Naar de dierentuin en ciske de rat!

Zo daar zijn we weer, ik geloof dat iedereen aardig op de hoogte is…. wat een reacties…. hahaha geweldig hoor!

Hier weer een hoop meegemaakt!
Het begon dinsdag want toen zijn we met Danny zijn vader naar de dierentuin geweest!
Dscn1977
Kijk Max is stoer lopen met zijn opa!

Dscn1982_2
we hebben weer veel diertjes gezien, oa de beren, heb je die klauwen gezien?

en natuurlijk de aapjes….
Dscn1984

Even poseren
Dscn1985

En natuurlijk moesten we ook de “Ocean” in,
Dscn1988
om ISSIES, visjes te kijken!

Dscn1991

En we zijn ook nog in de onderwaterse tunnel geweest,
Dscn1998
Waar de visjes over je heen zwemmen, super leuk hoor!

Dscn2000

We hadden super mazzel met het weer, want toen we bij ons wegreden regende het enorm maar in Arnhem was het zo goed als droog en als er een buitje kwam gingen we gewoon ergens binnen kijken, en dus konden we ook heerlijk s’middags buiten op het terras lunchen en Max lekker spelen in de speeltuin!
Dscn2002

Dscn2006
Kijk onze dreumes is zitten….. jeetje wat is ie zo dan groot he!!!

We hebben het super naar onze zin gehad en Max lag in de auto al snel heerlijk te slapen!

Verder gaat het goed hier, ik voel me redelijk, moet bekennen dat ik me echt totaal anders voel als bij Max, ik ruik alles 20 keer sterker, heb totaal geen trek, weet niet wat ik wil drinken of eten, voel me lamlendig en mijn buik voelt enorm opgeblazen, alsof ik teveel heb gegeten…. zo vreemd allemaal! Maar ach het hoort erbij zullen we maar zeggen en het is voor een goed doel! Nu maar hopen dat het snel over gaat!
Wat wel heel leuk is, is dat ik trouwens al heel goed mijn baarmoeder voel, zeker als ik nog niet naar de wc ben geweest kan ik hem heel goed voelen en ja… mijn gewone broeken konden nu echt niet meer…. dus die liggen nu achterin de kast en de TENTEN zijn naar voren gehaald….. oke zit iets beter maar in sommige broeken verzuip ik gewoon echt…. hahahaha ach goed het elastiek aantrekken en niemand die het ziet!!!!
Maar mijn buik begint nu echt te groeien, Danny zag het gisteravond ook ineens heel erg goed…. maar volgens mij zijn is dat niet het enige wat enorm groeit….. HOERA CUP C we komen eraan hahahaha
(sorry hoor, moest ff maar als je van 2 theezakjes naar cup C gaat moet je wel dolenthousiast zijn hahaha)

Verder zijn vrijdag de wasmachine en droger gekomen!
Dscn2020
Heerlijk hoor, heb meteen alles gewassen in huis! Ja ben er super blij!

En vrijdag hadden Danny en ik een avondje voor ons zelf want we gingen namelijk naar de musical van Ciske de rat!
We hadden Max lekker bij Omieke gedumpt en toen op naar Utrecht om eerst lekker een hapje te eten!
Dscn2008

Dscn2010
We hadden heerlijk gegeten en de musical was super, helaas mocht je geen foto’s maken maar toen alle spelers op het podium kwamen zag ik toch een paar flitsen dus heb ik gauw en stiekem ook maar een foto gemaakt!

