Druk aan het werk!

Zo, daar is het meisje weer! Ik doe ff gauw een kort logje want ik ben mega druk!
Nu we weer een auto hebben kan ik dus weer lekker werken…. nou ik heb het geweten….
Woensdag was ik beschikbaar, en dus kon ik s’ochtends naar een gezin in Hilversum, die mensen ken ik dus dat is erg leuk!
Nou donderdag daar ook geweest en vrijdag ook! Max was lekker bij Danny thuis, dus geen probleem!
Vrijdag middag, half 5 ( was net thuis, bakkie koffie)…. telefoon…. of ik naar een bevalling wou in Amsterdam….. ja oke dan, als je echt niemand hebt ga ik wel! Ik rij Naarden nog niet uit…… file!!!!!!!!!
Maar oke, uiteindelijk viel het mee, kom ik daar aan, ergens in een achterwijk….. Mevr druk aan het persen….. besluit de verloskundige om naar het ziekenhuis te gaan…. sneu natuurlijk voor die mevrouw maar ik baalde…. echt niet normaal! Maar goed, mevrouw in ambulance gedropt (hihi grapje hoor) en ik weer naar huis! Aangekomen zaten mijn mannen al lekker gedouched en wel op de bank met het eten klaar! Lief he!
Was natuurlijk kapot moe van zon lange dag dus lekker naar bed…….. om 04.30 uur gaat de telefoon….. Goeie moggel!!!!!!! weer een bevalling…. balen maar oke, ik eruit en over de A1 gescheurt naar Amsterdam!
Alleen ik moest die ochtend gewoon weer om 9 uur in mijn gezin in hilversum zijn, dus onderweg zat ik al te rekenen, nou uurtje nog persen, dus dan zal het kindje er rond 6 uur, half 7 wel zijn…. 2 uur nadat de placenta geboren is en alles gaat goed mogen wij weg…. dus dan moet het lukken om om half 9 weer weg te kunnen gaan! Uitendelijk kwam het kindje pas om half 8 en bleek die mevrouw alleen te zijn…. ja dan ga je natuurlijk niet weg…. dus ik bureau gebeld of ze iemand willen regelen die mij over kon nemen zodat ik weer naar mijn eigen gezin kon gaan! Nou dat was allemaal heel moeilijk maar er zou iemand om half 3 kunnen komen, maar inmiddels moest Danny ook naar zijn werk om haf 2 dus om half 1 moest ik echt wel weg en dus kon ik niet meer naar mijn eigen gezin terwijl zij ook mijn zorg zo hard nodig hadden!!! Gelukkig was mijn zusje zo lief om Max s’middags nog ff op te vangen en kon ik om half 4 nog naar mijn gezin toe! Iedereen weer blij….. maar ik was dood op!
Ik ben dus vroeg me bedje ingegaan en heb heerlijk geslapen tot vanochtend 6 uur! (moest weer naar mijn gezin) Ja ….. ik heb het geweten hoor…. weer willen werken….. maar he, er komen weer centjes binnen en het is toch wel weer super….. heb het toch wel weer gemist… dit werk is en blijft super…. en…. verveelt nooit hahahahaha

Ik ben nog tot en met woensdag in het gezin in Hilversum en dan gaan we maar is boodschappen doen voor het weekend want dan hebben we groot feest….. MAX 1 JAAR!!! ONGELOOFLIJK!
We hebben 3 dagen het huis vol… ben benieuwd hoe hij het allemaal vind!

Maar goed als je dus bijna jarig bent moeten je haartjes wel goed zitten toch??? en dus heeft Rianne hem van de week ff geknipt! Hij vond het prima en bleef lekker bij me op schoot zitten!
Dscn0385

Dscn0386

Verder is meneer druk met lopen, hij zet nu al zelf steeds een paar stapjes, en als hij bijv van de bank naar de tafel wil lopen doet hij dat nu los, zijn een pas of 3,4 dus dat gaat super hoor!
Dscn0407
Hier zette hij net 3 pasjes! goed he! hahahaha

Verder heeft ie ontdekt dat op het water slaan onder de douche/bad wel een leuk effect geeft!
Dscn0411
Schattig gezicht he!

Nou en had nog een paar leuke foto’s die jullie niet mogen missen!
Dscn0406
Waarom haalt mama nou die sleutels eruit??? nou kan ik niet bij mijn mooie kleertjes!!

Dscn0397
Heerlijk aan het spelen met mijn V-tech dorp!

Nou dat was het dan ff, beetje kort maar ga nu lekker bank hangen… misschien log ik nog voor Max zijn verjaardag en anders tot de 14de!

liefs van Sabien en een knuffel van der mannen!

12 gedachtes over “Druk aan het werk!

 1. Hij is mooi!!!! (je auto bedoel ik ;-))
  Heerlijk om niet afhankelijk te zijn van anderen met een auto, nu kan je lekker zelf tuffen in je “eendje”, gezellig kleurtje hoor!

  Hihihi, we hebben weer zitten lachen om Max hoor, zit ’t ie een croissantje te eten hahaha……dat zie ik Sanne echt nog niet doen, die stikt er in!
  Hoe vind Max tandenpoetsen? Sanne vind het een ramp! Alleen het zelf poetsen vind ze leuk.

  Maar goed…..’t was weer een leuke week zo te lezen! Veel plezier weer de aankomende week, maar dat gaat vast wel weer lukken!

  Dikke kus van de meiden aan Max!

