eerste verkoudheid

Hallo lieve lezers!

Tijd weer niet gelogd en dus zal ik jullie weer even op de hoogte brengen!
Ik was gebleven bij de paasdagen geloof ik! Nou Danny moest toen gewoon werken dus veel bijzonders hebben we niet gedaan, 1e paasdag zijn Max en ik wel met mijn paps op visite geweest bij mijn oom en tante. Funda mocht een dagje naar huis en we hebben het erg gezellig gehad en met zn allen lekker gegeten! Tweede paasdag hadden we weer visite, s’ochtends mijn andere oom en tante, Bart en Kitty en Max is door hun enorm verwend met een mooi tuinpak(traditie van mijn tante) en een hele stoere broek en t-shirt. S’middags kwam een oud kraamgezin langs en van hun heeft Max een hele stoere legergroene jas gekregen! Ja meneer blijft cadeautjes krijgen, zo lief allemaal.
Dinsdag waren Max en ik lekker thuis en woensdag kwamen mijn oma, mijn paps en mijn stiefzus met haar 2 meiden langs!
Mijn vader was al opa van die 2 meiden en nu dus ook opa van een knul!
Img_1757
Hoezo trots hihi

Ook savannah en Cheyenne vonden Max wel erg leuk! Stille hint zus…… hahahahahaha
Img_1758

En Cheyenne mocht Max natuurlijk ook even vasthouden!
Img_1766

Mijn oma met haar overgrootkleinkind!
Img_1763

En mijn stiefzus moest natuurlijk ook nog even kennismaken met Max.
Img_1765

Verder was Danny donderdag lekker vrij en dus kwam zijn vader en zijn we lekker in Vinkeveen en Loosdrecht geweest, helaas hebben we hier geen foto’s van want we waren zo stom om de camera te vergeten! Jammer Jammer!!!!
Het was erg gezellig alleen werd Max die ochtend wakker met hele zielige rode oogjes en flink snotterig neusje, gelukkig viel het allemaal mee, want in de loop van de dag waren zijn oogjes al weer beter maar hij is nu nog steeds wel een beetje snotterig. het loopt gelukkig niet zijn neus uit maar af en toe met adem halen hoor je het rochelen! Zielig he voor ons ventje!
Gelukkig heeft Max een hele lieve papa die altijd met hem doucht en dus is Max lekker wat meer wezen douchen om het los te stomen!
Hij drinkt en slaapt er gelukkig niet minder door!
Img_1772

Verder denk ik steeds vaker dat ons ventje nu echt aan het lachen is want als je tegen hem praat blijft hij toch wel lang geinterreseerd en laat dan die glimlach een beetje zien maar aan de andere kant zou dat wel erg vroeg zijn….. ik weet het, dat men zegt dat het pas vanaf een week of 6 is maar wij genieten er in ieder geval van, wel of geen echte lach hahahaha. Hier waren we net te laat met de camera om het vast te kunnen leggen maar je ziet het een klein beetje….
Img_1773

S’avonds kwamen Roy en Mariska eten en van hun heeft Max hele gave schoentjes gekregen! echt zo leuk! Nogmaals dank!

Vrijdag was Danny ook vrij en hebben we lekker van het zonnetje genoten.
Zaterdag moest Danny weer werken en zijn Max en ik naar de verjaardag geweest van Marc, de man van mijn nicht Tjarda(zie andere web-loggers).
Img_1774

En dat was erg gezellig!
Img_1775
Mijn maffe neef Jarno en mijn gekke nicht Aniek.

Ook Max vond het erg gezellig…….
Img_1776
hahaha, hij heeft heerlijk de hele avond geslapen! Ja wij hebben een enorm makkelijk kind!

Vandaag moest Danny weer werken, arme jongen want het is bloedheet weer, en ik kreeg visite van een oud oppas gezin!
Img_1778
Op Thessa heb ik heel wat jaartjes gepast, ik kwam daar al toen ze net geboren was en nu is ze dus al weer 8! We hebben samen heel wat leuke dingen beleefd….!!!
Vond het erg leuk om jullie weer gezien te hebben!

