Max en Linda de Mol

Zo, wat kun je het toch druk hebben als huisvrouw!
Hier gaat alles super, we zijn allemaal weer bijgekomen van de schrik van vorige week!
Zo zie je maar, je moet van elke seconde van het leven genieten!

Afgelopen week hebben we weer een boel gedaan.
Woensdag zijn Max en ik met Rianne en Jay(max zijn verloofde) even naar een tweede hands winkel geweest, maar helaas ze hadden weinig kleine maatjes. Daarom zijn we maar doorgereden naar Hilversum waar we lekker naar de markt zijn geweest!
Het was erg gezellig en de kids waren erg lief!
Jay_keulemans_264

Donderdag was Danny vrij en zijn we naar Arnhem gereden waar we Danny zijn vader hebben geholpen om te verhuizen. Max heeft ook goed geholpen(lees=slapen)!
Opa Arnhem heeft nu een heel mooi huisje en alle grote spullen staan er nu in en dan kan hij er volgende week waarschijnlijk gaan slapen.

vrijdag was Danny ook vrij en hebben we heerlijk genoten van het zonnetje op een terras in Laren. Max werd het op een gegeven moment erg zat en dus zijn we weer gaan lopen. We hebben toen een lekker ijsje gegeten (ben trouwens op mijn oude gewicht!)en bij de poffertjes kraam zagen we een mensenmassa, zo nieuwsgierig als we zijn gingen we ff kijken… en ja hoor wat we al dachten, er werden opnames gemaakt voor het televisieprogramma GOOISCHE VROUWEN! Wij komen zelf dus ook uit het Gooi en volgen dat op de voet en dus bleven we even kijken!
Linda de Mol moest met een kinderwagen lopen en had al snel oogcontact met Max ( of kwam het door Danny hahaha). Ze vond hem erg leuk en wij vroegen aan haar of ze hem niet wou lenen voor de opnamens maar helaas hij was te klein!
Maar Danny heeft het wel voor elkaar gekregen dat ze op de foto ging met Max!
Lindademol
Vinden jullie het geen enige foto?!

S’avonds zijn we gezellig bij Tjarda en Marc wezen eten en dat was erg gezellig, Max heeft heerlijk in zijn wandelwagenbak de hele avond geslapen!

Gisteren waren Max en ik al vroeg op pad want we zijn samen met mijn mams en zusje naar de nationale kraamzorgdag geweest! Dit is een beurs voor kraamverzorgende en daar kan je allemaal handige en leuke dingen scoren!
Max was mee omdat het uiteindelijk het makkelijkste was, maar door hem hebben we veel meer spullen dan de andere dames gekregen! echt niet normaal meer!
Img_2126
Veel he! allemaal dingen die ik in mijn werk als kraamverzorgende kan gebruiken maar ook allemaal spullen die handig zijn voor Max!
Het was echt een superdag en deze keer was max ook weer erg lief. Samen met 2 collega’s, mijn mams en zusje hebben we omste beurt voor Max gezorgt.. hij vond het allemaal prima!
Tijdens die dag had ik ook telefoondienst voor het kraambureau, en had maar 1 kraamvrouw die uit het ziekenhuis kwam dus dat was rustig. S’middags belde een ander bureau of ik partuswacht (bevallingsdienst) wou draaien tot dinsdag 9.00 uur, en dus was ik beschikbaar…. vannacht om 04.00uur ging de telefoon… een bevalling in Almere, dus hup kleren aan, flesje borstvoeding uit de vriezer gehaald, TOM-TOM aan en scheuren maar door de regen!
Ik was mooi op tijd aanwezig. De onsluiting vorderde goed alleen had het kindje in het vruchtwater gepoept… op naar het ziekenhuis…nou dat hebben we dus niet gehaald…. in de hal van de flat is het kindje geboren! niet te geloven, hoe snel het allemaal ging…. alles ging prima en de ambulancebroeders hebben haar weer naar haar appartement gebracht!
Om 8.00uur kon ik weer naar huis maar was helemaal in wolken… wat een ervaring weer….
Ja ik ben er trots op om mijn werk uit te mogen oefenen!

verder kwam vandaag een gastgezin kennismaken!
het klikte erg goed en vanaf vrijdag start hun dochtertje Aurora bij ons thuis. Aurora is precies 2 weken ouder dan Max dus dat moet erg leuk worden!
met toestemming van haar ouders zullen jullie haar ook af en toe kunnen bewonderen!

