Naar het zwembad en gewerkt!

Zo daar is de familie Verschuur weer!
Hier gaat alles prima, beetje druk maar ach anders vervelen we ons maar toch??

Woensdag waren Danny en ik nog lekker vrij en zou het 1 van de laatste dagen mooi weer zijn dus zouden we lekker naar het strandje in het naarderbos gaan…. daar aan gekomen bleek dat het vol zat met muggen… ik werd direct lek geprikt en mijn mooie gele auto was in een mum van tijd zwart… oke gauw weer in laden en dan kijken we wel op het strandje in Muiden…. helaas ook daar zat het helemaal vol met die *** beesten! Toen zijn we maar door gereden naar het zwembad in Laren en daar konden we gelukkig terecht, het buitenbad was ook open dus helemaal top!
We hebben een super dag gehad, Max had voor het eerst zijn bandjes om en vond het prima!
Dscn1302

Het peuter badje is daar super leuk, is binnen maar doormiddel van schuifdeuren sta je direct buiten, ideaal voor die kleintjes want zo zitten ze niet pal in de zon!
Dscn1303

Er was ook een glijbaan en daar moest ons mannetje natuurlijk ook van af!
Dscn1304
zelf omhoog klimmen

Dscn1305
even goed gaan zitten

Dscn1306
en glijden maar!

Dscn1310
tussendoor ff opdrogen in het zonnetje en lekker stoeien met papa!

en dan snel weer het water in!
Dscn1315
druk in de weer met zijn speeltjes

maar ze er dan uit gooien is wel erg leuk, maar ja dan moet je ze wel weer zelf pakken
Dscn1316

ook geen probleem voor ons mannetje
Dscn1321
de bijdehand klimt er gewoon zelf in en uit! hahahaha geweldig!

Max heeft nog even een uurtje in de buggy geslapen waardoor we lekker de hele dag konden blijven!
En ja als je dit koppie ziet dan weet je dat het een geslaagde dag was!
Dscn1307
Wij zijn verliefd!!!!

Met Max gaat het verder goed, hij heeft er inmiddels weer 2 tanden bij…. ja!!!!!! het gaat de goeie kant op, inmiddels zitten we dus nu AL op 6! hahaha het zijn 2 tandjes boven, naast zijn 2 voortanden aan weerszijde, ik heb niet het idee dat ie er last van heeft gehad want ineens merkte we ze op!!!
Ook is zijn woordenschat aan het uitbreiden, hij is ineens gek op ballen en roept dan heel stoer BA… juist ja, de L ontbreekt, en het lijkt dus op bah, maar ik hoor duidelijk verschil hahaha
en gisteren avond was het zo schattig, hij lag bij mij op bed nog ff tv te kijken en de hondjes waren aan het spelen met een speeltje en Max had die in zijn handjes en ging hij het steeds aan de hondjes terug geven of aan mij, waarop ik dus steeds zei, DANK en ALSJEBLIEFT horen we ineens assaassablief…..!!!! echt zo schattig, we zeiden het nog een paar keer en hij deed af en toe een weer poging! het was echt zon schattig gehoor! heerlijk!

Woensdag avond ben ik trouwens nog met mijn zusje richting leiden geweest want ik had weer wat op marktplaats gezien!
namelijk een commode…. ja ik weet het… maar hij past precies bij het ledikant wat ik heb voor de loge’s en ja je weet maar nooit wanneer nummer 2 zich aandient dus ik een bod gedaan van 25 euro, (ze vroegen 50) en ik kon hem komen halen!
Dscn1332
dus je begrijpt dat ook deze weer wit gaat worden! Ik ben al begonnen met het dranken kastje, die heb ik inmiddels al geschuurd en ik denk dat ik die vanmiddag in de grond verf ga zetten!

Oh en nog een nieuwtje, voor mijn zusje was het nog onduidelijk of ze komend schooljaar mocht blijven werken daar, maar ze heeft te horen gekregen dat zij niet weg hoeft terwijl er een hoop mensen daar weg moeten! SUPER HE! Ik ben zo trots op der! Goed hoor zussie!

