Hoera we zijn weer zwanger!

HIHIHI zoals de titel het al verklapt zijn wij weer in blijde verwachting!
Het heeft me heel veel moeite gekost om mijn mondje te houden hoor, sinds eind mei wisten we het al maar we wouden toch nog even wachten met vertellen…..! Maar nu gaan we het dan eindelijk van de daken af schreeuwen!
27 januari 2009 verwachten wij ons tweede kindje!!!!!!!!!! JOEPIE!!! We zijn zo blij!!!!!
Ik heb de afgelopen weken best in de rats gezeten of het allemaal wel goed zou gaan, heb nm de afgelopen maanden regelmatig meegemaakt dat de zwangerschap niet liep zoals hij hoorde…. waarom zou het mij dan wel gegund zijn om in ieder geval die eerste weken veilig door te komen?????? Geen idee, ik weet het, ik moet gaan genieten en me niet z’on zorgen maken maar het koste me erg veel moeite, maar goed vanavond dus de 2de echo gehad (waren met 6 weken al bij de gyneacoloog omdat mijn menstruatiecyclus niet regelmatig was) en alles zag er top uit!
Echo2
Kijk dan…. is het niet weer een wondertje???

Echo1
En die beentjes dan??? lijkt net een kikkertje hahaha nu al een waterratje??? net als zijn/haar grote broer!

Maar goed, ja zwanger van nummer 2…. dat is weer een nieuwe ervaring voor ons…. en zeker omdat ik me totaal anders voel….. Met Max heb ik geen dag last gehad van wat voor een kwaaltje dan ook, ja verder in de zwangerschap wat slapeloose benen, wat maagzuur enzo maar nu…… OH OH hou maar op, echt misselijk kan ik het niet noemen, voel me brak, loop de hele dag met een vieze smaak in me mond, wat ik ook doe, niks helpt, heb nergens zin, maar kan wel gewoon eten….. snoep, koek en chips interreseren me helemaal niks….. (dat is echt vreemd voor mij hahaha) en heb nu al echt af en toe geen zin meer in koffie, ja soms s’ochtends nog wel maar vaak ook niet…. als iemand boe zegt jank ik al en ben iets moeier dan normaal, hoewel dat eigenlijk ook wel meevalt want met Max sliep ik soms smiddags en nu niet, en nu heb ik ook toevallig 5 dagen gewerkt, moest ik om 6 uur op dus om 22.00 uur ging mijn lichtje uit…. niet leuk voor Danny die dan net klaar was met werken maar hij begrijpt het allemaal zo goed…. is zo lief voor me!!!! Troost me 10 keer in de week als ik weer is moet janken en wil alleen maar dat ik me weer wat beter ga voelen!! De lieverd!
Maar goed, morgen dus 11 weken zwanger…. Wauw wat een wonder, we gaan volgende week maar is de klussers bellen (pap, mam???? hihi) want ja Max zal op zolder een nieuwe kamer gaan krijgen….
Volgende week maar even bloed laten prikken, verzekering bellen voor de kraamzorg (mam????? kom je weer kramen hahaha) en afspraak maken voor de 20 weken echo….. wat zal het worden????
Gaan kijken voor geboortekaartjes….. namen liggen al klaar dus dat scheelt weer….. nou genoeg nog om te regelen maar gelukkig hebben we nog 6 maanden te gaan! JOEPIE!

Maar goed, verder gaat het gewone leven ook gewoon door en heb ik ons drankenkastje af gemaakt!
Dscn1920

Dscn1921

Is ie niet super mooi geworden???
zijn er dan ook heel blij mee!

Verder zijn Max en ik maandag met mijn zusje en paps naar de apenheul geweest en dat was super gezellig! Het was heerlijk rustig en natuurlijk heel mooi weer!
Dscn1929
Waar zijn de aapjes Max?? Max noemt ze trouwens ATIE, klinkt als APIE
Hier heeft ie trouwens een kaartje waar hij op moest schrijven waar de jonge aapjes zouden zijn…. ja ja ze zien Max al als een echte peuter! hahahaha Als hij dat had gedaan dan mocht hij pas het land verlaten! hahaha

nou en hier zijn dan de baby aapjes!
Dscn1930
Schattig he!

Dscn1933
Wat een gezelligheid!

Dscn1934
Er waren ook geitjes (klinkt als heitie) en die moesten natuurlijk ook geaaid worden!

Ook konden we het voeren van de apen bijwonen,
Dscn1936
nee niet deze aapjes,

maar deze!
Dscn1937

en 2 ervan hadden zelfs baby’s gekregen, (wat een baby’s eigenlijk in dit logje haha)
Dscn1938

Dscn1939
Zijn ze niet schattig??

