buurtmarkt

Hallo lieve lezers!
leuk dat jullie weer ff komen buurten bij ons….. maar dan wel een reactie achterlaten he!

Hier gaat alles super, we hebben weer een drukke maar o zo leuke week achter de rug!
Allereerst ff een leuke foto van Max in badje!
Img_2317
Onze kleine boedha!

maar nu even ons weekverslag!
Woensdag:
Was ik van plan om thuis te blijven met Max maar je raad het al…. we zijn weer de hort op geweest, Rianne en Jay belde ons op of we zin hadden om iets leuks te doen….tuurlijk wij wel hoor.
en dus zijn we gezellig naar de albert cuyp geweest, het was super mooi weer en we hebben het erg leuk gehad, ook zijn we daarna nog even bij een 2de handswinkel geweest. Natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis, want ik had een heel leuk blousje van ralf lauren voor Max gekocht, en een hele mooie blouse voor Danny van Tommy hilfiger…. en ja, ook iets voor mezelf…. namelijk hele mooie Burberry schoenen…..
Img_2353
Vinden jullie ze niet sjiek????

Donderdag was Danny vrij en wouden we naar de markt gaan in Bussum maar omdat het zo regende hadden we besloten om maar naar Hilversum te gaan want daar is het overdekt. Was erg gezellig!
Eenmaal thuis moesten we alle hondjes verzamelen want ze mochten op de foto bij de dierenwinkel. Een heel gedoe maar ze staan er alle 4 erg schattig op! resultaat zien jullie over 3 weken.
Daarna weer naar huis want we zouden bezoek krijgen…. helaas zij was het vergeten en dus zijn we meteen in de auto gesprongen op weg naar Velp want we hadden een haringparty in de kroeg.
Max ging mee maar die mocht lekker bij zijn nichtjes Melanie en Romy spelen! Hij was weer erg lief en toen we hem na het feestje weer op hadden gehaald kon ik mijn 2 kinderen zo in bed rollen…(Danny was maar een klein beetje dronken hoor) hahahaha

Vrijdag moest moeders erweer vroeg uit want Aurora kwam weer gezellig spelen, we zijn met zijn vieren even wat kringloopwinkels af geweest want we zijn op zoek naar een speelgoedkast voor in Max zijn kamer maar tot op heden nog niks kunnen vinden.
S’avonds hebben Danny en ik lekker gefondued en hebben we heerlijk op de bank gehangen en tv gekeken.

Zaterdag hadden een buurtfeest (klik op de link om de foto’s van vorig jaar te bekijken!) bij ons in de straat, en al om half 7 werd ik wakker van de herrie want de marktkraampjes werden opgebouwd want ja het feest was pal voor onze deur!

Img_2322
Nee Max is niet in de draaimolen geweest hoor!

Verder was er van alles te doen, er was live-muziek, lekkere hapjes, spelletjes voor de kinderen en een markt waar mensen hun zooi konden verkopen maar ook kraampjes met nieuwe dingen.
We hebben ons prima vermaakt en hebben leuke dingetjes kunnen kopen voor een prikkie,
nm deze fietskar, misschien 2 keer gebruikt want hij ziet er nog uit als nieuw!
Img_2324

een heel gaaf pak voor Max, met een echte stropdas, gilet, blouse, broek en jasje en zelfs een paar hele mooie schoenen.
Img_2347
Zoiets koop je niet snel in de winkel omdat het erg prijzig is en je het niet zo vaak aantrekt maar als je het zo goedkoop kan krijgen zeggen wij geen nee, voorlopig zal het nog wel ff in de kast hangen maar als Max het eenmaal aan kan zal hij denk ik de show wel stelen…. hihihi kan niet wachten.

Verder nog wat speelgoed en kleding gekocht!
Img_2349

en 3 hele stoere jongenspuzzels!
Img_2348
Ja ons mannetje is weer lekker verwend, hahaha

S’avonds hadden we nog een verjaardag van onze buurtjes en dat was erg gezellig, Max heeft heerlijk daar kunnen slapen want hij was natuurlijk kapotmoe.

Verder hebben we via het internet ons ventje bij een aantal modellenbureau’s ingeschreven, gewoon voor de lol hoor, en ach wie weet vissen ze net ons ventje eruit voor een leuke fotoshoot, want ja zeg nou zelf als je deze foto’s ziet is het toch het mooiste kind van de wereld? hahaha

Img_2325 Img_2327_1

Img_2328 Img_2336

Img_2343 Img_2346

Oh wat is het toch een lekker ventje…..!