Dscn2015
Danny de Munk speelde zelf dus dat was super gaaf! De meeste weten het niet maar ik heb altijd een zwak gehad voor die jongen, mijn moeder beweert zelfs dat hij bij ons in Purmerend in de straat heeft gewoond en dat ik als klein meisje al liefdesbrieven bij hem in de bus gooide….. hahahaha

Verder werden we gisteren rond de klok van 23.30 uur door mijn zusje gebeld, die is nm met haar vriend op vakantie in turkeye, dus ik schrok eigenlijk maar ze had heel goed nieuws te vertellen, ze gaan namelijk trouwen! Mijn zwager heeft mijn zusje gisteravond ten huwelijk gevraagd…..WHAH ik vind het echt super voor ze…..
Wel grappig want Danny en ik zijn al bijna 1,5 jaar verloofd en er is nog steeds geen sprake van een bruiloft en nu komen hun met zon boodschap! Geen idee wanneer het gaat gebeuren maar ik denk wel voor ons want wij hebben besloten om nog even te wachten, willen namelijk erg graag trouwen met de kinderen erbij, en ook zo dat ze het bewust kunnen meemaken en daarbij kost trouwen geld, en ik wil niet op maandag middag even Ja zeggen…. Begrijp me goed, het hoeft echt geen dure bruiloft te zijn maar er moet toch wel een leuk feestje komen en ja, daar hebben we nu gewoon ff geen centen voor!

Maar goed, ander onderwerp…
We hebben namelijk nog een heel leuk cadeau gekregen van een collega van Danny vanwege de zwangerschap!

Dscn2031
Hihihi een echte kokmuts voor Max en 1 voor de nieuwe baby! Lief he!
het leuke is ook nog dat we van haar toen we zwanger waren van Max een heel leuk kinderkookschort hadden gekregen! Zo schattig!

Verder stromen trouwens de kaartjes binnen, wat erg leuk is, heb ik de verzekering gebeld, moet ik morgen bloed prikken en 29 juli mogen we weer naar de verloskundige!

Nou dat was het wel weer, ik denk dat ik ff gauw onder de zonnebank kruip en dan maar ga koken…. blah

liefs Sabien en haar mannen

32 gedachtes over “Naar de dierentuin en ciske de rat!

 1. Gefeliciteerd!! Wat een geweldig nieuws zeg! Ook ik zit hier plaatsvervangend met een enorme grijns om mijn mond. hihi! Super!

  Dat uitproberen doet Fee-Luna nu al. Oei,oei, dat beloofd nog wat.
  De apenheul ziet er erg leuk uit. Maar dat is volgens mij vooral leuk als je kind, zoals Max, al aap kan zeggen en ze kan herkennen. Die aap die jij eng vind van dichtbij dat is een Vari. Die aai ik altijd als we in artis zijn. Die gaan dan dicht tegen het hek aan zitten en dan kun je door de vacht kroelen. Zacht dat dat is!

  Liefs,
  Ruthy

 2. Hey Sabien,Danny, Max & ????

  HARTELIJK GEFELICITEERD!!!! Wow wat een geweldig nieuws!!

  Weet niet of je hierop zit te wachten maar 3 kleine tips op Max zijn: ik ben 1 en luister niet periode makkelijker door te komen!

  ja het is zeker de leeftijd,

  1. Het is verstandig om altijd goed bedenken dat een kind een meter voor elk leeftijdsjaar gehoor bereik heeft! dus een kind van 1 heeft een gehoor bereik van 1 meter! Zorg dus altijd dat hij je ook kan horen.

  2. Het is ook verstandig om altijd je woorden waar te maken.. Als je nu niet gaat luisteren dan gaan we naar huis, ga dan ook naar huis als hij niet luistert! Alleen daarmee bereik je wat je wil bereiken.

  3. Maak een nadenk hoekje ( Zet max een minuut op een vast plekje neer) en laat hem nadenken over wat hij heeft gedaan. Een minuut voor elke leeftijd is lang genoeg voor een kleintje.. bvb de trap, de gang, naast de kast, naast de bank enzv.

  Nog een keer Hartelijk gefeliciteerd!!

  p.s Ik heb hier nog een tas vol kleding voor je liggen… Wat doen we ermee? weg of spreken we een keertje iets af?