Oh en hoe vinden jullie ons eigen aapje??
Dscn1940

Tussendoor even gespeeld in de speeltuin en een ijsje, broodje genuttigd
Dscn1942

Dscn1943

En gelukkig waren er toch nog een paar echte “loslopende aapjes”!
Dscn1954
Wat is ie eng van dichtbij he!!

Uiteindelijk hebben we toch nog z’on 5 uur in het park gewandelt! Max was super lief en toen we in de auto zaten is hij als een blok in slaap gevallen!
Dscn1962
Wat een droppie he!

Verder mocht ik vanaf donderdag weer eventjes 5 dagen werken, was weel weer even lekker, leuk gezin dus dan is het helemaal lekker werken! Max is lekker bij papa thuis gebleven, een dagje bij Omieke geweest en zondag mocht hij weer lekker naar loosdrecht om bij Nico en Sylvia spelen!
Dscn1966
In zijn zwemvestje vermaakt hij zich prima!
Dscn1968

Verder is Danny vandaag met Krummel naar de dierenarts geweest want hij was niet lekker, eigenlijk al vanaf dat we terug zijn gekomen van de vakantie was het niet de oude krummel, erg rustig (klopt niet hoor bij een jack russel haha) en wat sloom en als Woezel met hem wou spelen dan kroop hij weg en piepte regelmatig….. hij had toen hij bij mijn zusje logeerde wel 2 teken gehad maar die waren er uit en dat zou toch niet het probleem nog kunnen zijn?? goed toch maar even aagekeken want ja de dierenarts is geen goedkoop grapje! Maar toen we hem dit weekend nakeken kwamen we erachter dat we zijn bek niet mochten openen….!!!
Nou goed eenmaal bij de dierenarts ging die bek nog niet open, dus onder zeil, hoogste dosering maar meneer krummel was nog wakker hahaha bleek dat hij een abces heeft, in zijn kaak wat doorloopt tot achter zijn oogkas…. oeps…. blijkbaar heeft hij bij mijn zusje op iets gekauwd (hout ofzo) waardoor dit is ontstaan, gelukkig hoefde hij niet onder het mes, maar met pillen zou het over moeten gaan, ik moet zeggen toen we vanmiddag thuiskwamen kon hij alweer tegen me aanspringen zo enthousiast als hij deed terwijl dat er de afgelopen dagen niet echt inzat! Gelukkig weten we nu wat er aan de hand is en hopelijk knapt hij snel op!

Verder moet ik jullie nog even vertellen dat we vanmiddag naar lang zoeken een nieuwe wasmachine en droger hebben gekocht, onze wasmachine was een jaar of 10 dus duidelijk toe aan vervanging en een droger hadden we niet (ja ons trappengat hangt elke dag vol met wasgoed hahaha) en ja met een 4de persoon er straks bij in ons huishouden vonden we het wel tijd worden voor nieuwe! Vrijdag worden ze gebracht…. kan echt niet wachten…. ben super blij hahahaha
enne heb maar meteen een nieuwe strijkijzer van Danny gekregen…. lief he! Die ouwe die we hadden lekte en deed het ook niet meer zoals het hoort!

Verder moet ik nog wel ff vertellen dat Max op het moment enorm aan het uitproberen is… zal wel aan de leeftijd liggen, bijna 1,5 en ga is ff testen??? ik weet het niet maar af en toe moet ik echt tot 10 tellen….
Hij wil alles ontdekken natuurlijk, dat is de leeftijd ik weet het, maar echt makkelijk is het niet, hij loopt overal naar toe, zit overal aan en luisteren ho maar, hij kijkt je aan en loopt dan gewoon door met een big smile…. en ja dan moeten we dus onze lach in houden…. echt te moeilijk hoor lag van de week achter de krant echt in een deuk terwijl Danny met hem bezig was, Het heeft ook wel wat hoor maar af en toe….. lang leve de peuterpuberteit…. (eigenlijk wel heel erg vroeg maar laten we het daar op houden!! hahaha)

Nou dat was het allemaal wel weer, het was een lange log maar we hadden natuurlijk een hoop te vertellen hahaha!

Liefs Danny, Sabien, Max en ????

32 gedachtes over “Hoera we zijn weer zwanger!

