Max naar het consultatiebureau

Zo het is weer even geleden maar ben zo druk met van alles en nog wat en moet je eerlijk zegggen dat ik ff weinig inspiratie had om te loggen!

Zaterdag natuurlijk naar de Toppers geweest en dat was 1 groot feest, heb enorm genoten, lekker gedanst en gezongen…. (hahaha had je niet willen horen maar goed), Danny kon dus helaas niet mee maar kon dinsdag plotseling met zijn baas mee! Fijn he, en ook hij heeft er van genoten, alleen de volgende keer gaan we echt weer samen, is nm veel leuker!

Maar goed, alles gaat goed hier, afgelopen maandag naar het consultatie bureau geweest, alles was prima, meneer woog nu 10 kilo en is 75 cm lang. Heeft ook zijn voorlopige laatste prikjes gehad dus die ellende hebben we ff niet meer!
Dscn1365

Dscn1368
Op zich ging het prima de prikjes, maar het is nooit leuk! En dus kwamen er dikke tranen! arme jongen, die dag zelf heeft hij er niet echt last van gehad, maar nu maar hopen op de komende dagen want met deze prik zie je dat ze meestal na een week niet lekker worden…. ben benieuwd!

Gelukkig kwam Omieke ook nog langs deze week om Max te troosten en ff lekker mee te knuffelen!
Dscn1353

Dscn1358

Dscn1350
Wat een bekkie he… hij kijkt nog een beetje deuzig hihihi maar vind ook dat op deze foto goed te zien is hoe hij aan het veranderen is…. zo grappig vind ik dat!

Verder ben ik van de week ff op pad geweest voor nieuwe dekbedovertrekken, wat we hadden was op zich nog prima maar we waren ze zat en dus mocht ik ff shoppen! Ben goed geslaagd en we zijn er super blij mee!
Dscn1369
jaja ik weet het, moet ze nog strijken!

Dscn1370

Dscn1371

Dscn1372

Dscn1373
En ja dan is het toch wel een mooi gezicht zo he??
Wij zijn er in ieder geval super blij mee en het slaapt ook nog is heerlijk hahaha

Verder had ik woensdag nog een marktonderzoek in Amersfoort, ff 4 uur slap lullen en mijn mening geven over diksap en dan 80 euro rijker is natuurlijk niet mis hahaha
S’avonds lekker buiten gegeten met mijn mannen en heeft Max heerlijk genoten van zijn toetje!
Dscn1378

Dscn1381
schattig he!

Dscn1383

En ja dan ben ik deze week ook nog is super druk geweest voor Sjefkes & Ann want morgen staan we dus op de markt met onze collectie! Heel spannend want wordt het wel druk? gaan we veel verkopen?? en ben ik dus niet te veel of te weinig aan het maken?? geen idee, maar we gaan het maar zien, we hebben er enorm veel zin in!
Dscn1363
Wat een zooitje he!

Dscn1364

Maar goed, door al die zooi in de eetkamer, heeft Max een nieuwe speelplek gevonden….
Dscn1388

Dscn1387
Is het niet schattig??

Dscn1389

En….. eindelijk mag ik het dan hard op zeggen, maar Rianne is zwanger!!!! Joepie, half december krijgt Jay (als alles goed gaat) er een broertje of zusje bij…. Hoera, ben zo blij voor ze, de echo’s zien er allemaal goed uit dus nu maar afwachten! Rianne en Mike, nogmaals gefeliciteerd, enne meis… die misselijkheid moet maar gauw verdwijnen he??!!!!

Dikke zoen van Sabien en haar mannen

13 gedachtes over “Max naar het consultatiebureau

 1. Hoi Sabien,

  Wat gaaf dat Max al dingen gaat nazeggen! En zo vlot… nu lijkt hij helemaal snel groot te worden, als hij al begint na te praten. Echt heel stoer!

  Oh, en wat ziet dat er leuk uit zeg, dat ‘zwemmen’. En wat zie jij, Sabien, er nog goed uit zo na een zwangerschap! Ik zou echt niet meer in bikini durven hoor. Haha! Maar ja, nu ben ik ook 10 tinten witter dan jij bent, dat scheelt ook wel.

  Leuk dat Max zo lekker bij allemaal tantes, vrienden en schoonfamilie kan komen spelen. Dat was wel een feestweek voor hem! Lekker ravotten met andere kindjes in Ballorig. Je boft maar met zo’n netwerk aan mensen die graag op Max willen passen.

  Liefs,
  Ruthy en Fee-Luna

 2. En?? Hoe was het bij de Toppers???

  Wat een kanjer van een mannetje heb je toch zeg, al aan de babbel! Nog even en hij kletst de oren van je kop, hihihi, gezellig hoor.
  En dan die tanden, dat is 1 ding waar Sanne vlotter mee is, hihi, ze heeft inmiddels haar 8 tanden al staan en 1 kies al helemaal door en 3 kiezen voor de helft door. Zij heeft er wel erg veel last van gehad hoor, zo zielig.
  En die foto’s van Max in het zwembad en bij Ballorig…super!! Het is Γ©cht een heerlijke dreumes!

