken! Nou geen probleem hoor voor mij, alleen ben s’middags nog wel ff plat gegaan alleen kon ik niet slapen!

Zaterdag had ik s’middags met een oud klasgenootje afgesproken, Bianca en ik hebben samen in Amsterdam op school gezeten en volgden toen de opleiding helpende, we waren echt 2 handen op 1 buik en zouden zelfs samen gaan wonen! Alleen toen we na onze opleiding allebei een andere opleiding gingen volgen verwaterde het contact……
En ja via het geweldige hyves hebben we elkaar weer gevonden!
We hadden bij Monkey town in Bussum afgesproken en het was echt super gezellig en hebben elkaar beloofd nooit meer uit het oog te verliezen!
Dscn2054
Bianca had heel lief allemaal cadeautjes mee genomen, voor wurm en voor Max en dat vond hij natuurlijk prachtig!

Dscn2055
Max en Papa op ontdekking in het klimtoestel!

Dscn2058
Ikke en Max languit in de ballenbak!
Toen we trouwens de vorige keer hier waren (met Rianne en Jay) vond Max de ballen opzich wel leuk alleen er zo inliggen en er door heen lopen vond ie toch wel een beetje eng….. en nu??? alsof ie erin is geboren!!! Gek kind! hahaha

Dscn2062

Dscn2063
Wat een bekkie he!

Bianca en ik lagen er dus ook lekker bij en samen hadden we een hoop plezier!
Dscn2068

Dscn2074
Na Monkey town is Bianca gezellig met ons mee naar huis gegaan en heeft ze bij ons gegeten!
Het was echt een super gezellige dag! Bianc, ik ben super blij dat we elkaar weer hebben gevonden en we raken elkaar nu echt niet meer kwijt! Wat er ook gebeurt he!

Zondag hadden we een lekker saai dagje thuis, Danny moest werken en ik was druk met foto’s inplakken.
Maar het is toch nog een speciale dag geworden want ik zag dat Max naast zijn 2 ondertandjes er een tandje bij had! Joeh, eindelijk nummer 7!!!
En…. ik zet Max voor het douchen soms wel is op het potje, gewoon om hem er aan gewend te laten raken, meestal is het 2 min en moet ik echt mijn best doen om hem te laten zitten maar dit keer bleef hij eigenlijk heel goed zitten en toen hij op stond kon ik mijn ogen niet geloven…. er zat gewoon een plasje in….. he!!!??? ik was natuurlijk helemaal door het dolle heen maar Max boeide het totaal niet! Hij ging gewoon weer door met zijn ding, dus het samen door de wasbak wc te spoelen (we hebben boven geen toilet, ik weet het, wij zijn ranzig hahaha) deed hem niks! Maar goed, ik bleef enthousiast klappen en ga hem dus nu vaker op het potje zetten!
Dscn2079
Hihi kijk hem is zitten! Wat wordt hij toch groot he!

Verder zijn we gisteren een dagje naar Antwerpen geweest, op visite bij Danny zijn zus, Opa Arnhem kwam ook gezellig! We hadden een beetje de planning om naar de Antwerpse zoo te gaan (moet echt geweldig zijn) maar vanwege het slechte weer ging dat dus niet door. We hebben het wel erg gezellig gehad, zijn namelijk ook nog lekker uit eten geweest, (ik heb mosselen gegeten) alleen zijn we vergeten foto’s te maken! Helaas, het enige wat ik heb is een foto van hoe mooi Max was voordat we weggingen!
Dscn2080_2
Kijk hem is staan met zijn gel gekamde haartjes en zijn colbertje!

