Zon, zon, zon en nog eens zon!

Zo wat een ongelooflijk weer hebben we toch! Echt niet te geloven zeg!

Wij hebben natuurlijk enorm genoten van onze mooie tuin en Max heeft het ook heerlijk gehad!
De glijbaan vind ie echt geweldig, hij klimt er inmiddels zelf op en gaat zelfstandig glijden!
Dscn1206
Als de glijbaan op de stenen staat dan staan we er nog maar even achter want als hij valt…..

Dscn1207

Dscn1209

Dscn1210
En hoepa daar gaat ons mannetje!

Natuurlijk hebben we met dit mooie weer ook gebarbequed, we hadden mijn mams, zusje en zwager ook uitgenodigt want we hadden wat goed te maken namelijk….
Jullie weten toch dat mijn mams en zusje met koninginnedag op vakantie waren gegaan he…? Nou ze zouden een week later weer terug komen en zouden dan donderdag ochtend om 4.15 uur aankomen op schiphol, omdat mijn zwager gewoon moest werken zouden Danny en ik ze gaan ophalen die nacht… dus wekker gezet om 3 uur….. en het ergste van het ergste gebeurde ….. we werden wakker om 4.15 uur….. dus wij gauw in de kleren…. maar helaas mijn moeder belde al teleurgesteld…. ze zaten in de trein en waren aan gehouden door de douane…. ik dacht dat de grond onder mijn voeten weg zakte…. we zijn toch snel in de auto gesprongen en hebben ze uiteindelijk in Utrecht van het station afgehaald……
Dus…. zat er niks anders op dan hun een barbeque aan te bieden, gelukkig hebben ze het ons vergeven maar ben heel benieuwd als wij een keer op vakantie gaan hahahaha
(bij de douane viel het uiteindelijk mee, 5 sloffen sigaretten ipv 2 en gelukkig dat ze niet de koffer van mijn zusje hebben geopend met al die “nep”kleding hahaha)

Maar de barbeque was erg gezellig!
Dscn1211
Mijn mannetje aan de kook!

Dscn1214
in onze mooie voortuin!

Dscn1218
smaakt het jongens?

Dscn1232
voor wie is die lekkere worst schat?

Dscn1236
hahaha oh voor mij!

Max heeft trouwens iets nieuws…
hij is gek op vliegtuigen…. en aangezien wij niet zo ver van schiphol wonen komen er best veel voorbij en hij kijkt dan met grote ogen en is dan helemaal hyper! Zo leuk om te zien!
Dscn1243

En hij heeft ook een nieuw woordje….bebe, jawel baby…. hoe hij er aankomt geen idee…..wij roepen het in ieder geval niet maar toch is het wel erg grappig!

Dscn1250
Nog ff vliegen met Omieke! Wat een lol heeft ie zeg!

en dit was het resultaat van een avondje barbequen…. moeders kan weer wassen! hahaha
Dscn1245

Het was een geslaagde barbeque en hopelijk is het ons vergeven hahaha!

Verder hier nog meer leuke zomer zon foto’s

dagje Arnhem,

Dscn1254
Max kan zelf zijn zonnebril opzeten!

Gekke bekken parade!
Dscn1255

Spelen in de speeltuin!
Dscn1258

Dscn1260

Dscn1261

Dscn1263

Dscn1264

Dscn1266

en gewoon lekker thuis in het badje!
Dscn1269

1e pinksterdag hadden we een feest in Loosdrecht want Nico werd 60 jaar! (schoonvader van me zusje)
Danny heeft natuurlijk het eten verzorgd en dat zag er weer toppie uit!

Dscn1271

Dscn1272
iemand nog catering nodig??? hahaha

het was een erg gezellig feest met veel mensen!
Dscn1273

Max was ook gezellig mee, en zou s’avonds lekker in het campingbedje buiten bij de buurtjes slapen….
Dscn1276

het lijkt erop dat meneer heerlijk lag te slapen maar niks leek minder waar te zijn…. toen de buurvrouw haar vestje in de boot ging pakken deed meneer weer zijn oogjes open….stond recht op in bed met een big smile….. ik had al 1 uur moeten wachten totdat hij in slaap viel dus toen hij zijn oo
gjes dicht deed dachten we dat ie wel sliep…. nou niet dus…. ik heb hem er maar uit gehaald en meneer mocht nog even mee genieten van het feestje…..
Dscn1280
Hoezo vind ie het gezellig????

Om half 10 lekker naar huis gegaan met hem en heeft meneer uitgeslapen tot half 12!!! ongelooflijk!
2de pinksterdag was het inmiddels en kwam mijn paps gezellig langs,
Dscn1290

en ook mijn zusje kwam nog ff zwemmen met Max
Dscn1289

Dscn1293
Hoezo is ze gek op hem??