en last but nog least de hondjes….
alles gaat super goed met ze, ze zetten al af en toe wat wankelde stapjes en dat is zon schattig gezicht!
Img_2115_1
Lief he zijn ze! KOPEN????hahaha

Img_2112

Img_2110

Nou iedereen is weer op de hoogte, als ik jullie niet meer spreek voor zaterdag 2 juni (de doop van Max) nodig ik jullie nogmaals uit….. maar laat ff weten of je ook komt ivm de catering bij ons!

liefs van Sabien en haar bende

26 gedachtes over “Max en Linda de Mol

 1. Jezus zeg!! Wat goed dat ze zelf al doorhadden dat dat het kon zijn….daarom slapen wij zelfs in de winter met het raam open…nou ja op een kiertje….maar het is maar goed dat ze de wekker hadden gezet!

  Jeetje wat ziet Max er trouwens goed uit zeg…echt al een bol mannetje en aan de 5 voedingen!! Lekker voor jullie!! Hier kijk uit naar de dag dat meneer gaat doorslapen hoor, want dat is het enige wat ik mis!! Vannacht kwam hij wel netjes om de 4 uur ipv 3 uur…maar goed…hij is nog klein, dus het duurt nog even!!
  Vandaag wel geslaagd voor z’n gehoortest hihi…hij bleef netjes slapen en z’n gehoor is prima in orde!

  Nou meis…al een beetje bekomen van de schrik…gelukkig zijn ze er nog! Spreek je snel weer!

  Liefs
  Angelique

 2. hey zus,
  hier een bericht van die bijna dode zus. Sorry, maar een beetje spot is goed op zijn tijd.
  Even een kleine recetificatie:
  in de boot hebben we mama al gebeld. Vervolgens ben ik buiten westen geraakt (denk ik) en toen heb ik alles laten lopen. Rick helemaal niks, hoe dat mogelijk is????
  Nadat Rick mij naar boven heeft getild heeft hij mij echt heel per ongeluk laten vallen ( zegt hij, hahaha).
  Pas toen we buiten op het pad lagen konden we zijn ouders bellen.
  Rick is echt een held want toen ik er al uit was is hij terug de boot in gegaan om kleren en de telefoon te pakken. Anders hadden we ook nog een longontsteking te pakken!
  Maar gelukkig kwamen al snel zijn ouders en toen mama met haar gevolg (lees politie, brandweer en ambulance).
  Wij zijn inderdaad ook blij dat we er nog zijn, ik bedoel, de boot is nog niet eens klaar……

  dikke kus van ons en tot snel

 3. Hey Bien!!

  ik hoef gelukkig niets in te nemen, ik heb nergens geen last van. Daarnaast heeft hij de schimmel van mij gekregen, omdat ik drager ben, het komt bij mij alleen maar tot uiting als mijn weerstand omlaag gaat. Maar heb nu 3 keer de gel in z’n mondje gedaan…hij vind het echt ranzig!! Maar z’n tongetje is helemaal schoon, nu nog de rest van z’n mondje…dus nog even 2 dagen volhouden en dan moet het weg zijn. Hij drinkt nu ook steeds beter…en ik laat hem zelf voor z’n voedingen komen…wakker maken vind hij niet zo leuk!!

  Nou meis, ik geniet er nog steeds van, vandaag voor het eerst naar buiten geweest ik vond het ook wel lekker, alleen is het nog wel heel vermoeiend voor me!!

  Spreek je snel!!
  Liefs
  Angelique

 4. Jeetje Sabien….dat moet schrikken geweest zijn!!!
  En wat hebben ze een engeltje boven hun hoofd gehad zeg, ongeloofelijk….het verschil van het wél of niet afgaan van een wekker…..Gelukkig heb je je zus en zwager nog lekker bij je!!

  En dan even over Max….Jeetje, wat een lekker ventje is dat toch zeg! Om trots op te zijn!
  Heerlijk he die eerste geluidjes die ze gaan maken en het lekker doorslapen ’s nachts, heerlijk!

  XXX Bianca en een dikke kus van Sanne aan Max!

