Los staan, klimmen en aan de puffer!

Zo daar benne we weer!

Hier gaat alles lekker, danny is druk aan het werk, en wordt al erg zenuwachtig voor volgende week want dan wordt hij geopereerd aan zijn knie! Spannend!

Ik ben ook lekker druk, heb veel partuswachten (bevallingsdiensten) en verkoop me een slag in de rondte… o.a bij marktplaats! Had op een gegeven moment zoveel kleren dat ik dmv dozen een kast had gebouwd, want dan was het overzichtelijker pakken maar ja, das niet echt een mooie oplossing he!
Img_5843

en dus heb ik van de week bij de kringloop een simpele maar o zo handige boekenkast gekocht! Voor maar 7,50!!! Niet te geloven he!
Img_5845
Dit ziet er toch beter uit he!

Ben gisteren weer naar de ij-hallen geweest en heb goed gescoord,
Img_5857

Img_5858

Meiden vond het weer erg gezellig, Danny en Willeke, jammer dat jullie niet mee konden! Hebben jullie wel gemist hoor!

Met Max gaat het ook super, hij was gisteren alleen best wel benauwd en omdat Danny en ik allebei astma hebben zijn we vanochtend dan ook maar ff naar de dokter geweest…. de eerste keer voor Max naar de dokter…. niet te geloven he!
Maar goed, de dokter heeft even geluisterd maar kon geen gekke dingen vinden en houdt het er dus op dat Max net als ons last kan hebben van zijn luchtwegen. Voor de zekerheid hebben we dan ook ventolin met een babypuffer meegekregen. Eenmaal thuis ging Max meteen maar even oefenen!
Img_5890

Img_5891

Verder is ons mannetje altijd vrolijk, groeit enorm, eet en drinkt nog steeds alles, ik pureer zijn eten al en paar weken niet meer en met die 2 kleine tandjes krijgt hij het wonderbaarlijk goed weg!
Img_5888

Nou kruipen deden we natuurlijk al een tijdje…. maar onderweg kom je steeds weer nieuwe dingen tegen:

He, wat is dat nou?
Img_5848

Oei dat lijkt me hoog….
Img_5846_1

Img_5849
ik ga het gewoon doen,

Img_5850
zo he, dat is toch niet moeilijk!

Img_5851
opperste concentratie!!!

Img_5852
hihihi zie je het mama????

Zo, goed hoor Max, scheelt mij weer tillen hahaha!

Enne, dat trap klimmen is dus niet alles he…. meneer staat gewoon nu al los. In zijn spel is er niks aan de hand maar op deze foto schrikt ie er zelf toch wel een beetje van…
Img_5853

Dat was eigenlijk 1 keer, verder boeit het hem totaal niet, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is! Geweldig he, nog geen 10 maanden oud…!!!!!

Ook heeft Max nog een cadeau gekregen, nm van de vader van Danny zijn baas, namelijk een hele vette scooter, brommer van BMW! Ik geloof dat papa er op het moment blijer mee is…. hahaha
Img_5854
….. ik kan er nog niet bij……

Maar Max zijn tijd komt nog wel!
Rob en Marina, onwijs bedankt voor het mooie cadeau!

Nou dat was het wel weer, hier nog een paar mooie foto’s van mijn moppie!
Img_5847
Ben ik niet een fotomodel?

Img_5889
Voor boekingen kunnen jullie met mijn mama bellen!

Img_5879
Oh lekker tenenkaas….!

Img_5883
Breeeedbekkikker!

Img_5884_1
Samen met papa televisie kijken!

Liefs en tot gauw!

12 gedachtes over “Los staan, klimmen en aan de puffer!

 1. Ik wens jullie ook een heel gelukkig nieuw jaar!! Geniet ervan en maak er een topjaar van!

  Met Max gaat het ook goed, las dat tandje 2 ook doorkomt en dat hij flink verwend is met de kerst!! Het is echt een lekker mannetje hoor, dus kan begrijpen dat je helemaal verliefd op hem ben!! Maar volgens mij geld dat voor elke moeder!!

  Hier gaat het even iets minder, Jesse heeft nu al twee dagen koorts boven de 39 graden, maar is verder wel levendig. Hij heeft z’n hang momenten. Ik denk dat het zelf komt door een paar tandjes, want ik mag niet meer aan z’n mondje zitten!!! Dus nu duimen dat hij morgen weer wat beter gaat!!

  Nou meis, vind het trouwens geweldig dat jullie webwinkel van het jaar zijn geworden…heb ik toch niet voor niets elke dag zitten klikken!!

  Liefs
  Angelique

 2. Ik wens jullie veel geluk, gezondheid en alle goeds toe in 2008!! Dat we nog maar heel lang van je heerlijke weblogjes mogen genieten. Jullie hebben een heerlijke jaarwisseling gehad zie ik. En wat een mooi gedekte tafel.. Top:)

 3. Allereerst natuurlijk nog de beste wensen!(of had ik dat al gedaan? hihi)

  En nee….gelukkig gaat hier alles prima en is er niks ernstigs. Alleen zat ik me te bedenken of ik nog wel door ga met me logje….’k weet het nog niet……

  Maar laten we het over jou en je mannen hebben! Wat heb je toch een stoere zoon zeg! Nog geen 10 maanden en al los staan! Top hoor!! Nog even en hij loopt gewoon los naast je!
  En die foto van “breedbekkikker” hahaha, wat een bekkie joh, prachtig!!

  Ah…nu al aan de pufjes, zielig joh. Maar als jullie het allebei hebben zit er een grote kans in ja dat hij het ook heeft/krijgt.

  En voor Danny alvast heel veel sterkte voor volgende week!!

  Kom snel weer buurten bij je!

  XXX

 4. Oei, Danny zenuwachtig voor de operatie, maar goed als het goed is word het er alleen maar beter op, dat scheelt!

  Ja je dozenkast kan ik me herinneren! Mooie oplossing zo met die boekenkast! Lekker veel wachten en een slag in de rondte verkopen via marktplaats.

  Oei beide astma ja dan is de kans groot dat jullie kereltje ook last van zijn luchtwegen zal krijgen/hebben.

  Jeetje joh!! Max de trap op!! Wow….
  Jullie kereltje gaat hard! Richting de tien maandjes en dan staan, kruipen en noem maar op.. geweldig!

  Haha, die breedbekkikker is toch wel een erg leuk ventje verder hoor 😉

  Hier nog steeds aan de borstvoeding inderdaad, althans.. s’morgens echt nog als eten maar daar komt binnenkort een boterham bij. S’avonds en s’nachts krijgt ze ook nog borstvoeding voor het slapen en als ze dus wakker word… tja wie had dat nou gedacht hxc3xa9?

  Groetjes,
  Nathalie

 5. Wat gaat het hard he! Heerlijk dat Max al kan kruipen, klimmen enz. Dan kunnen ze lekker hun gangetje gaan in de huiskamer.

  Ik heb het idee dat nu Myrthe ook kan kruipen en lopen enzo het nu ineens dubbel zo hard gaat. Nu is het echt geen baby meer, maar gewoon een klein peutertje.

  Veel succes met je kledingverkoop en je webwinkel!

  Groetjes!

 6. En jij vind dat Fee-Luna verandert in haar gezicht. Max ook hoor!

  Die kast ziet er idd een stuk beter uit dan de dozen. Wel lekker dat de verkoop zo goed gaat! Dan doe je het niet voor niets.

  Wat goed dat Max al los kan staan! Hij is er ook vlot bij hoor. Nog even en hij past wel op zijn stoere nieuwe scooter/fiets.

Geef een reactie