Nou volgens mij zijn jullie weer up to date……
ik zou zeggen tot de volgende log en blijf vooral lekker reageren…. want er zijn zoveel mensen die blijkbaar niet durfen te zeggen dat ze onze log lezen terwijl ik het wel weet hahahahahahaha!

hele dikke knuffel van Danny, Sabien en Max

29 gedachtes over “eerste verkoudheid

 1. Hallo kom hier zo maar even binnen en ik zie een heel mooi mannetje. Het gaat idd echt snel allemaal (kan het weten) en er allemaal heerlijk van genieten. Lekker hoor zo met dat mooie weer. In ieder geval een heel fijn paasweekend met z’n drietjes.
  Groetjes San

 2. Wat een heerlijk ventje zeg en lekker dat je zo lekker in je vel zit en er van kan genieten en nu helemaal met het zonnetje erbij. Geniet lekker van je man en je mannetje. Ik geniet elke keer weer van je logjes. Zo lief dat je ons mee laat genieten..

 3. Hoi Sabien,

  De tijd gaat zeker snel,Max is al een echte kerel hΓ©.
  Wat een prachtige vent hoor.
  Jij ziet er trouwens ook goed uit hoor.En dat drie weken na de bevalling.Petje af voor jou.

  Dikke kus Wendy

 4. Hee lieverds.. goed om te lezen dat het zo goed met jullie gaat en jullie kleine man!! Hij is zo leuk!!!!!…En ik moet toch ook even kwijt wat ziet mama er goed uit!!!!!
  dikke kus Bas sabrina en Luca

 5. Zo, de verloofde is al uitgezocht.. πŸ™‚
  Max treft het maar dat zn ouders zo’n goede smaak hebben πŸ˜‰

  Het klinkt allemaal wel heel goed en gezellig!!! Top dat het zo gaat!!

  xxx
  Nath

 6. He Sabien,

  Hier een berichtje van Maarten van den heuvel, de dierenarts die (alweer lang geleden)de rontgenfoto’s van Woezel d’r grote zwangere buik heeft gemaakt. Ik was laatst foto’s aan het sorteren en toen kwam ik de foto’s van haar puppies tegen en dacht, eens even op de website kijken. En zowaar, een nieuw vriendje voor Woezel geboren!! Van harte gefeliciteerd (beter laat dan nooit)Mooi kereltje hoor! Hier is ook een en ander veranderd: Jeroen is alweer anderhalf jaar, de tweede is op komst en we zijn een half jaar geleden geemigreerd naar nieuw zeeland. Hopsakee, kort maar krachtig! Geniet van je kleine man (het is een cliche, maar ze worden echt zo snel groot!) en heel veel groeten vanuit een zonnig nieuw zeeland.

  Maarten
  http://www.heuvelweb.nl

 7. Dat gaat zeker hard! En zo te lezen genieten jullie inderdaad van elk moment.
  leuk hoor, dat max nu al een vriendinnetje heeft. Maar daar zal hij over 18 jaar vast heel anders over denken πŸ˜‰

  De tuinborder ziet er leuk uit! Jullie hebben hard gewerkt.

 8. Hihi, Max en z’n liefje. Prachtstel hoor. En Max je blijft mooi hoor. Wat voor gezicht je ook trekt. Zegt mama ook altijd tegen mij. Mama zegt altijd dat het gewoon goed is als ik me zo laat horen. Tenslotte het enigste wat we kunnen om te laten weten dat we honger hebben.

  Wij hebben lekkere paasdagen achter de rug. Jullie ook???