 5. engelen bestaan wel!!!!!!!!!! wat een geluk dat de meter van max er toch bij is als hij gedoopt wordt, je schrikt er echt van! maar alles is gelukkig goed afgelopen en max ziet er stralend uit. geniet van elke dag en we zien elkaar op 2 juni. liefs van jan en celine

 6. Wat zullen jullie geschrokken zijn zeg, ik krijg alleen al de rillingen als ik dit lees zeg. Jeetje Willeke, inderdaad save by the bell. En ik herken het met spot kom je een eind maar wat zullen jullie allemaal geschrokken zijn. Ben blij dat het zo ontzettend goed afgelopen is. Je moet er niet aandenken wat er allemaal had kunnen gebeuren. Dus hier leren we van.. Allemaal van die apparaten kopen voor aan je plafond. En wat gaat die Max lekker zeg. hij groeit als kool en wat een heerlijke vent zeg. Geniet maar lekker van hem..

 7. Hey lieverds,

  nou ik weet eindelijk hoe ik moet reageren hoor, hahahaha. De site is echt super leuk geworden, en die fotos van max zijn echt geweldig, hij heeft zon lekker koppie. Kan niet wachten tot hij weer een dagje hier met Jay komt spelen. Heb zin in woensdag maar spreek je vast morgen nog wel, hihihi.

  dikke knuffel van ons

 8. Lieve Schatten, soms gebeuren de dingen, ook al zijn ze niet erg leuk, om je wakker te schudden… Wat zoveel wil zeggen als, “Geniet van iedere dag, want voor je t weet is t je laatste”
  N advies van wijlle jullie overgroot vader ‘Sjefke’
  Ben dan ook erg blij én trots op Ricky en Willeke, dat zij zo hebbeb gehandeld!!!!
  En wat betreft jullie kanjertje, alle lof over hem, maar de lof is eigenlijk voor jullie zelf…
  Ben dan ook erg trots op zijn papa en mama!!!
  Want dat t zo n toppertje is, heeft ie te danken aan….jullie
  DAT doe je allemaal zelf!!!(Ik zeg t zó vaak, maar dat weet bientje wel)
  Ben gewoon apetrots op mijn 5 kanjertjes!!!

 9. Tjee wat een verhaal. Gelukkig is het goed afgelopen.

  Nienke eet precies op dezelfde tijden. Al sinds de vierde week. Lekker hoor. Heb je zelf ook wat meer tijd en allerbelangrijkst: je hoeft er ’s nachts niet uit!!!

 10. Menselief wat een schrik zeg! Gelukkig dat die wekker afging. Fijn dat ze er goed vanaf gekomen zijn!
  Wat is Max toch een ontzettend lekker mannetje. Is hij nog vrij zodat ik hem kan bespreken voor onze Julia? 😉
  Liefs, Floor

 11. Eind goed al goed gelukkig!!

  Al je kleine grut, Max, puppies, woezel, zien er goed uit! Gaat snel allemaal he. Jeroen is al echt geen baby meer, maar een heus klein mannetje. Hij is gek op alles met wielen. We hebben sinds kort een nieuwe auto en die hebben we Big Bertha genoemd (omdat het een grote dikke jeep is). Jeroen vind het helemaal geweldig. mee mee roept hij dan, en vervolgen autoeee autoeee, dan bertha, bertha en tot slot BROEM. Wordt je als vader natuurlijk helemaal gelukkig van. Hij rent en praat er lustig op los.
  Met Esther gaat alles goed. Die is ook blakend zwanger en ziet er super uit. Heeft wat last van d’r rug, maar verder gaat alles voorspoedig.
  Geniet van je ventje en heel veel groeten uit Nieuw Zeeland

 12. Jeetje, dan schrik je wel ja…
  Zo zie je maar hoe link dat is!

  De pups zien er geweldig uit, wat een schatjes!

  Max doet het goed zo te lezen, lekker hoor!! Hier is de tv ook heel intressant sinds van de week, ze is helemaal onder de indruk als dat ding aan staat.

  xxx
  Nath

 13. Wat een heftig verhaal!! Gelukkig is het goed afgelopen, maar zo zie je maar.. COUNT YOUR BLESSINGS! Voordat je het weet is het over.

  Wat doet Max het goed! Max en Myrthe zitten op hetzelfde ritme. Die prikken zijn echt zielig. Myrthe moet over 2 weken weer. Dat zijn dan al haar 3de setje prikken.