Verder ben ik met dat mooie weer ook nog druk geweest, niet met werken hoor want iedereen was natuurlijk op vakantie maar heb mijn nachtkastjes geschildert…. die waren met die hitte natuurlijk zo droog…

nog even hoe ze waren….
Dscn0931

en zo zien ze er nu uit!
Dscn1297

Dscn1296
dat ziet er toch super leuk uit???

Verder was ons thee snoep kastje van de week kapot gaan,
Dscn1299
het deurtje viel er uit en dus heb ik op marktplaats een heel leuk kastje gevonden die we er voor in de plaats gaan zetten! Het snoep enzo gaat dan in de grote kast en in dit kastje komen de flessen drank!
Dscn1298
Je begrijpt natuurlijk wel dat ook dit kastje weer wit wordt!
Dus….. we hebben weer een nieuw schilder project! hahahahaha

Verder nog even een mededeling…. 1 juni 2008 staan wij met Sjefkes & Ann in Eindhoven!
Mochten jullie zin hebben om te komen kijk dan even op http://www.sjefkesenann.nl voor meer informatie!

Nou dat was me wel weer logje…..
tot volgende week!

Liefs Sabien en haar mannen

Dscn1231
Max wil ook een hapje!

12 gedachtes over “Zon, zon, zon en nog eens zon!

 1. Hoi schatties,

  Jullie hadden zeker een geweldige Koninginnendag! Leuke foto’s sieb, heerlijk dat jullie tuin af is, kunnen jullie heerlijk genieten van de zon, weer een zorg minder?!? hihi, bij ons alles wel goed, vandaag ziek gemeld, kon niet werken met zo’n stem en verkouden, dus heerlijk in de tuin gezeten, ben toch thuisss!!! (hmmm)….
  Morgen een dag waar ik al een tijdje tegenop kijk. de crematie van mich zijn oma… pff weet niet wat ik aan moet trekken, ria gaat in het wit en de mannen in pak… hou je op de hoogte wo t/m vrijdag werken en dan zaterdag op vakantie naar Altea met jef en nance, 10t/m 18 mei, spreken we daarna af?? veel liefs kim Hou je mij op de hoogte met al je nieuwe vorderingen????? kussss aan (mijn) hihi de mannen xxx

 2. Heerlijk die foto’s!!! Het genieten straalt er vanaf!

  Om half 3 opstaan???? hihihi.’k doe het je niet na hoor! Maar jullie hebben dus een goede koninginnedag-verkoop gehad en inkoop, hahaha! Mooi kleertjes weer gescoord. En die roze kleertjes zijn ook super prachtig en hopelijk kan je die snel gewoon lekker zelf gebruiken!

  En ja….dan Max he…..ik blijf me verbazen. Sanne is dan Γ©cht nog zo’n baby-tje. Soms vind ik het wel moeilijk en jammer dat m’n meisje zo langzaam is en zo vaak ziek. In haar rompertje in de tuin durf ik Γ©cht nog niet aan en lopen…..hahaha, nee dat zie ik ook voorlopig nog niet gebeuren, maar jouw mannetje zo vrolijk door de tuin zien banjeren….ge-wel-dig!!!
  Geef die kleine kanjer van je maar een dikke knuff!

  Liefs, Bianc en de meiden!

 3. Hoi Sabien + mannen,

  Om half 3 opstaan is wel een opgave zeg! Pff… ik zou het je niet nadoen en kan me voortstellen dat jullie het om 2 uur wel hadden gezien.
  Aan deze kant van het IJ heeft het alleen heel even gespettert, maar voordat we doorhadden dat het regende stopte het alweer.
  Wij hebben een schommel, een buggy een driewieler en een lamp gescoort. Hier waren echt helemaal geen babykleertjes te vinden. Misschien zijn de IJhallen dan inderdaad wel eens een optie om heen te gaan… (afspreken? Lijkt me wel leuk om jullie eens irl te ontmoeten!)

  Wat zit Max leuk te spelen met het zand en water! Dat is ook nog eens heel verantwoord voor de motoriek πŸ˜‰ (jaja, waar wat lesjes pedagogiek niet al goed voor zijn) En met de oppaskindjes zal zo’n zandbak vast ook erg leuk zijn, nu het mooie weer aanhoudt. Dat werd trouwens wel eens tijd!

  Bij ons is de tuin nog een puinhoop, maar ook hier staat een zandbak gepland. En een schommel. En ik hoorde van de oppas al dat ze erg leuk met water kan spelen, dus word het een zandbak met een klep waar water in kan. En zo verandert de tuin langzaam in een kinderspeelparadijs. haha! Ach, alles voor je kind. en zo hoort het ook…

  Liefs,
  Ruthy

 4. Wat een heerlijke foto’s van jullie kleine binkie zeg! Lekker spelen met dit lekkere weer in het o zo bekende zandbak. (hahaha)
  Heerlijk om te zien.
  Gelukkig ben je wel al je spullen zo goed als kwijt. En heb je weer wat ‘rommel’ πŸ˜‰ meegenomen. hahaha. Wel leuk hoor.
  Maaruh, petje af wat betreft je vroege wekkertje. Ik draaide me toen nog wel even 3 x om, gelukkig dochterlief ook. πŸ˜‰

 5. Sabien, als eerste het logje gemist over de tuin…
  Wat is het mooi geworden! Super, goed te onderhouden ook, heerlijk!

