Druk met van alles en nog wat!

Hallo allemaal!

Excuses dat het zo lang duurde maar zoals de tekst al zegt, hier waren we druk met van alles! Met ons gaat het allemaal goed, Danny is lekker bezig op zijn werk, mooie weer komt eraan, dus dat worden drukke periode’s! Max hobbelt ook lekker door, blijft vrolijk, en ontdekt de hele wereld! Hij is enorm aan het kletsen, als we vragen wat de koe doet, volgt er een BOE, als we vragen wat de hondjes doen komt er mooi blafje ( is meer euf euf) hahaha, het konijntje doet het ook nog steeds goed en hij heeft ook wat nieuwe dingen, hij kan blazen! hahaha Zo grappig! Verder is ie druk met oefenen om “boos” te kijken en kan hij opruimen…. ja als hij heeft gedouched geeft ie altijd 1 voor 1 zijn speeltjes heel netjes aan mij zodat ik het in de hangnet kan doen! Zo lief joh!
Oh en hij kan ook al aardig zijn eigen haartjes kammen…..
Dscn0869
Lief he!

Met mij gaat het ook redelijk goed…. oke ik vertel altijd alle leuke dingen maar wil nu ook wel is ff mijn hart luchten, zal niet in details gaan maar voel me de laatste dagen een beetje down, heeft niks met Danny of Max of mijn werk te maken hoor…. want Danny is juist super lief voor me! Maar ach ik denk dat iedereen zich wel is *** voelt…… Zal wel weer snel over gaan hoop ik!

We hebben het dus lekker druk gehad, Maandag zijn we met Gerrit (Danny zijn collega) een dagje naar Amsterdam geweest, lekker gewinkelt, en gegeten bij de spanjaard! Max mocht ook mee en was super lief, en heeft lekker mee gesmuld van de gamba’s!
Dinsdag zijn we eerst naar Doesburg geweest om met Jaap een bakkie koffie te drinken, daarna door om ff op Dan zijn werk wat te drinken en toen door naar Danny zijn vader! Met hem zijn we gezellig uit eten geweest en dat was super gezellig!
Dscn0853
Danny en ik hebben heerlijk gesmuld van de gamba’s want die konden we onbeperkt eten……mmmmm
Max was ook nu weer gezellig mee, en was hij super lief!
Dscn0855

Woensdag, donderdag en vrijdag moest ik werken, 1e kindje op een heel leuk klein boerderijtje dus dat was prima te doen!
Zaterdag was ik vrij, Danny moest werken en ben ik samen met Max en mijn mams en zusje alle kringloopwinkels bij ons afgelopen! Ik was nm op zoek naar nachtkastjes, helaas niks gevonden maar natuurlijk wel andere leuke dingen!
S’middags naar Rianne, Mike en jay want Rianne vierde haar verjaardag! Was erg gezellig en Max heeft heerlijk gespeeld, hij was als enigste jongen daar en dus zat hij af en toe heerlijk in zijn eentje te spelen, alsof hij die meiden toch wel te druk vond hahahaha!
Zondag was het weer ij-hallen dag! Was super leuk en heb enorm veel gekocht, een nieuwe lamp voor op Max zijn kamer, veel kleren weer voor hem, (hij had nog niks hahaha) een sjaaltje voor mij, een trui voor Danny en een super leuk wit tafeltje met 2 stoeltjes erbij!
Dscn0859
Is het niet geweldig! en dat voor 12,50!!!!!!!!! hahaha echt zo gaaf!
Max vind het ook prachtig, hij kan nog niet zelf op de stoeltjes gaan zitten maar als wij hem er op zetten blijft hij gerust een half uur zitten, en dan druk zijn met zijn puzzels of autootjes!

Dscn0862
Schattig he! Gisteren maar is voor het eerst een tekening met hem gemaakt! Hij vond het reuze interresant maar de meeste streepjes heb ik volgens mij gezet….. hahahaha

En deze foto’s heb ik vanavond gemaakt, klaar om de ring te betreden…..
Dscn0879
Wat een pretletter he!

