Sapje en Liga

Zo zo ik heb weer ff tijd om te loggen….druk druk en nog eens druk!

Hier alles goed hebben weer leuke dagen gehad en weer veel foto’s gemaakt hahaha
In mijn vorige log had ik natuurlijk al verteld dat we vorige week maandag bij het C.B waren geweest en dat Max 2 prikjes had gehad, nou daar heeft ie eigenlijk niet zo veel last van gehad, hij was de dag zelf lekker zichzelf en ook s’nachts hebben we hem niet gehoord, alleen de nacht daarna was ons ventje wat onrustig! het begon s’avonds eigenlijk al want toen werd hij uit het niets rond de klok van 21.00uur wakker en was erg verdrietig, normaal wordt hij nooit rond die tijd wakker en dus heb ik hem ff bij me in bed genomen want het kon door zijn prikjes komen of toch dan die langverwachte tanden? Maar goed eenmaal bij mij in bed werd hij wel weer rustig en viel gelukkig in slaap in mijn armen…. zo lief want dat gebeurt natuurlijk helemaal niet meer!
Img_2608
Hij lag zo lief te slapen!
Ik heb hem lekker bij me gehouden tot aan de fles van half 11 en toen kon hij tevreden zijn bedje weer in. Rond de klok van 24.00uur werd hij weer ff wakker maar toen ik zijn speentje gaf sliep hij gauw weer verder!
Helaas bleef hij s’nachts toch wel onrustig, huilen, huilen, huilen. Rond een uur of 04.00uur ging ik ff bij hem kijken en wat bleek, meneer was helemaal doorgelekt, zijn romper, pyama, slaapzak en beddegoed waren helemaal nat….arm ding!
Na een verschoning en een dikke knuffel viel hij weer snel in slaap en werd de volgende ochtend heel vrolijk wakker als of er niks aan de hand was…. wat het nu allemaal was weten we niet maar daar is het bij gebleven! Gelukkig!
Ik had die nacht ook nog bevallingsdienst maar gelukkig werd ik er dit keer niet uitgeroepen!

Donderdag moesten we naar de V&D om de foto’s op te halen en ook die zijn erg leuk geworden, de gratis foto is redelijk, het was een beetje vroeg dus Danny moest nog ff wakker worden en de andere foto’s die 35 euro kosten waren echt super maar wij vonden het goed zo! Al met al is het een hele mooie foto!
Img_2637
En natuurlijk hebben we de foto meegenomen waar Max is omgetoverd tot een kleine bakker!
Img_2636
Je kan zeggen wat je wil maar is het geen plaatje???? Wij zijn zo trots op hem!

S’avonds hadden we een feestje in Velp en dus mocht Max bij Omieke spelen, hij zou eerst gaan logeren maar omdat Omieke de volgende ochtend vroeg moest werken hebben we dat maar ff uitgesteld! Samen hebben ze het erg gezellig gehad, Max weet al heel goed wat shoppen is en heeft ook nog met Omieke lekker gedouched en natuurlijk heel veel geknuffeld!…. wat wil een kind nog meer van zijn allerliefste OMA?!? he mam? haha Thanks he!

Vrijdag hebben we gebarbequed bij mijn zusje en zwager en hebben we ook nog gevaren want het was super mooi weer en dat was echt super gezellig! Max heeft ook nog pootje gebaad en hij vond het allemaal heerlijk! was heel lief, en ging ook steeds heerlijk slapen! Wat een heerlijk kind hebben we toch! zo onwijs makkelijk!

Zaterdag moest Danny om 16.00uur beginnen en ben ik meegeweest want we hadden s’avonds de verjaardag van Michiel, die werd 26 en vierde het bij Danny op de zaak, helaas heb ik het begin gemist want een collega van Danny gleed tijdens de spits in de keuken uit en brak haar pols! Omdat het zo druk was en ze dus eigenlijk niemand konden missen zijn Max en ik met haar meegegaan naar het ziekenhuis!
Arme Wendy, die zit voorlopig in het gips! Max vond het allemaal prima en bleef lachen! Wendy sterkte met je pootje!
De verjaardag van Michiel was ondanks alles erg gezellig!

