Meer dan 1000 reacties!

Joepie, het heeft toch echt zin gehad om aan te geven dat ik het zo jammer vind dat er weinig werd gereageert, want inmiddels, na bijna 2 jaar loggen heb ik om precies te zijn 1007 reacties op mijn web-log gekregen! Echt super cool hahaha! Dus hierbij THANKS!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
http://www.sjefkesenann.nl

Verder heb ik nog meer rede om te juichen want sinds gisteren is Sjefkes en Ann toch echt online! Niet meer via webwinkelparadijs maar echt onder onze eigen naam! Zo gaaf!

Ben dan nu ook erg druk met reclame maken! Heb hele gave flyers gemaakt, visitekaartjes besteld bij vista print, iedereen een mail gestuurd met de vraag om die weer door te sturen (hebben sommige van jullie vast wel gemerkt hahaha). En dus vraag ik nu weer of jullie ook reclame voor me willen maken! Mail iedereen die je kent onze webwinkel door! Hoe meer mensen onze site kennen en bekijken hoe beter! Vanaf 15 november a.s wordt er ook wedstrijd gehouden wie de mooiste web/winkel heeft! Wij willen natuurlijk heel graag winnen…. als het zover is dat jullie mogen stemmen laat ik het weten oke??
Je ziet het….. moeders blijft druk hahaha
Ja het leven van een huisvrouw gaat niet altijd over rozen…. kom echt dagen te kort…..

Had van de week dan ook ff een inzinker…. moest zo huilen….. werd me allemaal ff teveel……!
Gelukkig was mijn mannetje er voor me en die heeft me weer ff met de beentjes op de grond gezet! Thanks lieffie! En als verrassing mocht ik vrijdag naar een collegaatje van Danny die mij heerlijk heeft gemasseerd! Oh dat was echt heerlijk….! thanks!

Verder werd er dinsdag opeens een pakketje bij ons bezorgd…..wat zou het zijn???
Img_4874
Wij wisten het wel….. en jullie???

Ja heel goed! een lichtgewicht opvouwbare driewiel kinderwagen!
Img_4875_1

Vinden jullie hem niet super? hij is super licht en kan opgevouwen zo mee in de fietstas! (je moet wat he, als je geen auto meer hebt hahaha)
Maar goed, ding is ideaal, niet duur en nog mooi ook!
Heb hem donderdag meteen getest en is echt helemaal toppie!

Img_4866
Verder was het woensdag weer een gezellige dag bij ons, Joep was er de hele dag en Bo kwam s’middags uit school bij ons spelen!
Bo vind die kleine jongens erg leuk en is dan echt een klein lief moedertje! Joep heeft het ook altijd naar zijn zin bij ons en is gek op de hondjes en op AUTO’S! heerlijk z’on gezellig dagje!
Img_4873

Ook is omieke deze week nog langs geweest en hebben we bewijs van het in de handjes klappen!
Img_4872
Gaaf he!

En wat kunnen we nog meer??
Img_4868

Ja kusjes geven!
Img_4870
Hoezo is het een charmeur????

Nou verder heb ik weer is wat onder de leden, nm een BLAASONTSTEKING! heb ik nog nooit gehad dus keek er een beetje van op toen ik donderdag toch echt pijn had tijdens het plassen. Ik ontkende het in eerste instantie ook nog tot dat mijn mams en Danny toch maar adviseerde om de huisarts te bellen voor het weekend! En dus mocht ik vrijdagochtend met mijn plasje in een olvarit potje (je moet toch wat verzinnen) naar meneer de dokter! hahaha
Ja mevrouwtje het is een fikse hoor! kijk is, 5 dagen antibiotica! FIJN*****!!!!!
Maar ik kan je zeggen dat ik sinds gisteravond geen pijn meer heb! Nu dus nog ff het kuurtje afmaken en dan nog 1 keer nalaten kijken en hopen dat het dan weg is!

Al met al toch weer een bewogen weekje! haha

dikke zoenen van Sabien en haar mooie mannen!

24 gedachtes over “Meer dan 1000 reacties!

