Max 4 maanden

Oke, oke het weekend redde ik niet om te loggen maar Maandag is ook goed toch?
Bij ons gaat alles lekker, we hebben weer een heerlijk weekje gehad, o.a Joep die kwam wennen, Max die 4 maanden is geworden, en de verjaardag van oma!
Al met al dus weer een hoop leuke dingen!

Woensdag kwam Joep dus wennen, Joep is bijna 15 maanden en is een heerlijk ventje!Img_2478

Ze komen binnenkort naar Bussum verhuizen en dan zal Joep ongeveer 2 dagen in de week bij ons komen spelen.
Het wennen ging super goed!
Hij moest even huilen toen mama wegging maar toen ik de olifant liet zien was het over en hebben we heerlijk gespeeld. Hij kroop lekker rond en vond de hondjes erg interresant en lief!
Img_2480

Max vond het ook leuk en samen hebben ze heerlijk op de grond gespeeld!
Img_2483

Zaterdag vierde we de verjaardag van mijn oma, zij werd 79 en dus party-time!
Img_2493
Gefeliciteerd oma!

Max werd weer door iedereen geknuffeld,
Img_2489
Neef Jarno,

Img_2490
Ome Ron,

Img_2496
en ook tante Funda kon het niet laten.

en natuurlijk heeft opa motor ook nog lekker geknuffeld met Max!
Img_2494

Verder was Max zaterdag dus 4 maanden…..
Img_2475
En kan hij zijn eigen romper met naam aan! Stoer he! gekregen van Bas, Sabrina en Luca! Vinden jullie mij niet stoer??

Wat wordt hij toch groot en slim, hij heeft sinds kort zijn voeten ontdekt….ze gaan nog niet naar zijn mond maar hij bestudeert ze met grote ogen! Verder kwijlt hij de hele dag, en alles wat ie in handen krijgt gaat zijn mond in, lebberdelebber dus! Ja Nienke, Max doet jouw na hahahaha.

En….. ons mannetje kan al lezen…..
Img_2497
Wat interresant zeg!

Img_2498
Goh smaakt wel raar hoor!

Img_2499
Wil je me niet afleiden mama?! ik ben ff druk ja!

Na z’on lekker badje wordt ik wel moe maar een gekke bek trekken kan ik altijd!
Img_2505

Heb je nou nog niet genoeg foto’s gemaakt mama??
Img_2508
Slaap lekker Max!

Gisteren heb ik trouwens weer ff een dagje gekraamd, en was Danny lekker met Max thuis

en vandaag MOET ik dan echt gaan strijken…..
Img_2513
Erg he!

Dikke kus van ons allemaal!

19 gedachtes over “Max 4 maanden

 1. Laat ze allemaal maar lekker kletsen hoor, wat dat fruit betreft!! Gewoon doen wat je zelf het beste vind voor je mannetje!

  En wel fanatiek hoor, 45 minuten heen en 45 minuten terug op de fiets! hihihi, jammer van dat drama-weer he? Ik hou wel van wandelen, maar met die “enge” buien pak ik toch wel erg snel de auto.

  Erg trouwens he om als mama ziek te zijn. Mij lukt het nooit, dan hang ik wat op de bank, maar ja….echt ziek zijn en lekker in m’n bedje liggen zit er hier niet meer in, jammer hoor! Gelukkig zijn jullie weer wat opgeknapt.

  En wat is het toch een heerlijk mannetje he?! Echt om trots op te zijn!

  Liefs en een dikke kus aan Max van ons!

 2. hahaha dat DOEN oma’s dus gewoon hè mijn moeder was ook de eerste die Peuter, destijds Baby, z’n fles zèlf liet vasthouden… ik denk dat ze ze willen stimuleren om zelfstandig te worden, omdat ze wéten hoe het voor ons, als mama’s is … ; )

 3. Hoi luitjes…..

  Lang geleden dat ik jullie site bezocht heb. Nou nou..er is daar t’een en ander gebeurd las ik…met de auto(!)…Blij te lezen dat het goed is afgelopen…die auto kan altijd nog worden vervangen! Maar wat is dat manneke gegroeit…wouw…Kom maar snel mijn kant uit hoor…Laat wel ff van tevoren weten hé…kan ik wat leuks voor Max kopen.
  Zo..met mij gaat het rustig en voor sommige is het beter “gelukkig alleen dan ongelukkig samen”. Haha..doeiiiiiiii Helga.X

 4. idd als Max het er goed op doet, lekker doen. Ik heb de potjes al wel gekocht, maar wil nog heel even wachten. Ben wel benieuwd wat ze weegt straks bij het CB. Het wordt al een hele tante.

  Tjonge wat een eind op de fiets. Pfff, ik heb zo’n hekel aan fietsen… maar het is wel goed voor je conditie en lijn!

 5. Sabien,

  Ja echt schandalig hoor, zo lang niet geschreven 😉
  Tess krijgt ook (al) fruit overigens en dat is op advies van een deskundige omdat mevrouw de fles weigert!!
  Ik heb dus ook schijt aan het cb.. die willen pas vanaf zes maanden.. nou niet dus. Ik kan Tess als ik straks ga werken toch niet continu aan de borst hebben!

  De borstvoeding gaan we op die dagen straks indikken met rijstepap zodat ze het via een lepeltje of tuitbeker kan drinken (als ze dat laatste gaat doen). We moeten toch iets!

  Prachtig de foto’s van je moeder en je kereltje!! Mooi hoor!