  XXX

 3. Gefeliciteerd! Zitten we toch een beetje in hetzelfde ritme qua kinderen. Eerst Max en Myrthe en nu deze twee. Leuk hoor. Ik moet zeggen dat het me niet helemaal verbaasde. Ik heb mezelf al een paar keer afgevraagd wanneer je weer zwanger zou zijn. Dit vooral door stukjes in je log en alle kleertjes die je al voor baby nummer 2 kocht, haha.
  Zo te horen ben je zwanger van een meisje, haha. Als je je zo beroerd voelt dan kan het bijna niet anders. Bakerpraat natuurlijk, maar altijd leuk om te gissen.
  Heel veel sterkte te komende weken. Hopelijk ga je je snel weer wat beter voelen.

  Liefs!

 4. Jaaaaaaaaaaaaaaa, eindelijk kan ik jullie op je logje feliciteren en er lekker met je over kletsen! hihihi
  GEFELCICITEERD!!!! Ik vind het zo’n geweldig nieuws! Heb de afgelopen weken met je meegeleefd en vind het prachtig om de echo-foto te zien, zo klein en al zo compleet….bijzonder he?
  Las net een reactie met daarin dat het een meisje wordt omdat je niet lekker ben…..niet waar! hihihi, ik heb twee meiden en was alleen maar heel erg moe, verder niks,dus…..ach…we zullen wel zien. Willen jullie het eigenlijk weten?
  Nogmaals…gefeliciteerd en geniet er van!!

  Wat is je drankenkastje weer mooi geworden zeg! Hoe krijg je het toch elke keer weer voor elkaar! Mooi hoor!!
  En je dagje Apenheul, leuk! Doen wij nog maar niet, want Lotte vind écht alles eng, dus loslopende apen…hihihi, géén goed plan!Ah en die krummel….zo zielig altijd als je beestje ziek is. Maar gelukkig gaat het weer goed en was een operatie niet nodig.
  En je kan een vrijdag weer lekker aan de was en strijk…..en ik kan je uit ervaring zeggen….da’s écht heel veel met twee kids! hihihi, ik ga ook maar weer eens een wassie aan zetten!

  Liefs, Bianc en de meiden!

 5. Ook vanuit Denemarken van harte gefeliciteerd, ik blijf je nog elke week geboeid volgen en blijf dat ook nu nog zeker doen. Geniet van de zwangerschap en van je gezinnetje.
  groetjes Aly

 6. Van harte gefeliciteerd. Je gaat het nog druk krijgen met twee van die kleintjes. Pfff. Veel plezier bij de echo, altijd een bijzonder moment. Groetjes Suuz en Nienke

 7. Hoi! Ik kwam via-via op jullie blog terecht! wat een ontzettend leuke blog. Nog gefeliciteerd met jullie 2de zwangerschap. Het zal vast allemaal wel goed gaan! Ik ga zeker meer verhalen van jullie en je zoontje lezen!

 8. Sabien!! geweldig!!!
  Beiden van harte gefeliciteerd!
  Geniet nou maar maar deze mooie tijd meis.
  Ik denk (geloof) vast dat je een meisje krijgt hihihi.
  Ach joh wat maakt het ook uit! als het maar gezond is toch?
  Ik deed al steeds je log lezen maar nu blijf ik hem zeker volgen.
  Heerlijk! zoals je altijd schrijft!
  Je kastje is ook weer geweldig geworden zeg.
  Wat is het volgende???
  Geniet meid! en pas goed op jezelf he!
  Groetjes!!! van oma van Lotte en Bianca

 9. Wat leuk een 2e!!! Gefeliciteerd zwangere en Danny en Max natuurlijk ook!! Ik hoop voor je dat je je gauw beter voelt. Ook ik had geen kwaaltjes bij onze meid, alleen erg moe. Verder weinig. (Af en toe koppijn, maar dat cijferen we weg!)
  Leuk joh! Geniet ervan, en we houden je log weer goed in de gaten!!
  Groetjes Wendy

 10. Hey Meis!

  Ik had je al gefeliciteerd, maar bij de deze nog een keertje: VAN HARTE GEFELICITEERD!! Ik vind het nog steeds gaaf en zit hier ook al m’n mannetje een beetje lief aan te kijken….aan de ene kant wil ik heel graag, maar aan de andere kant….wil ik ook nog even wachten zucht…..

