Vuurwerk weekend!

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Alles goed met jullie? met ons wel hoor, wij hebben weer een paar leuke dagen gehad!
Donderdag moest ik werken en was Danny lekker thuis met Max, ik was betijds klaar en dus konden we gezellig met z’n drieen boodschappen doen bij de Maxis! lekker koffie gedronken bij de Hema en ook kwamen we Sabrina tegen (vriendin en oud kraamgezin) en dus ff lekker bijgekletst.

Vrijdag waren de mannen ook weer samen terwijl ik moest werken en dat ging natuurlijk prima.
S’avonds zijn we naar Rianne en Mike geweest en daar heeft Danny voor ons heerlijke hamburgers gemaakt!
Img_2695
Ja daar kan de MC Donalds jaloers op zijn!

Img_2699
Mike ging er helemaal voor! haha

Na het eten kwam Rianne haar zusje om op de kindjes te passen en zijn wij naar Scheveningen gereden want er was vuurwerk!
Img_2720
OOOHHH wat mooi he! hahaha

Img_2732
En Mike? zijn toch wel goed gelukt he!!?? haha

We hebben het erg gezellig gehad,
Img_2700

zaten lekker uit de wind en ondanks dat het vuurwerk niet zo lang duurde werd het toch nog laat!
Img_2705
Maar ja wat wil je als Bientje lekker aan de rose zit!

Zaterdag was het laatste dagje in mijn kraamgezin en heeft Danny, Max en mij s’middags afgezet bij mijn zusje en zwager in Loosdrecht want we gingen naar de gondelvaart. Danny moest helaas werken dus die kon niet mee!
We zijn eerst lekker op het landje gebleven, en nadat Max ff had geslapen heeft ie heerlijk gespeeld met zijn lieve tante!
Img_2741

Img_2747

Img_2757

Img_2759
Wat een lekker stel he!

Maar als wraak van al dat gekietel vond Max het nodig om tante Willeke’s B.H even te proberen! haha
Img_2762

Nadat iedereen er was hebben we ff lekker gegeten. Nico (de vader van Ricardo) had naar onze mening een beetje een oud-bollig shirt aan en daar heeft mijn mams even wat aan gedaan…..
Img_2763
oeps nu is ie stuk….. hahahahaha Sorry hoor Nico! hahahaha

Na het eten zijn we de boot opgegaan en gingen we richting loosdrechtse plassen,
Img_2767

Daar aangekomen zijn we eerst de braderie opgegaan en hebben we maar meteen een nieuw shirt voor Nico gekocht hahaha
Rond de klok van 22.00 uur begon de gondelvaart,
Img_2773
Allemaal versierde bootjes in optocht.

Img_2798

en als afsluiting vuurwerk!
Img_2805

Img_2809
Het was echt super gezellig, helaas werd het wel weer een beetje laat, en lag ik pas om 03.00 uur in bed! maar ach dat moet kunnen toch?
Max heeft heerlijk geslapen en toen ik thuiskwam kon ik hem lekker in zijn eigen bedje leggen en sliep meneer gewoon verder!

Gister een rustig dagje gehad, beetje uitgeslapen, Danny moest werken en een beetje gerommeld in huis. S’middags kwam er een nieuw oppaskindje kennis maken en die ga ik voortaan elke woensdag en donderdag uit school halen en dan blijft ze bij ons tot haar mama klaar is met werken. Ze is 6 jaar oud en het is een heerlijk meisje dus dat wordt gezellig!

Nou, nu ga ik gauw ff de was doen en dan weer lekker strijken…. Lang leve de huisvrouwen!

liefs van Sabien en haar mannen!

14 gedachtes over “Vuurwerk weekend!

 1. Jeetje Sabien!!’
  xc9cht waanzinnig knap dat je dit allemaal vol hou! Ik heb zelf het idee dat momenteel het zorgen voor m’n twee meiden en m’n huishouden me al boven m’n hoofd stijg! Vind het erg zwaar, maar als ik dan zo jouw verhaal lees……Respect hoor!!!!!

  Wat een grote knul is het alweer he?!
  En het blijft een lekker ding, want een glimlach!!! Héérlijk!

  Nou meis (log-vriendin!! Want zo zie ik het ook ja, hihihi)
  Werkse nog de laatste dagen en tot logs!!

  Liefs Bianc

 2. Geweldig om Max zo te zien opgroeien naar een stoer ventje! En zo vrolijk!
  Ik mag over 2 weken weer aan de slag. Ik ga dan 3 dagen in de week werken. Ik vind het best spannend moet ik zeggen. Ook wel weer fijn om weer aan de slag te gaan hoor.