  Lieve groetjes van Sven en Linda

 9. Hey Meis,

  Jeetje wat gaat dat hard zeg…en die kleine is echt een snoepie om te zien!! Hier gaat het redelijk, ik heb zondag en maandag twee uurtjes in het ziekenhuis gelegen aan de CTG-scan….maar gelukkig deed meneer het nog goed. En omdat hij zo licht is, houden ze me nu extra in de gaten en ik mag meteen weer bellen als ik minder leven voel….want dat was het geval! Gelukkig nemen ze me serieus en daar ben ik wel heel blij mee!

  Wat betreft de stuitligging…hele kleine kans nog dat hij draait….en misschien dat ze hem gaan draaien als ik 37 weken ben. We gaan het allemaal zien!
  Het waren wat mindere paasdagen voor me….maar voel me nu alweer een stukje beter….dus nu is het wachten voor me en proberen leuke dingen te doen!

  Ik wens jou een hele fijne week!! Die kleine is alweer bijna 1 maand oud!!

  Dikke zoen
  Angelique

 10. Lekker ventje hoor, enne dat lachen kan best. Nienke doet het al vanaf de 3e(!) week en het zijn beslist geen stuipjes. Dus laat ze maar kletsen…
  X Suuz en Nienke

 11. Hey Meis, thanks weer voor je reactie op mijn log….het gaat weer wat beter met me, dus denk ik ga even weer wat neer zetten en tja een andere uiterlijk he…ik zit me af en toe flink te vervelen!

  En ik laat me flink verwennen hoor, Sjors doet nu alles in huis en m’n moeder staat te strijken en komt zelfs m’n huis schoonmaken. Ondertussen ga ik gewoon bij iedereen op visite…dus ik vermaak me wel.

  En tja….de kleine heeft me goed laten schrikken van de week, maar nu doet hij het weer goed, donderdag weet ik hoeveel hij nu weer is aangekomen, dus blijf duimen voor me!

  Spreek je snel weer!
  XXX
  Angelique

 12. Wat hebben jullie toch een heerlijk mannetje zeg!!! En zo te lezen genieten jullie ook volop van hem! Heerlijk!!

  Sanne kan ook zo heerlijk overal doorheen slapen, makkelijk is dat he?! En dat lachen….al is het wxc3xa9l een stuipje….gewoon er lekker van genieten, ik zit hier ook telkens te smelten als ze haar glimlachje laat zien!

  Enne…..lachen om mijn twee-meiden-winkel-stress??…..hhihihihiihihihi, toen ik het zo opschreef moest ik zelf ook wel lachen, maar jeetje!, wa’s dat een gedoe zeg!!

  Dikke knuff aan Max van ons en natuurlijk ook aan jullie!! XXX

 13. hoy sabien,
  in het echt is max nog mooier dan op de foto,s. erg lief en voor je het weet ga je stappen met jullie zoon. groeten aan danny en een dikke knuffel voor max. ook de hondjes een pootje van je nepmoeder. celine

 14. He Sabien,

  Erg leuk om een berichtje van je te krijgen. Wel grappig dat in korte tijd bij ons allebei zoveel veranderd is!
  Sneu voor Max, zijn eerste verkoudheid maar gelukkig drinkt hij er niet minder om! Het gaat vanzelf weer over, maar het is wel zielig als je ze zo hoort snotteren.
  Esther heeft net de eerste (en enige nieuw zeelandse) echo gehad. Ze kijken hier alles extreem uitgebreid na en gelukkig was alles in orde. Ze is nu ongeveer 21 weken zwanger, op de helft dus. De verwachte aankomsttijd is eind augustus. Spannend hoor… bij de 2e maak je je toch wat meer zorgen dan bij de eerste omdat je de 2 zwangerschappen de hele tijd loopt te vergelijken. Enfin, als man heb ik weinig invloed op het geheel en Esther doet er alles aan om ook dit kruimeltje gezond op de wereld te kunnen zetten dus we wachten het gewoon lekker af.
  Leuk trouwens he, hoe je hondjes reageren op een kleine. Bij ons zijn de poezen ook erg aardig voor Jeroen. Gaat allemaal heel soepel. Jeroen vindt de poezen ook erg gezellig. Vooral de staarten fascineren hem en af en toe is hij behoorlijk hardhandig, maar gemept wordt hij nooit. Het is wel een echt jongetje, want het mooiste zijn brandweerauto’s en tractors… dat wordt dus nog wat.
  Nou, heel veel plezier enbeterschap met je kleine man en tot een volgende berichtje.

