Max 3 maanden!

Hemeltje lief wat gaat de tijd hard, ons kleine ventje is overmorgen alweer 3 maanden! waar blijft de tijd zeg!
We genieten enorm van ons geluk en ons ventje, maar kan ook zo heerlijk terugdenken aan de tijd dat ik nog zwanger was….. die dikke buik…. die mis ik echt wel…. moet ook heel eerlijk zeggen dat ik zo weer een dikke buik wil hoor….. NEE Sabien, ff wachten hoor! hahahaha

Maar goed om terug te komen op ons ventje….. overmorgen dus alweer 3 maanden, het wordt al een echt mensje, lacht de hele dag door, slaapt veel en drinkt super goed! de borstvoeding gaat nog steeds goed, hoewel ik af en toe even er goed op moet letten dat het niet terug gaat lopen, en dus hup ff kolven een paar dagen en het gaat weer super! ik blijf het volhouden want ik wil Max toch wel tot minstens 6 maanden zelf blijven voeden!
Trouwens van de week merkte ik dat hij voor het eerst een beetje verlegen was…. ik had nm een mevrouw van het gastouderbureau over de vloer en toen ik Max uit bed haalde en zij wat tegen hem zei, hij echt zijn koppie omdraaide en in mijn nek kroop……. slikmoment voor mama…. ZO LIEF JOH!

Trouwens, ik zal jullie weer even vertellen wat wij de afgelopen dagen hebben gemaakt…. ja we zijn weer lekker actief bezig geweest!
Woensdag kwamen mijn “oud”juffen van mijn kraamopleiding op kraamvisite, (heb ik nog steeds contact mee) en heeft Max een heel mooi olifantenvoorleesboek(leuk woord voor scrabble trouwens) gekregen. Mirjam en Henny nogmaals dank he!
S’middags zijn we even naar Hilversum geweest en toen we thuiskwamen heb ik Max even gevoed en zijn we naar Laren gegaan want we gingen zwemmen met ons ventje!
Img_2282

Hij vond het heerlijk!
Img_2283

Hij is zelfs van de mini-glijbaan afgeweest!
Img_2288

En zoals je kunt zien, moeders moest erweer aan geloven…. in bikini….hahaha
Img_2290
Ach gelukkig was het niet zo druk hahaha

Max heeft het super gehad en hield het erg lang vol, en eenmaal onder de douche viel hij dan ook direct in slaap….
Img_2295
Lief he!

Donderdag hadden we een rustig ochtendje thuis, Danny moest werken en s’middags heb ik Max bij mijn zusje gebracht want ik ging met mijn moeder naar Toppers in concert!
We hebben het superleuk gehad en zijn lekker uit ons plaat gegaan en ook Max heeft het super leuk gehad!

Vrijdag kwam Aurora weer gezellig spelen en zijn we lekker thuis gebleven. Danny moest werken en de kindjes waren erg lief en sliepen behoorlijk veel, waarschijnlijk door het warme weer!

Zaterdag had ik telefoondienst en ben ik nog even Bussum ingeweest. Max lag heerlijk in de wagen en viel lekker in slaap, terwijl hij daar normaliter wat meer moeite mee heeft! Wij dachten dat hij de bak van de wandelwagen een beetje saai vond, want bij elke wandeling (als het tijd was om te slapen) begon hij te brullen en viel dan niet in slaap! Hij lag dan echt te vechten tegen zijn slaap! Gelukkig zit daar dus nu verandering in!
Zaterdagavond tot Zondagochtend nog een bevallingswacht gedraaid, maar helaas geen bevallingen deze nacht.

Zondag mocht Max bij de buurvrouw spelen want Danny moest werken en ik had een verjaardag van Anne-Marie. Zij werd 60 en vierde dat in de kroeg en das niet zo fijn voor ons ventje. Max heeft het er super naar zijn zin gehad en heeft volgens mij wel honderd knuffels en kusjes gekregen haha!

Gisteren ook weer een rustig dagje, intake gesprek gehad met het gastouderbureau en s’middags zijn we met Rianne en Jay even naar de kringloopwinkel gelopen!
Al met al dus weer een heerlijk weekje!

Verder gaat het met de hondjes goed, de pups groeien als kool, ze zijn alweer 5 weekjes oud, en beginnen lekker ondeugend te worden. stoeien samen heel wat af en zijn superlief!
Helaas ben ik ze allebei nog niet kwijt, en de tijd begint nu toch wel wat te dringen…. dus als jullie nog mensen kennen????…….
Img_2302

Img_2305_2
Zijn ze niet schattig?

Nou ik heb inmiddels een lame hand van het tikken…. dus toedeloe en tot de volgende log!
liefs van ons allen!

13 gedachtes over “Max 3 maanden!

 1. Gefeliciteerd met de doop van Max!
  Zo te zien een hoop leuke/mooie spulletjes gekregen.

  De hondjes zijn leuk! Maare.. hier geen tweede hond hoor 😉

  Jullie blijven druk hé!

  xxx
  Nath

 2. Jeetje meis, heb jij weleens rust in je reet…even grof gezegd??? Wat ben jij druk zeg, gelukkig gaat het allemaal lekker met jullie op Danny z’n voet na. En Max groeit nog steeds goed zeg!! Het is al echt een mooi kereltje aan het worden zeg! Gefeliciteerd met de doop trouwens!!

