Danny jarig en nog meer jarigen

Zo wij hebben een verjaardagsweek achter de rug!
Het begon allemaal dinsdag 4 september want toen werd Danny 38 jaar! HIEP HIEP HOERA!
Img_3368

Danny is door ons lekker verwend, mooie trui en blouse van Mc Gregor, nog een paar blousen, luchtje en een zak M&M’s hahaha. Vroeger kregen wij thuis altijd een fopcadeau, een dag voor onze verjaardag omdat we niet meer konden wachten, en dat was dan altijd een geinig cadeau, en nu zetten wij dat door en kreeg Danny om 00.00uur dat zakje M&M’s hahaha

Helaas moest Danny werken en omdat Max en ik dat zo zielig vonden zijn we nadat we ons allemaal mooi hadden aangekleed,
Img_3375

mee gegaan naar Danny zijn werk. Danny had het gelukkig niet druk en had af en toe ff tijd om de visite die op het werk langskwamen te woord te staan.
Max vermaakte zich ook prima,

Img_3377
drinken bij Romexc3xa9,

en knuffelen met nichtje Romy,
Img_3383

S’avonds kwamen Danny zijn collega’s allemaal ff gezellig wat drinken!
Img_3386

Img_3390

Het was een super gezellige avond! En lieverd, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad!

Woensdag was het een rustig dagje thuis, Danny moest weer werken en ik heb s’ochtends achter de computer gezeten om op marktplaats 4 dozen kinderkleding te plaatsen, wat een *** werk, maar he verdien ik wel weer ff wat centen mee. S’middags Bo opgehaald uit school en zijn we samen begonnen met een kijkdoos!

Max heeft die dag voor het eerst brood gegeten en hij moest ff wennen maar uiteindelijk “smekte” het hem goed!
Img_3393

Img_3394
Hoezo kan ie gekke bekken trekken hahaha

Inmiddels is zijn schema behoorlijk verandert,

OUDE SCHEMA:
8.00uur papfles(180) en dan wakker tot
9.30uur dan liga en sapje en dan slapen tot
12.30uur, dan fles(180) en wakker tot
14.00uur, dan fruit, daarna slapen tot
16.30uur, dan fles(180) en wakker tot
18.00uur, dan naar bed tot
19.30uur, en dan fles (180) en wakker tot
20.30uur en uiteindelijk naar bed tot 8.00uur s’ochtends.

Img_3357

Het NIEUWE SCHEMA ziet er zo uit:
8.00uur papfles(210) en wakker tot
9.30uur, dan liga en sapje en dan slapen tot
12.30uur, dan fles(180) en een broodje. wakker tot
14.00uur, dan fruit, daarna slapen tot
16.30uur, dan groente en wakker tot
18.00uur, dan naar bed tot
20.00uur, papfles(210) en weer terug in bed om
20.45uur, tot 8.00uur s’ochtends

Morgen moet ik naar het consultatiebureau en ze zullen vast niet blij zijn met me, maar euh…. ik ben hier de moeder en niet zij….. sorry hoor moet ik ff kwijt, maar ik wordt soms niet goed van al dat gezeik!
ZO BEN IK OOK FF KWIJT

Oke ff verder met onze week:
donderdag ook een rustig dagje, Danny moest weer werken en ik heb weer de hele dag aan marktplaats gewerkt!

Vrijdag idem dito en hadden mijn mams en ik s’avonds een barbeque van het werk en dat was erg gezellig! Max was gezellig mee…. en was voor het eerst een beetje eenkennig als hij bij anderen zat… alleen bij mij en mijn mams was het lachen geblazen…. ik natuurlijk zo trots als een pauwtje haha. Mam je bent een kanjer!
Verder had mijn mams nog een verrassing, ik had heel lief gevraagd of ze dekbedovertrekjes wou maken voor Max, want die je kunt kopen vind ik oerlelijk! Ja ik heb een moeilijke smaak!
Maar dit is dus het resultaat!

Img_3433
randje en sterren

Img_3434
band

Img_3435
DE ruiten die ik dus super vind en die je overal terug ziet in Max zijn kamer!

Img_3436
en deze is echt super!

Img_3437
met zijn eigen naam!

Max vind ze geweldig en slaapt er heerlijk onder! Dank jewel Omieke!

