Max heeft guppen!

Zo ik heb ff tijd gevonden om te loggen, het is nu 7.30 uur, zaterdagochtend en alles ligt hier nog in diepe slaap!

Zoals de titel het al zegt, Max heeft guppies hahahaha.
Afgelopen dinsdag was mijn zusje jarig, jajaja mijn KLEINE zusje werd al weer 23….hihihi en die hebben dus een heel groot aquarium staan, Danny en ik hadden het er al een tijdje over dat het ons wel leuk leek om een paar visjes te hebben voor Max, dus ik bij de dierenwinkel kijken naar een simpel kommetje…. Wat zijn die krengen duur zeg…. Dus we hadden al bedacht dat ik van de week wel ff op de ij- hallen ging kijken voor een kommetje. Maar op de verjaardag van zusje dacht ik eraan om is aan hun te vragen of ze nog een kommetje hebben…. En ja hoor, een super mooi ding….. en dus kregen we ook nog een plantje, steentjes en 3 guppen mee….. hahaha kom je op de verjaardag van je zusje met een cadeau, neem je de halve inboedel mee terug hahahaha
Maar goed, s’avonds thuis heeft Danny ze geholpen met verhuizen en volgens ons hebben ze het prima naar hun zin!
Img_0140_1
De 3 guppen!

Img_0141
Hun nieuwe onderkomen!

En ja Max vind het prachtig! Moet af en toe goed kijken omdat ze nog niet al te groot zijn, maar als hij ze ziet is hij helemaal blij!

Img_0160_1
Waar zijn ze nou??

Met Max gaat het gelukkig ook allemaal goed! Zijn oogjes zijn bijna over, dus dat is wel lekker voor hem! Hij doet het super, sinds een paar dagen probeert meneer nu aan 1 hand te lopen…. niet te geloven hoor, het is nog niet veel maar he, hij doet steeds een paar pasjes, zo lief joh!
Wie weet loopt hij met zijn eerste verjaardag, ben heel benieuwd hahaha
Img_0142

Met Danny gaat het ook goed, hij is afgelopen woensdag weer bij de arts geweest en dat was allemaal oke, met de kijkoperatie was dus duidelijk dat zijn kraakbeen goed beschadigt was maar dat heeft de dokter netjes schoongemaakt en dat zijn kruisbanden, binnenkort aan vervanging toe zijn maar daar krijgt hij fysio voor en dat is gelukkig bij ons in de straat. Hij hersteld verder prima, loopt een beetje door het huis maar blijft nog wel wat pijn hebben maar oke, dat is niet zo gek, zeker aan het eind van de dag is hij soms echt gesloopt, en dan doet hij bijna niks! Ben benieuwd hoe het straks allemaal met de fysio gaat!

Ik moet zeggen dat het wel gezellig is zo samen met zijn drieen! Normaal is Danny natuurlijk bijna nooit thuis s’avonds en eet ik met Max alleen maar nu zitten we elke avond, als gezin, om 6 uur aan tafel! Hoezo burgelijk????? hahaha maar ik geniet er ook zo van!!!!! Heerlijk!

Verder gaat het met mij ook goed, ik moet zeggen dat ik alleen dagen te kort kom…..
voor ik het weet is er weer een week om, maandag en dinsdag had ik Mika en Jay hier, erg gezellig en de kids waren super lief!
Img_0135_1
Jay is ff aan het chillen!!!

Donderdag ff naar de markt geweest om de lampen op te halen en die heb ik dan ook maar meteen opgehangen, met aanwijzingen van Danny natuurlijk, iets naar links, iets naar beneden… maar he, hij hangt! hahaha
Img_0137_1
Mooi he!

Verder had ik een tijdje terug via marktplaats een tweedehands bedje gekocht en die heb ik de afgelopen dagen zelf helemaal opgeknapt…. oh ben er zo trots op! En dus hoeven de kindjes niet meer in het campingbedje te slapen!
VOOR:
Img_5928

Img_5929

EN ZO IS IE NU!
Img_0126

Img_0125_2
Gaaf is ie nu he??!!!