 1. Hoi schatjes van me,

  Jullie hebben het te gek gehad zo te zien!
  lekker gerelaí, ik dacht al wanneer komen jullie weer terug, sjeetje dat max van alle glijbanen is afgeweest, het is echt een stoer mannetje! Met mij gaat ook alles goed, ben zoals gewoonlijk aan het vliegen hebben net gegeten, ben nu in stuttgart en morgen in Riga, letland, fotograferen gaat helemaal top, ga 12 juli een bruiloft fotograferen en ga er 200 eur voor krijgen echt leuk zo#n kans, wanneer kom je naar mijn fotostudio-kledingkamer voor een shoot met de kleine man ? enne hoe gaat het met je???? nou lieffie ben maandag terug veel liefs dikke kusss aan de mannen

 2. Hoi meis!!

  Wat een super vakantie hebben jullie gehad zeg! Tenminste…je log en foto’s spreken voor zich, ziet er super leuk uit! De vakantiekriebels beginnen hier gelijk op te spelen(nog 4 weken te gaan).
  En ik zit hier met open mond naar het zwembad verhaal en foto’s van Max te kijken….van de glijbanen, zelf de trap op, de wildwaterbaan….Jeetje meid, wat een kanjer heb je zeg!!! Echt geweldig om te zien.
  En die foto op het strand is zeker een uit vergroting waard! alle foto’s vind ik leuk trouwens, ook die van Max met oma….wat lief dat ze een dagje kwam!

  Nou ben blij dat jullie een super vakantie hebben gehad!! En ben blij dat je weer terug ben, hihi, mistje je logjes!

  En eh….geef helemaal niks dat je me “vergeten” ben hoor hihihi, snap het heel goed, je was lekker op vakantie, dan moet je niet aan mij denken!

  Dikke kus aan Max!
  Liefs van ons

 3. Zo jullie hebben het er heerlijk van genomen!! Lekker hoor, ziet er allemaal heel relaxt uit, echt genieten zo te zien!

  Wat een waterrad, Tess hoeven wij echt niet zo vaak mee te nemen in het water.. ze vind het wel leuk maar niet al te vaak en haar huidje kan er ook niet zo best tegen.

  Op die foto’s zie je inderdaad echt hoe Max aan het verandere is zeg!! Vind hem een mooi mannetje! Stoere kerel eigenlijk meer 😉

  Nu nog even nagenieten van de vakantie en je aankopen!

  xxx
  Nathalie & Tess

 4. Hey dan en sabien,

  Zo te zien hebben jullie een lekkere vakantie gehad! Lekker kunnen uitrusten en uitwaaien.

  Ik hoop dat het goed met jullie gaat.

  xxx romy

 5. Hoihoi

  Wij zijn ook net terug en ik zit al te broeden op een logje. Haha! Zo te lezen moet ik daar 3 uur voor uittrekken 😉

  Zo te lezen hebben jullie het super gehad! En elke dag zwemmen, dan nog eens zwemmen en ook nog eens in bad. haha! Volgens mij zijn jullie half verweekt. En inderdaad, Max is erg blond geworden maar op de foto’s is te zien dat ook zijn verloofde erg veranderd is. Grappig om te zien hoor.

  Liefs,
  Ruthy

 6. Dat klinkt en ziet er inderdaad uit als 2 heerlijke weken. Wij zijn ook een weekje naar ’t Vennebos geweest. Echt een heel leuk park en genoeg te doen voor de kinderen.
  Tja, en nu weer het ‘gewone’ leven. Leuke tas trouwens.

 7. hoi Sabien, Danny en max.
  wat een supergezin, weer fijn meegenoten en ik ben blij dat t allemaal prima gaat. blijf zo genieten van alles en de hartelijke groeten van Celine.

 8. Gefeliciteerd!! Wat een geweldig nieuws zeg! Ook ik zit hier plaatsvervangend met een enorme grijns om mijn mond. hihi! Super!

  Dat uitproberen doet Fee-Luna nu al. Oei,oei, dat beloofd nog wat.
  De apenheul ziet er erg leuk uit. Maar dat is volgens mij vooral leuk als je kind, zoals Max, al aap kan zeggen en ze kan herkennen. Die aap die jij eng vind van dichtbij dat is een Vari. Die aai ik altijd als we in artis zijn. Die gaan dan dicht tegen het hek aan zitten en dan kun je door de vacht kroelen. Zacht dat dat is!

  Liefs,
  Ruthy

 9. Hey Sabien,Danny, Max & ????

  HARTELIJK GEFELICITEERD!!!! Wow wat een geweldig nieuws!!