Verder was ik in mijn vorige log vergeten te vertellen over mijn handen en voeten!
Ik ben dus terug geweest bij de huisarts en heb nu een kuur gekregen voor 4 weken voor een schimmel met nog een creme! Ik ben inmiddels 2 weken bezig en kan zeggen dat het al afneemt… ben heel benieuwd of het zo door blijft gaan! Het jeukt gelukkig niet meer zo en heb ook geen kloven meer dus ik ben heel positief! We wachten af!

Maar goed donderdag mochten Danny en ik allebei weer lekker werken, ik zat niet zo ver weg in een hele mooie boerderij waar een kindje was geboren die ook Max heette! Altijd leuk natuurlijk!
Max heeft het weer super gehad die dagen, donderdag lekker bij Rianne en jay gespeeld, vrijdag mocht hij naar Sylvia, schoonmoeder van me zusje, zaterdag bij me zusje en zondag bij Danny, want die hoefde pas om 16.00 uur te beginnen dus hebben we elkaar afgelost! Maandag en dinsdag weer bij Rianne en Jay en zijn ze dinsdag naar ballorig geweest! Max vond het geweldig en heeft zich heerlijk vermaakt!
Jay_keulemans_037

Jay_keulemans_041

Jay_keulemans_046

Jay_keulemans_047

Jay_keulemans_052

Lieve allemaal, ik kan alleen maar zeggen dat ik met een goed gevoel naar mijn werk ga omdat ik weet en zie dat mijn manneke in goeie handen is en het altijd naar zijn zin heeft bij jullie! Als ik jullie toch niet had…thanks… enne mam…. hij is deze week niet bij jouw geweest maar hij wil weer snel met jouw knuffelen hoor!

Nou dat was het weer voor deze week geloof ik… ja zaterdag wordt een hele leuke avond… want dan ga ik voor de 3de keer naar toppers!!!!!! jaja ik ben echte fan! Danny zou ook meegaan maar we
hebben een foutje gemaakt en nu blijkt dat ie een catering heeft…. we balen echt enorm want hij wou er zo graag heen maar het kan gewoon niet anders… lieve schat, ik baal enorm dat je niet met me mee kunt…. maar ik beloof je dat ik ook voor jouw zal genieten en je staat in gedachten naast me…. lieverd ik hou zielsveel van je!

Liefs Sabien en haar mooie mannen

10 gedachtes over “Naar het zwembad en gewerkt!

 1. Geachte mevr Netel,

  Helaas moet ik mededelen dat er op t te laat verschijnen van u wekelijkse logje en het te laat verschijnen op schiphol, n flinke geld boete staat!! Deze kan oplopen tot n bedrag van x80 500.00. Rest mij u nog toch zeer duidelijk te maken, dat we t hier over zeer strafbare feiten hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Politie Zaanstreek, Adjudant J.J.Urk

 2. Jeetje, wat een log!!
  En ja….zoals J.Jurk al zegt…te laat! hihi, die van mij ook hoor, maar wat wil je met zulk schitterend weer, dan heb je wel wat beters te doen dan loggen toch!?

  Oeps….verslapen! Dat gebeurt altijd als het écht niet kan. Gelukkig hebben ze het jullie vergeven na die heerlijke bbq!
  En dan Max….hij wordt met de week knapper joh! Wat een heerlijk manneke zeg en hij is ook echt al zo’n grote knul in zijn doen en laten (blijft een wereld van verschil met onze Sanne), schitterend hoe hij zo lekker in z’n badje zit, van de glijbaan gaat en mee BBQ-t!

  En je nachtkastjes staan super! Mooi gedaan hoor! En je nieuwe verfklus…al aan begonnen? Zal ook wel weer een plaatje worden!

  Hele fijne week nog!
  En een dikke kus aan Max van mijn meiden!

  Liefs, Bianc

 3. Wat een verhaal weer en wat een prachtige foto’s!! Maar Max is echt een heerlijk kereltje en hij vind volgens mij alles prima!! Geweldig dat jullie zo hebben kunnen genieten van het weer!!