En ja hoe is het dan met mij???
Ach op zich gaat het goed, moet zeggen dat ik me ietsjes beter begin te voelen…. niet te hard roepen natuurlijk maar nu ik die 12 weken voorbij ben lijkt het wat beter te gaan! Mijn vieze smaak blijft af en toe wel maar wordt volgens mij wel minder! Ach ik doe maar regelmatig iets eten, en zo rommel ik maar gewoon een beetje door!
Wel heb ik af en toe nog van die flinke krampen, alsof ik enorm veel heb gegeten, en dan voelt het net alsof er een riem om mijn buik zit… maar ach is allemaal wel vol te houden hoor…. hou er niet van om te zeuren!
Verder ben ik in het ziekenhuis geweest om bloed te prikken, ging gelukkig allemaal goed, normaal ben ik daar niet zon held in, wordt licht in me hoofd en wordt dan ook nog is emotioneel, en ik had Max nu mee, dus die had ik lekker veilig in de wagen gezet met een koekie en die vond het allemaal prima, en de verpleegster was heel vriendelijk toen ik het uitlegde, en kwam met het voorstel om me ff plat te leggen terwijl ze het bloed afnam en kan niet anders zeggen dan dat dat een super idee was, ik had nergens last van en voelde me prima! Dus dat was ook weer gedaan! Verder heb ik de afspraak gemaakt voor de 20 weken echo…. 8 september kunnen we terecht en gaan ze ons wurmpie helemaal nakijken…. heel spannend! En ja dan is ook het geslacht zichtbaar…. hihihi en ook dit maal willen we het graag weten en willen we het graag met jullie delen! Voor ons blijft het nog steeds een verrassing door te dromen over ons kindje, en zon geboorte blijft hoe dan ook een spannend en een mooi iets! Voor ons wordt dat er niet minder spannend door wanneer we het geslacht wel of niet weten!
Trouwens Rianne heeft gisteren haar 20 weken echo gehad, (is donderdag 20 weken zwanger) en alles ziet er super goed uit… en ik weet het geslacht…. maar ik mag niks zeggen…. hihihi
Rianne en Mike, ik ben super blij dat jullie kindje er gezond uitzag!

En ja onderhand wordt het wel tijd voor de eerste buik foto want ik moet zeggen, hij groeit met de dag…. echt niet normaal, je hoort wel vaker dat het bij een tweede sneller gaat maar het lijkt wel of ik zwanger ben van een tweeling…. mijn hemel…..
Dscn2092_2
hihihi is wel weer apart he!

Goed, verder druk bezig met het regelen met kraamzorg, je zou zeggen, 1 telefoontje en je bent klaar, nou niet dus, want natuurlijk gaat er bij mij wel wat fout!
2 weken geleden had ik al gebeld, verhaal verteld dat ik dat en dat kraambureau wou hebben omdat mijn moeder komt kramen, en ik daar zelf ook voor werk… zelfs nog een 2de bureau voor de zekerheid opgegeven (werken wij ook voor) zodat het wel goed zou komen….nee hoor mevrouw, allemaal prima, komt helemaal voor elkaar… week later krijg ik een brief van een kraambureau waar mijn moeder en ik dus niet voor werken dat zij de kraamzorg gaan verlenen….. BAAL BAAL!!! Jeetje ik was boos joh…. maar goed kan gebeuren, dus ik verzekering opgebeld, oh ja, jeetje nee dan moet het kraambureau voor die periode helemaal vol zitten, anders kan het niet anders!! Ik kraambureau gebeld, nee hoor, we zitten niet vol… nou goed, het goede kraambureau ging gelijk een mailtje sturen om er achter te komen waar het fout is gegaan, het verkeerde kraambureau heb ik af gebeld en nu vandaag heeft de verzekering mij weer op de zorgveiling geknald zodat het als het goed is nu allemaal goed gaat komen…. oh oh wat erg he… waarom moeilijk doen als het allemaal zo makkelijk kan… maar goed, niet stressen zei mijn mams al want wat er ook gebeurt, ik kom gewoon lekker bij je kramen!
Trouwens mijn mams zit inmiddels een week in Amerika, (ja vervelend hoor z’on vakantie) maar ze komt pas over 2 weken terug… zo erg, 3 weken zonder mijn moeder is echt heftig hoor, wij zijn zo close…. we kunnen zelfs niet bellen, omdat het gewoon niet te betalen is… en dus doen we alleen maar heel veel mailen en dat is wel heel erg fijn! Mam kom maar gauw weer naar huis hoor!
Nou moest ik verder nog wat vertellen??? ja ook zijn we druk met de geboorte kaartjes, gewoon ideetjes opdoen en ja de namen…. wat erg he…. voor een meisje zijn we klaar, dat blijft de naam die we toen bij Max ook hadden, maar dan de jongens naam… vreselijk, alles wat Danny leuk vind vind ik niet leuk en alles wat ik leuk vind vind hij niks…. wat moeten we nou?? ik denk dat we het maar op een laag pitje moeten gooien en na de 20 weken zien we wel verder…..
KOMT ALLEMAAL GOED ZEGT ZE RUSTIG… hahaha

Trouwens begin die
moeders voor moeders bussen nu wel zat te worden, continue die groene pot in me wc en maar richten in het kannetje hahahaha ach, ik zie het maar zo, ik doe het voor een goed doel…. niet iedereen wordt zo makkelijk als mij zwanger…. dus laat ik ze dan een beetje helpen!!!!

