Max alweer 5 maanden

Hallo Allemaal!
Jeetje miena zeg wat ben ik druk! niet te geloven! Ben sinds afgelopen vrijdag keihard aan het werk en moet tot en met zaterdag kramen in een gezin, tussendoor nog wat bevallingen gehad, en het weekend 3 gezinnen gedraaid! heb het weekend totaal 100 uur gedraaid…. maar goed ik vind het heerlijk om te doen en zolang mijn mannen geen aandacht te kort komen gaat het prima!

Moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel weer lekker vind, de hele week thuis zitten is niks voor mij, af en toe vind ik het fijn, maar dan moet ik al snel eruit! zo kan ik het prima combineren toch….

Maar goed doordat het zo druk was had ik dus geen tijd om te loggen vandaar ik het nu ff gauw doe!

ik was gebleven bij donderdag 9 augustus 2007!
Die dag lekker in huis gebleven, gesopt, gepoetst en ga zo maar door!
Vrijdag kwam Aurora, en dat was weer erg gezellig! het is een heel vrolijk meisje en heeft lekker met Max gespeeld.

Ook werd ik gebeld door het kraambureau of ik wou kramen het weekend, alleen omdat ik geen auto meer heb ging dat dus niet, maar gelukkig, er stond bij kantoor nog een auto en dus hebben ze mij opgehaald om die auto op te komen halen en kon ik het weekend naar 3 gezinnen om te kramen!
Img_2694

ik had ook nog bevallingsdienst die nacht en moest er de volgende ochtend om 6 uur uit dus hoopte ik dat ik niet gebeld zou worden….ja hoor om 23.00 uur mocht ik naar een bevalling in Bussum. Om 3 uur weer mijn mandje in, 6 uur eruit, Max weg gebracht en bij 3 gezinnen gekraamd.

Max was lekker een dagje bij Omieke en die hebben weer een hoop lol gehad!
Img_2650

Img_2651

S’avonds naar de verjaardag van mijn neefje in Amsterdam want die was jarig en dat was erg gezellig!

Zondag ook bij 3 gezinnen gekraamd en omdat Danny om 14.00 uur naar zijn werk moest mocht Max bij Rianne en Mike spelen! Hij was heel lief en heeft lekker met Jay gespeeld.
Img_2664

Img_2693
Wat een lekker wijffie he!

Maandag moesten Danny en ik weer werken en mocht Max naar Omieke en die 2 hebben weer enorme lol gehad! samen boodschappen doen en lekker knuffelen met elkaar!
Img_2660

Gisteren mocht ons ventje weer naar Rianne en Mike en ook dat ging weer prima! Max blijft gewoon lachen.
Img_2683

En hij was natuurlijk gisteren 5 maanden! oh oh alweer 5 maanden! Ja onze kleine man gaat hard!
Img_2665

Vandaag mocht Max weer naar Rianne en Mike en ook dat ging weer prima! (Saai he hahaha)
EN……. hij heeft daar voor het eerst naar zijn buik gerold….JOEPIE!!!!! Ons ventje kan het ook hahaha
Img_2691

Img_2692
COOL HE!!!

Nou tot en met zaterdag moet ik nog in mijn gezin werken (dan is Danny lekker thuis met Max) en daarna ben ik weer ff een paar dagen vrij. Heb wel telefoondienst voor weer een ander kraambureau maar dat doe ik vanuit huis dus dat is niet erg!

Nou jullie zijn weer op de hoogte van ons hardwerkend leventje hahaha en zo zie je maar…. ook hier moet gewerkt worden voor de centen!!!!

liefs van Sabien en haar mannen!

17 gedachtes over “Max alweer 5 maanden

 1. Hé Sabien, een aantal weekjes niet kunnen kijken hier.. en ga vandaag wéér weg.. maar dacht eventjes bijlezen van alles wat ik heb gemist.. tjonge hele dagtaak joh 😉

  Heerlijk manneke.. kleine boedha zeggen we hier ook altijd tegen Tess… arme kids 😉

  Tjonge stoere kerel hoor al alleen onder de douche.. Tess wil toch nog liever tegen mama aanhangen onder de douche, mama vind dat ook wel gezellig hoor!

  Naar Arnhem geweest, da’s redelijk dicht bij ons in de buurt.. ook Putten is niet erg ver weg! Maar heerlijk joh zo’n verrassing!! Lekker genieten!

  Ooo, je kereltje wilde gewoon naar zijn eigen bedje.. tja ook wel weer te begrijpen.

  Wat een heerlijke foto’s vanaf de boot 🙂 volgens mij zijn jullie echt een lekker gezellig en gekke familie 😉 niet negatief bedoeld hoor!

