auto-ongeluk

Gisterenmiddag om 16.00 uur was ik op weg naar Arnhem met Max en alle hondjes om naar de dierenarts te gaan. Het was erg druk op weg en ben door wat voor een reden dan ook de macht over het stuur verloren. Ik reed op de linkerbaan en kwam met mijn linker banden in de greppel terecht, kwam slingerend weer op de snelweg en dook toen zo de vangrail in, heb naar horen zeggen nog 2 of 3 gespind totdat ik weer op de snelweg stil stond. Wonder boven wonder heb ik geen andere auto’s geraakt en hebben Max en ik helemaal niks! We zijn direct geholpen om naar de vluchtstrook te komen en 2 lieve meiden hebben mij, Max en alle hondjes naar het dichtsbijzijnde benzinepomp gebracht! Mijn auto is tote loss en is weggesleept…….

Mijn moeder en mijn zusje zijn ons komen halen en zijn we door gereden naar Danny zijn werk waar we niet zo ver van af zaten. Hij kon nm met geen mogelijkheid weg. Na elkaar ff te hebben kunnen vasthouden zijn we terug naar huis gereden om eerst even langs het ziekenhuis te gaan. Ik voelde me wel oke, pijn in mijn hoofd en pijn in mijn schouder maar verder had ik nergens last van. We gingen er ook meer heen voor Max want ja die kan niet praten, maar met hem was ook alles goed. Ik had al een idee dat er niks met hem was, want van schrik had hij meteen gepoept, begon direct te huilen en bij de benzinepomp heeft hij lekker gedronken en kon hij weer lachen. De hondjes hebben gelukkig ook niks opgelopen, zaten gelukkig in een veiligheidsgordel maar waren erg geschrokken. De pups zaten veilig in de bench en 1 pup was echt even van slag maar na een paar uur kon die ook weer rennen en was er niks aan hen te merken!

Vannacht heeft max prima geslapen en ik ook wel. Had 2 paracetomol ingenomen. Ik voel me nu goed, overal wel spierpijn en een paar beurze plekken. Emotioneel gaat het op en af, de beelden vliegen door mijn kop….. ik dacht echt dat het we niet zouden redden……
De komende dagen gaan we even rustig aan doen, en dan gaan we zondag even voor een weekje op vakantie….zijn we aan toe maar spreek jullie daarvoor nog een keer!

19 gedachtes over “auto-ongeluk

 1. Hey Bien!!
  En je dacht een dagje lekker thuis te zijn…haha niet dus!! lekker de hort op weer!! Wel weer leuke dingen gescoord zeg!! Al die tweedehands dingen…soms zijn ze heel handig!!
  En Max ingeschreven bij modellenbureaus? Cool, heb je ook al Harry Clooster, Moeder Anne, en de Casting Studio gedaan? Daar staat die van m’n vriendin ingeschreven…die hangt nu heel groot in de Hans Textiel en zit in de reclame van Nutrilon…alleen niet op tv, maar in de magazines!! Leuk hoor, en ze krijgen er een leuk zakcentje mee!

  Hier gaat het weer even wat minder….Jesse is nu al twee dagen heel erg van slag, hoest veel slijm op…en gisteren stikte hij bijna…dus we gaan dadelijk maar even langs de dokter…het was erg schrikken! Hij eet ondertussen nog wel goed, maar langzamer…en niest zich lam! Even kijken wat de dokter zegt!!

  Nou meis…geniet lekker van je ventje…echt een lekker mannetje heb je!

  xxx
  Angelique

 2. Hoi Sabien, Danny en Max, Ik lees elke keer met veel plezier je logjes. Zo kan ik toch van een afstand meegenieten. En wat voor Max verwend met al het speelgoed.. Hebben jullie er nog wel ruimte voor;) Wat gaat het hard he? Alweer 3 maanden zeg.. Lekker ventje is het hoor.. Geniet nog maar lekker!!

 3. Sabien, leuk! Inderdaad voor de fun is het erg leuk om iets met een modellenbureau te doen.. al eens gekeken op http://www.riedelcasting.nl dat is het castingbureau van een vriendin van mij… šŸ™‚ inschrijving enzo is ook allemaal gratis!

  Je ventje heeft echt een sprekend koppie, helemaal leuk!! En wat een leuke spulletjes heb je weer gescoord, super!

  xxx
  Nath & Tess

 4. Lieve Sgattekes,
  Wat n leuke meuk hebben jullie gekocht…en Max z n pak is helemaal super cool, kei gaaf!!
  EEN TIP, maak je niet druk over dat consternatie bureau…en geef m die borsten in een keer, en die pap extra….je zult zien……als kool
  Kuskes…oh ja, en laat je niet gek maken door al die ……….verhalen!!!
  Hij ziet er uit, om op te vreten

 5. Klinkt weer lekker druk, maar wel leuk. En weer die irritante prikjes… maar ja, het is voor een ‘goed doel’.

  Ik vind de vierde foto van boven echt het gaafst. Stoer smoeltje, heerlijk!