Dscn0882

Nou morgen hebben we een spannend dagje, Danny zijn vader wordt geopereerd, hij heeft een verstopping in een ader en dus nu maar duimen dat alles voorspoedig gaat! Branden jullie een kaarsje voor ons???

hele dikke zoen van mij en natuurlijk van mijn liefste kanjers!

14 gedachtes over “Druk met van alles en nog wat!

 1. Gezellig!! Tess is gek op patatjes… nu al (wat moet dat nog worden ;)).
  Enne… oma’s schamen zich nergens meer voor volgens mij!

  Wat een super leuk cadeau Sabien!! Dagje Noorwegen!

  Die fabeltjeskrantpoppen hebben wij ook, ze zijn zo leuk en inderdaad van ‘vroeger’ (hier ook 26… helaas al dit jaar 27 :()

  Oei, Danny ook in de ban van het beeldscherm, tja hopelijk vind hij hem niet te mooi πŸ˜‰ anders komt het niet goed meer!

  Partuswacht, ben benieuwd hoe het gaat, of er veel baby’s geboren worden.

  Hier helaas geen winkel waar je dierentuin zegeltjes kan sparen! Maar succes met sparen!

  Fijn weekend…
  Enne op naar de 30 πŸ˜‰
  Grapje hoor.. je hebt nog bijna vier jaar te gaan!
  Valt toch alles mee….

 2. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Ach, 26, die goeie ouwe tijd. Mijn 28 staat al bijna op de stoep πŸ™

  Frietjes kan Nien echt nog wel vergeten, daar heeft ze straks nog alle tijd voor. Sinds kort eet ze pas af en toe met de pot mee en verder het Olvarit-assortiment nog goed vertegenwoordigt. Wel eet ze graag een hapje mee van ons brood, crackers en vla/yoghurt. Het zijn kliko’s, die kleintjes!

  En hier helaas geen Super de Boer, dus aan zegels kan ik je niet helpen.

  Fijn weekend.

 3. Eet hij heel zo’n bord patat en frikandel leeg?????? hihihihi, Sanne sabbelt soms op een patatje, maar meer dan dat lukt haar niet hoor. (ze eet brood in melk gedoopt….anders krijgt ze het niet weg…hahahaha)

  En die stickers plakken….super! Dat koppie van Max, héérlijk!
  En dan die reis naar Noorwegen, gaaf! Wat een topkado zeg!! Maar eh….26 is nog piepjong joh, ik wordt in juni 30 (help!!!!)

  En ik zag net op je msn dat je een bevalling heb gehad, dus dat is een leuke partuswacht voor je!

  Nou ik zit hier inmiddels met een Lotte die helemaal onder de waterpokken zit, hopen dat Sanne het niet krijg, zo’n paar dagen voor haar verjaardag! De kans dat ook Sanne dus ziekjes is op haar verjaardag is wel erg groot…

  Fijne week weer!
  Liefs, Bianc

 4. Geen Super hier in de buurt dus hier ook geen zegeltjes voor jullie… helaas.

  Wat een leuke foto’s weer van Max met stickers. Ik kan me voorstellen dat hij en zijn tante grote lol hadden. Het is ook erg grappig om elkaar onder te plakken en dat dat zomar mag!

  Je hebt er even voor heen en weer moeten rijden maar je hebt er een erg mooi scherm voor terug! Hier hebben we ook zoiets dergelijks. echt super handig zo’n groot scherm en het neemt niet zoveel ruimte in.

  Van de fabeltjeskrant hebben we alleen de Raaf. Ik zal eens kijken wat Fee-Luna dr van vind. Hier zit hij nog in de kast. Het is sowiezo weer ees tijd om wat nieuw speelgoed tevoorschijn te halen.

  Liefs,
  Ruthy

 5. Helaas, hier ook geen super de boer in de buurt maar als ik er toevallig eentje tegenkom of iemand hoor over de zegels dan zal ik aan je denken!!!:)
  En bedankt weer voor je heerlijke verslag!!