 1. Sgattekes…..tuurlijk doe de da ok voor mijn he……alhoewel ik toch alles al wit, mer ik tik (bijna) altijd wel wa in he…..
  Verder woude ik ff laten weten da ik onze ‘winkel’ onwijs gaaf vind en ik heb die kaartjes, die we nog hadden, voorzien van t adres, en uitgedeeld…dus misschien wel werk aan de winkel…hope so!!!
  Enne….volgende keer naar de IJ hallen t fototoestel mee he, voor op t weplogje…
  kuske en luf joe

 2. Hallo lieverd!

  Even een bericht om te laten weten dat ik je altijd wel (anoniem) in de gaten houdt hoor via je weblog! Leuk om te lezen dat het allemaal goed gaat met jullie, dus blijf het vooral doen!

  Dikke kus,
  Es

 3. hoi schattie, hoe gaat het met je? Met mij goed zit op de bank ziek te wezen samen met maaike een vriendinnetje van hiernaast! samen chips te eten, ze vind je web-log erg leuk! meissie, het kost wel veel tijd om steeds alles bijte houden lijkt mij maar je moet het toch zelf willen, ik vind het erg leuk om steeds als ik even op internet ben om even te kijken hoe het met jullie gaat en net als de rest toch? dikke kussssss veel liefs kim

 4. Ruim 9 kilo alweer. Wat gaat dat hard! En van die tandjes heb ik ook wel gehoord.
  Wat kan dat verschillen he! De een heeft ze al met 5 maanden en de ander pas met 7.
  Ach, je kunt zo’n kleintje toch niet forceren. Niet met kruipen, zitten en/of lopen en al helemaal niet met de tandjes! Hihi!

  Leuke foto hoor, die van de beurs. maar die bij op op de weegschaal vind ik nog leuker!

  Liefs,
  Mama van Fee-Luna

 5. Erg he…die anonieme lezers! hihii, ik heb er ook een berg en benoem het zo nu en dan, maar het haal niks uit, jammer maar….wél blijven schrijven hoor! Ik lees je verhalen graag!!
  En dan die kanjer van je! hij trekt zich gewoon al bijna op!! hahaha Sanne zit nog steeds niet, ze rolt wel en als ze iets wilt hebben wat aan de andere kant van de box ligt dan krijgt ze het wel te pakken, maar zitten…..nee.
  En wat die tanden betreft, zou best wel waar kunnen zijn. Sanne heeft er nu al 6 en om heel eerlijk te zijn staan ze niet zo netjes (hihi, ze heeft een flinke spleet). Maar goed, dat hebben we zelf niet in de hand!

  Nou meis, fijne week weer!

  XXX

 6. Heerlijk zo,n verhaal!
  Als ik bij Bianca kijk op haar site dan moet ik ook even bij jou langs.
  Fijn dat alles zo goed gaat met Max.
  Wat een druk leventje heb jij zeg!!!!
  Als ik lees wat jij allemaal doet neem ik m,n petje voor af!
  Geniet ervan meid!
  Groetjes!!! van oma van Lotte en Sanne

 7. Zo hey wat een verhaal zeg!!! Maar je bent weer lekker druk en met je mannetje gaat het ook allemaal lekker! Alweer 9 kilo en 69 cm….Jesse loop nu nog 2 kilo en 5cm achter op Max!!

  Alleen Jesse is nu strontziek, virusje onder de leden en lekkere soepoogjes….één voordeel hij is heel hangerig en rustig…en dat vind z’n mama heerlijk!!

  Nou meis, fijne week nog….ik ben voor de verandering ook maar weer eens heel erg druk!!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 8. Heb ik ook hoor: bakken lezers en weinig reacties. Het hoort er een beetje bij. Ik vind het allang leuk dat er zoveel lezers zijn, daar doe ik het dan toch voor. Maar voornamelijk voor mezelf; bloggen is gewoon een hobby.