  Liefs, Jennifer

 3. hai poepie

  ik wou alleen maar ff zeggen via je weblog dat ik ontzettend happy trots ben op ons gezinnetje
  maar bovenalles ik ontzettend veel van je hou XXX

 4. Jeetje meis, wat ben je druk….en dan zit ik te mopperen als ik twee keer naar vlissingen moet en dan in die twee dagen 26 uur werk….ik doe je niet na hoor! Gelukkig dat je het zo leuk vind en dat Max zo lekker makkelijk is, dan weer bij Omieke, dan weer bij Jay!! Gaat lekker hoor!!

  Cool trouwens dat hij kan omrollen zeg!! Echt super, wat gaat de tijd snel zeg! Hier is er eentje aan het babbelen gegaan….hele verhalen met een stopcontact?!? Hij moest boeren, maar had het even te druk! hihi!

  Nou komende week maar even rustig aan dan en weer lekker knuffelen met Max!

  Veel liefs en een dikke knuffel
  Angelique en Jesse

 5. Hey maatjes!

  Ik dacht dat je ook v rijdag nog een paar mooie foto’s heb gemaakt? Ik geloof van de zwarte lucht in scheveningen? Danny top hoor die burgers! Droom er nog steeds van hahaha. Was erg gezellig moeten we snel weer doen. Gr Mike

 6. Hey maatjes!

  Ik dacht dat je ook v rijdag nog een paar mooie foto’s heb gemaakt? Ik geloof van de zwarte lucht in scheveningen? Danny top hoor die burgers! Droom er nog steeds van hahaha. Was erg gezellig moeten we snel weer doen. Gr Mike

 7. Hoi allemaal!

  Gaat lekker allemaal he?! heerlijk zo’n vrolijke snuiter in huis het is een lekker lachebekkie zeg!
  Hoe is t eigenlijk met je hondjes? Ik hoor zo weinig over ze! Zal vast wel goed gaan toch?

  Dikke kus Berny

 8. De foto’s van het vuurwerk zijn mooi geworden 🙂 heerlijk dat je mannetje zo meewerkt als je erop uit gaat. Hier is dat vaak niet zo.. al laten we ons er niet van weerhouden om weg te gaan!

  Je bent er maar druk meer… oppassen, kramen en je huishouden.. druk hoor 😉

  xxx
  Nath

 9. Wxc3xa9xc3xa9r zo’n heerlijk weekend gehad dus! Jullie genieten xc3xa9cht volop van het leven heb ik het idee, geweldig!!

  Hier zijn de uitstapjes even wat minder, Jos werkt erg veel en ik heb nu even geen auto, dus zit wat aan huisgekluisterd…, maar nog eventjes en dan hebben we lekker 3 weken met het gezinnetje…..zijn we wel aan toe!

  Geniet lekker verder van je mannen, het zijn er twee om trots op te zijn!!

  Liefs, Bianc

 10. AMAI AMAI ALLES GAAT ZO SNEL
  VIND HET SUPER JULLIE ZO VOL GENOT EN GELUK OP ALLE FOTOS TE ZIEN ZAAAAAAAAALIG
  KLOTE DAT JULLIE ZO VER WEG WONEN HOOR
  MIS JULLIE ALLE DRIE
  LOVE YA
  DIKKE ZOEN UIT ANTWERPEN

 11. Zo zo zo, dat ziet er weer gezellig uit. En als ik dat zo zie mag Danny hier in Nieuw Zeeland ook best even hamburgers komen maken!!! Lekker lekker!!!
  Hier de laatste dagen voor de gezinsuitbreiding. Esther was gisteren uitgerekend dus begint nu wel weer spannend te worden. Namen zijn bedacht, baby spul staat klaar en jeroen kan inmiddels “grote broer” zeggen dus wij zijn er helemaal klaar voor. Ik geloof alleen de baby nog niet want die zit nog lekker in de buik. Verder begint het hier alweer lente te worden en staat er van alles in bloei. Buiten op het terrasje zitten is dan ook geen straf. Ook hier maken ze lekkere wijntjes!

  Heel veel groeten,

  Maarten, Esther & Jeroen

 12. Hoi Sabien

  Hoe is het ermee, met ons gaat alles goed.
  Jeeetje wat gaat Max hard zeg.
  Hij wordt alweer bijna 1 jaar.
  Hij is echt een schatje, een lief manneke.
  Je website wordt ook steeds leuker en mooier, ik kijk er ieder week wel op.
  Je maakt er wel werk van goed hoor.
  Ik blijf je volgen hoor.
  Xxxxjes voor Max.

  Groetjes van Natas

Geef een reactie