  Een lekker druk weekend is het dus geworden! Tja je hebt dat nou eenmaal in de horeca en de zorg.

  Oei, te weinig kraamverzorgende.. lastig als je meerdere thuiskomsten en/of bevalling hebt en het moet regelen. Wel lekker dat het hoofd de bevalling is gaan doen en dat je moeder zo lief was om dit gezin er achteraan te gaan doen. Wel zwaar lijkt me zo twee gezinnen achter elkaar, maar straks na dit gezin heeft ze waarschijnlijk wat langer vrij voordat ze weer in de wacht gaat?

  Zo de eerste nacht direct naar Amsterdam voor een bevalling.. wow! Heerlijk zo’n klein hummeltje… dan zijn onze boedha’s al weer groot hé 😉

  Geweldig je mannetje die zijn fles vast houd! Wist je dat er handvaten voor de aventflessen te koop zijn? Tess vind het ook prachtig… vooral vasthouden aan die handvaten.

  De foto van de v&d is leuk!! x80 35,– voor een foto is veel geld inderdaad.. wij nemen ook eigenlijk bij weinig acties meerdere foto’s. Tja bij photobell de pasfoto’s!
  De foto van de bakker is helemaal geweldig!! Heerlijk kereltje zo!

  Tess sabbelt hier ook de liga helemaal op.. heerlijk vind ze het.. en ik vind het wel best laat dr maar lekker dr gang gaan.. sapjes drinkt ze niet.. omdat die dingen uit een flesje of tuitbeker komen denk ik.

  Phoe en nog meer nachten eruit! Nou ja weer druk geweest maar wel genoten, dat is het belangrijkste!

  Zo ik ben bij.. plak alles maar eventjes onder je laatste logje!!

  xxx
  Nath

 2. Wat een pracht foto van Max als bakker!!! Echt geweldig!!!

  Jeetje, lijkt me best zwaar, ’s nachts je bed uit voor de bevallingsdiensten……’s Avonds laat er in voor Max en dan de kans dat je er ’s nachts uit moet en dan de volgende dag? Is Danny dan thuis?
  Nou knap van je hoor! Dat je dat allemaal vol houd!!

  Ook Sanne heeft het niet zo op de sapjes (diksap), water vind ze iets lekkerder, maar zij gaat vooral nog voor de melk. Maar liga ga ik toch ook maar snel eens proberen!

  Liefs, Bianc en een dikke knuf van de meiden!

 3. Wat een geweldige foto’s weer, zeker die als bakker!! Echt stoer!

  Jeetje en al aan de Liga en sap wat gaat dat allemaal snel, als ik dan naar Jesse kijk, die nog aan 5 flessen melk zit van 165cc en ze nog niet allemaal leeg drinkt, ik zal het leuk vinden als ik straks ook aan de fruithap mag beginnen enzo….ik denk dat het al voor de 4 maanden wordt! Want soms geven we hem al een beetje en dan sabbelt hij zich rot! Echt schattig!

  Jesse begint nu ook te brabbelen, soms heb ik hele verhalen met hem….en dan antwoord hij steeds terug echt super, en tv kijken begint hem nu ook te interesseren, nu nog even een paar leuke kinder DVD’s scoren en dan hebben we echt iets leuks voor hem!
  De tijd vliegt echt voorbij met zo’n kleintje!!

  Nou meis, ik heb weer van je verhaal genoten en ik spreek je snel weer!

  Liefs
  Angelique

 4. hallo familie, wat een superbakker in de dop, enig!!. ik ben altijd zo blij dat het met jullie zo lekker gaat, ik wordt helemaal vrolijk van al die foto,s en berichtjes. gewoon zo doorgaan en genieten maar van elkaar. groeten aan omieke en je zus en zwager. liefs van Celine

 5. Tjee wat een ontwikkeling daar bij jullie! Ik wil ook naar 4 flessen 😉 Het CB zei dat we dat mogen doen als Nienke 7 kilo is (ik hoop snel!!!). En al liga. Ik denk dat Nienke dat ook wel lekker vind, die kauwt echt op alles, vooral onze vingers, hahaha.

  Hier wordt al een paar weken volop gerold en slaapt mevrouw tegenwoordig het liefst op haar buik. Dat staat zo schattig. Maar ook lastig hoor, want je gaat toch meer opletten of het wel goed gaat. Gelukkig is het goed voor de lijn om steeds naar boven te lopen!

  Geweldige foto van Max als bakker. Helemaal gaaf!

  Nou geniet weer van je week!