  Maar wat een heerlijke foto’s weer…hij wordt echt steeds blonder! Ik liet trouwens de foto’s van Max aan m’n man zien…zegt hij heel droog…hij lijkt wel op Jesse…op sommige foto’s! Haha, moest ik dus wel om lache, maar het klopt wel, Jesse kan af en toe net als Max doen en ook zo kijken!
  Trouwens dat ondeugende heeft Jesse nu ook, gek word je ervan…oren waarvoor dienen die ook alweer?!?! Luisteren dat hoeft toch niet. Dus Jesse wordt regelmatig opgepakt en in z’n speelhoek neergezet met een duidelijke NEE dat mag niet….het begint hier te werken, alleen de voerbak van de hond (logeetje) is nu echt een ramp! Die pakt hij steeds op en brengt hij naar me toe!! Maar goed, wat je zegt je moet soms echt je lach in houden….soms schiet ik ook gewoon in de lach hoor!

  Maar goed, ik ga stoppen anders lul ik je reactiepagina vol….geniet lekker van je zwangerschap…de tijd zal nu 10 keer sneller gaan!!

  Dikke kus Angelique en Jesse

 11. He hoi, hier weer eens een berichtje uit het verre Nieuw Zeeland! Leuk hoor dat er een tweede op komst is! bereid je maar vast voor want met twee van die bengels heb je helemaal ogen in je achterhoofd nodig! Hopelijk gaat je misselikheid snel over en kun je een beetje genieten van je zwangerschap.

  Groeten, MAarten, Esther & de boys

 12. Gefeliciteerd!!! Gaaf zeg!! Wat goed, hopelijk gaat het gewoon goed en daar gaan we ook maar van uit… postief blijven denken!

  Succes met al het geklus voor de nieuwe kamer!

  xxx
  Nathalie

 13. Hi Lieverds, super gaaf, gefeliciteerd.
  Niet te veel piekeren, lekker laten vertroetelen en genieten. Dikke kus van Lone, Maarten en Miran

 14. WAT GOED ZEG GEFELICITEERD.!!!!! Wat ontzettend leuk……fijn dat alles goed is.. alleen jammer dat je je zo voelt Sabien…hoop dat je je snel wat beter voelt en echt kunt gaan genieten van dit mooie wondertje!!!!!

  Bel je snel …kom ik even een bakkie doen…
  Geef je Danny ook een hele dikke kus…

  en natuurlijk 1 voor jou en Max de grote broer!!!

  kus

 15. Hoi Sabien,

  Wat leuk dat je ook zwanger bent, Gefeliciteerd! Wel vervelend voor je dat je je niet zo goed voelt.
  Wat leuk dat je een reactie op mijn weblog achterliet. Wij krijgen nog niet zoveel reacties, want bijna niemand weet nog dat we zwanger zijn. Ik vond het zo grappig om te lezen dat jullie zoon Max maar twee weken ouder is dan onze Robin. Nu zijn we weer tegelijk zwanger. Ik ga je weblog zeker wat vaker lezen, dan weet ik wat me ongeveer te wachten staat!
  Onze zoon Robin heeft trouwens ook een weblog, ik weet niet of je het leuk vind om een keer een kijkje te nemen…www.robinbredeweg.web-log.nl

  Groetjes Nynke

 16. Ooooooooo, Ciske de Musical vond ik xc3xa9cht prachtig! Heb zelfs nog een traantje weggepinkt, super musical! Leuk zo’n avondje uit met z’n tweexc3xabn, dat heb je zo nu en dan nodig he?!

  Welke dierentuin ben je geweest? Want wij gaan altjd naar blijdorp, maar daar mis ik toch wel de beren hoor, vind ik prachtige dieren. En zo te zien genoot Max er ook wel van! Wij gaan binnenkort ook weer naar blijdorp….blijft leuk!