By the way, deze zijn dus ook bij ons te bestellen voor 20 euro per dekbedovertrekje! je kunt het zelf helemaal bepalen, hoe of wat! We hebben alle kleuren ruitjes, elke creatie is mogelijk en alle maten kunnen gemaakt worden. Ik kan zeggen, het is echt een aanrader!

Nou gisteren was het weer party-time, Rachelle, mijn stiefzus werd 27 en haar dochtertje werd 5 jaar!
Het is daar altijd 1 groot feest met een heleboel kinderen en dus hebben we ons uitstekend vermaakt!

Img_3413
Vind je deze niet grappig! een heel donker kindje, een half bloedje en een echte blanke! was z’on schattig gezicht die 3!

Opa Motor was er ook en die heeft weer lekker genoten van zijn kleinkinderen!
Img_3416

En vandaag was Omieke dan jarig! We zijn gezellig met de family op de koffie geweest!
Img_3420

We hadden Max zijn hangstoel meegenomen en zat heel trots aan de kop van de tafel.
Img_3421

Het was erg gezellig! En Mam, van harte met je 38ste verjaardag! hihihi

Img_3424
Nog even gedanst met tante Willeke!

Ja het was me weer een weekje! Danny moet nu nog 3 dagen werken en dan komt zijn moeder uit Spanje! We gaan allemaal leuke dingen doen en hebben er vreselijk zin in!
Ik weet niet of ik nog tijd heb om daarvoor te loggen, maar anders wordt het volgende week maandag!

liefs en een dikke zoen van Sabien en haar mannen.

21 gedachtes over “Danny jarig en nog meer jarigen

 1. Wat sta je leuk zittend op de foto, en wat een gaaf zitje heb je in je kinderstoel! Daar heb ik een boxkleed van, dus ik zal mijn mama even zeggen dat ik er ook zo een wil als ik kan zitten.
  Nu trekt mama me wel eens omhoog in zithouding aan mijn armen maar zelf zitten kan ik echt nog niet hoor, ik ben wel al aan het oefenen om om te rollen maar poe hee, dat is ook moeilijk!

  Feliciflapstaart je vader morgen ook van mij. Jouw papa is dan net 2 weekjes ouder dan mijn papa. Mijn papa word op 27 september 38.

  Kusje, Fee-Luna

 2. Wat een drukte meid, tjongejonge. Nienke zit ook zo lekker wankel en laat zich dan zo weer vallen. De kids worden al zo groot. Pfff. Nienke schema is nu:

  07.30 fles
  11.30 fles
  15.30 fles
  17.30 potje groente
  20.30 papfles

  Vanaf woensdag wil ik haar ook ’s morgens om half 10 fruit aanbieden, maar we zien wel of het lukt.

 3. Lieverd alvast gefeliciteerd met Danny geef je hem morgen ook een kus van ons!!!
  En wat wordt je mannetje groot..hij is al net zo snel en bijdehand als Luca kijk hem nou zitten.. wij gaan donderdag op vakantie maar daarna gaan we echt een bakkie doen hoor!!!
  dikke kus Bas Sabrina en Luca

 4. Wat een kanjer joh!! Al zelf zo mooi kunnen zitten!
  En eh…jeetje wat lijkt hij veel op z’n vader op die foto waar hij op zit! hihihi, Γ©cht sprekend (vind ik!)

  Dikke kus van mij en m’n meiden!

 5. Heerlijke foto’s! Leuk hoor πŸ™‚
  Hier is er nog niet eens een kinderstoel.. maar goed dat komt nog wel!

  Alvast gefeliciteerd met Danny zijn verjaardag!

  Goed zeg dat je kereltje kan zitten πŸ™‚

  xxx
  Nath & Tess

 6. Lieve mama, eigenlijk zou je moeten weten dat ik in mijn kinderstoel zit om te eten en nie om te spelen ….
  maar verder ben je supersonische top mama….n echte kanjer

 7. jeetje ik zag toevallig de dekbed overtrekken en heb wel intresse zou ik er 250 kunnen bestellen….
  je hoort nog van me

 8. Hey Meis!!! Is weer druk geweest….maar nu ik naar Max z’n foto’s kijk zie ik geen baby meer maar een dreumes!! Hij begint echt een kinderkoppie te krijgen nu! Echt superlief!!

  Leuk dat Danny z’n verjaardag zo leuk was!