Verder heb ik goed nieuws over de hondjes! ze zijn namelijk allebei verkocht!
het ging ineens zo snel, binnen 2 dagen was ik ze kwijt. In de eerste week van juni worden ze allebei opgehaald. 1 mevrouw is meteen komen en was direct verkocht en de ander heb ik aan de telefoon gesproken en heeft al geld overgemaakt en was dolblij, dus dat is weer een zorg minder!
Img_2350
het zijn ook wel schatjes hoor, ze mogen nu regelmatig uit de box en vinden het dan geweldig om het huis te onderzoeken, en samen met Woezel en Krummel liggen ze dan ook nog is heerlijk te stoeien! Prachtig om te zien hoor! Zal ze vast wel missen als ze weg zijn!

En vandaag is het dan Vaderdag! Danny heeft lekker genoten van zijn eerste papadagje, eerst werd hij verwend door mama…… en later heeft hij van Max een hele mooie brief gekregen met zijn voetafdrukjes van verf erop en heeft hij een lekker ontbijtje op bed gekregen. De cadeautjes had hij al iets eerder gekregen want ik kon mijn mond natuurlijk niet houden en dat waren een hele mooie klok voor in de eetkamer en een stropdas! Ja hij is weer goed verwend hahaha.

Nou volgens mij weten jullie weer alles, morgenvroeg gaan we weer naar het consultatiebureau voor prikjes nummer 2 en smiddags gaan we naar Arnhem want we moeten opa Arnhem even helpen met iets ophangen en dan krijgt hij ook zijn vadercadeau en ga ik eindelijk nieuwe spijkerbroeken kopen…..kan niet wachten….loop nu namelijk al e
en tijdje in Danny zijn spijkerbroek en dat is natuurlijk geen gezicht hahaha

nou tot the next log maar weer!

liefs van ons allen.

15 gedachtes over “buurtmarkt

 1. Hallo lieverd!!
  Wat ben je toch een druk dametje hoor….maar ja, volgens mij is dat gewoon hoe je bent. Leuk dat zwemmen met Max…en wat een bolle buik heeft hij zeg!! Ik wil met Jesse ook gaan zwemmen, nu nog niet, want z’n zwembroeken zakken van z’n kont af…heb nu maar zo’n luierbroekje gehaald, wil binnenkort toch een keertje gaan! Maar ja…er zit nog niet veel spek op hem…maar de 3000 gram is eind deze week wel gehaald…hij is flink aan het inhalen ook met z’n voedingen….dusse misschien dat hij de volgende keer als we op het CB zijn wat beter in de groeicurve zit…hij zit er nu nog onder!!

  Ennuh nog steeds niet je hondjes kwijt…ze zijn wel errug schattig hoor, maar sorry heb al 3 katten en woon in een appartement…vind ik zielig…dus voor mij geen hond! Succes met het zoeken naar de nieuwe baasje!

  En Max verlegen? Kan het me niet voorstellen hoor! En alweer 3 maanden meis…gaat volgens mij echt te snel he!!

  XXX
  Angelique en Jesse

 2. Dat van die buik missen, dat herken ik wel. Het was een bijzonder gevoel. Maar ik hou het voorlopig (nog heeeeel lang) rustig op dat gebied!

  En de tijd vliegt. Nienke is ook alweer 3 maanden geweest en al zo groot vergeleken met dat kleine propje van toen.

  Dat zwemmen moeten wij ook eens gaan doen, druk druk druk, dus er komt maar niks van.

  Succes met het plaatsen van je pups. Ze zijn wel cute, dus het moet lukken toch?!

  Liefs Suuz

 3. Leuke foto’s. Leuk he, zwemmen met de kleine. Ik heb dat met Thyrza ook een paar keer gedaan.
  Leuk zwembad in Laren. Ik heb daar een paar keer gezwommen met brugklaskamp.

 4. Hé Sabien,

  Met een nieuwe dikke buik zou ik ook maar effies wachten 😉
  Wat leuk dat je nog contact hebt met de ‘juffen’ van je opleiding! Toch wel bijzonder denk ik.

  Leuke foto’s van jullie met je mannetje in het zwembad! Geweldig 🙂

  Oei, nog niet beide hondjes kwijt… ik zou niemand weten.

  xxx
  Nath

 5. Altijd errug leuk je belevissen te lezen, en de foto’s te zien, maar ik krijg er wel een moei gevoel bij … Pfff!! Wat een actief leven hebben jullie, zeg! Maandag en dinsdag heb ik gewerkt en vandaag had ik een vrije dag. Nou, dan krijg ik echt niks gedaan, hoor! Moet ik echt bijkomen …
  Maar ik vind wel dat je echt leuke dingen doet! Ik ga denk ik binnenkort ook maar es zwemmen met Timo!
  Kusje voor je mooie mannetje!