  En wat gaaf voor je zus! Gefeliciteerd! En ja…snap jullie heel goed, nu is het wel zo leuk om te trouwen met de beide kids er bij, kan je ook lekker nog effe sparen toch? Want trouwen op maandag….nee, zou ik ook nooit doen (heb ik ook niet gedaan, hihi)

  En je voelt je zo anders…..een meisje dan toch misschien?????
  Ben zo benieuwd!

  Nou, ik ga mezelf maar eens verwennen met een lekker stukje appeltaart, maar “spreek” je snel weer!

  (enne…..niet lachen om mijn kikkervrees he?! hahahaha)

  Dikke kus!

 17. Inderdaad een hoop gedaan en wat super al die leuke reacties!

  Goed nieuws ook van je zusje dat ze gaat trouwen! Ach ja de ene gaat vroeg trouwen en de ander later in een realatie… wat maakt het uit, gewoon doen wat goed voelt!

  xxx
  Nathalie

 18. Als je je zo anders voelt als bij Max zou je toch al gaan denken aan een meisje. Maar alles wat je opnoemt kan ik me niet echt herinneren, dus misschien komt het toch omdat het een tweede zwangerschap is. Nog een paar maanden wachten, dan weten we het 😉

  Leuk, zo samen met opa naar de dierentuin! Echt super schattige foto ook, opa en Max samen.

  Ciske de Rat… ik heb daar niets mee, maar misschien ben ik daar gewoon te jong voor. Jullie hebben iig een fijne avond samen gehad en daar gaat het tenslotte om.

  Liefs,
  Ruthy

 19. Hoi Sabien, leuk dat je langsgeweest bent op mijn weblog….ja lijkt me leuk om elkaar te volgen je loopt een week of 5-6 op mij voor denk ik?? Ga vanavond updaten dan zet ik je er gelijk bij. Liefs Sonja

 20. AMAI DAS ECHT EEN KNAP VENTJE HE
  ZO FLINK AL
  IK MIS WEL VEEL
  JULLIE DOEN HET SUPER…..BEN ZO TROTS
  ZIE JULLIE GELUKKIG HEEEEEEEEEEEL SNEL
  DIKKE KNUFFEL EN HEEL VEEEEEL ZOENTJES UIT ANTWERPEN VAN EEN TROTSE ZUS SCHOONZUS EN TANTE XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X

 21. Hallo Sabien,
  Jij ook gefeliciteerd met je zwangerschap! Leuk dat je onze web-log hebt gevonden. Jullie log ziet er erg gezellig uit, ook leuk om te lezen dat jullie twee ook wat leeftijdsverschil hebben, in mijn omgeving ben ik de enige. En wat een prachtige manneke hebben jullie.
  Groetjes van Ciska, mam van Jolijn, Julia en ??

 22. Hey lieve mensen,

  Ik kom net thuis van een heerlijke middag en avond bij jullie te zijn geweest!!!! Wat was dat lang geleden Bien, We hebben elkaar weer gevonden en het was als vanouds!! Zoals ik net ook tegen je zei… we raken elkaar nu nooit meer kwijt!!!

  Wat een heerlijk mannetje is die Max van jullie en Danny het was zo leuk om je te ontmoeten!!! Max ik beloof je dat we vaker samen van glijbanen en in de ballenbak gaan!!! Was erg romantisch zo samen he!!!!

  Doe hele lieve groetjes aan de rest van de familie…

  Dit is de mall in new jersey:

  Jersey Gardens
  651 Kapkowski Road
  Elizabeth, NJ 07201
  telefoon:908-354-5900