Zondag mocht ik er vroeg uit want ik ging samen met Rianne naar de IJ-hallen waar weer de maandelijkse rommelmarkt was! Om kwart over 9 waren we er en hebben weer hele leuke spullen voor onze kids gekocht en dat alles voor een prikkie! Heerlijk!
Toen we klaar waren hebben we Mike en de kids opgehaald en zijn we met zijn allen naar Danny zijn werk gereden want Rianne en Mike waren daar nog nooit geweest en hebben we heerlijk op het terras gezeten en een hapje gegeten! Was weer enorm gezellig!

maandag zijn we gezellig bij mijn paps op visite geweest! mijn paps woont op een woonboot en dus hebben we heerlijk op het terras in het zonnetje gezeten!
Img_2619
Wat een leven he!

Danny heeft zelfs ook nog even gezwommen!
Img_2617

En het hoogtepunt was dat onze Max wat sap mocht proberen, hij had nm de dag ervoor een slokje van Jay gekregen en dat vond hij heerlijk!
Img_2621
Helaas vond ie mama’s sapje niet echt geweldig maar…..de liga die ik had meegenomen vond hij geweldig!
Img_2629

Hij VRAT hem op alsof zijn leven er vanaf hing!
Img_2632
Dat gaan we dus vaker doen hahaha

Als afsluiting mocht Max natuurlijk nog even op opa’s motor zitten!
Img_2633
Stoer he! hahaha

Verder had ik die avond en nacht weer bevallingsdienst en mocht ik om 7.00uur naar Amsterdam voor een bevalling! s’middags met mijn kanjers en Rianne en Jay ff naar het dorp in Bussum geweest en om 17.00uur ging mijn bevallingsdienst weer in! En ja hoor ik mocht er om 2.00 uur vannacht weer uit, een bevalling in Kortehoef, helaas was ik net te laat, kindje kwam erg snel en dus had ik niet zo heel veel werk en was ik om 5.15 uur weer thuis! Gauw mijn bedje in en gelukkig nog wat geslapen!
Al met al dus weer hard gewerkt, veel gedaan en weer enorm genoten van mijn gezinnetje! HEERLIJK!

Oh dat vergeet ik bijna helemaal te vertellen, onze knul zit sinds 2 dagen op nog maar 4 flessen en dat gaat echt toppie! s’ochtends om 8 uur, om 12 uur, om 16.00 uur en rond de klok van 19.00 uur! Max vind het allemaal prima en slaapt heerlijk! Ben nu ook bezig om hem naar 2 slaapjes te krijgen en dat gaat vandaag (tot nu toe) nog goed! hij heeft vannochtend geslapen van half 10 tot half 1 en ligt nu net te slapen vanaf 14.15 uur. Als hij straks wakker wordt krijgt hij zijn fles en dan voordat hij weer naar bed toe gaat zijn laatste papfles! Gisteren ging dat ook goed dus ik ben benieuwd!
Enne vannochtend wou ik hem uit bed halen, lag meneer over dwars hahaha! Ja hij beweegt goed, nu nog ff rollen en dan is moeders nog trotser! hihi

liefs sabien

15 gedachtes over “Sapje en Liga

 1. Wat een druk weekend zeg, hoe hou je het vol:) Had ik goed begrepen dat je nu soort eigen bedrijfje heb? Ik val in herhaling maar vind het heerlijk om je verhalen te lezen… Vooral ook leuk later voor jullie en max om het allemaal terug te lezen!!

 2. Druk druk druk, daar bij jullie. Gelukkig alles weer goed met Max bij het CB.

  Enne als ik het zo hoor kunnen we binnenkort al Max de tweede verwachten? Hahaha.

  Als het nou weer zo druk is met bevallingen, dan kan Danny mooi invallen. Het pakje staat hem in ieder geval goed!

 3. Je hebt het er maar druk mee! Maar gelukkig heb je met wat kunst en vliegwerk alles nog in goede banen kunnen leiden.

  Wat een schattig gezicht! Max die zijn eigen flesje kan vasthouden. Hier moet ik nog steeds oefenen met afkolven. De kolf is al een week in huis, maar ik durf er steeds niet aan te beginnen. Stom he!