Ook draai ik momenteel lekker veel partuswachten, is redelijk rustig, kon er van de week om half 6 uit, kindje was al geboren, maar of ik toch nog ff kon komen…. JA OM DE ZOOI ZEKER OP TE KOMEN RUIMEN!!!! Was best wel pist…. tegenwoordig nemen de verloskundigen niet altijd de tijd om op tijd ons te bellen waardoor we dus vaak te laat komen…dat is echt heel erg jammer…. want voor haar is het veel makkelijker maar ook voor het gezin is het veel fijner…. maar goed, Sabien is er heen gescheurd, heeft letterlijk de zooi opgeruimd, instructies achtergelaten en toen weer naar huis! Ja baalde er echt van….want het is echt elke keer weer zo mooi om een kindje geboren zien te worden….!
Op mijn vorige log schreef iemand dat het voor mij nu wel normaal was en dus niet meer bijzonder zou zijn….. Nou echt dus niet hoor…!!!!!!! Geloof me maar! hahaha

Ook had ik in 1 van mijn vorige logjes gevraagt om 2de hands kleertjes, en dus kon ik van de week nog ff naar Zeewolde rijden om 2,5 vuilniszak op te halen bij Wendy! Ik heb het meteen uitgezocht en daar zaten zulke leuke dingen in dat ik weer heel veel heb om te verkopen! Wendy, ik had je al gemaild maar nogmaals dank he! ECHT SUPER HOOR

En verder hebben we van de week een aanbod gekregen om van Danny zijn baas de banken over te nemen, en dus staan onze banken nu te koop op martkplaats! Maar wie weet zijn er wel lezers geinterreseerd…. je weet het maar nooit…. dus bij deze:
TE KOOP 2 HELE MOOIE BANKEN!!!!! hahahaha
Img_0122

Nou lieve vrienden, tot zover, het is inmiddels 8.54 uur (alles slaapt nog)!!!!
Dikke knuffels van ons en een heel fijn weekend allemaal.

14 gedachtes over “Max heeft guppen!

 1. Hihihi, zag via Hyves dat er weer een logje was, dus ben ik weer gelijk komen lezen!

  Gelukkig dat het goed is gegaan met Danny z’n knie,’t is en blijft tรณch een operatie!
  En toen jij ook met je knie, jeetje joh, zo zit je allebei aan de pillen, hihi
  Gaat het nu weer een beetje?

  Ah…en je mannetje ziekies, zo zielig altijd he?
  Gelukkig zijn wij de heersende griep/verkoudheden nog voor gebleven, alleen begint het nu bij Lotte volgens mij wel aan te komen, we zullen zien!

  Lijkt me trouwens best heftig….midden in de nacht je bed uit worden geroepen en dan de volgende ochtend weer klaar moeten staan…knap hoor!

  En dat zal zeker schrikken zijn van jullie vriendin….heel veel sterkte!

  Dikke kus aan Max!

 2. Hoi hoi….
  Ik wil jou,Max en Danny snel beterschap wensen….zeker Max…vind hem zo zielig uit de oogjes kijken….hoop dat die mooie,grote glimlach gauw weer om de hoek komt kijken. Enne…doen jullie een beetje rustig aan met die knietjes van jullie…heel veel rust nemen,proberen niet te hard te werken…liefst een maand of 3? 4? (geldt voor Danny…laat de rest maar een poosje aan de bak gaan!!!!!)
  P.S.: Ik wil via deze weg ook steun betuigen aan PIEP en PIEP (wil geen namen schrijven),zeker aan haar…ik heb haar en haar man ook goed gekend en ook al zie ik hun niet meer,zou ik het fijn vinden ,dat jullie hun dit zouden overbrengen.

  Sterkte daar in huize Verschuur.
  liefs, helga en likje van Kiarho

 3. Nou alle drie in de lappenmand, beterschap zeg…die knie ziet er lekker uit zeg!! En max met z’n oogje, wat zielig is dat he…hebben we hier ook gehad, wij moesten zelfs aan de ooggel. Maar nu hopen dat het alweer wat minder is geworden!