 6. hallo bien, wat een prachtige foto,s van jullie kanjer! even een vraagje, heb je gerda en geraldine al bedankt voor de kadootjes van max? ik zou dat wel leuk vinden want anders is het net of ik ze niet gegeven heb. verder vooral doorgaan met genieten van je mannen!!!! veel liefs van celine

 7. hey max! jij hebt ook zo’n leuke badjesstoel, die heb ik ook. kan je je echt prinsheerlijk laten wassen he, door mama of papa.
  ik vind je wel heel grappig zo op die foto’s, je bent precies zo’n ondeugend elfje. je zal wel een echt model kunnen worden. mama gaat mij ook insturen, want iedereen vindt mij zo’n mooie jongen!
  groetjes!
  Ferre

 8. Jeetje wat een verhaal! das zeker schrikken he! Blij dat het goed gaat met jullie allemaal…
  Meid rustig aan hou je taai

  en alvast een fijne vakantie
  rust lekker uit.

  Dikke kus Jeroen Berny en ???

 9. Jeetje, wat een verhaal weer. Ben blij dat jullie er lichamelijk goed vanaf zijn gekomen. En die beelden, die zullen de komende tijd inderdaad nog wel een paar keer voorbij komen.
  Heel veel sterkte de komende tijd en bedankt dat engeltje op jullie schouder maar šŸ˜‰

 10. lieverd wat een schrik voor jullie, het moet nu wel genoeg zijn in de familie. gelukkig ben je er heelhuids vanaf gekomen en we gaan er van uit dat het alleen maar beter kan gaan. rustig aan en tot horens. liefs van jan en celine

 11. Jeetje meid, dat is schrikken zeg, kan me voorstellen dat je die beelden heel vaak voorbij ziet komen. Gelukkig hebben jullie lieve engels op je schouder zitten. Wat zullen jullie geschrokken zijn zeg.. bah. Heel goed van je om jou en max na te laten kijken in het ziekenhuis. Ga wel lekker genieten van je weekje vakantie. Heel fijne week!!

 12. Jeetje Sabien, wat zal je geschrokken zijn!!
  Fijn dat je eventjes je mannetje hebt kunnen vasthouden na het ongeluk… maar nog fijner dat jullie er niets aan over hebben gehouden!! Gelukkig.

  Beterschap met de spierpijn!
  xxx
  nath

 13. Wat een schok moet dat zijn geweest zeg. Lijkt met echt zo eng. Gelukkig is alles OK met jullie, da’s toch het belangrijkste!

  Hoop dat het in je koppie ook snel weer rustig wordt.

 14. meissie meissie, dat is de tweede keer al he !! je hebt al een klappertje gehad toen je zwanger was!!
  ik ben net gezakt voor mijn rijexamen…en als ik dit zo weer lees… hmmm…
  dank onze lieve Heer maar op je blote knietjes…

 15. He Sabien,

  Ik ben weer even bijgelezen. Volgens mij wordt jullie max nog een kleine ondeugd. Hij heeft namelijk verdacht grote pretogen op al die foto’s!! Hahahahaha dat wordt alleen maar gezellig. Ons menneke praat inmiddels ook al een beetje Engels dus dat is wel erg leuk. Op werk is het even minder gezellig nu, maar goed, dat kijk ik dan voorlopig maar even aan.
  Heel veel groeten vanuit NZ,

  Maarten

 16. Jeetje, dar is schrikken! Zeker met je kleintjes in de auto.
  Gelukkig is iedereen met de schrik vrij gekomen, maar dit wil je zeker niet meer mee maken.

  Lekker dat jullie zo even weg gaan.Geniet er van!

 17. Jeetje Bien!!

  Ben effe niet komen buurten op je log….zie ik opeens dit!!!

  Jee, wat moet je geschrokken zijn zeg! En wat een geluk dat jullie er zo goed vanaf zijn gekomen.

  Hoe gaat het nu met je? Weer een beetje bijgekomen van de schrik?
  Heel veel sterkte!

  Liefs, Bianc

 18. Jeetje, meid, wat een schrik!!! Gelukkig heeft de auto alle tikken opgevangen en zijn jullie er zonder kleerscheuren uitgekomen! Echt boffen! En nu snel op vakantie en alle narigheid snel vergeten!!

Geef een reactie