 4. Hey nichie!

  Lekker weekend dus! haha.
  Ik vier zaterdag 25 augustus mijn verjaardag. Ga zo de sms`jes sturen! Volgende week op vakantie!!! Heb er echt vet veel zin in!

  Dikke kus en Knuffel aan Dan en Max!

  Tjarda

 5. Wat een lekker ventje hoor, en die man van je dan, in jouw uniform, staat hem enig!!! Hahaha!

  En dat hij al z’n fles zelf kan vasthouden joh, ik zou dat ook wel lekker vinden hoor, ik heb van die handsvaten bij die flessen, zodra Jesse een beetje gaat proberen dingen vast te grijpen en het ook goed vast gaat houden, ga ik proberen hem die handsvaten te laten pakken….wie weet….is een stuk makkelijker hoor!

  Nou geniet maar weer lekker, ik hoop dat je een rustig weekje heb met je werk!

  Liefs
  Angelique en een knuf van Jesse

 6. Jij heb het ook aardig druk zo met al dat werk! Wel leuk dat je nog bevallingen doet, lijkt me schitterend werk alleen eh…..zou je Γ©cht al weer willen?? hihihi, ik ben er lekker vanaf! πŸ˜‰

  En Max is en blijft een heerlijk ventje!! (hij was al uitgehuwelijkt he?! πŸ˜‰ Jammer!!)

  Liefs van ons

 7. Hxc3xa9 Sabien, een aantal weekjes niet kunnen kijken hier.. en ga vandaag wxc3xa9xc3xa9r weg.. maar dacht eventjes bijlezen van alles wat ik heb gemist.. tjonge hele dagtaak joh πŸ˜‰

  Heerlijk manneke.. kleine boedha zeggen we hier ook altijd tegen Tess… arme kids πŸ˜‰

  Tjonge stoere kerel hoor al alleen onder de douche.. Tess wil toch nog liever tegen mama aanhangen onder de douche, mama vind dat ook wel gezellig hoor!

  Naar Arnhem geweest, da’s redelijk dicht bij ons in de buurt.. ook Putten is niet erg ver weg! Maar heerlijk joh zo’n verrassing!! Lekker genieten!

  Ooo, je kereltje wilde gewoon naar zijn eigen bedje.. tja ook wel weer te begrijpen.

  Wat een heerlijke foto’s vanaf de boot πŸ™‚ volgens mij zijn jullie echt een lekker gezellig en gekke familie πŸ˜‰ niet negatief bedoeld hoor!

  Een lekker druk weekend is het dus geworden! Tja je hebt dat nou eenmaal in de horeca en de zorg.

  Oei, te weinig kraamverzorgende.. lastig als je meerdere thuiskomsten en/of bevalling hebt en het moet regelen. Wel lekker dat het hoofd de bevalling is gaan doen en dat je moeder zo lief was om dit gezin er achteraan te gaan doen. Wel zwaar lijkt me zo twee gezinnen achter elkaar, maar straks na dit gezin heeft ze waarschijnlijk wat langer vrij voordat ze weer in de wacht gaat?

  Zo de eerste nacht direct naar Amsterdam voor een bevalling.. wow! Heerlijk zo’n klein hummeltje… dan zijn onze boedha’s al weer groot hxc3xa9 πŸ˜‰

  Geweldig je mannetje die zijn fles vast houd! Wist je dat er handvaten voor de aventflessen te koop zijn? Tess vind het ook prachtig… vooral vasthouden aan die handvaten.

  De foto van de v&d is leuk!! xe2x82xac 35,– voor een foto is veel geld inderdaad.. wij nemen ook eigenlijk bij weinig acties meerdere foto’s. Tja bij photobell de pasfoto’s!
  De foto van de bakker is helemaal geweldig!! Heerlijk kereltje zo!

  Tess sabbelt hier ook de liga helemaal op.. heerlijk vind ze het.. en ik vind het wel best laat dr maar lekker dr gang gaan.. sapjes drinkt ze niet.. omdat die dingen uit een flesje of tuitbeker komen denk ik.

  Phoe en nog meer nachten eruit! Nou ja weer druk geweest maar wel genoten, dat is het belangrijkste!