  En jeetje dat die vriendin van jullie zo ernstig ziek is, ook daar sterkte mee!!

  Leuk foto’s weer van Max zeg!! Nog even 2 maandjes en hij is alweer een jaartje, wat is het voorbij gevlogen zeg!!

  Ik hou jullie in de gaten!

  Veel liefs
  Angelique

 4. Balen zeg dat Danny zijn knie slechter was als verwacht…
  En jij ook een knieprobleempje! Lekker stel ๐Ÿ˜‰

  Jullie manneke koorts… wat een gedoe!

  Sterkte voor en met jullie vriendin!

  Jeetje, snachts dr uit voor een bevalling, te laat zijn en dan ook weer optijd naar huis omdat de kraamvrouw naar het ziekenhuis moest!
  Volgende ochtend direct weer Joep om te spelen!

  Wat een verschil zeg… kereltje van vier maanden of jullie Max!

 5. Fijn dat de operatie bij Danny goed is gegaan, maar wel minder dat jij ook met een zere knie rond loopt. Dat ‘gaat wel lekker’ bij jullie…

  Hopelijk blijven Max de knieproblemen bespaard. griepp en een zeer oog is al genoeg ziekte en ellende voor zo’n klein mannetje.

  Jammer dat je de bevalling hebt gemist. Maar voor jou is dat natuurlijk niets bijzonders meer.

  En wat een leuke foto’s weer van Max en de oppasgindjes. Lijkt me wel druk in huis, maar wel heel leuk.

  Liefs,
  Ruthy & Fee-Luna

 6. hai schat lekker logje met alleen maar zieken…

  maar zo zie je maar we doen echt “alles” saampies!! whahaha

  en ik wou toch ook ff reageren op het feit dat een bevalling ALTIJD mooi en een wondertje blijft ook al zou je het elke dag meemaken!!!! fee dit is niet lullig bedoeld hoor… maar moest het ff kwijt hihihi
  lief dat je elke week zo trouw reageerd

  gr uit naarden aan iedereen

 7. Hoi Sabien,
  Ik ben al druk aan het uitzoeken geslagen. En ik heb al 1 vuilniszak vol! Je kan kijken of je het interessant vindt om het op te halen. Ik heb alleen nog veel meer. O ja, moet even zeggen dat het wel om meidenkleding gaat!
  Groetjes Wendy

 8. Hoi Sabien,
  Ik hoop dat het allemaal wat beter gaat inmiddels in de ziekenboeg. Ik wil je ook laten weten dat ik nu redelijk klaar ben met uitzoeken van de kleding voor je. Ik heb 2,5 vuilniszak vol. Kan je me anders even mailen? Dan kunnen we even wat afspreken.
  Groetjes Wendy

 9. Zo, dat is weer een drukke week geweest voor je. Maar ik snap goed dat je er flink van baalde dat je alleen maar de troep op kon komen ruimen. Bij Sanne d’r geboorte was dat ook zo, de verloskundige doet het liever alleen en beld pas na de bevalling de kraamzorg….’k snap het ook niet zo. Bij Lotte was wel gebeld, maar dat ging zo snel, toen was de kraamverzorgster te laat.

  En ik blijf me verwonderen over Max….tjonge jonge, nou die loopt zeker wel met z’n eerste verjaardag! Knap hoor!
  Sanne eh….hahaha….zit nog steeds en doet verder zeer weinig, maar! Er is wxc3xa9xc3xa9r een tand bij, dat is nummer 8! (ook knap toch, hahaha)

  En gelukkig gaat het met Danny weer redelijk, wel leuk he zo met het gezinnetje thuis. Wanneer gaat hij weer werken? Nou geniet er nog maar even van, gezellig burgelijk met z’n drietjes eten!

  Nou, weer een fijne week toegewenst! O ja, dat bedje is xc3xa9cht schitterend geworden, mooi hoor!

  Dikke kus aan MAX!!!