  Succes morgen bij het CB, ik moet dinsdag weer…en bij mij gaan ze ook zeiken!! Ik ben al terug naar 4 flessen en zit al aan de fruithap en heb er al een papfles bij zitten! Wat officieel allemaal niet mag…maarre wat je zegt….JIJ bent de moeder en JIJ doet wat je denkt dat goed voor hem is!! Gewoon lekker door blijven gaan!!

  Liefs
  Angelique

 9. Hai Sabien,
  Wat een ontzettend leuke weblog en wat een schatje is Max. Heb net gezellig met je moeder alles bekeken wat een topwijf is dat! Die moet je echt koesteren hoor!
  Met Romy gaat het helemaal super ze zit op 10 gram na, weer op haar geboortegewicht.
  Nogmaals bedankt voor de tips vorige week zondag (toen ze zo moest overgeven)we waren een stuk geruster daarna.

  Liefs Daphne Youri en Romy

 10. Zo, dat was weer een volle week! Gezellig!!

  Jeetje….ik wou dat Sanne zo goed at! Die zit nog steeds alleen maar aan de 4 flessen! We blijven de fruit en groentehap proberen, maar ze spuugt alles weer uit, ze moet het xc3xa9cht niet…..nu is zo ook weer ziek, dus misschien is dat het, maar die boterham dat zal nog wel effe duren!

  Wat is het toch een heerlijk ventje zeg, zie hem zitten in die “hangstoel” PRACHTIG!

  Nou dikke kus aan Max en een hele fijne week met je schoonmoeder!

  Liefs, Bianc en de meiden

 11. Nog gefeliciteerd met Danny’s verjaardag!

  Mooi dat Max zo goed eet. Nienke groeit volgens mij ook elk uur nu ze groente en fruit krijgt. Ik ga donderdag weer naar het CB. Ben zo benieuwd wat ze nu weegt en hoe lang ze is. Volgens mij heeft ze een behoorlijk groeispurt gehad! De rest interesseert me eigenlijk niet zo bij het CB πŸ˜‰

 12. Wat trek jij een gekke bekken als je brood eet! En dan krijg je vanaf nu elke dag een broodje, zie ik.
  Jouw mama heeft groot gelijk dat ze veel beter weet wat jij lekker vind dan de mevrouwen van dat consuldinges buro. Gewoon lekker blijven eten en slapen na je papflesjes πŸ™‚

  -x- Fee-Luna

 13. Wat een lieve en leuke foto van Danny en Max!
  Heerlijk!

  Wat leuk zeg alle visite zo langs bij het werk van Danny! Erg gezellig zo te zien πŸ™‚

  Je bent alle kleertjes van Max op marktplaats aan het zetten? Of vanalles?

  Ah leuk een kijkdoos met Bo, gezellig ook ofniet zo bezig zijn?

  Leuk brood!! Wat heb je erop gedaan?

  Ach dat gelul op het cb… Max heeft net als Tess kop zat.. die kunnen wel wat hebben!
  Hier zit Tess dan nog niet aan het brood, maar wel aan de potjes (en verse) groenten en fruit! De potjes zijn meestal 6+ de rest vind ze niet zo’n succes..

  Leuk en lief dat je moeder de dekbedovertrekjes wilde maken! Hier heb ik wel ‘kant-en-klaar’ hoesjes maar het intresseert me niet hxc3xa9xc3xa9l erg wat erop staat, als het qua kleur maar goed bij dr kamertje past (rood-creme) dan vind ik het prima!

  De foto met het donkere, halfbloedje en blank kindje is inderdaad erg leuk om te zien!

  Tjee wat een kanjer die kleine van jullie.. heerlijk staan al enzo.. mooi hoor!

  Enne Omieke ook nog gefeliciteerd!

  xxx
  Nath & Tess

 14. Hoi lieffiesss,

  Hoe gaat het mte jullie? Ben weer helemaal bij met jullie weblog… geweldige foto’s van max, heel gaaf, ook mooi die van jullie drieen! ben aan het oppassen bij timo en zoe en ging gelijk op de computer! wat is ie groot geworden, hou je het nog allemaal een beetje vol sieb, hihi ik ben net jouw ook altijd wat te doen kom tijd te kort!!! Morgen naar Riga en Frankfurt nachtstop, dinsdag ochtend thuis en dan 2 dagen vrij, gaan we weer verder in de tuin, staat jullie hek er al? Tot gauw lieffie, kom ik de hele dag langs veel plezier met je schoonmoeder deze week kusss tante Kim

Geef een reactie