Max op de fiets

Zo daar zijn we weer!

Wij hebben weer een super gezellig weekje gehad!
Het weekend was erg leuk, zaterdag zijn Max en ik met mijn zusje en een vriendin van haar lekker in Amsterdam wezen winkelen. Max heeft heeeel veel kleren maar nu hij toe is aan maatje 68 zag ik dat daar niet zo veel van aanwezig was. Reden genoeg dus voor moeders om ff te scoren bij de H&M! heb me netjes gehouden en had 2 truitjes gekocht, 1 blouse en 1 spencer! Ook nog bij de ZARA een super stoer blousje kunnen scoren! onze jongen kan weer netjes de dag door hahaha
We hebben het erg gezellig gehad en s’avonds hadden we een verjaardag van ons neefje die 19 werd en dat was erxc3xbbg gezellig!

Enne hoe vinden jullie Max trouwens met zijn eigen shirt? heeft hij gekregen van Mike, Rianne en Jay toen hij geboren werd! en nu past ie hem eindelijk!
Img_3625

Zondag was ook een super gezellig dagje, Mijn zusje kwam me ophalen want we gingen zwemmen met mijn paps, mijn stiefzus en zwager en haar kinderen en vrienden van hen. We waren met een hele grote groep, volgens mij waren er wel 15 kids en dus ook een hoop papa’s en mama’s!
Img_3586

Img_3618

Helaas had ik telefoondienst van een kraambureau en moest ik dus mijn telefoon bij de hand houden en kon ik dus niet zwemmen! Mijn zusje is lekker met Max gaan zwemmen en samen met de anderen heeft Max het super naar zin gehad! Je begrijpt dat ik de LUL was om foto’s en video’s te maken! hahaha
Maar goed ik heb ook enorm genoten van al dat grut in het water!
Img_3608

Img_3603

Img_3605
Hoezo een waterrat?

Maandag moesten we weer naar het Consternatie bureau om Max zijn oogje na te laten kijken, gelukkig…alles was oke! het blijft wel een aandachtspunt voor hem maar voor nu was er niks om zorgen over te maken. Hij werd ook nog even gewogen, vond ik een beetje onzin aangezien we 2 weken geleden daar ook waren maar meneer was in die 2 weken een dikke kilo aangekomen…. hahahaha
Daarna zijn we lekker naar mijn mams gegaan en hebben we lekker gewinkeld in Hilversum. Moest voor Danny even 2 kleding stukken terug brengen bij de H&M want die paste niet en heb van die centen mezelf maar even verwend, heb een hele mooie blouse gekocht en een heel gaaf gilet! hihihi Danny kon er wel om lachen!

Mam bedankt voor de super gezellige dag!
Img_3635
Wij vonden het leuk!

Dinsdag hadden mijn mams en ik weer afgesproken. We zijn samen met een oud kraamgezin ( kindje van 3 weken) van mijn moeder naar een tweedehandskinderwinkel geweest in Diemen. Heb 2 truitjes van tommy hilfiger gekocht en heel gaaf blousje van Mexx gekocht. Daarna zijn we met zijn allen even wezen lunchen en dat was erg gezellig! Joeri en Daphne, vond het superleuk en Daphne gezellig dat je me adoptiezus bent hahahaha. Geven jullie Romy een kus van ons?

Woensdag had ik een nieuwe kennismaking met een oppasgezin. Gaat om 2 meisjes waarvan de mama stuwardes is en die komen volgende week wennen! Zijn 2 hele leuke meiden en de jongste is net zo oud als Max! S’middags Bo uit school gehaald en dat was ook weer erg gezellig! Bo moest ook nog naar toneel les en omdat dat een stukje lopen is en het enorm regende besloten we om op de fiets te gaan en dus ging Max voor het eerst in het fietsstoeltje!
Fotos0103

Fotos0101

Hij vond het prachtig en keek zijn oogjes uit! Ik denk dat de fotos wel genoeg zeggen, niet waar?
Fotos0102

