Hoera Jay 1 jaar!

Hiep hiep hoera want donderdag 25 oktober 2007 is Max zijn verloofde 1 jaar geworden!
Dsc01006
Daar hoort natuurlijk een taartje bij en hebben we gezongen voor mevrouw!
Dsc00995

En natuurlijk ontbraken de cadeau’s niet!
Dsc00951
Wat zou er inzitten???

Dsc00954
Max mocht ook helpen uitpakken! Lukt het allemaal?

Dsc00957
Jay was zeer tevreden met de stoel die ze van Max had gekregen! Wat een lekker ding he!

Wat gaat de tijd hard, ik weet nog dat ik daar aan het kramen was…. niet te geloven!

Maar goed hier gaat alles lekker, we hebben een druk maar heerlijk weekje achter de rug!
Danny zijn collega is voor 4 weken op vakantie en dus mag mijn poepie 6 dagen in de week werken, arm ding….. maar goed de eerste week is nu om en dat ging eigenlijk best goed! Nog 3 te gaan eer ik mijn mannetje weer wat vaker zie!

Gelukkig is hij op maandag lekker thuis en dus zaten mijn mannen maandagavond na het eten heerlijk in hun huispakken samen te spelen…. smelt….smelt….. wat een rijkdom….
Img_4636

Max kan het alleen ook goed af hoor….
Img_4642
kijk is mama wat een grote toren…. Max haal die blokjes uit je mond….!

Verder hadden we vorige week zaterdag de verjaardag van mijn tante en dat was erg gezellig! Max en ik reden met mijn zusje en zwager mee! Thanks he!
Aangekomen op de verjaardag vond Max het erg gezellig, kreeg alle aandacht,
en mocht lekker smullen van een overheerlijke cake…. Daar zegt ons vreetzakje geen nee tegen….
Imgp0376
1….2…..3…..

Imgp0377
HAP! ja dat smaakte goed!

Verder nog ff gekust met de hond….
Imgp0378
en na zijn fles lekker naar bed!

Ik ben verder de hele week eigenlijk alleen maar druk geweest met verkopen, allereerst via marktplaats. Daar verkoop ik kinderkleren (400 adv) die ik gratis bij mensen kan ophalen, zo kon ik van de week bij mijn stiefzus wel 4 vuilniszakken vol ophalen!
Img_4699

Img_4700

Dat moet ik vervolgens eerst allemaal uitzoeken, sorteren en dan plaatsen…. en ja dat kost heel veel tijd! Dus mensen heb je nog kleren liggen en doe je er niks mee….. ik kom ze graag ophalen!

Daarnaast natuurlijk ook druk met onze site, de verhuizing naar Sjefkes en Ann is in behandeling, Petra van webwinkelparadijs heeft onze site helemaal naar ons hart ontworpen. Het is echt super mooi geworden! Dank je wel he Petra! En ja ik moet dan aangeven wat we precies willen enzo, foto’s maken van de artikelen, die ook weer plaatsen en ga zo maar door! Kost allemaal een hoop tijd maar ik vind het super om te doen! Nu klanten nog hahaha.

Tussendoor kwamen donderdag Miranda en Lone, (oud kraamgezin) gezellig op de koffie!
Lone is alweer 13 maanden en is een heerlijk grietje geworden! Samen met Max hebben ze zich heerlijk vermaakt.
Img_4701
Lone leest een boekje voor!

Img_4703
Samen met de blokken spelen,

en als klap op de vuurpijl kreeg Max ook nog een kusje!
Img_4707
Lief he!

En….. Max kan zwaaien en klap is in je handjes…. Ja ik moet er bij zeggen dat hij het klap is in je handjes van mijn moeder heeft geleerd! Heel af en toe doet hij echt na of slaat hij met handjes op de tafel of op zijn been! Zo schattig! En als hij zwaait gaat zijn hele arm de lucht in en knijpt hij af en toe zijn vingertjes naar elkaar toe, zo lief joh!
Mam zo goed??? hahaha moest wel van mijn moeder in het web-log schrijven dat zij hem dat heeft geleerd hihihi!

En…. denken we nu echt dat er tandjes komen want meneer schijt zijn luiers vol en stinken….! en ook lekker tot aan zijn nek…. hahaha en dan ook lekker dun weet je wel…. alleen…. zie en voel ik nog steeds niks….. maar ben heel benieuwd hahaha!

Nou mensen de groetjes maar weer en ff allemaal reclame maken voor Sjefkes en Ann he!

liefs sabien en haar mannen!

20 gedachtes over “Hoera Jay 1 jaar!

 1. Zo weer even bijgelezen…. Je hebt het er maar druk mee!! Vent, kleine man, 2 banen, druk sociaal leven.. hahahaha bij brandend maagzuur effe een rennie slikken hoor!

  Hier alles goed. Jasper weegt inmiddels al meer dan 6 kilo en Jeroen kletst de oren van je hoofd. gezellig menneke met zijn blonde haar en blauwe ogen. Leuk hoor dat gezinsgeluk, maar daar weet ze zelf natuurlijk alles van!

  Heel veel groeten uit Nieuw Zeeland

  Maarten, Esther en de boys.