  Max gaat in ieder geval als een speer! Ik zorg dat ik onderweg echt altijd een voorraadje voeding bij me heb, want in het dichtslibbende nederland sta je permanent in de file 😉

 9. hallo Sabien, over niet reageren gesproken, ik ben weer Oma geworden en heb van jou ook nog niets gehoord maar ik begrijp wel dat je het erg druk hebt. het is een kleinzoon en zijn naam is Vigo en broer Morris vindt het erg leuk. wat wordt Max een knoert he? ik hoop dat je ook tijd voor jezelf neemt. dat is belangrijk. de lieve groeten aan je mannen en ik zal beter reageren op je leuke blog. liefs van Celine

 10. Dat er al heel veel lezers zijn is toch al positief? Ik kijk elke week uit naar je stukjes. Geniet er echt van:) En je doet het zeker ook voor je zelf en je gezin, zoiets is toch leuk om later terug te lezen aan Max? Bewaar je die logjes trouwens ook in boekvorm of print je ze uit voor later? Ik beloof dat ik elke week even een reactie neer zet. Je logjes zijn echt heel leuk Sabien!

 11. Ja, hier nog zo’n anonieme lezer..sorry! Toch vind ik je berichtjes iedere week weer super leuk ookal ken ik jullie niet.. Max wordt groot.. Ik beloof om vaker een bericht achter laten, echt ga zo door! Groetjesx

 12. Sabien, ik reageer niet ieder logje.. maar wel regelmatig.. tel ik dan als fan of als toevallige voorbijganger 😉

  Ach, wat een leuke foto van Max!
  Heerlijk kereltje ook, en daarbij staat hij!!

  Ik kan me voorstellen dat je schrok toen Max viel,
  dan voel je, je best eventjes shit zeg maar!

  Leuk, druk met de webshop!! Goed hoor, ben benieuwd! Van de week nog gekeken op de ‘oude’ omgeving!

  Verschrikkelijk zo rijden.. nou ja rijden.. je verplaatsen stukje bij beetje! Arme Max ook… arme jij.. moeten plassen en dan een huilend en/of slapend kind in de auto en niet wegkunnen om te plassen… bah!

  Die foto van de beurs, leuk!! Lief… zoet kereltje!
  haha die IJ hallen zijn wel favoriet hé?

  Ach gos. max gewogen op de band, toe maar.. hihi leuke foto voor als hij groot is!
  Lekker zeg een paar weekjes naar Mexico, doet ie goed!

  Krentebol, stukje citroen… ach het maakt Max niets uit zo te lezen, wat een kind. Maar heerlijk dat hij zo van alles eet en lust! Handig!

  Super, negen kilo en 69 cm, en een leuk en lief kereltje om te zien, wat wil je nog meer!

  Als het werkelijk zo is dat kinderen die laat tanden krijgen een mooi gebitje krijgen zit het hier wel goed… nog geen tand te bekennen!!

  Tess kruipt dus ook nog niet.. rolt niet niets niet, mara dat had je al gelezen… ik probeer me niet druk te maken en weet ook wel dat het allemaal later kan dat het geen probleem is, maar toch..

  xxx
  Nath

 13. Hoi meid….
  Vond het sneu te lezen dat je weinig reacties krijgt…maar zo te merken heeft je schrijven wel gewerkt. Net zoals vele kijk ik regelmatig naar je site…vind het leuk te zien hoe het in huize Verschuur eraan toe gaat.Max wordt een echt kereltje…wel helemaal z’n pa. Ik zelf ben nu poeze-moeder geworden van een katertje Kiarho..nu 12 weekjes oud.Kan ik toch mijn moedergevoel een beetje kwijt..hahaha…
  Hey meid..veel plezier daar met je kerels.
  Lieve groetjes..Helga.x

 14. hallo
  hier nog zo,n anonieme lezer en wel uit denemarken, ik volg jullie al een hele tijd op de log en vindt het leuk om te lezen. ben toendertijd heel erg perongeluk bij jullie op de log terecht gekomen maar je staat bij mn favorieten. kijk ook eens op die van ons. http://www.velthuis.web-log.nl

 15. Kom hier zeker nog wel eens kijken hoor, daarvoor is Max veel te leuk 😉 Het zal alleen niet meer zovaak zijn als eerst.