  Je manneke te groot voor zijn wiegje.. jammer zeg!
  Maar goed wel een goed teken, hij groeit goed 😉

  Zonder auto is het veel fietsen geblazen indien je weg wilt inderdaad. Zelf vind ik het nog wat eng om Tess in de draagdoek/zak op de fiets mee te nemen.. ik pak dus vaak de auto inderdaad, maar goed dat deed jij ook voordat het ongeluk gebeurde. Het is zo zeker goed voor de lijn, maar toch jammer.. je zit in dat ding wel droog, da’s op de fiets toch andere koek!

  Tot de volgende keer, niet te lang wachten hé 😉
  (ben zelf ook geen held qua regelmaat maar toch).

  xxx
  Nath

 6. Nou Zeker schandalig meis!!! Nee hoor…ik heb zelf ook niet veel tijd!

  Maar leuk foto’s van Max met je moeder…op dit moment ligt Jesse naast me pogingen te doen om van z’n buik naar z’n rug te draaien….maar het lukt niet echt. De tijd gaat snel voorbij!
  Houdt Max ondertussen al de fles vast of doet hij alleen maar pogingen? Maar wat een lachebekkie zeg!! Echt lief!

  Nou geniet er lekker van hoor en knap hoor dat je bent gaan fietsen, ik doe het je niet na….nog niet…moet er over 4 weken toch weer aan geloven, dan moet ik weer naar het station fietsen

  xxx
  Angelique

 7. Hey Meis!
  Jesse heeft alleen verhoging gehad, en heeft heel veel geslapen en was heel erg hangerig (zit ook in zxb4n groeisprongetje nu) en hij at redelijk. Maar vandaag is hij weer helemaal de oude, is nog wel hangerig, maar geen verhoging meer en zxb4n flessen gaan weer beter!

  en dan aankomen vind ik ook goed, vonden ze op het CB ook, en ze vonden hem heel lang…tja 54cm is ook best lang. 5cm in 4 weken gegroeid!

  Nou meis, jij ook een fijn weekend!
  Dikke knuffel van Jesse aan Max
  xxx
  Angelique

 8. Hey lieve Sieb!

  Ik heb nu je logs gelezen die ik had gemist. (sorry) Ben echt zo blij dat alles goed met jullie is! Vond het fijn dat ik toch nog ff langs ben geweest gisteren… Na 3 verjaardagen op 1 dag!!! hihi! De trouwerij was ook erg gezellig! Is het nog laat geworden gisteren? Dikke kus en Knuffel je nichtje.

 9. Sabien, wat een heerlijk kereltje zeg!!
  Het gaat hard hxc3xa9, al weer vier maanden!

  En weer een oppaskindje erbij, niet verkeerd! Leuk manneke ook als ik hem zo zie.

  Lekker dagje gekraamd, ga je het oppassen en kramen combineren?

  De foto’s van Max zijn erg leuk!

  xxx
  Nath

 10. Lekker druk weekje he! Leuk om te zien hoe hij veranderd en al weer4 maanden oud….waar blijft de tijd haha

  Dikke kus ook voor man en zoon

  Berny

 11. De voetjes gaan hier ook zo vaak de lucht in… en probeer dan nog maar eens die luier om te krijgen, hahaha.

  Leuke foto’s ook weer van Max, vooral die in bad met z’n boekjes.

  En hou maar op over dat huishouden… ik kan me er soms niet toe zetten. Er is tijd zat voor, maar het is veel leuker om met z’n tweetjes of drietjes iets te doen… maar af en toe moet ik ook echt even een bult was wegstrijken, herkenbaar!

 12. Hey sieb!

  Ja ik maak zeker een gedicht voor jullie trouwdag! haha nog veel mooier dan dat! Mijn vader moet nog ff wachten hoor op zijn klein kinderen atans van mijn kant… (ik hoop ook niet van de andere, maar goed!)haha! Zo`n lief neefje is toch ook goed!;-p

  Dikke kus Tjar

 13. Wat een prachtige foto’s van Max weer en dat rompertje SUPERGAAF!! Hij wordt echt groot, hier zijn inmiddels de handjes ontdekt, die sabbelt hij soms helemaal plat…Max nog niet z’n voet in z’n mond gestopt?? Komt wel hoor…hihi!
  En in dat bad….beetje uitgeschoten met de badschuim….wat een schuim zeg….je ziet bijna geen MAX meer!!

  Nou meis, je gaat lekker met je oppaskindjes, ik ga gauw weer bank hangen, Jesse ligt heerlijk te slapen!!

  Dikke zoen
  Angelique

 14. Lieverds,

  Wat leuk de foto van de romper!!!!
  Wat gaat het toch hard he!! Dat hij hem nu al aan kan!!! Maar wat een geweldig ventje is het…en al zo wijs!!
  Snel bellen om wat af te spreken en een bakkie te doen!!

  kus van ons!!!

 15. Hihi, ik zeg niks hoor. Ik heb ruim een maand niet gelogt, kon er steeds geen tijd voor vinden. Maar alles gaat goed hoor, lief dat je er naar vroeg.

  En wat een grote kleine man is Max alweer zeg. Die foto dat hij net uit bad is, is echt geweldig.

  Liefs van Sven en Linda

  PS: Zou jij mij een mailtje willen sturen want ik wil iets aan je vragen, ik kan geen mail-formulier op je web-log vinden (lindasouer@hotmail.com)

Geef een reactie