  Balen alleen dat jullie zo laat wakker werden om je moeder en zus op te halen!! Maar goed dat hebben jullie dubbel en dwars goed gemaakt!!

  Jesse behoort nu inmiddels ook tot de dreumesclub, hij is vorige week 1 jaar geworden, was een megafeest en het was supergezellig…en asociaal verwend! Maar goed!! Hij is nu ook steeds meer aan het lopen en het gaat ook steeds beter, hij loopt soms los, maar hij is soms ook weer ontzettend lui…het gaat in ieder geval prima!!

  nou geniet lekker van je week….laatste dag mooi weer vandaag…en dan wordt het weer minder!!

  Liefs Angelique en Jesse

 4. Hi,
  Wat een gezellige BBQ is het toch geworden. Die catering mag er ook zijn zeg!! Wow… is hij in te huren? 😉
  Wij zijn weer terug uit Malaga en op mijn log (bij hoge uitzondering) recente foto’s van Julia.
  Groetjes Floor

 5. Ojee, dat is niet zo mooi… verslapen en zo. Jammer dat mams en zus nu met de trein moesten. Jullie zullen je wel heel erg schuldig hebben gevoelt. Maar zo’n bbq is wel een mooie goedmaker.

  Haha! Wat ziet Max er uit! Dat was vast een flinke klus om dat shirt weer goed wit te krijgen. Of neem je die ook mee in je wit-schilder project 😉

  Liefs,
  Ruthy

 6. Oeps, verslapen. Da’s balen. ’t is gelukkig goed gekomen. Zo te zien heeft Max zich ook prima vermaakt met het mooie weer.

  Enne, die poll… schuldgevoel?

 7. Hoi Sabien,

  Wat gaaf dat Max al dingen gaat nazeggen! En zo vlot… nu lijkt hij helemaal snel groot te worden, als hij al begint na te praten. Echt heel stoer!

  Oh, en wat ziet dat er leuk uit zeg, dat ‘zwemmen’. En wat zie jij, Sabien, er nog goed uit zo na een zwangerschap! Ik zou echt niet meer in bikini durven hoor. Haha! Maar ja, nu ben ik ook 10 tinten witter dan jij bent, dat scheelt ook wel.

  Leuk dat Max zo lekker bij allemaal tantes, vrienden en schoonfamilie kan komen spelen. Dat was wel een feestweek voor hem! Lekker ravotten met andere kindjes in Ballorig. Je boft maar met zo’n netwerk aan mensen die graag op Max willen passen.

  Liefs,
  Ruthy en Fee-Luna

 8. En?? Hoe was het bij de Toppers???

  Wat een kanjer van een mannetje heb je toch zeg, al aan de babbel! Nog even en hij kletst de oren van je kop, hihihi, gezellig hoor.
  En dan die tanden, dat is 1 ding waar Sanne vlotter mee is, hihi, ze heeft inmiddels haar 8 tanden al staan en 1 kies al helemaal door en 3 kiezen voor de helft door. Zij heeft er wel erg veel last van gehad hoor, zo zielig.
  En die foto’s van Max in het zwembad en bij Ballorig…super!! Het is xc3xa9cht een heerlijke dreumes!

  Fijne dagen weer met je gezinnetje!
  Dikke kus aan Max

 9. hi, die max heeft het maar druk met al die gezellige dingen!!! Julia vond het zwembad in Mallaga ook helemaal fantastisch (net als Morris, Emma en Sophie hoor). Zo leuk om te zien hoe die kleintjes zich al zo goed kunnen vermaken en lol kunnen hebben! Julis slaapt ook overal dus dat is makkelijk!
  Groetjes, Floor

 10. Lieve Sabienne, alsnog de beste wensen en een goede gezondheid toegewenst voor 2009. Het is lang geleden dat ik bij jullie piepte. Zoals het ernaar uitziet duurt het niet lang meer. Dan zijn jullie inderdaad een meid rijker. Zet hem op als het zover is. Toi toi toi bij Et.
  Groetjes aan je jongens.
  Et & Syl

Geef een reactie