 6. Hihihi….blijft leuk hoor zo’n bolle buik, maar ja…nog effies wachten zeker? Ik wil écht geen derde kindje meer, maar die bolle buik zou ik ook wel weer willen hebben, zo leuk!!!!

  Heerlijk he, zwemmen met zo’n klein hummeltje! Lotte vond het helemaal niks, maar ik wil het toch met Sanne wel een keer gaan proberen.

  Ah….en dan die lieve hondjes….ik weet echt niemand. Lotte zou het wel heel leuk vinden, maar nee…ik zie het niet zitten. Ik hoop voor je dat je snel hele lieve mensen vind voor jullie hondjes!

  Fijn weekend!!
  Liefs, Bianc

 7. Hey Bien!!
  En je dacht een dagje lekker thuis te zijn…haha niet dus!! lekker de hort op weer!! Wel weer leuke dingen gescoord zeg!! Al die tweedehands dingen…soms zijn ze heel handig!!
  En Max ingeschreven bij modellenbureaus? Cool, heb je ook al Harry Clooster, Moeder Anne, en de Casting Studio gedaan? Daar staat die van m’n vriendin ingeschreven…die hangt nu heel groot in de Hans Textiel en zit in de reclame van Nutrilon…alleen niet op tv, maar in de magazines!! Leuk hoor, en ze krijgen er een leuk zakcentje mee!

  Hier gaat het weer even wat minder….Jesse is nu al twee dagen heel erg van slag, hoest veel slijm op…en gisteren stikte hij bijna…dus we gaan dadelijk maar even langs de dokter…het was erg schrikken! Hij eet ondertussen nog wel goed, maar langzamer…en niest zich lam! Even kijken wat de dokter zegt!!

  Nou meis…geniet lekker van je ventje…echt een lekker mannetje heb je!

  xxx
  Angelique

 8. Hoi Sabien, Danny en Max, Ik lees elke keer met veel plezier je logjes. Zo kan ik toch van een afstand meegenieten. En wat voor Max verwend met al het speelgoed.. Hebben jullie er nog wel ruimte voor;) Wat gaat het hard he? Alweer 3 maanden zeg.. Lekker ventje is het hoor.. Geniet nog maar lekker!!

 9. Sabien, leuk! Inderdaad voor de fun is het erg leuk om iets met een modellenbureau te doen.. al eens gekeken op http://www.riedelcasting.nl dat is het castingbureau van een vriendin van mij… 🙂 inschrijving enzo is ook allemaal gratis!

  Je ventje heeft echt een sprekend koppie, helemaal leuk!! En wat een leuke spulletjes heb je weer gescoord, super!

  xxx
  Nath & Tess

 10. Lieve Sgattekes,
  Wat n leuke meuk hebben jullie gekocht…en Max z n pak is helemaal super cool, kei gaaf!!
  EEN TIP, maak je niet druk over dat consternatie bureau…en geef m die borsten in een keer, en die pap extra….je zult zien……als kool
  Kuskes…oh ja, en laat je niet gek maken door al die ……….verhalen!!!
  Hij ziet er uit, om op te vreten

 11. Klinkt weer lekker druk, maar wel leuk. En weer die irritante prikjes… maar ja, het is voor een ‘goed doel’.

  Ik vind de vierde foto van boven echt het gaafst. Stoer smoeltje, heerlijk!

 12. hallo bien, wat een prachtige foto,s van jullie kanjer! even een vraagje, heb je gerda en geraldine al bedankt voor de kadootjes van max? ik zou dat wel leuk vinden want anders is het net of ik ze niet gegeven heb. verder vooral doorgaan met genieten van je mannen!!!! veel liefs van celine

 13. hey max! jij hebt ook zo’n leuke badjesstoel, die heb ik ook. kan je je echt prinsheerlijk laten wassen he, door mama of papa.
  ik vind je wel heel grappig zo op die foto’s, je bent precies zo’n ondeugend elfje. je zal wel een echt model kunnen worden. mama gaat mij ook insturen, want iedereen vindt mij zo’n mooie jongen!
  groetjes!
  Ferre

 14. He Sabien,

  Ik ben weer even bijgelezen. Volgens mij wordt jullie max nog een kleine ondeugd. Hij heeft namelijk verdacht grote pretogen op al die foto’s!! Hahahahaha dat wordt alleen maar gezellig. Ons menneke praat inmiddels ook al een beetje Engels dus dat is wel erg leuk. Op werk is het even minder gezellig nu, maar goed, dat kijk ik dan voorlopig maar even aan.
  Heel veel groeten vanuit NZ,

  Maarten

Geef een reactie