  Zo ik ben bij.. plak alles maar eventjes onder je laatste logje!!

  xxx
  Nath

 8. Wat een pracht foto van Max als bakker!!! Echt geweldig!!!

  Jeetje, lijkt me best zwaar, ’s nachts je bed uit voor de bevallingsdiensten……’s Avonds laat er in voor Max en dan de kans dat je er ’s nachts uit moet en dan de volgende dag? Is Danny dan thuis?
  Nou knap van je hoor! Dat je dat allemaal vol houd!!

  Ook Sanne heeft het niet zo op de sapjes (diksap), water vind ze iets lekkerder, maar zij gaat vooral nog voor de melk. Maar liga ga ik toch ook maar snel eens proberen!

  Liefs, Bianc en een dikke knuf van de meiden!

 9. Wat een geweldige foto’s weer, zeker die als bakker!! Echt stoer!

  Jeetje en al aan de Liga en sap wat gaat dat allemaal snel, als ik dan naar Jesse kijk, die nog aan 5 flessen melk zit van 165cc en ze nog niet allemaal leeg drinkt, ik zal het leuk vinden als ik straks ook aan de fruithap mag beginnen enzo….ik denk dat het al voor de 4 maanden wordt! Want soms geven we hem al een beetje en dan sabbelt hij zich rot! Echt schattig!

  Jesse begint nu ook te brabbelen, soms heb ik hele verhalen met hem….en dan antwoord hij steeds terug echt super, en tv kijken begint hem nu ook te interesseren, nu nog even een paar leuke kinder DVD’s scoren en dan hebben we echt iets leuks voor hem!
  De tijd vliegt echt voorbij met zo’n kleintje!!

  Nou meis, ik heb weer van je verhaal genoten en ik spreek je snel weer!

  Liefs
  Angelique

 10. hallo familie, wat een superbakker in de dop, enig!!. ik ben altijd zo blij dat het met jullie zo lekker gaat, ik wordt helemaal vrolijk van al die foto,s en berichtjes. gewoon zo doorgaan en genieten maar van elkaar. groeten aan omieke en je zus en zwager. liefs van Celine

 11. Tjee wat een ontwikkeling daar bij jullie! Ik wil ook naar 4 flessen πŸ˜‰ Het CB zei dat we dat mogen doen als Nienke 7 kilo is (ik hoop snel!!!). En al liga. Ik denk dat Nienke dat ook wel lekker vind, die kauwt echt op alles, vooral onze vingers, hahaha.

  Hier wordt al een paar weken volop gerold en slaapt mevrouw tegenwoordig het liefst op haar buik. Dat staat zo schattig. Maar ook lastig hoor, want je gaat toch meer opletten of het wel goed gaat. Gelukkig is het goed voor de lijn om steeds naar boven te lopen!

  Geweldige foto van Max als bakker. Helemaal gaaf!

  Nou geniet weer van je week!

  Groetjes Suuz en Nienke

 12. Hoi Sabien,
  Ik wilde je even laten weten dat ik de web-log van Timo uit de lucht heb gehaald. Ik vind het goed zo. Ik wil je in ieder geval laten weten dat ik het altijd erg gezellig vond om de zwangerschap met je te delen en onze ervaringen uit te wisselen!

  Met Timo gaat het als een speer! Hij is 8,5 kg. Heeft al 2 tandjes, rolt zich om op z’n buik en eet al heerlijk fruit en groente. Ook slaapt hij meestal lekker door, kortom ik mag niet klagen!

  Ik wens jou en je gezin heel veel liefde en geluk toe voor nu en in de toekomst!

  Lieve groet, Louise en een kusje van Timo

 13. Hallo,
  Onze Juul is ook gek op Liga, ze smeert zichzelf wel helemaal onder maar ze is dan wel een half uur zeer intensief bezig geweest πŸ˜‰ Max al weer terug naar 4 flessen? Dat schiet op! Juul heeft zo’n 5 a 6x bv op een dag, ligt eraan of ik ben werken of niet.
  Floor

 14. MAX IN DE BROODDOOS
  MACHTIGE FOTO
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  COLLIE

Geef een reactie