  Zo wat een spullen zeg voor de rommelmarkt! Wow!
  Max te koop, natuurlijk niet, zo’n lekker kereltje.

  Jij ziet er op je koninginnedagbest uit πŸ˜‰ ach die oranje kleding kan je nog wel gebruiken met het voetbal en de spelen…. multifunctioneel πŸ˜‰

  Haha, wat een bekkie als hij boos is!

  Flink verkocht en andere die jullie zooi over hebben genomen, handig!
  En mooie en leuke spullen gescoord op de markt.

  Roze kleertjes, wie weet krijg je nog een meisje en anders inderdaad cadeau doen.

  Leuk het shirt van Max, wij hadden voor Tess een shirtje met ‘I am your princess’.. πŸ™‚ ook erg leuk!

  Heerlijk de tuin/mooiweer en mannen foto’s πŸ˜‰
  Hopelijk hoor je werkelijk wat over je handen en voeten!

  Geniet van het mooie weer!

 6. Geachte mevr Netel,

  Helaas moet ik mededelen dat er op t te laat verschijnen van u wekelijkse logje en het te laat verschijnen op schiphol, n flinke geld boete staat!! Deze kan oplopen tot n bedrag van xe2x82xac 500.00. Rest mij u nog toch zeer duidelijk te maken, dat we t hier over zeer strafbare feiten hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Politie Zaanstreek, Adjudant J.J.Urk

 7. Jeetje, wat een log!!
  En ja….zoals J.Jurk al zegt…te laat! hihi, die van mij ook hoor, maar wat wil je met zulk schitterend weer, dan heb je wel wat beters te doen dan loggen toch!?

  Oeps….verslapen! Dat gebeurt altijd als het xc3xa9cht niet kan. Gelukkig hebben ze het jullie vergeven na die heerlijke bbq!
  En dan Max….hij wordt met de week knapper joh! Wat een heerlijk manneke zeg en hij is ook echt al zo’n grote knul in zijn doen en laten (blijft een wereld van verschil met onze Sanne), schitterend hoe hij zo lekker in z’n badje zit, van de glijbaan gaat en mee BBQ-t!

  En je nachtkastjes staan super! Mooi gedaan hoor! En je nieuwe verfklus…al aan begonnen? Zal ook wel weer een plaatje worden!

  Hele fijne week nog!
  En een dikke kus aan Max van mijn meiden!

  Liefs, Bianc

 8. Wat een verhaal weer en wat een prachtige foto’s!! Maar Max is echt een heerlijk kereltje en hij vind volgens mij alles prima!! Geweldig dat jullie zo hebben kunnen genieten van het weer!!

  Balen alleen dat jullie zo laat wakker werden om je moeder en zus op te halen!! Maar goed dat hebben jullie dubbel en dwars goed gemaakt!!

  Jesse behoort nu inmiddels ook tot de dreumesclub, hij is vorige week 1 jaar geworden, was een megafeest en het was supergezellig…en asociaal verwend! Maar goed!! Hij is nu ook steeds meer aan het lopen en het gaat ook steeds beter, hij loopt soms los, maar hij is soms ook weer ontzettend lui…het gaat in ieder geval prima!!

  nou geniet lekker van je week….laatste dag mooi weer vandaag…en dan wordt het weer minder!!

  Liefs Angelique en Jesse

 9. Hi,
  Wat een gezellige BBQ is het toch geworden. Die catering mag er ook zijn zeg!! Wow… is hij in te huren? πŸ˜‰
  Wij zijn weer terug uit Malaga en op mijn log (bij hoge uitzondering) recente foto’s van Julia.
  Groetjes Floor

 10. Ojee, dat is niet zo mooi… verslapen en zo. Jammer dat mams en zus nu met de trein moesten. Jullie zullen je wel heel erg schuldig hebben gevoelt. Maar zo’n bbq is wel een mooie goedmaker.

  Haha! Wat ziet Max er uit! Dat was vast een flinke klus om dat shirt weer goed wit te krijgen. Of neem je die ook mee in je wit-schilder project πŸ˜‰

  Liefs,
  Ruthy

 11. Oeps, verslapen. Da’s balen. ’t is gelukkig goed gekomen. Zo te zien heeft Max zich ook prima vermaakt met het mooie weer.

  Enne, die poll… schuldgevoel?

 12. Lieve Sabienne, alsnog de beste wensen en een goede gezondheid toegewenst voor 2009. Het is lang geleden dat ik bij jullie piepte. Zoals het ernaar uitziet duurt het niet lang meer. Dan zijn jullie inderdaad een meid rijker. Zet hem op als het zover is. Toi toi toi bij Et.
  Groetjes aan je jongens.
  Et & Syl

Geef een reactie