  Outlet Stores at this center:
  Store Name Phone
  Aeropostale
  (908) 527-6441
  Aerosole Shoes
  (908) 282-1020
  Aldo Shoe Outlet
  (908) 289-5796
  American Eagle Outfitters
  (908) 436-1175
  Ann Taylor Factory Store
  (908) 355-5205
  As Seen on TV
  (908) 353-8141
  Banana Republic Factory Store
  (908) 282-0712
  Bath & Body Works
  (908) 659-9818
  BCBG Max Azria
  (908) 353-9288
  Beauty Express
  (908) 558-9288
  Bebe Outlet
  (908) 355-6111
  Bed, Bath & Beyond
  (908) 352-3859
  Benetton
  (908) 352-8424
  Bostonian Clarks
  (908) 353-4760
  Brooks Brothers
  (908) 355-2845
  Burlington Coat Factory
  (908) 994-9562
  Burlington Shoes
  (908) 351-8488
  C.R. Jewelers Outlet
  (908) 629-1333
  Carter’s Childrenswear
  (908) 629-9213
  Charlotte Russe
  (908) 289-8094
  Claire’s
  (908) 282-0210
  Corning Revere
  (908) 965-0917
  Daffy’s
  (908) 352-5959
  Dress Barn
  (908) 527-8150
  Easy Spirit & Co.
  (908) 629-1699
  Ecko UnLtd.
  (908) 351-3783
  F.Y.E. For Your Entertainment
  (908) 994-9880
  Factory Brand Shoes
  (908) 436-9392
  Farberware
  (908) 355-1974
  Forget Me Not American Greetings
  (908) 351-8440
  Gap Outlet
  908-354-2613
  Geoffrey Beene
  (908) 355-7639
  GNC
  (908) 820-8422
  Group USA

  Guess
  (908) 351-8030
  Haggar
  (908) 558-9370
  Hot Topic
  (908) 436-0020
  Icing
  (908) 659-1657
  Jockey
  (908) 352-6644
  Jones NY
  (908) 352-0964
  Journeys
  (908) 558-9322
  Just Sports
  (908) 351-5555
  Kasper
  (908) 352-4870
  KB Toy Outlet
  (908) 351-3561
  Kenneth Cole
  (908) 352-8369
  Kirkland’s
  (908) 289-6633
  L’eggs Hanes Bali Playtex
  (908) 289-7262
  Lids for Less
  (908) 289-8811
  Limited Too
  (908) 354-5221
  Maidenform
  (908) 436-0835
  Maidenform Clearance
  (908) 282-6098
  Motherhood Maternity
  (908) 527-8120
  Nautica
  (908) 355-5565
  Nautica Kids
  (908) 353-0440
  Neiman Marcus Last Call
  (908) 994-1911
  Nike
  (908) 629-9171
  Nine West
  (908) 354-8895
  Off 5th Saks Fifth Avenue Outlet
  (908) 353-7257
  Old Navy Outlet
  (908) 820-8305
  Pacific Sunwear
  (908) 352-8772
  Papaya Sunwear Outlet
  (908) 659-0360
  Perfumania
  (908) 352-2229
  Perry Ellis
  (908) 436-0808
  Polo Jeans Co. Factory Store
  (908) 353-3303
  Prato Fine Menswear
  (908) 352-5900
  Quiksilver
  (908) 289-9135
  Reebok
  (908) 629-0600
  Rocky Mtn. Chocolate
  (908) 820-9202
  Samsonite
  (908) 282-1342
  Scrubs & Beyond
  (908) 558-1661
  Seiko
  (908) 659-1671
  Skechers
  (908) 820-8825
  Steve and Barry’s University Sportswear
  (908) 436-9640
  Stride Rite Keds Sperry

  Sunglass Hut
  (908) 289-7984
  Sunglass Hut & Watch Station
  (908) 289-7985
  Sunglass Outlet
  (908) 659-9500
  The Children’s Place Outlet
  (908) 527-6855
  Tommy Hilfiger Kids
  (908) 354-3312
  Tommy Jeans
  (908) 436-9881
  Vitamin World
  (908) 352-9250
  Wilsons Leather Outlet
  (908) 352-8324
  Windsor Fashions
  (908) 994-1211
  Zales – The Diamond Store Outlet
  (908) 659-0134

  wens haar veel plezier daar en ze zal nu schrikken hoe goedkoop het er is!!!

  Dikke kus en tot snel XXX

 23. een beetje laat maar toch van harte met jullie 2e kindje! het is heel goed voor Max.
  wel druk maar je bent nog lekker jong. liefs van Jan en Celine

Geef een reactie