  Een trouwe lezer

 6. Wat kan Max alweer een hoop nieuwe dingen!
  Leuk zo lekker uit eten met vrienden en familie. Zeker als Max mee kan en zo heerlijk rustig blijft, elkker mee eet en iedereen charmeert πŸ™‚

  Alweer allemaal nieuwe spullen. Raakt jullie huis niet eens vol? πŸ˜‰
  Echt super, dat tafeltje met stoeltjes! Zoiets heb ik voor hier ook in gedachten, met de tijd. Eerst nog ruimte creeren! Maar voorlopig tekent Fee-Luna nog niet. Eerst maar jarig worden en zo…

  Echt stoer dat badjasje! Geweldige foto!

  Liefs,
  Ruthy, mama van Fee-Luna

 7. Jos en ik zitten ons weer eens te verbazen hier op de bank…..tjonge jonge, wat kan Max al veel! hihi, prachtig om te zien!!

  Wil je gelijk even bedanken voor je kaart voor Sanne!! Lief van je!

  En eh…zoals je weet heb ik regelmatig zo’n *** gevoel! En ik weet zeker dat je er met de liefde van je mannen snel weer tegen aan kan! Komt goed meis! Dat weet ik zeker!

  Heel veel sterkte morgen, dat zal zeker wel een spannende dag zijn! Ik denk aan je!

  Doe het rustig aan he?! En tot logs….of msn, kan je eens lekker je hart luchten bij een “vreemde” πŸ˜‰

  Liefs, Bianc

 8. @ Sabien… euh… kopfoto en layout…
  Je mag me mailen hoor πŸ˜‰ geen probleem.

  Het duurde ook wel erg lang inderdaad voor je weer wat schreef πŸ˜‰
  Maar goed herken de drukte en bezigheid wel!

  Oooo, Max kan oa opruimen! Ideaal!

  Die dagen/periodes dat je, je zo shit voelt ken ik wel…
  Helaas maar al te goed, voor de buitenwereld ben je de altijd vrolijke en vriendelijke dame… maar je gevoel is gewoon anders.
  Sterkte… op naar beter periodes!

  Zo regelmatig lekker gegeten zo buiten de deur zo te lezen. En weer gekraamd.

  Wat leuk de tafel met de stoeltjes!

  Hier word aan de operatie van Danny zijn vader gedacht!

  Succes!

  xxx
  Nathalie & Tess

 9. Hey,

  Wat is het toch een stoere knul! Sabien hoop dat het snel beter met je gaat. Aan het weer ligt het niet ;-).

  Gezellig lekker amsterdam door struinen. Ik ben afgelopen zaterdag geweest. Alleen was het weer niets aan.

  Dikke kussen van mij.

  Romy

 10. Hey moppies,
  Altijd weer leuk om even te lezen hoe het bij jullie gaat!
  Wat een lekker manneke is het toch.
  Ik heb hem van de week weer heerlijk geknuffeld, altijd weer genieten hmmm.
  Gelukkig is alles goed gegaan met Peter, en kan alle rust weder keren.
  Lieve Bien, bij deze een hele dikke knuffel voor jou want ik begrijp je ***gevoel.
  Je weet het he “you just call out my name, and you know where ever I’am I come running to see you again”!!!!
  Vette klapzoen voor jou en je mannen

 11. Ik volg jouw blog nu een jaartje, misschien dat ik met de geboorte van Mae gereageerd heb, maar dat weet ik niet meer. Nu keek ik vanavond Generatie2010 op de TV en dacht toen het afgelopen was, laat ik eens op de website kijken. De bijbehorende website van de NCRV liep vast maar google bracht me bij de URL: http://www.tvgids.nl/programma/9010917/Generatie_2010/. En daar zag ik foto’s staan die me heel bekend voorkwamen. De foto’s zijn klikbaar en toen kwam ik inderdaad op jouw site uit. Heel raar. Kijk maar eens gauw … (onder gerelateerde foto’s). Ik heb er een screendump van gemaakt dus als je het niet gelooft, moet je me maar even mailen. Raar he? In iedergeval nog heel erg gefeliciteerd met Mae d’r verjaardag!

Geef een reactie