Jeetje het is me weer een logje geworden maar ik geloof dat jullie aardig op de hoogte zijn hihihi
liefs Sabien en haar mannen

18 gedachtes over “13 weken zwanger vandaag!

 1. Ooooooooo, Ciske de Musical vond ik écht prachtig! Heb zelfs nog een traantje weggepinkt, super musical! Leuk zo’n avondje uit met z’n tweeën, dat heb je zo nu en dan nodig he?!

  Welke dierentuin ben je geweest? Want wij gaan altjd naar blijdorp, maar daar mis ik toch wel de beren hoor, vind ik prachtige dieren. En zo te zien genoot Max er ook wel van! Wij gaan binnenkort ook weer naar blijdorp….blijft leuk!

  En wat gaaf voor je zus! Gefeliciteerd! En ja…snap jullie heel goed, nu is het wel zo leuk om te trouwen met de beide kids er bij, kan je ook lekker nog effe sparen toch? Want trouwen op maandag….nee, zou ik ook nooit doen (heb ik ook niet gedaan, hihi)

  En je voelt je zo anders…..een meisje dan toch misschien?????
  Ben zo benieuwd!

  Nou, ik ga mezelf maar eens verwennen met een lekker stukje appeltaart, maar “spreek” je snel weer!

  (enne…..niet lachen om mijn kikkervrees he?! hahahaha)

  Dikke kus!

 2. Inderdaad een hoop gedaan en wat super al die leuke reacties!

  Goed nieuws ook van je zusje dat ze gaat trouwen! Ach ja de ene gaat vroeg trouwen en de ander later in een realatie… wat maakt het uit, gewoon doen wat goed voelt!

  xxx
  Nathalie

 3. Als je je zo anders voelt als bij Max zou je toch al gaan denken aan een meisje. Maar alles wat je opnoemt kan ik me niet echt herinneren, dus misschien komt het toch omdat het een tweede zwangerschap is. Nog een paar maanden wachten, dan weten we het 😉

  Leuk, zo samen met opa naar de dierentuin! Echt super schattige foto ook, opa en Max samen.

  Ciske de Rat… ik heb daar niets mee, maar misschien ben ik daar gewoon te jong voor. Jullie hebben iig een fijne avond samen gehad en daar gaat het tenslotte om.

  Liefs,
  Ruthy

 4. AMAI DAS ECHT EEN KNAP VENTJE HE
  ZO FLINK AL
  IK MIS WEL VEEL
  JULLIE DOEN HET SUPER…..BEN ZO TROTS
  ZIE JULLIE GELUKKIG HEEEEEEEEEEEL SNEL
  DIKKE KNUFFEL EN HEEL VEEEEEL ZOENTJES UIT ANTWERPEN VAN EEN TROTSE ZUS SCHOONZUS EN TANTE XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X

 5. Hallo Sabien,
  Jij ook gefeliciteerd met je zwangerschap! Leuk dat je onze web-log hebt gevonden. Jullie log ziet er erg gezellig uit, ook leuk om te lezen dat jullie twee ook wat leeftijdsverschil hebben, in mijn omgeving ben ik de enige. En wat een prachtige manneke hebben jullie.
  Groetjes van Ciska, mam van Jolijn, Julia en ??

 6. Hey lieve mensen,

  Ik kom net thuis van een heerlijke middag en avond bij jullie te zijn geweest!!!! Wat was dat lang geleden Bien, We hebben elkaar weer gevonden en het was als vanouds!! Zoals ik net ook tegen je zei… we raken elkaar nu nooit meer kwijt!!!

  Wat een heerlijk mannetje is die Max van jullie en Danny het was zo leuk om je te ontmoeten!!! Max ik beloof je dat we vaker samen van glijbanen en in de ballenbak gaan!!! Was erg romantisch zo samen he!!!!