  Weet niet of je hierop zit te wachten maar 3 kleine tips op Max zijn: ik ben 1 en luister niet periode makkelijker door te komen!

  ja het is zeker de leeftijd,

  1. Het is verstandig om altijd goed bedenken dat een kind een meter voor elk leeftijdsjaar gehoor bereik heeft! dus een kind van 1 heeft een gehoor bereik van 1 meter! Zorg dus altijd dat hij je ook kan horen.

  2. Het is ook verstandig om altijd je woorden waar te maken.. Als je nu niet gaat luisteren dan gaan we naar huis, ga dan ook naar huis als hij niet luistert! Alleen daarmee bereik je wat je wil bereiken.

  3. Maak een nadenk hoekje ( Zet max een minuut op een vast plekje neer) en laat hem nadenken over wat hij heeft gedaan. Een minuut voor elke leeftijd is lang genoeg voor een kleintje.. bvb de trap, de gang, naast de kast, naast de bank enzv.

  Nog een keer Hartelijk gefeliciteerd!!

  p.s Ik heb hier nog een tas vol kleding voor je liggen… Wat doen we ermee? weg of spreken we een keertje iets af?

  XXX

 10. Gefeliciteerd! Zitten we toch een beetje in hetzelfde ritme qua kinderen. Eerst Max en Myrthe en nu deze twee. Leuk hoor. Ik moet zeggen dat het me niet helemaal verbaasde. Ik heb mezelf al een paar keer afgevraagd wanneer je weer zwanger zou zijn. Dit vooral door stukjes in je log en alle kleertjes die je al voor baby nummer 2 kocht, haha.
  Zo te horen ben je zwanger van een meisje, haha. Als je je zo beroerd voelt dan kan het bijna niet anders. Bakerpraat natuurlijk, maar altijd leuk om te gissen.
  Heel veel sterkte te komende weken. Hopelijk ga je je snel weer wat beter voelen.

  Liefs!

 11. Jaaaaaaaaaaaaaaa, eindelijk kan ik jullie op je logje feliciteren en er lekker met je over kletsen! hihihi
  GEFELCICITEERD!!!! Ik vind het zo’n geweldig nieuws! Heb de afgelopen weken met je meegeleefd en vind het prachtig om de echo-foto te zien, zo klein en al zo compleet….bijzonder he?
  Las net een reactie met daarin dat het een meisje wordt omdat je niet lekker ben…..niet waar! hihihi, ik heb twee meiden en was alleen maar heel erg moe, verder niks,dus…..ach…we zullen wel zien. Willen jullie het eigenlijk weten?
  Nogmaals…gefeliciteerd en geniet er van!!

  Wat is je drankenkastje weer mooi geworden zeg! Hoe krijg je het toch elke keer weer voor elkaar! Mooi hoor!!
  En je dagje Apenheul, leuk! Doen wij nog maar niet, want Lotte vind xc3xa9cht alles eng, dus loslopende apen…hihihi, gxc3xa9xc3xa9n goed plan!Ah en die krummel….zo zielig altijd als je beestje ziek is. Maar gelukkig gaat het weer goed en was een operatie niet nodig.
  En je kan een vrijdag weer lekker aan de was en strijk…..en ik kan je uit ervaring zeggen….da’s xc3xa9cht heel veel met twee kids! hihihi, ik ga ook maar weer eens een wassie aan zetten!

  Liefs, Bianc en de meiden!

 12. Ook vanuit Denemarken van harte gefeliciteerd, ik blijf je nog elke week geboeid volgen en blijf dat ook nu nog zeker doen. Geniet van de zwangerschap en van je gezinnetje.
  groetjes Aly

 13. Van harte gefeliciteerd. Je gaat het nog druk krijgen met twee van die kleintjes. Pfff. Veel plezier bij de echo, altijd een bijzonder moment. Groetjes Suuz en Nienke

 14. Hoi! Ik kwam via-via op jullie blog terecht! wat een ontzettend leuke blog. Nog gefeliciteerd met jullie 2de zwangerschap. Het zal vast allemaal wel goed gaan! Ik ga zeker meer verhalen van jullie en je zoontje lezen!