  Krentebollen zijn hier ook favoriet. Ik heb Sven nog nooit citroen gegeven eigenlijk. Zal hem eens laten proeven. Yoghurt eet hij ook zo dus wie weet.

  Max, mooie man. Dikke knuffel en tot volgende keer -zwaai-

  Groetjes van Linda en Sven

 16. Och meis…..zo gek is het niet he dat je er even doorheen zat….jij doet zoveel dingen te gelijk!! Je waanzinnig mooie webwinkel, je oppaskinderen, kraamverzorgster, jullie hondjes, je huishouden en niet te vergeten je mooie mannen!(en vergeet ik nou nog iets????) Pfffffffffff, als je het zo lees wordt je toch al moe??!!

  Maar dan die prachtige foto van Max zittend op z’n eigen stoel, prachtig!! Ik ben elke keer weer verbaasd als ik Max zo goed zie zitten en dan ook nog een heerlijke kusjes uit delen en klap is in je handjes…..wat een toppertje is het toch zeg! (hij is al verloofd he?! jammer!!)

  Geniet lekker van je mannen! En hou het deze week eens wat rustiger! En sterkte met je blaasontsteking, ‘k heb het ook nog nooit gehad, maar lijkt me pijnlijk.

  XXX

 17. jeetje, jij blijft druk he?? Maar cool die buggy, ik moet er in het nieuwe jaar ook 1 halen, samen met een autostoel! Kassa!!

  Ik ga straks even jullie webwinkel bekijken!!!

  Wat lief trouwens dat handenklappen van Max, het is echt een poepie!!!

  liefs Angelique en Jesse

 18. hey muts,
  ik voel mee aangesproken, lees alleen maar en reageer nooit, maar vertel het je altijd persoonlijk,hahaha. Maar wist niet eens dat je een blaasontsteking had, is echt kut he weet er alles van. Nou eindelijk een reactie van mij. Dikke kus en ik hou van jullie!!!

 19. Hoi Sabien en haar mannen, beterschap met je blaasontsteking, hoop je er inmiddels weer vanaf bent! En heel veel succes met de webwinkel, ziet er erg mooi uit hoor:D

 20. HHHEEEEEEEEEEEEEEE “Ze” reageren ook op mij…………want ‘die kanjer’ met da handjes klappen…..daar bedoelen ze MIJ toch meeeeeeeeeeee!!!
  Kuske enne in n dipke belde je mij altijd….wats gebeurd???
  Liefs en love you 3

 21. Hey meis, misschien was het je al opgevallen maar mijn weblog heb ik verwijderd, heb er met plezier aan gewerkt, maar kon het niet meer opbrengen!

  maar dat betekend niet dat ik niet meer hier langs kom en even ga kijken hoe het met jou en max is! En natuurlijk vertel ik je ook hoe het met Jesse is!!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 22. Hey Sabien en haar Mannen,
  Ik behoor ook tot de groep : IK LEES GRAAG DE WEBLOG MAAR REAGEER NOOIT! Haha!
  Dat is meer omdat ik niet zo goed weet WAT ik er dan neer moet zetten…
  Dussss, nah verder gaat alles t zelfde als 10minuten geleden ennuh meer te typen heb ik niet!
  Ojaaaa nog iets, ik heb gister met mezelf en Danny’s hypermoderne mobieltje foto’s van mezelf lopen maken. nu heb ik dus de goede look gevonden om ook naast Max leuk uit te komen, dus ik ga binnenkort met dat zelfde hypermoderne mobieltje een foto van ons maken! Nou dat is leuk he!!
  Dagggg schatjes!!
  Liefs Mirjam

 23. Hoi Sabien

  Leuk dat we op deze manier toch een beetje kontakt kunnen houden binnen de familie. Ik stuur je weblog-adres (is dat een woord?) ook even door naar mijn computerende ma, samen met wat foto’s van Max, vindt ze vast leuk. Doe je de groetjes, vooral ook aan je ma?
  Groetjes van Dylan&Jose

Geef een reactie