  Doe hele lieve groetjes aan de rest van de familie…

  Dit is de mall in new jersey:

  Jersey Gardens
  651 Kapkowski Road
  Elizabeth, NJ 07201
  telefoon:908-354-5900

  Outlet Stores at this center:
  Store Name Phone
  Aeropostale
  (908) 527-6441
  Aerosole Shoes
  (908) 282-1020
  Aldo Shoe Outlet
  (908) 289-5796
  American Eagle Outfitters
  (908) 436-1175
  Ann Taylor Factory Store
  (908) 355-5205
  As Seen on TV
  (908) 353-8141
  Banana Republic Factory Store
  (908) 282-0712
  Bath & Body Works
  (908) 659-9818
  BCBG Max Azria
  (908) 353-9288
  Beauty Express
  (908) 558-9288
  Bebe Outlet
  (908) 355-6111
  Bed, Bath & Beyond
  (908) 352-3859
  Benetton
  (908) 352-8424
  Bostonian Clarks
  (908) 353-4760
  Brooks Brothers
  (908) 355-2845
  Burlington Coat Factory
  (908) 994-9562
  Burlington Shoes
  (908) 351-8488
  C.R. Jewelers Outlet
  (908) 629-1333
  Carter’s Childrenswear
  (908) 629-9213
  Charlotte Russe
  (908) 289-8094
  Claire’s
  (908) 282-0210
  Corning Revere
  (908) 965-0917
  Daffy’s
  (908) 352-5959
  Dress Barn
  (908) 527-8150
  Easy Spirit & Co.
  (908) 629-1699
  Ecko UnLtd.
  (908) 351-3783
  F.Y.E. For Your Entertainment
  (908) 994-9880
  Factory Brand Shoes
  (908) 436-9392
  Farberware
  (908) 355-1974
  Forget Me Not American Greetings
  (908) 351-8440
  Gap Outlet
  908-354-2613
  Geoffrey Beene
  (908) 355-7639
  GNC
  (908) 820-8422
  Group USA

  Guess
  (908) 351-8030
  Haggar
  (908) 558-9370
  Hot Topic
  (908) 436-0020
  Icing
  (908) 659-1657
  Jockey
  (908) 352-6644
  Jones NY
  (908) 352-0964
  Journeys
  (908) 558-9322
  Just Sports
  (908) 351-5555
  Kasper
  (908) 352-4870
  KB Toy Outlet
  (908) 351-3561
  Kenneth Cole
  (908) 352-8369
  Kirkland’s
  (908) 289-6633
  L’eggs Hanes Bali Playtex
  (908) 289-7262
  Lids for Less
  (908) 289-8811
  Limited Too
  (908) 354-5221
  Maidenform
  (908) 436-0835
  Maidenform Clearance
  (908) 282-6098
  Motherhood Maternity
  (908) 527-8120
  Nautica
  (908) 355-5565
  Nautica Kids
  (908) 353-0440
  Neiman Marcus Last Call
  (908) 994-1911
  Nike
  (908) 629-9171
  Nine West
  (908) 354-8895
  Off 5th Saks Fifth Avenue Outlet
  (908) 353-7257
  Old Navy Outlet
  (908) 820-8305
  Pacific Sunwear
  (908) 352-8772
  Papaya Sunwear Outlet
  (908) 659-0360
  Perfumania
  (908) 352-2229
  Perry Ellis
  (908) 436-0808
  Polo Jeans Co. Factory Store
  (908) 353-3303
  Prato Fine Menswear
  (908) 352-5900
  Quiksilver
  (908) 289-9135
  Reebok
  (908) 629-0600
  Rocky Mtn. Chocolate
  (908) 820-9202
  Samsonite
  (908) 282-1342
  Scrubs & Beyond
  (908) 558-1661
  Seiko
  (908) 659-1671
  Skechers
  (908) 820-8825
  Steve and Barry’s University Sportswear
  (908) 436-9640
  Stride Rite Keds Sperry

  Sunglass Hut
  (908) 289-7984
  Sunglass Hut & Watch Station
  (908) 289-7985
  Sunglass Outlet
  (908) 659-9500
  The Children’s Place Outlet
  (908) 527-6855
  Tommy Hilfiger Kids
  (908) 354-3312
  Tommy Jeans
  (908) 436-9881
  Vitamin World
  (908) 352-9250
  Wilsons Leather Outlet
  (908) 352-8324
  Windsor Fashions
  (908) 994-1211
  Zales – The Diamond Store Outlet
  (908) 659-0134

  wens haar veel plezier daar en ze zal nu schrikken hoe goedkoop het er is!!!