  Liefs, Jennifer en van Myrthe een dikke knuffel aan Max

 14. zoiets verwacht je niet, en lees je enkel in de krant. Lekker veilig ver van je bed. Maar als het dan ineens zo dichtbij komt… ik kan me voorstellen dat jullie allemaal overdonderd zijn en blij zijn dat het gelukkig goed is afgelopen.

 15. Tjonge, wat een schrik. Zoiets gebeurd bij anderen en niet bij je zelf denk je dan. Nou zo zie je. Wat fijn dat alles goed afgelopen is zeg…

  Je pupjes zijn scheetjes hoor ennuh, wij noemen Sven wel eens een tv-junkie. Als de tv bij ons aanstaat dan wringt hij zich in allerlei bochten om naar het beeld te kijken :):)

 16. Leuk de foto’s!
  Jullie hebben weer aardig wat ondernomen zo te lezen, bovendien werkt Max heerlijk mee.

  Onze dame presteert het meestal bij uitstapjes juist in een ‘pestbui’ te zijn.. gelukkig weten we het en kunnen we er rekening mee houden 😉

  De hondjes zijn echt schatjes om te zien!

  Leuk alle spulletjes die je hebt ontvangen… vooral de ‘extraatjes’ dankzij Max 🙂

  Fijn weekend nog!

  xxx
  Nath

 17. Hey meis….wat ben jij druk zeg!! Ik zou blij zijn als ik ook weer zoveel kan ondernemen! Ik heb gisteren het stadshart hier gehaald toen ik terug was, was ik helemaal gesloopt, maar ben ’s avonds toch nog naar de verjaardag van m’n beste vriendin gegaan….de hele familie stond ons al op te wachten! En Jesse heeft het echt prima gedaan!

  Hij drinkt inmiddels flesjes van 80cc en daar lust hij er wel 7 van. Is nog iets teveel voor hem, maar hij laat het erin zitten, dus rustig aan ophogen…nu alleen hopen dat meneer de ene fles in de nacht overslaat!

  Nou geniet jij maar van je kleine Max, leuke foto met Linda trouwens…en die bevalling was ook wel heel apart!

  xxx
  Angelique en Jesse

 18. hai saampjes,
  ik ben zo blij dat ik dat knappe kind van jullie heb mogen vasthouden!
  als er ooit een opnamen is waar we een kleinere baby bij nodig hebben bel in Danny wel…. hihi
  lieve knuffels uit Blaricum LINDA X

 19. he bien , zo noemt savanna je nu ! hahahaha
  leuk die verhaaltjes om te lezen!
  en wat een geweldig werk doe je ook he?! Dat zou ook wel wat voor mij zijn alleen behalve de nachtdiensten hahahahaha!!
  nou dikke kus en tot zaterdag !

 20. Max is echt een makkelijk mannetje! Heerlijk als je hem zo overal mee naar toe kan nemen.
  En die hondjes zijn echt te schattig voor woorden!

  2 juni de doop van Max? Waar? Hoe laat?Haha…geintje! Veel plezier 2 juni. Dat het een mooie dienst mag worden.

  xJennifer

 21. Zo! Max met Linda op de foto!! Stoer hoor!!

  En wat een prachtig beroep heb jij zeg!! Lijkt me zo mooi om weer zo’n wondertje op de wereld te brengen…..is het nu anders nu je het allemaal zelf meegemaakt heb?

  Wat een poepies die puppies zeg! Maar eh…kopen? Nee, sorry!
  Ben je ze inmiddels al kwijt? Best moeilijk denk ik om ze na zoveel weekjes weg te doen…, maar om nou 4 hondjes in huis te hebben, beetje druk he?!

  Liefs, Bianca en een dikke kus van Sanne en Lotte aan Max

 22. Wauw! Was je haast beroemd zeg… Jammer dat Linda je te klein vond. Maar je staat nu wel mooi met haar op de foto 🙂

  @ mama: wat een bijzondere bevalling was dat zeg! Ik kan me voorstellen dat je door dit soort situaties je beroep nog leuker en bijzonderder gaat vinden.

  En ik ben benieuwd naar de kleine Aurora. Wat een geweldig mooie naam… zo wilde ik vroeger altijd heten 🙂

  Liefs,
  mama van Fee-Luna

Geef een reactie