 2. hoi hoi alles goed wat een leuk ventje hebben jullie en leuke foto,s dat hebben jullie leuk gedaan ik zat zo een beetje te kijken en te lezen ik kom wel eens vaker kijken groetjes keke uit tiel

 3. Leuke up date weer, goh, ben benieuwd wat je nu weer als reaktie s zult gaan krijgen voor t ‘verwaarlozen’van ‘ons’ manneke…
  dikke kus

 4. Hee Max….hoe istie???
  Ik zag je vandaag nog ff gauw in de supermarkt….je had je pyama nog aan!!!
  En die hazewind die achter je karretje liep, had ook al zo n haast.
  Weet je zeker dat je t nummer van de kindertelefoon nie al vast wil hebben?
  Kuske ook voor schanduul en apie

 5. Hihihi en jij ben “jaloers” op Sanne d’r tandjes?? (jaja, inmiddels zijn er 5 door!)
  Ik lees gewoon dat Max al ZIT te spelen in de woonkamer! Sanne ligt vooral in de box een beetje met haar knuffie te spelen…..hahaha, wat een verschil he?!

  Nou geef die knappe Max maar een dikke kus op die blauwe plek van ons! Dan gaat het vast snel over 😉

  XXX

 6. Nu pas z’n eerste blauwe plek? Dat doe je goed. Thyrza en Myrte hadden ze al veel eerder,haha. Nee, je hoeft niet de kindertelefoon te bellen hoor, maar dat kwam ook van rollen, vallen enz.

  x Jennifer

 7. Z’n eerste blauwe plek hihi!! Ik heb ze bij Jesse nog niet kunnen ontdekken en ik moet zeggen die is me toch al 2 keer goed gestuiterd…(ja bel maar!!) maar ach het hoort bij het leven hoor, als ik nu naar mezelf kijk…als iemand al in m’n arm knijp of ik stoot heel zachtjes m’n been dan heb ik ook een behoorlijke blauwe plek hoor!! Misschien heeft hij er gewoon aanleg voor!

  Gewoon doorspelen, er is niets aan de hand, daar worden ze alleen maar groter van! Trouwens wel goed van Max dat hij al zo goed kan zitten…Jesse kukkelt nog steeds om!! hihi!!

  Nou ik lees je weer!

  Liefs Angelique en Jesse

 8. Ik zal de link zo plaatsen. Ik ben wel erg benieuwd naar het eindresultaat.

  Nu even terug naar Max: wat een geweldig mannetje is het toch, dat hij zomaar stopt met huilen als je dat zegt! En dat terwijl hij vast hard is gevallen met een blauwe plek op zijn wang.
  En wat een leuke foto van Max en jay spelend met het kussen!

  Liefs, Luna

 9. Klinkt weer als een volle maar leuke week!
  En wat blijf ik Max toch een kanjer vinden zeg, tjonge jonge…..zelf al zo goed zittend spelen met z’n blokken, “klap is in je handjes” mee doen en zwaaien….hihihii, zo’n ongeloofelijk verschil met mijn meissie!
  En dan die tanden, ’t is en blijft een ramp als die krengen door komen, maar ja….het staat wel erg grappig hoor, zo’n mondje vol met tandjes!

  Fijne week weer! XXX

 10. Hee sgattekes, ja zo is tie goe he!!! Enne buiten t feit dat jullie n top papa en mama zijn, mag er toch ook n OMIEKJE zijn….die m hoop gaat leren….zei ik gister toch?
  Maar alles wat leuk is …..en das dan ook alles….hihihi
  Je weet, ik ben n muts, maar geen doorsnee..

  Enne ik is super trots op jullie!!
  Liefs en met n dikke kus

 11. Onze Juul is ook zo’n vuilnisvat waar alles in kan, ze lijkt alles te lusten, ze denkt ook dat alles eetbaar is. ‘klap eens in de handjes’ kan ze ook, vindt ze prachtig! Dan straalt ze helemaal van oor tot oor, zo leuk!!

 12. Hey Sieb!

  Thanks voor je berichtje! Ja was inderdaad schrikken! Gelukkig is alles goed afgelopen! Heb je de link al gezien op mijn site?

  Dikke Kus Tjar

  p.s

  Heb ook een link op mijn weblog gezet…

 13. Hoi hoi!!

  Gefeliciteerd met Jay!! Alweer 1 dat gaat hard he….ennuh rustig met je Muts he!! 😉

  Leuke foto’s van Max zeg met die plak cake. Jesse zit nu ook alles te bewonderen wat bij mij m’n mond in gaat…en met z’n handjes ernaar rijken he. Daarnet zat hij met z’n handjes om m’n glas heen en zat z’n mond aan het glas….toen hij de Spa en Fruit proefde moest hij toch wel even nadenken wat het was!! hihi! Maar alles wil hij ook proeven!! En ik doe niet overal moeilijk over hoor….hij mag van mij gewoon proeven!

  En Max rolt ook nog niet terug…haha…volgens mij is Jesse er ook zo’n eentje die over een maand nog niet terug rolt…mama moet het dan maar even doen!! Ik hoop wel dat Jesse binnenkort kan gaan zitten…dan kan hij zich wat meer zelf gaan vermaken!!

  XXXX Angelique en Jesse

 14. Dat tandje zit er vast aan te komen. Vies hxc3xa8 die luiers. Hier gooi ik ze ook gelijk in de kliko, die lucht is niet te harden ;-).

  Je bent er maar weer druk mee. Dat je daar zin in hebt buiten je werk. Ik ben blij dat ik leef soms, hahaha.

  Nou fijne week weer!

Geef een reactie