Danny 3 dagen vrij

Oh wat hebben wij een heerlijk weekje achter de rug!
Zondagavond kwam mijn mams gezellig een bakkie drinken…. of kwam ze gewoon voor Max? ik denk het laatste!
Img_2543

Ze hebben heerlijk met elkaar geknuffeld en zijn nog verliefder op elkaar geworden…. ja mam hij wil echt met je trouwen hoor!
Img_2546

En natuurlijk moesten we weer ff gek doen….
Img_2551
Max als boerenjongen!

En wisten jullie dat Max bij het circus zat?
Img_2554
Stoere jongen he!

Ja mijn mams heeft weer lekker genoten van der kleinzoon!

Met Max gaat het verder super! hij is druk in de weer met spelen! van de week heb ik hem bij zijn smartville dorp gelegd en lag met GROTE ogen alles te bewonderen!
Img_2539_1

En zittend bij ons op de bank heeft hij alleen maar aandacht voor zijn speelgoed!
Img_2562

Img_2558
Is het niet net een kleine boedha? hahaha

Verder mag meneer soms alleen onder de douche….wel met toezicht natuurlijk en dat vind ie toch wel apart hoor!
Img_2565

Maar goed, zoals ik al in de titel schreef was Danny lekker 3 dagen vrij en hebben we alleen maar leuke dingen gedaan!
Maandag zijn we gezellig naar Arnhem geweest, op de koffie bij opa en dat was erg gezellig!

Dinsdag had Danny een verrassing voor me, want hij vond dat het tijd was voor een papa en mama dag en dus zijn we saampies heerlijk naar de sauna in Putten geweest!
We waren er al om 15.00 uur en waren s’avonds pas om 24.00 uur thuis! Het was echt super! lekker genoten van alle sauna’s en natuurlijk van elkaar.
Max mocht bij de buurvrouw spelen en heeft het wel leuk gehad maar wou niet veel slapen en was daardoor erg huilerig. De buuf wist af en toe niet zo goed wat ze met hem aan moest….. (zo ken ik hem dus echt niet….) Blijkbaar moet hij erg wennen aan het feit dat ook iemand anders hem verzorgt dan papa en mama. Maar goed, daar moet ie maar aan wennen want het zal echt nog wel vaker voorkomen!
Ik vond het natuurlijk wel zielig en het ging me echt wel aan me hart maar had ook te doen met de buuf! Ze is zo gek op hem… en dan doet ie zo…..
Uiteindelijk is ze om 22.30uur maar naar ons huis gegaan om hem in zijn eigen bedje te leggen en ja hoor….. meneer sliep direct! De kleine boef!

Woensdag was de vriend van mijn zusje jarig en die waren met de boot op vakantie en dus zijn we naar Hardewijk gereden waar ze op dat moment lagen!
Het was echt super gezellig, hebben lekker genoten van het zonnetje en hebben heerlijk gewinkeld!
We hebben zoveel foto’s gemaakt dus hieronder een kleine impressie!

Img_2573
Mijn mams, Max en gekke Danny lekker op het dek in het zonnetje!

Img_2578
Jarige ome “Kakko” die Max een fles geeft!

Img_2581
Mijn 3 bloedjes….

Img_2577
Max ligt lekker te knuffelen met tante Willeke en Omieke wordt alleen maar bruiner!

Op het terras knuffelen met omieke!
Img_2582_1

Max wou natuurlijk niks missen dus slapen was er weinig bij, en dus mocht hij bij omieke op de nek!
Img_2583

Img_2585
Omieke je haren komen in mijn oogjes…..hihihi zie hem stiekum lachen!

Willeke was een beetje jaloers op Max en dus mocht zij bij Danny op de nek!
Img_2586

Willeke en Ricardo lagen met de boot pal voor de deur van het dolfinarium, en dus gingen mijn mams en Danny ff kijken of ze stiekum naar binnen konden…. nee hoor geintje
Img_2591

En toen we s’avonds naar huis reden lag meneertje al snel heerlijk te tukken!
Img_2594
Het was echt een super dag! thanks he lieverds! ik heb echt genoten!

En schat…. thanks voor de 3 heerlijke dagen! hou van je!
Moest ik ff kwijt hoor jongens! hihi

Verder moest Danny gisteren weer werken en dus was het voor mij tijd om maar weer ff flink te poetsen in huis! Ben nog ff naar de markt geweest om stof te halen voor Max zijn dekbedovertrekjes, want die gaat mijn mams zelf maken! maar dat zal ik wel laten zien als het af is!

Vandaag is Aurora er weer gezellig en die is net heel snoezig in de box in slaap gevallen…
Img_2595
Lief he!