 2. Cool bakkie hoor, eendjes geel!! Haha! En jeetje wat is Max een lekker bol ventje hoe hij die croissant zit te eten…echt schattig alles zit onders, en zelf z’n tanden poetsen, knap hoor, Jesse zit alleen maar z’n tandpasta op te eten, en ik mag absoluut niet in de buurt van z’n tanden komen…maar tandje nummer 5 komt er ook aan, dus alles is weer gevoelig!

  Nou meis je bent weer lekker druk, hoop dat je nu ook wat meer kan werken!!

  XXX Angelique

 3. Sgat, weer n leuk logje, maar ons miekje ziet er niet goed uit op de foto…zal wel moe zijn geweest en of de shit komt er nu (pas) uit….Leuk autootje mare de IJ hallen wordt wel erg snel afgedaan met maar รฉรฉn zinnetje….en ge had zo veul gekocht….
  Kuske en ik trots op m n meisje en haar mannen..Luf joe

 4. leuk ‘eendje’ heb je hoor! Nu kun je weer alles doen zonder auto te hoeven lenen. Dat zal wel een heel fijne gedachte zijn. Weer de onafhankelijke vrouw uit hangen ๐Ÿ˜‰

  Wat heeft Max lekker gegeten! Dat croisantje zat haast in zijn haar. Hihi! Grappig om te zien.

  Nog heel even en dan hebben julie groot feest. Ik ben benieuwd hoe dat allemaal weer gaat verlopen. Maar dat lezen en zien we hier vanzelf.

  Liefs, Lunadea

 5. Volgensmij moet ik ook maar eens naar de IJhallen. Kijken of ik daar ook allemaal leuke dingen kan scoren. Of natuurlijk niet gaan, da’s beter voor mijn portemonnee, haha.
  Maar dat is gewoon elke zaterdag? En van hoe laat tot hoe laat? En waar dan precies? Jaja, ben aardig nieuwsgierig geworden.

 6. Heerlijk!!!!! om je verhaal weer te lezen!
  Geweldig! zeg die auto.
  Heerlijk he een autootje voor je zelf.
  Heb ik dus niet he! maar euh…. ik kan ook niet rijden hihihihi.
  Leuke kleur hoor! als we op de weg zijn ga ik vast uitkijken naar jou auto!!! hihihi.
  Heerlijk die Max zeg.
  Ik zie inderdaad dat Sanne ook nog niet doen.
  Van omie krijg ze nog niet eens een lange vinger hihihi ben doods bang dat het mis zal gaan.
  We brengen haar wel een paar daagjes bij jou hihihi dan leer ze vast wel croissantjes eten.!
  Dikke kussss van omie! aan max he.

 7. Ik heb vandaag al een paar keer gekeken, weet dat je altijd op zondag logt, dus zat te “wachten”……, maar na het lezen van je log snap ik hxc3xa9xc3xa9l goed dat je daar geen tijd voor had!
  Jeetje meid….hoe doe je het?????????
  Ik heb daar zo’n bewondering voor! Ik weet niet eens hoe ik m’n huishouden moet bijhouden, laat staan zo ontzettend veel werken erbij! Maar ik snap dat je het werk gemist heb! Ik mis mijn werk eigenlijk ook wel heel erg (ik werkte als verzorgende in een verpleeghuis met dementerende)het is toch gewoon schitterend werk!

  Nou meis, hopelijk zijn de komende dagen wat rustiger (heb je nou ook nog telefonische dienst? Of “alleen” je gezin?)en veel succes met de voorbereidingen voor het grote feest!

  Dikke kus aan Max van de meiden!!
  XXX

 8. Zo kort was het nu ook weer niet…
  Ik heb wel grote bewondering voor je hoor! Zo kort slapen en dan de hele verdere nacht en dag doorgaan. Ik zou denk ik ergens halverwege al ingestort zijn.

  Wat gaaf dat Max nu loopt! Dat doet hij heel; goed zo vlak voor zijn verjaardag. Kan hij op die dag/3 dagen gelijk iedereen charmeren.

  Slim zo’n kast met een sleutel. Hier heeft madam de laatjes van de commode ontdekt en trekt nu alles er uit. Niet handig! Daar heb jij beter over na gedacht ๐Ÿ˜‰

  Fijne eerste verjaardag van je mooie vent! Heeel veel plezier, geniet er van en vergeet niet om foto’s te maken! ๐Ÿ˜‰

  Liefs,
  Lunadea

 9. Noem je dat kort?????
  Haaaa haa haha geweldig meid!
  Ook ik heb echt vreselijk bewondering voor jou.
  Geweldig! zo als je dat allemaal toch maar doet.
  Fijne verjaardig! en geef max maar een hele!!!! dikke !!! kus van omie!van Lotte.

 10. Oh jee!!!! ik bedoelde een dikke kusssss voor Max van…. Omie van Lotte en Sanne!.
  (was Sanne vergeten)zit me nu te schamen!
  Doei doei

 11. Sabien, lekker een autootje…
  Maar alle voordelen hebben ook nadelen ๐Ÿ˜‰

  Leuk dat je naar een gezin bent geweest die je kende!
  Jeetje wat een drukte, nou ja inderdaad er komen weer centjes binnen en kan me voorstellen dat het je leven ook wel weer verrijkt op deze manier!

  Super het weekend een feestje, je kleine man een jaar!
  Het gaat zo hard!! Wow drie dagen het huis vol, toe maar!

  Tess is op tweede paasdag jarig, nu gaan we een soort van high tea achtig iets doen… allerlei lekkers en koffie/thee en limo uiteraard. Een Taart speciaal voor Tess met Nijntje, verder niet echt iets bijzonders.

  De haartjes weer netjes in model, Max is er helemaal klaar voor!

  Geniet van de verjaardag, en werkse ;)!!!

Geef een reactie