 10. Hoi Sabien!
  Jeetje meid! wat heb ik bewondering voor je!
  Wat heb jij een energie zeg!
  Petje af hoor!!!
  Gossie wat knap zeg dat Max al kan staan en iets kan lopen.
  Sanne zit en lacht en krijst en is vrolijk! maar lopen! en staan! neeeeeeee dat niet.
  Wel is het een heerlijk! kind hoor!( net haar oma hihih).
  Met je mannetje ook alles goed heb ik gelezen.
  Gelukkig!
  Nou meis! ik wilde dit even aan je kwijt!
  Ga zo door met je energie hihihi ik ben jaloers op je!
  Groetjes! en dikke kussss aan Max van omie van Lotte en Sanne

 11. Hoi Sabien,

  Wel fijn zo lekker met zijn drietjes thuis. Met een man die in de horeca werkt kan ik me voorstellen dat jullie allemaal genieten van deze zeldzaamheid. Toch is het hopen voor Danny dat hij snel weer is opgeknapt. Lopen met pijn is geen pretje als dat lang duurt, maar zo te lezen gaat dat allemaal de goede kant op.

  Wat is dat bedje mooi geworden, trouwens! En leuk dat je weer nieuwe kleertjes hebt voor je winkeltje. Hier wil ik toch nog even wachten met wegdoen tot ik zeker weet of er wel-of geen 2e komt (nog niets in de planning hoor, maar je weet maar nooit!)

  Vervelend dat je steeds te laat word gebeld, en zeker als dat echt alleen maar is om de troep op te ruimen. Toch wel raar, want hier had de kraamverzorgster echt wel teken tijdens de bevalling (hand vasthouden, voorhoofd afdeppen, in de gaten houden, overleggen met de verloskundige, etc) en zeker daarna met uitleg over het kindje en zo.
  Hopelijk heb je een volgende keer weer geluk en mag je weer een prachtige bevalling bijwonen.

  Liefs, Lunadea

 12. Hoi schatties,

  Hoe gaat het met jullie?
  Met mij goed, druk bezig met het huishouden hihi stond 2 dagen sb en ben lekker niet opgeroepen,dus kon lekker aan de strijk en zo!!! ga zo bij mama eten, en daarna de cursus… hoe gaat het met je mannetje met zijn been en met de guppen?

  Dikke kusss Kim

 13. Heerlijk eventjes een ‘logmomentje’ als alles nog in diepe rust is ๐Ÿ™‚

  Wat leuk joh… je gaat met een cadeautje voor een verjaardag en komt met guppen inclusief toebehoren weer terug! Dat zijn pas feestjes!

  Die guppies worden vanzelf guppen, dan ziet Max ze vanzelf beter! Komt vast goed ๐Ÿ™‚

  Jeetja aan xc3xa9xc3xa9n hand lopen!! Toe maar, als ik het zo lees kan jullie kereltje wel lopen rond zn eerste verjaardag inderdaad, goed zeg!

  Hopelijk kan Danny snel en goed herstellen en heeft hij niet zoveel last van zijn knie meer!

  Je bent er maar druk mee zeg, shoppen, bedjes herstellen, werken en de kids om op te passen! Wow… ik doe het je niet na!

  Geen intresse in banken, we hebben net een nieuwe gekocht en de oude naar het stort gebracht. Ben benieuwd of je ze al kwijt bent!

  Fijn weekend!
  xxx
  Nathalie & Tess

 14. Hallo Sabien,Daan en Max,

  Ik zie vanaf ons vakantie adres dat het goed gaat met jullie Max speelt al piano en heeft zijn eerste computerles al achter de rug, en Daan is weer gedeeltelijk aan het werk, is het nog wat wat geworden met die mensen van de brouwerij?.
  Hier gaat alles goed we hebben het heerlijk,gaat alleen veel te snel volgende week vrijdag is het alweer voorbij.
  Maar ik mail of sms voor die tijd nog wel een keer.

  Groten xxxxxx Jaap en Annemarie.

Geef een reactie