  Groetjes Suuz en Nienke

 6. Hoi Sabien,
  Ik wilde je even laten weten dat ik de web-log van Timo uit de lucht heb gehaald. Ik vind het goed zo. Ik wil je in ieder geval laten weten dat ik het altijd erg gezellig vond om de zwangerschap met je te delen en onze ervaringen uit te wisselen!

  Met Timo gaat het als een speer! Hij is 8,5 kg. Heeft al 2 tandjes, rolt zich om op z’n buik en eet al heerlijk fruit en groente. Ook slaapt hij meestal lekker door, kortom ik mag niet klagen!

  Ik wens jou en je gezin heel veel liefde en geluk toe voor nu en in de toekomst!

  Lieve groet, Louise en een kusje van Timo

 7. Hallo,
  Onze Juul is ook gek op Liga, ze smeert zichzelf wel helemaal onder maar ze is dan wel een half uur zeer intensief bezig geweest 😉 Max al weer terug naar 4 flessen? Dat schiet op! Juul heeft zo’n 5 a 6x bv op een dag, ligt eraan of ik ben werken of niet.
  Floor

 8. Jeetje Sabien!!’
  xc3x89cht waanzinnig knap dat je dit allemaal vol hou! Ik heb zelf het idee dat momenteel het zorgen voor m’n twee meiden en m’n huishouden me al boven m’n hoofd stijg! Vind het erg zwaar, maar als ik dan zo jouw verhaal lees……Respect hoor!!!!!

  Wat een grote knul is het alweer he?!
  En het blijft een lekker ding, want een glimlach!!! Hxc3xa9xc3xa9rlijk!

  Nou meis (log-vriendin!! Want zo zie ik het ook ja, hihihi)
  Werkse nog de laatste dagen en tot logs!!

  Liefs Bianc

 9. Geweldig om Max zo te zien opgroeien naar een stoer ventje! En zo vrolijk!
  Ik mag over 2 weken weer aan de slag. Ik ga dan 3 dagen in de week werken. Ik vind het best spannend moet ik zeggen. Ook wel weer fijn om weer aan de slag te gaan hoor.

  Liefs, Jennifer

 10. hai poepie

  ik wou alleen maar ff zeggen via je weblog dat ik ontzettend happy trots ben op ons gezinnetje
  maar bovenalles ik ontzettend veel van je hou XXX

 11. Jeetje meis, wat ben je druk….en dan zit ik te mopperen als ik twee keer naar vlissingen moet en dan in die twee dagen 26 uur werk….ik doe je niet na hoor! Gelukkig dat je het zo leuk vind en dat Max zo lekker makkelijk is, dan weer bij Omieke, dan weer bij Jay!! Gaat lekker hoor!!

  Cool trouwens dat hij kan omrollen zeg!! Echt super, wat gaat de tijd snel zeg! Hier is er eentje aan het babbelen gegaan….hele verhalen met een stopcontact?!? Hij moest boeren, maar had het even te druk! hihi!

  Nou komende week maar even rustig aan dan en weer lekker knuffelen met Max!

  Veel liefs en een dikke knuffel
  Angelique en Jesse

 12. Hey maatjes!

  Ik dacht dat je ook v rijdag nog een paar mooie foto’s heb gemaakt? Ik geloof van de zwarte lucht in scheveningen? Danny top hoor die burgers! Droom er nog steeds van hahaha. Was erg gezellig moeten we snel weer doen. Gr Mike

 13. Hey maatjes!

  Ik dacht dat je ook v rijdag nog een paar mooie foto’s heb gemaakt? Ik geloof van de zwarte lucht in scheveningen? Danny top hoor die burgers! Droom er nog steeds van hahaha. Was erg gezellig moeten we snel weer doen. Gr Mike

 14. Hoi allemaal!

  Gaat lekker allemaal he?! heerlijk zo’n vrolijke snuiter in huis het is een lekker lachebekkie zeg!
  Hoe is t eigenlijk met je hondjes? Ik hoor zo weinig over ze! Zal vast wel goed gaan toch?

  Dikke kus Berny

 15. AMAI AMAI ALLES GAAT ZO SNEL
  VIND HET SUPER JULLIE ZO VOL GENOT EN GELUK OP ALLE FOTOS TE ZIEN ZAAAAAAAAALIG
  KLOTE DAT JULLIE ZO VER WEG WONEN HOOR
  MIS JULLIE ALLE DRIE
  LOVE YA
  DIKKE ZOEN UIT ANTWERPEN

 16. MAX IN DE BROODDOOS
  MACHTIGE FOTO
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  COLLIE

Geef een reactie