  Fijne dagen weer met je gezinnetje!
  Dikke kus aan Max

 3. hi, die max heeft het maar druk met al die gezellige dingen!!! Julia vond het zwembad in Mallaga ook helemaal fantastisch (net als Morris, Emma en Sophie hoor). Zo leuk om te zien hoe die kleintjes zich al zo goed kunnen vermaken en lol kunnen hebben! Julis slaapt ook overal dus dat is makkelijk!
  Groetjes, Floor

 4. Hoi schatties,

  Sjeetje wat is max aan het veranderen, hij was al een lekker ding, maar het wordt nu een spetter! wacht maar over een paar jaar… hihi ik bedoel 10 jaar, die meiden kan ie dan niet van zich afslaan! naar elk kinderfeestje hihi
  Veel succes vandaag op de markt! verkoopze
  Veel liefs van tante Kim en feliciteer je je vriendin ook even van me !!! xxxx

 5. Altijd balen die prikken. Nien heeft er uiteindelijk 2 dagen koorts van gehad. Ze is nu 10,75 kg en 76,5 cm.

  Marktonderzoeken heb ik in het verleden ook gedaan. Voor Dove en Andrelon. Ook vier uur ouwehoeren en vangen maar. Nu heb ik er echt geen tijd meer voor, maar het was altijd wel leuk!

 6. Het blijft een lekker mannetje hoor die Max, maar geloof het of niet, Jesse is langer dan hem!! die is inmiddels 77 cm….of misschien wel groter!! Maar hij is nog wel lichter dan Max, het geboortegewicht en lengte zegt dus niet alles. Gisteren was Jesse ook al ruim 10 cm groter dan een vriendinnetje….en ze schelen maar 2 weken!

  Maar goed, je ziet wel dat hij aan het veranderen is, geweldig om te zien!!

  heel veel plezier op de markt, hoop dat jullie veel spullen zullen verkopen….en gefeliciteerd met je vriendin dat ze zwanger is van de tweede!! Mijn beste vriendin ook, daar komt 7 dec (als het goed is) de tweede spruit de hoek om!!! Ben helemaal blij voor haar!!!

  Nou meis, ik hou je in de gaten!

  Veel liefs
  Angelique

 7. Hoi hoi!!

  Max was al een heerlijke mannetje, maar wordt xc3xa9cht met de week knapper joh (vooral op die foto waar hij zo deuzig (hihihi) kijk ja)!! Hij is xc3xa9cht baby-af hoor, een mooie, knappe dreumes! Om trots op te zijn!!!!

  En wat een berg mooie spullen hebbie weer gemaakt, hopelijk heeft het goed verkocht, ben benieuwd!

  En van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van je vriendin!

  Fijn weekend meis en een dikke kus aan je mooie mannetje!!!!!

 8. Hey nichtje!

  Gelukkig was het weer leuk bij de toppers! Waar zijn de foto`s? (rose cowboy hoed etc?) πŸ˜‰ Wat een lekker bekkie heeft jullie mannetje toch! De (geplakte) dozen zien er goed uit! Vooral die met de rose bloemetjes! πŸ˜‰

  Dikke kus Tjarda

 9. Hee sgat, wat n K markt, maar kop op we hebben toch daar wat bekentheid gescoord…..en nu maar af wachten of die dikke kuiten mevrouwen op hun jezus sandalen wat gaan bestellen…..kuske en t was n leuk dgje op Max passen………..kuske

 10. Sabien, net als hier dus geen/weinig inspiratie maar goed toch een logje geschreven!

  Samen naar een concert gaan is ook leuker, maar goed soms kan of lukt het niet! Ik ga in oktober naar het concert van marco borsato, maar het is zo belachelijk duur dat ik alleen ga zonder Peter, maar met mijn zusje. Ook leuk… maar samen was toch ook wel gezellig geweest!

  Heerlijk dat de laatste prikken binnen zijn, even niet meer weg voor die stomme dingen. Mooie maten voor je mannetje, je mannetje krijgt inderdaad een ander bekkie op die foto echt goed te zien!

  Voor 80 eurootjes eventjes een poosje slaplullen over diksap, tja is wel goed en relatief makkelijk verdienen inderdaad.

  Zo flink aan het knutselen geweest, nog goed verkocht??

  xxx
  Nathalie & Tess

 11. Hi!
  Julia moet haar laatste prikje nog, we lopen door de omstandigheden wat achter. Fijn dat Max er voorlopig al weer even vanaf is!!
  Dat met die yoghurt lijkt wel op onze juul met een ijsje, dat zit ook overal πŸ˜‰

Geef een reactie