  Dikke kus en tot snel XXX

 7. Hey Sieb!

  Fijn om te horen dat het wat beter gaat! Echt super stoer dat Max al een plasje in het potje heeft gedaan! Ik zie jullie al helemaal voor me! Max: wat moet je mam? Mama: Dansend om een plasje! haha 😉

  Zie je snel! Kus van je nichtje

 8. Zo hey, wat een log!! Maar geweldig weer om te lezen, gelukkig gaat alles goed met je! En op 8 sept de 20 weken echo….wat een heerlijk vooruitzicht lijkt me dat, de tijd zal wel snel gaan nu!

  En thanks nog voor je tip, maar hij is weer terug naar 2 slaapjes nu….alleen nu hebben we het ’s avonds naar bed gaan ritueel die is verstoord…man hij wil niet slapen! Maar hij zit nu ook in z’n 15 maanden sprong….dus probeert op allerlei manieren z’n zin door te drammen….alleen heb ik het nu nog door!

  Trouwens mooie buik heb je al…hopen dat hij net zo mooi wordt als bij Max zonder een streepje of iets!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 9. Phoe, dat is zeker een grote log! Maar wel leuk om te lezen.
  Wat ziet je buikje er al mooi uit! Dat lijkt bij een tweede idd harder te gaan. Maar alles is natuurlijk al een beetje uitgerekt door max.

  Namen verzinnen is echt heel moeilijk. Ik zit nu al soms leuke namen te bedenken, maar als we het er dan eens samen over hebben vindt Maarten ook alles niet leuk. Lastig hoor! En dan zit er bij julie nog eens een tijdsdruk op.

  Vervelend van die kraamzorg dat je er zo achterheen moet bellen! Zo moeilijk lijkt het me niet voor zo’n instantie om het in 1 keer goed te doen. Maar gelukkig is het allemaal goed geregeld nu.

  Oh, en nog een *hoera!* voor Max dat hij een plasje op de pot heeft gedaan. Nu alleen het besef bij Max zelf nog 😉

  Liefs,
  Ruthy

 10. Zo, was weer een heerlijke log, ik ben er eens lekker onderuit op de bank voor gaan hangen, hihihi, en heb weer genoten van Max z’n foto’s! Wat een stoer, lief, knap mannetje is het toch zeg! En met 16 maanden al op het potje plassen…..jeetje joh!!!

  En jouw buik….mooi hoor, en ja, bij de tweede gaat het echt sneller, alles is al uitgerekt en dat merk je. 13 Weken alweer, wat gaat dat hard he?! Ben wel benieuwd wat wurm voor geslacht heeft….heb je zelf een voorgevoel??

  Mooie wagens heb je gekocht! Wel slim om zo’n dubbel-kar te nemen, want 2 is xc3xa9cht een leeftijd om hem lekker in de wagen te hebben, want je bent hem gegarandeerd kwijt.

  En nog heeeel even volhouden met die groene flessen (vind jij ze ook zo stinken?? Kan de lucht me nog steeds voorstellen, vreselijk!) nog maar 3 weekjes toch??

  Dikke kus aan Max! (wat een super gaaf shirt trouwens!!)

 11. Wat een praktische wagen heb je gekocht. Ben je lekker vlot mee. Wij hoeven gelukkig geen andere wagen Julia is bijna drie als krieltje geboren wordt, al is ze nu al wel eens erg eigenwijs met wandelen en “ineens” geen zin meer hebben, misschien ergens een tweedehands kiddyboard op de kop tikken…. Tja ik weet nog dat ik bij Jolijn haast met verlof ging en mensen zeiden ben je zwanger?? Nu denkt niemand nog dat ik teveel koekjes heb gegeten en draag ik al zwangerschapskleren:-) Ach ook wel erg leuk.
  Knap hoor al op het potje!!
  Onze 20 weken echo is 1 september. Wil dit keer wel weten wat het wordt, voorgaande keren niet maar ben nu zo nieuwsgierig…
  Groetjes, Ciska, Jolijn en Julia