  Zonnige groeten uit NZ,
  Maarten

 15. Wat is het toch een mooi manneke! Met alle recht ben je er supertrots op! Jullie zijn behoorlijk ondernemend geloof ik en dan is het wel fijn dat Max zo’n makkelijke baby is. Geniet lekker van elkaar! Liefs. Floor

 16. Het is erg leuk om te zien hoe goed het gaat met jou en Max!
  Ik kijk geregeld ff op je site! Doet me goed!

  Op Hyves kan je zo af en toe mijn logs lezen.

  Groetjes!
  nanda

 17. Mooi kereltje hoor!! Heerlijk dat het zo’n makkelijk mannetje is gezien jullie ‘drukke’ bestaan πŸ™‚ heerlijk dat het allemaal zo kan!

  Geniet van elkaar… enne arme kerel πŸ˜‰ werken met die warmte… πŸ™‚

  xxx
  Nath

 18. geweldig!!
  ik heb ook baby’s!! 6 stuks!!
  ben helemaal oma!!
  zag de colum van Funda in de krant, ben blij dat ze opknapt!!
  hoe vindt het manneke het mooie weer??
  jij hebt ook altijd mazzel he!!
  wat een zomer, begint gewoon in maart!!!
  heel veel liefs!!
  janneke

 19. Hoi,
  Oww wat is het toch een lekker ventje!
  En wat heerlijk om te horen dat het zo goed doet, maar ja dat kan ook niet anders he met zulke ouders.
  Lieffes geniet van elkaar!
  Dikke zoen, tante Es

 20. Hey Meis,
  Nog lekker aan het genieten met Max? Ik wilde je even laten weten dat ik 100% zeker een keizersnede ga krijgen. Gisteren bleek meneer wel goed te zijn aangekomen, maar hij is te zwak voor een draaipoging, dus dat durven ze niet aan. Nu gaan ze hem met 37 weken halen….en dat is al heel snel. Ik hoor aanstaande vrijdag de exacte datum wanneer het gaat plaatsvinden! Dusse wil je duimen voor me dat alles goed gaat?

  Je hoort wel wanneer hij er is!!
  Veel liefs
  Angelique

 21. Hey Sabien!
  Wat een schat van een ventje heb je zeg!Ik wil heel graag een keertje bij je langs komen.Maar dat zal ik anders wel even eerst met Kim bespreken.Vind het wel leuk om samen met haar te komen.Wil je moppie natuurlijk wel even in het echt bewonderen!Fijn om te lezen dat het zo goed met jullie gaat!
  Heel veel geluk, en hopelijk tot gauw!
  Dikke zoen,
  Danielle (, Justin en Michiel)

 22. Hoi Sabien,
  Dank je wel voor je felicitatie.
  Het gaat heel goed met ons.
  Zoey groeit als kool,ik heb vandaag dan ook maar een paar nieuwe foto’s geplaats.Dus als je ff wilt spieken,dan mag dat natuurlijk.
  Ik wens je voor vandaag een hele fijne en zonnige zondag.

  Liefs Wendy

 23. Hallo Sabien,
  gefeliciteerd met de kleine! Geniet ervan.
  Je zal wel denken wie is dit.
  Ik heb met je samen gewerkt in zorgcentrum nellestein. Je was een erg fijne collega.Via andere collega’s ben ik op jouw wed-log terecht gekomen. Ik lees je “mailtjes” regelmatig,wat kan je schrijven.
  Ik wens je veel geluk!
  Groetjes Annemieke

Geef een reactie