Stem op Sjefkes en Ann! PLEASE

Hello everybody!

Hoe is het bij jullie??? Hier gaat alles toppie! Weer een behoorlijk druk weekje achter de rug maar ach…. das normaal voor mij he! hahaha

Max was woensdag alweer 8 maanden! jemig zeg…. wat gaat het hard! Volgens mij zeg ik dat elke maand maar het is echt zo! Sinds die woensdag heeft meneer gedacht, ach laat ik is wat pogingen doen om te kruipen…… “Wel raar dat mijn mama opeens zo raar deed…… gillen en klappen in der handen…. JA MAM DAT KAN IK NU WEL….. en ik kreeg ook nog is heel veel kusjes”……????!!!!
Img_4907

hihihi ja onze kleine man gaat ineens zo hard…..
Img_4908

Hij ligt natuurlijk nog vaak te spartelen op de grond maar al regelmatig komen die knieen onder zijn billen! Zo cool hahahaha JA ik ben echt wel trots op hem!

Verder moet ik deze foto ff laten zien aan jullie!
Hoezo een waterrat???
Img_4988
Lief is ie he!

En hier nog wat leuke schiet plaatjes van ons ventje!
Img_4993
Ik ga lekker slapen!

Img_5000
Wat doe je nou mama?

Img_5001
oh moet ik weer lachen?? geen probleem!

Img_5006
Ik zal ff mijn speen uitdoen oke!

Img_5007
Maar nu doe ik hem weer in hoor!

Img_5009
Welterusten!

Verder weet Floor wel dat wij last hebben van muizen in de keuken….. en dus hadden we gif en klemmen neergezet maar die klemmen vonden we maar niks…. Danny zijn vinger was er al tussen gekomen en ook mijn zusje zette het een keer voor me klaar, maar ook die kreeg een blauwe duim, dus die krengen moesten weg! Maar goed, dat gif zit in een dicht zakje wat die *** muizen kapot moet kauwen….. nou die hier wonen zijn slim want dat deden ze dus niet….. Maar goed, ik heb ze dus gezellig op de thee gevraagd en het gif gewoon op een schoteltje neergelegd…… En ja hoor de volgende ochtend…. schoteltje leeg….. hihihihihihi
Normaal nemen die ***muizen het gif mee naar hun nest en gaan daar kassieweille…. nee er is weer 1 muis die komt nog ff afscheid nemen……
En dus zat ie gezellig op de deurmat…… alleen leek het wel of ie een beetje dronken was hahahaha moet je ook maar niet thee komen drinken bij me…..hihihi
Img_5011
Maar goed, ik kon hem zo in een kan schuifen en heb ik hem vriendelijk gevraagd om ons huis te verlaten…… euh….. kunnen muizen vliegen…..????? Deze wel….. hahaha sorry hoor….. maar iemand moest dat beest toch uit zijn lijden verlossen……

maar goed hopelijk is het nu klaar met die krengen!

Verder is vandaag de verkiezing van de mooiste webwinkel van start gegaan…. en…. vraag ik jullie steun dus…..
Jullie hoeven niet veel te doen…. euh elke dag ff je stem uitbrengen op onze site???
Das toch niet zo erg he??? Nee ff serieus….. je kunt zo vaak stemmen als je wilt maar als je 10 keer op 1 dag, vanaf 1 comp stemt telt dat als 1…. dus moeten jullie elke dag ff naar onze winkel gaan en dan stemmen! of op een andere computer je stem uitbrengen! Jullie helpen ons daarmee heel erg want wij kunnen onze hosting(abbonement) voor een jaar winnen en jullie kunnen ook hele leuke prijzen winnen! Dus laat je vrienden, ouders, broers,zussen enzo ook ff stemmen op ons!
PLEASE PLEASE PLEASE????!!!!
www.sjefkesenann.nl

Nou lieve vrienden, dat was het weer voor deze week!
Veel plezier met het stemmen en nogmaals dank he!
liefs Sabien en haar mannen.

15 gedachtes over “Stem op Sjefkes en Ann! PLEASE

 1. Och meis…..zo gek is het niet he dat je er even doorheen zat….jij doet zoveel dingen te gelijk!! Je waanzinnig mooie webwinkel, je oppaskinderen, kraamverzorgster, jullie hondjes, je huishouden en niet te vergeten je mooie mannen!(en vergeet ik nou nog iets????) Pfffffffffff, als je het zo lees wordt je toch al moe??!!

  Maar dan die prachtige foto van Max zittend op z’n eigen stoel, prachtig!! Ik ben elke keer weer verbaasd als ik Max zo goed zie zitten en dan ook nog een heerlijke kusjes uit delen en klap is in je handjes…..wat een toppertje is het toch zeg! (hij is al verloofd he?! jammer!!)

  Geniet lekker van je mannen! En hou het deze week eens wat rustiger! En sterkte met je blaasontsteking, ‘k heb het ook nog nooit gehad, maar lijkt me pijnlijk.

  XXX

 2. jeetje, jij blijft druk he?? Maar cool die buggy, ik moet er in het nieuwe jaar ook 1 halen, samen met een autostoel! Kassa!!

  Ik ga straks even jullie webwinkel bekijken!!!

  Wat lief trouwens dat handenklappen van Max, het is echt een poepie!!!

  liefs Angelique en Jesse

 3. hey muts,
  ik voel mee aangesproken, lees alleen maar en reageer nooit, maar vertel het je altijd persoonlijk,hahaha. Maar wist niet eens dat je een blaasontsteking had, is echt kut he weet er alles van. Nou eindelijk een reactie van mij. Dikke kus en ik hou van jullie!!!