  Hier gaat alles nog steeds goed. Jesse is al bijna een maand, maar ziet er nog steeds uit als een pasgeboren kind…weegt inmiddels 2700 gram en is 50cm…hij is erg lang aan het worden met ik zeggen, vooral z’n benen…dat heeft hij dus echt weer van mij! Hij drinkt nog steeds goed, en erg gulzig, alleen veel last van z’n darmpjes! Geef hem nu ook steeds 10cc extra water, want z’n plasluiers zijn flinke, dus of er uberhaupt nog vocht overblijft dat weet ik niet!

  Nou meis…ik ga met spanning wachten op je volgende verhaal over wéér een hele drukke week! Geniet van het weer!!

  Liefs
  Angelique en Jesse

 3. Gefeliciteerd met Max’s doop! Wat is hij verwend zeg. En wat een snoezige hondjes.
  Ook leuk dat het ‘oppaskindje’ van dezelfde leeftijd is als Max. Dan hebben ze mooi wat aan elkaar straks!
  We hebben Nienke vandaag opgegeven voor de basisschool(!) ’t wordt steeds gekker, dat dat al moet met 3 maanden, maar de wachtlijst groeit gestaag en ik wil natuurlijk wel dat het straks goedkomt… hihi

 4. druk-druk-druk!
  Maar Max heeft wel weer een hoop avonturen beleefd. Gedoopt worden, nieuwe vriendin leren kennen, heeeel erg verwend worden.
  Tjongejonge, Max heeft het er maar druk mee.

 5. Jaja die mannen zijn gewoon erg goed in spelletjes! Tja en dat die vrouwen weer verloren hebben daar kunnen wij niks aan doen he Danny! Was erg gezellig!

  Gr Mike

 6. Jaja die mannen zijn gewoon erg goed in spelletjes! Tja en dat die vrouwen weer verloren hebben daar kunnen wij niks aan doen he Danny! Was erg gezellig!

  Gr Mike

 7. Whahah ja Mike wij zijn gewoon de beste met dit spelletje dat heet in simpel nederlands… we zijn een team hahaha

  ps. we moeten wel goed oppassen voor de revenge want die 2 zijn een een plan aan het uitdokteren…!!!!

 8. Hallo lieverd!!
  Wat ben je toch een druk dametje hoor….maar ja, volgens mij is dat gewoon hoe je bent. Leuk dat zwemmen met Max…en wat een bolle buik heeft hij zeg!! Ik wil met Jesse ook gaan zwemmen, nu nog niet, want z’n zwembroeken zakken van z’n kont af…heb nu maar zo’n luierbroekje gehaald, wil binnenkort toch een keertje gaan! Maar ja…er zit nog niet veel spek op hem…maar de 3000 gram is eind deze week wel gehaald…hij is flink aan het inhalen ook met z’n voedingen….dusse misschien dat hij de volgende keer als we op het CB zijn wat beter in de groeicurve zit…hij zit er nu nog onder!!

  Ennuh nog steeds niet je hondjes kwijt…ze zijn wel errug schattig hoor, maar sorry heb al 3 katten en woon in een appartement…vind ik zielig…dus voor mij geen hond! Succes met het zoeken naar de nieuwe baasje!

  En Max verlegen? Kan het me niet voorstellen hoor! En alweer 3 maanden meis…gaat volgens mij echt te snel he!!

  XXX
  Angelique en Jesse

 9. Dat van die buik missen, dat herken ik wel. Het was een bijzonder gevoel. Maar ik hou het voorlopig (nog heeeeel lang) rustig op dat gebied!

  En de tijd vliegt. Nienke is ook alweer 3 maanden geweest en al zo groot vergeleken met dat kleine propje van toen.

  Dat zwemmen moeten wij ook eens gaan doen, druk druk druk, dus er komt maar niks van.

  Succes met het plaatsen van je pups. Ze zijn wel cute, dus het moet lukken toch?!

  Liefs Suuz

 10. Leuke foto’s. Leuk he, zwemmen met de kleine. Ik heb dat met Thyrza ook een paar keer gedaan.
  Leuk zwembad in Laren. Ik heb daar een paar keer gezwommen met brugklaskamp.

 11. Hxc3xa9 Sabien,

  Met een nieuwe dikke buik zou ik ook maar effies wachten 😉
  Wat leuk dat je nog contact hebt met de ‘juffen’ van je opleiding! Toch wel bijzonder denk ik.

  Leuke foto’s van jullie met je mannetje in het zwembad! Geweldig 🙂

  Oei, nog niet beide hondjes kwijt… ik zou niemand weten.

  xxx
  Nath

 12. Altijd errug leuk je belevissen te lezen, en de foto’s te zien, maar ik krijg er wel een moei gevoel bij … Pfff!! Wat een actief leven hebben jullie, zeg! Maandag en dinsdag heb ik gewerkt en vandaag had ik een vrije dag. Nou, dan krijg ik echt niks gedaan, hoor! Moet ik echt bijkomen …
  Maar ik vind wel dat je echt leuke dingen doet! Ik ga denk ik binnenkort ook maar es zwemmen met Timo!
  Kusje voor je mooie mannetje!

 13. Hihihi….blijft leuk hoor zo’n bolle buik, maar ja…nog effies wachten zeker? Ik wil xc3xa9cht geen derde kindje meer, maar die bolle buik zou ik ook wel weer willen hebben, zo leuk!!!!

  Heerlijk he, zwemmen met zo’n klein hummeltje! Lotte vond het helemaal niks, maar ik wil het toch met Sanne wel een keer gaan proberen.

  Ah….en dan die lieve hondjes….ik weet echt niemand. Lotte zou het wel heel leuk vinden, maar nee…ik zie het niet zitten. Ik hoop voor je dat je snel hele lieve mensen vind voor jullie hondjes!

  Fijn weekend!!
  Liefs, Bianc

Geef een reactie