 15. Sabien!! geweldig!!!
  Beiden van harte gefeliciteerd!
  Geniet nou maar maar deze mooie tijd meis.
  Ik denk (geloof) vast dat je een meisje krijgt hihihi.
  Ach joh wat maakt het ook uit! als het maar gezond is toch?
  Ik deed al steeds je log lezen maar nu blijf ik hem zeker volgen.
  Heerlijk! zoals je altijd schrijft!
  Je kastje is ook weer geweldig geworden zeg.
  Wat is het volgende???
  Geniet meid! en pas goed op jezelf he!
  Groetjes!!! van oma van Lotte en Bianca

 16. Wat leuk een 2e!!! Gefeliciteerd zwangere en Danny en Max natuurlijk ook!! Ik hoop voor je dat je je gauw beter voelt. Ook ik had geen kwaaltjes bij onze meid, alleen erg moe. Verder weinig. (Af en toe koppijn, maar dat cijferen we weg!)
  Leuk joh! Geniet ervan, en we houden je log weer goed in de gaten!!
  Groetjes Wendy

 17. Hey Meis!

  Ik had je al gefeliciteerd, maar bij de deze nog een keertje: VAN HARTE GEFELICITEERD!! Ik vind het nog steeds gaaf en zit hier ook al m’n mannetje een beetje lief aan te kijken….aan de ene kant wil ik heel graag, maar aan de andere kant….wil ik ook nog even wachten zucht…..

  Maar wat een heerlijke foto’s weer…hij wordt echt steeds blonder! Ik liet trouwens de foto’s van Max aan m’n man zien…zegt hij heel droog…hij lijkt wel op Jesse…op sommige foto’s! Haha, moest ik dus wel om lache, maar het klopt wel, Jesse kan af en toe net als Max doen en ook zo kijken!
  Trouwens dat ondeugende heeft Jesse nu ook, gek word je ervan…oren waarvoor dienen die ook alweer?!?! Luisteren dat hoeft toch niet. Dus Jesse wordt regelmatig opgepakt en in z’n speelhoek neergezet met een duidelijke NEE dat mag niet….het begint hier te werken, alleen de voerbak van de hond (logeetje) is nu echt een ramp! Die pakt hij steeds op en brengt hij naar me toe!! Maar goed, wat je zegt je moet soms echt je lach in houden….soms schiet ik ook gewoon in de lach hoor!

  Maar goed, ik ga stoppen anders lul ik je reactiepagina vol….geniet lekker van je zwangerschap…de tijd zal nu 10 keer sneller gaan!!

  Dikke kus Angelique en Jesse

 18. He hoi, hier weer eens een berichtje uit het verre Nieuw Zeeland! Leuk hoor dat er een tweede op komst is! bereid je maar vast voor want met twee van die bengels heb je helemaal ogen in je achterhoofd nodig! Hopelijk gaat je misselikheid snel over en kun je een beetje genieten van je zwangerschap.

  Groeten, MAarten, Esther & de boys

 19. Gefeliciteerd!!! Gaaf zeg!! Wat goed, hopelijk gaat het gewoon goed en daar gaan we ook maar van uit… postief blijven denken!

  Succes met al het geklus voor de nieuwe kamer!

  xxx
  Nathalie

 20. Hi Lieverds, super gaaf, gefeliciteerd.
  Niet te veel piekeren, lekker laten vertroetelen en genieten. Dikke kus van Lone, Maarten en Miran

 21. WAT GOED ZEG GEFELICITEERD.!!!!! Wat ontzettend leuk……fijn dat alles goed is.. alleen jammer dat je je zo voelt Sabien…hoop dat je je snel wat beter voelt en echt kunt gaan genieten van dit mooie wondertje!!!!!

  Bel je snel …kom ik even een bakkie doen…
  Geef je Danny ook een hele dikke kus…

  en natuurlijk 1 voor jou en Max de grote broer!!!

  kus

 22. Hoi Sabien,

  Wat leuk dat je ook zwanger bent, Gefeliciteerd! Wel vervelend voor je dat je je niet zo goed voelt.
  Wat leuk dat je een reactie op mijn weblog achterliet. Wij krijgen nog niet zoveel reacties, want bijna niemand weet nog dat we zwanger zijn. Ik vond het zo grappig om te lezen dat jullie zoon Max maar twee weken ouder is dan onze Robin. Nu zijn we weer tegelijk zwanger. Ik ga je weblog zeker wat vaker lezen, dan weet ik wat me ongeveer te wachten staat!
  Onze zoon Robin heeft trouwens ook een weblog, ik weet niet of je het leuk vind om een keer een kijkje te nemen…www.robinbredeweg.web-log.nl

  Groetjes Nynke

 23. Hoi Sabien, leuk dat je langsgeweest bent op mijn weblog….ja lijkt me leuk om elkaar te volgen je loopt een week of 5-6 op mij voor denk ik?? Ga vanavond updaten dan zet ik je er gelijk bij. Liefs Sonja

 24. een beetje laat maar toch van harte met jullie 2e kindje! het is heel goed voor Max.
  wel druk maar je bent nog lekker jong. liefs van Jan en Celine

Geef een reactie