 4. Hoi Sabien en haar mannen, beterschap met je blaasontsteking, hoop je er inmiddels weer vanaf bent! En heel veel succes met de webwinkel, ziet er erg mooi uit hoor:D

 5. HHHEEEEEEEEEEEEEEE “Ze” reageren ook op mij…………want ‘die kanjer’ met da handjes klappen…..daar bedoelen ze MIJ toch meeeeeeeeeeee!!!
  Kuske enne in n dipke belde je mij altijd….wats gebeurd???
  Liefs en love you 3

 6. Hey meis, misschien was het je al opgevallen maar mijn weblog heb ik verwijderd, heb er met plezier aan gewerkt, maar kon het niet meer opbrengen!

  maar dat betekend niet dat ik niet meer hier langs kom en even ga kijken hoe het met jou en max is! En natuurlijk vertel ik je ook hoe het met Jesse is!!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 7. Hey Sabien en haar Mannen,
  Ik behoor ook tot de groep : IK LEES GRAAG DE WEBLOG MAAR REAGEER NOOIT! Haha!
  Dat is meer omdat ik niet zo goed weet WAT ik er dan neer moet zetten…
  Dussss, nah verder gaat alles t zelfde als 10minuten geleden ennuh meer te typen heb ik niet!
  Ojaaaa nog iets, ik heb gister met mezelf en Danny’s hypermoderne mobieltje foto’s van mezelf lopen maken. nu heb ik dus de goede look gevonden om ook naast Max leuk uit te komen, dus ik ga binnenkort met dat zelfde hypermoderne mobieltje een foto van ons maken! Nou dat is leuk he!!
  Dagggg schatjes!!
  Liefs Mirjam

 8. Sabien, drukte is inderdaad wel normaal bij jullie als ik het zo lees!!
  Acht maanden… volgende week is het hier ook zover! Ongelooflijk hard gaat het hxc3xa9?

  Goed…!! Max aan het kruipen, geweldig!!

  Heerlijk dat bekkie van Max in het water!! Lekker hoor!

  Vervelend muisjes in de keuken!! Gif en klemmen is niet alles inderdaad.. maar goed muisjes ook niet.

  Haha… dat meen je niet… mogen ze een zakje kapot maken doen ze het niet… nou ja! Rare beesten!
  Hopelijk is het nu voorbij… de muizenplaag!! Succes… mocht het niet zo zijn!

  Ik zal de familie eventjes voorzien van een reclame mailtje… of ze effies willen stemmen op jullie shoppie!

  Fijn weekend!

 9. hoi griezel, ik haat muizen en hoop dat je er snel vanaf bent, maar je kanjer gaat lekker dus geen muizenissen meer alleen genieten en ja ik stem elke dag en hoop dat je wint. liefs voor jullie en de groeten van Celine en Jan

 10. 8 Maanden alweer! En dan ook al zo aan de kruip…gewxc3xa9ldig!!
  Ik zie dat jullie vloerbedekking hebben, dat kruipt een stuk makkelijker dan laminaat….en helaas, dat hebben wij. Dus dat kruipen duurt hier nog wel even denk ik.

  En wat een heerlijk koppie heeft Max toch zeg! Z’n haar is ook al aardig aan het groeien he?! En hij verandert ook echt in z’n gezicht, ’t wordt al een hele knul.

  En ik ben al bezig met stemmen hoor! Komt goed!! Succes!

  Dikke kus aan Max van m’n meiden!!

 11. Hey Meis!!

  Jeetje 8 maanden, de tijd vliegt he! En het kruipen zit eraan te komen…echt een leuk gezicht! Hier is er ook al eentje begonnen met kruipen, alleen lukt het hem nog niet EN z’n knieen eronder te krijgen EN ook nog op z’n armen leunen, dat gaat nog niet….maar het is zo leuk dat hij het probeert! En het gaat allemaal zo snel!!

  Ik zal trouwens braaf elke dag even stemmen!!!

  Liefs

 12. Hoi Bien

  Wat gaat jullie kleine man toch hard zeg, alweer 8 maanden.
  Time flies.
  Wat is jullie website leuk zeg.
  Ik heb net effies gestemd hoor.
  veel succes ermeee.

  Groetjes Natas

 13. Jeetje, wat verandert Max! Ik zou hem haast niet meer herkennen op de kruip-foto’s.
  Gaaf he, als je merkt dat je kleintje ineens zo hard groeit en vorderingen maakt met vanalles en nog wat.
  En toch is het ook wel jammer dat het zo hard gaat dat je het soms haast niet meer kunt bijbenen… maara, je houdt het toch niet tegen 😉

  Succes met de muizenjacht! Als je jouw waterratje maar niet vangt. Daar issie veeeel te lief voor!

 14. Hoi Sabien

  Leuk dat we op deze manier toch een beetje kontakt kunnen houden binnen de familie. Ik stuur je weblog-adres (is dat een woord?) ook even door naar mijn computerende ma, samen met wat foto’s van Max, vindt ze vast leuk. Doe je de groetjes, vooral ook aan je ma?
  Groetjes van Dylan&Jose

 15. Hallo Sabien,

  Allereerst wat een super leuke weblog!!!
  Ik zal me even voorstellen, ik ben joyce den boef moeder van Collin (1). Via Ellen teeuwissen ben ik bij jou weblog terecht gekomen (ik ben een collega van Ellen bij Kindergarden Bussum). Ik hoorde namelijk dat jij gastouder bent. En ik ben op zoek naar een gastouder. Ik vroeg mij af of jij nog plek hebt voor een kindje? En zo ja, wat is de uurprijs en bij welk gastouderbureau ben je aangesloten?
  Graag zou ik wat van je horen.

  Groet,

  Joyce den Boef
  djdenboef@yahoo.com

Geef een reactie