Met werken gaat het ook toppie, vanochtend is mijn telefoonsdienst weer ingegaan tot maandagochtend, heb de komende 3 nachten bevallingswacht en Joep komt ook nog is zaterdag- en zondagmiddag spelen!
Kortom voor vervelen hebben we dus echt geen tijd! haha

liefs van ons allen

16 gedachtes over “Danny 3 dagen vrij

 1. Hey meis!! Wat een log weer…hihi! Mooie foto van MAX zeg! Wel duur inderdaad, ik heb van de week ook van die foto’s laten maken, alleen was ik 104 euro kwijt, voor 1 vergroting, 5 kleine vergrotingen, pasfoto’s een schoolfoto en nog 4 9×13 foto’s. Vond ik nog wel meevallen eerlijk gezegd. Was een Belgisch bedrijf die dat deed. Uiteraard ben ik wel voor schut gegaan en heeft Oma meebetaald.

  En leuk Max z’n kamer zeg, mooi kast erbij. Het is dat Jesse een kleine kamer heb, anders had ik nog meer dingetje gekocht, maar helaas het past allemaal niet!

  Nou geniet nog van je zondag, hoop dat het rustig blijf met je kraamdienst!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 2. Leuke foto’s weer. En Max, Sven is een beetje jaloers op jouw kamer. Hij wil ook een inloopkast. Of uhm… wil zijn moeder dat nou zo graag 😉

  Kamertje is mooi geworden. Ik ben ook op zoek naar een boekenkast voor op Sven z’n kamer. Voor zijn boeken en speelgoed. Heb nog niet echt iets gevonden. Als ik niks kan vinden schilder ik onze eigen boekenkast wit. Maar dat is nogal een karwei dus ik zoek nog even verder.

  Groetjes en een dikke zoen voor jullie.

  Sven en Linda

 3. Supercoole foto van Max. Wij hebben ook foto’s van ’t gezin laten maken toen Nienke 5 weken was. x80 139,– voor 4 foto’s van 25×25. Maar goed, het was ook voor moederdag (beide oma’s), dus… ach! De rest van de foto’s schieten we gewoon lekker zelf! Fijn weekend!

 4. hallo Sabien, wat een plaatje die Max, maar ja dat hoor je van iedereen. leuk kamertje geworden en wat gaat de tijd toch snel! ik ben superblij dat je zo geniet van alles, neem niet te veel hooi op je vork, maar ik neem aan dat je wel een verstandige meid bent. knuffels voor allemaal en tot ziens. Celine

 5. Wat is er een hoop gebeurd weer in huize Max!
  Wel makkelijk zo’n duo-wagen. Zeker met al die oppaskindjes die je hebt.
  Leuk ook om Max’ kamertje te zien. Je maakt echt super veel foto’s elke keer weer. Kunnen wij lekker meekijken 🙂

 6. Hoi Sabien!
  Leuke foto van Max!
  Via deze log wil ik ook ff zeggen dat ik zijn kamertje erg moor vind! Ruim zeg! En dan wit met lichtblauw! Ben jaloers op je! haha
  Wij wonen niet zo groot, dus kan me niet zo heel erg uitleven op een hele kamer.
  Mijn dochter komt straks eerst bij ons op de slaapkamer en daarna bij Savannah (dochter van Moos) op de kamer. Onze slaapkamer is best groot gelukkig. En Savannahs kamer hebben we omgebouwd naar een prinsessenkamer voor beide prinsessen.
  Ook erg leuk geworden!

  Groetjes en geniet van je mooie en nieuwe kinderwagen!

  Nanda

 7. Max heeft het maar druk met jullie als zijn ouders!
  Jammer voor de buuf dat haar avondje met Max niet helemaal ging zoals gepland, maar gelukkig kon ze bij jullie naar binnen om de rust weer terug te brengen. Voor haar en voor Max!

  Aurora ziet er erg snoezig uit, slapend in de box. Maar jeetje, wat hebben jullie daar veel speeltjes in liggen!

  Liefs, mama van Fee-Luna

 8. Hoi lieffies van me,

  Hoe gaat het met jullie, ben bij michie zijn ouders en duik dan weer even gauw op de compu… even kijken hoe het met mijn mannetje gaat, wat is ie alweer groot zeg! wat een lekker ding, ik ga met m trouwen hihi

  Tot gauw dikke kusss kimmm
  Goed nieuws had ik gisteren he xxxx fijn weekend en werkze x ik ben zondag t/m woensdag weg xxx

 9. Jeetje Bien, wat gaat dat hard met Max…al druk aan het spelen en alleen onder de douche…lief zeg!

  Lekker dat je door je mannetje zo verwend bent, en naar de Sauna, dat krijg ik er bij mijn vent niet in hoor…die stuurt me gewoon weg met m’n moeder…hihi! Maar goed te lezen dat het zo lekker gaat met jullie en met Max!

  Ik hoop dat je weekend toch nog wat spannends meebrengt…dus succes met bevallingdienst! Misschien dat er toch nog eentje geboren wordt dit weekend!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 10. Hij lijkt al zo groot als ie zit te spelen tegen dat kussen aan… ze worden ook al groot, het gaat superhard. Nienke zit nu naar dr. Phil te kijken, brabbelt gezellig mee en wil ondertussen steeds op haar buik draaien (lastig in de wipstoel ;-))

  En dat vergeleken met die mini-mensjes van een paar maandjes geleden…

Geef een reactie