Donderdag was Danny lekker vrij en zijn we weer gezellig naar de markt in Bussum geweest, en smiddags hebben we Bo weer opgehaald en zijn we nog even naar Huizen gereden om daar even te winkelen! Was weer erg gezellig! Vanaf 17.00 uur tot en met vanochtend 9.00 uur had ik weer bevallingsdienst maar kon blijven slapen. Vanavond gaan we naar Rianne en Mike want we gaan gezellig gourmetten, en natuurlijk Party en co spelen. hahaha Kan zijn dat ik naar een bevalling moet want heb weer wacht maar dat zien we dan wel weer toch?!

Wisten jullie trouwens dat Max nu al fan is van K3?
Img_3573

hahaha
Liefs van Sabien en haar mannen

13 gedachtes over “Max op de fiets

 1. Wat eek lief en leuk mannetje om te zien! Heerijk…

  Ik vind hem nu behoorlijk veranderen… geen kleintje meer 😉
  Ook flink aangekomen, net als dat hier de gewoonte is qua groei.. lengte gaat hier iets minder hard!

  Geniet van je mannen, leuk dat oma Spanje en Max ook kennis gemaakt hebben!

  xxx
  Nath & Tess!

 2. ’t is je vergeven hoor dat je nog niet had gelogd. Met al die drukte…

  Zo’n zitje voor de douche moet ik ook hebben. Nien kan niet meer in badje, maar steeds met één van ons mee kan ook niet altijd. Dit is een mooie oplossing, ik ga eens kijken!

  Fijne week.

 3. hoi Bien, ben blij om weer wat te horen en vooral te zien.
  wat een schat is Max zo vriendelijk maar dat kan ook niet anders met zulke ouders! liefs van Celine

 4. Geweldig die foto’s van Max op de fiets!
  Ik kan niet wachten tot Tess ook op de fiets kan.. heerlijk lijkt me eventjes lekker fietsen met haar. Ze zit wel goed nu maar ik wacht nog een poosje denk ik (zeg ik nu… kan maar zo weer veranderen).

  Wat heerlijk joh lekker kleren kunnen scoren voor je kereltje en voor jezelf niet te vergeten!

  Jammer dat je niet mee kon zwemmen toen het hele span het water in ging… hopelijk volgt er snel nog zo’n dag 🙂

  Fijn weekend!
  xxx
  Nath & Tess

 5. Hey meis!!

  leuke foto’s weer!! Echt geweldig van Max op de fiets….ennuh maatje 68….oops dan gaat Jesse wel erg hard, die is inmiddels ook uit maatje 62 aan het groeien en heb van de week even maatje 68 aangeschaft! Alleen van de C&A 74….want daar zit weinig verschil in!

  Maar je bent weer lekker druk geweest en heerlijk he dat zwemmen! Ik ga vrijdag weer…en dan elke week baby zwemmen! Moet wel het water op temperatuur zijn!!

  Nou fijne week weer!
  Liefs Angelique en Jesse

 6. Ik mag ook al met mama op de fiets. Maar niet voorop, zoals Max, maar achterop in de maxicosi. Ik kan namelijk nog niet zitten.

  Wat een leuke foto’s van Max op de fiets! En in het zwembad. Je hebt het er maar druk mee! Alleen wel jammer dat mama niet mee kon zwemmen.

  groetjes, Fee-Luna en mama

 7. Jongens…wat hebben jullie een vrolijk en blij kind !!!!!
  Gaaf die foto’s van dat manneke…om te genieten!
  Ik kijk af en toe op de site….Sabien,wat maak je er mooi werk van!!!!

  Groetjes vanuit Arnhem…Helga.

 8. Wat een knap kind wordt het toch!! Echt. Misschien moesten we maar eens zorgen dat onze Juul valt voor hem. Wel jammer dat je zelf niet mee kan gaan zwemmen, maar dat kan de volgende keer vast wel weer!

Geef een reactie