 12. Die wagen is inderdaad erg handig, want ik heb hem ook! Ons derde meisje gaat er straks ook weer in liggen. Hij gaat dus ook nog eens heel lang mee. Die duo-seat hebben we ook. En wat ik ook handig vind is dat je het kinderzitje ook naar je toe kunt zetten.
  Wat een buikje! Leuk man dat het al zo snel zo goed te zien is. En ik ben benieuwd over 7 weken…heb je zelf een gevoel of het een jongen of een meisje is? Ik vond die 20weken echo’s altijd erg spannend. Wat zullen ze zien?? Is het allemaal wel goed?
  Ik heb alleen bij Thyrza meegedaan aan moeders voor moeders. Ik was tijdens die zwangerschap al ongelofelijk misselijk, en die flessen hielpen daar niet echt aan mij. Bij Myrthe en deze baby heb ik dus niet meer meegedaan.

  Groetjes!

 13. Jeetje 13 weken alweer! Gaat inderdaad hard.
  Je hebt wel een mooi buikje hoor. (heb zo’n spijt dat ik die foto’s niet heb gemaakt)

  En wat een handige wandelwagen/bak duo ding. Dat is wel makkelijk zeg!! Zeker met de leeftijd van 2. (als ie net zo wordt als de mijne, maak dan je buik maar nat hahaha)

  Wat een gaaf shirt heeft ze gemaakt zeg! Mocht ze meer opdrachten willen tegen betaling uiteraard, dan hoor ik graag via jou hoe en wat. Heb ideexc3xabn zat hoor!!

  En wat goed van Max dat ie al op een potje plast!! Zou hij Aymee niet kunnen trainen? hihi, die vindt het nog steeds raar. Alhoewel ze op het KDV wel op de wc gaat zitten en per ongeluk ook gaat plassen. (vervolgens met traantjes afscheidt neemt van hxc3¡xc3¡r plasje) hihi

 14. Sabien, normaal ga ik ook niet bij Tess achterin zitten hoor… maar Tess maakt zichzelfs bij lange tijden in de auto zo overstuur dat ze ook gaat overgeven… en tja dat zie ik niet zitten onderweg. Vandaag. Normaal zit ik ‘gewoon’ voorin inderdaad!

  De tijd gaat hard inderdaad, al weer 13 weken…

  Goede wagen is dat en erg handig bovenal. Rood is een leuke kleur joh 🙂

  Leuk het shirt! En eigen label 🙂 leuk gemaakt!

  Danny tien jaar bij de zaak en een feestje, leuk! Jullie hebben je wel vermaakt zo te lezen. Wel vermoeiend, tenminste dat zou ik het vinden.

  Leuk waar hyves niet goed voor is!! Leuk dat je elkaar zo weer gevonden hebt! Ziet er gezellig uit… moeders en vriendin in de ballenbak met Max 🙂 goed excuus om weer even kind te zijn, niet waar?

  Wow geplast op de pot! Toe maar… leuke foto!

  Stoere kerel hoor zo met colbert en haren in de plooi.

  Wij zouden ook niet geheimzinnig doen over het geslacht, het is toch altijd nog een verrassing hoe je kleintje eruit ziet etc. Leuk hoor! De tijd gaat echt hard. Hopelijk gaat het snel nog wat beter met je.

  En wow wat een buikkie al!! Wel leuk.

  Balen dat gedoe met de kraamzorg!! hopelijk word het gewoon goed geregeld nu. Oei, je moeder 3 weken op vakantie naar amerika. Dat is afkicken. De nieuwe jongensnaam een probleempje… ach wij waren er met 37 weken pas uit voor een meisje voor een jongen waren we er zo uit.

  Goed dat je meedoet met MvM… ik heb die medicijnen die daar van gemaakt worden ook nodig inderdaad.. dus vind het altijd super als ook ‘makkelijk’ zwanger wordende moeders/vrouwen meedoen!

  Groetjes en geniet van je zwangerschap!!

  xxx
  Nathalie

 15. Hoi Sabien,
  Jij ook gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Bedankt voor je reactie! Het duurde even voordat ik hem zag en in de gaten had hoe het werkte, want normaal blog ik alleen maar en reageer nooit.
  Ik zal je zeker in de gaten houden!
  Leuk dat we ongeveer evenver zijn!
  Groetjes!

Geef een reactie