evenwichtsproblemen

Hallo allemaal,

Helaas ben ik sinds zondag niet meer die energieke en hyperactieveling die ik al die tijd wel was, want ik ben overvallen door duizeligheid.
het begon zondagochtend nadat ik de hondjes had uitgelaten(gaat het weer prima mee) en weer lekker terug in bed kroop. Danny ging toen beneden koffie halen en ik pakte mijn boek erbij, had nog geen halve bladzij gelezen of ik kreeg het idee alsof ik werd rondgeslingert, ik gaf nog een gilletje en klampte me aan mijn bed vast maar het werd alleen maar erger en begon er ook bij te spugen. Ik heb danny als een bezetende geroepen maar die hoorde me niet want die zat op de wc…. uiteindelijk hoorde hij mij en kwam als een gek naar boven gerend, ik bleef spugen(gal) en bleef zo duizelig. Danny heeft toen de verloskundige gebeld en die zou er met een uurtje zijn, inmiddels ging het met mij weer, op mijn zij werd ik niet duizelig maar zodra ik me omdraaide begon het weer! En een kopje thee die Danny ondertussen had gemaakt kwam er heel snel weer uit!
Toen de verloskundige kwam heeft ze me even nagekeken maar ik wist meteen al dat het met die kleine prima ging en ik ook geen weeen of iets dergelijks had, maar maakte me zorgen om mijn bloeddruk, maar ook dat was allemaal in orde. De verloskundige wist zelf ook geen verklaring en we besloten omdat ik niet meer spuugde een beschuitje te gaan proberen. Die bleef er gelukkig inzitten, en ik begon me iets beter te voelen, en dus de verloskundige gebeld met de mededeling dat het, nu ik wat had gegeten weer wat beter met me ging. Maar we hadden nog niet opgehangen of ik werd weer duizelig. Toch maar weer de verloskundige gebeld en die maakte zich toch wel zorgen en ging met de gynecoloog overleggen en dus mocht ik savonds naar de huisartsenpost waar er nogmaals naar me werd gekeken maar nu was alles oke. Inmiddels was de extreme duizeligheid weg maar oke was het nog steeds niet.
De volgende dag ging het weer iets beter en uiteindelijk rond de klok van 4 uur voelde ik me echt weer beter worden. Vandaag nog wat sloompjes maar voel me gelukkig een stuk beter want ik was bang dat ik de komende 2 weken plat op bed moest liggen. Nu maar hopen dat het niet terug komt.
Gelukkig was Danny deze 2 dagen thuis en was hij heel lief voor me, hij heeft meteen maar even van de tijd gebruikt gemaakt om de kabel van de tv naar de slaapkamer te leggen en dus hebben we nu eindelijk tv op onze slaapkamer! Ook hebben we de gordijnen in de keuken opgehangen
en dat is echt super gaaf geworden,
Img_1227
Wat romantisch he!
nou vanavond gaan we nog even naar een info avond van het ziekenhuis, over hoe het daar allemaal in zijn werk gaat, het is niet de bedoeling maar je weet nooit hoe het loopt en ook voor Danny zijn gevoel want ik weet dat wel maar voor hem is het allemaal nieuw!

Nou tot gauw en een dikke kus van Bolle Bien

19 gedachtes over “evenwichtsproblemen

 1. Sabien,

  Balen dat Woezel zich zo beroerd voelde!! Hopelijk is dat met de tweede prik niet zo gegaan… bah vervelend!

  Tjee meis.. nu 3800 gr.. pfff, jij kijkt er niet van op.. maare de kleine man moet er nog wel uit.. maar we zullen het horen als ie er is πŸ˜‰
  Het einde is nu in zicht.. gaat vast goedkomen!

  De fietsstoeltjes zijn inderdaad leuk!!
  Enne beetje vroeg.. euh.. wij hebben van een vriendin een nieuwe kinderstoeltje voor aan het stuur al een aantal maanden hier in huis liggen.. dus het valt nog best mee hoor met vroeg πŸ˜‰

  Mooi de keuken zo!! Maar inderdaad gordijntjes ervoor is wel helemaal af!

  Tjee heeft je moder het theekastje gemaakt!! Helemaal mooi!! Pfff goed hoor!

  Straks wil je in de keuken gaan leven joh πŸ˜‰ kijk maar uit dat het er niet te mooi en gezellig word!

  Fijn dat je tante toch zicht heeft op weer kunnen lopen, al is het met beugels.. spannend toch nog!

  Jij ook een fijn weekend!
  Succes meis!

  xxx
  Nath

 2. Oh! Wat een pracht keuken zo! Echt heel mooi geworden en dat theekastje, echt mooi! Ziet er heel gezellig uit, ik kom snel een kopje thee drinken bij je! πŸ˜‰

  En wat een mooie fietsstoeltjes, past helemaal bij jullie stijl he?! Echt mooi! En vroeg in huis?? Voor je het weet is het zo ver, het gaat zo ontzettend hard allemaal!

  Jeetje….3800 gram….da’s een flinke knul! Maar was jij ook zo groot joh?!
  Lotte was bij de geboorte 3100 gram en zo’n 49 centimeter ook nu verwachten we weer zo’n maatje (en ik hoop het ook wel een beetje)!

  Geef je Woezel een dikke knuff van ons, want al dat geprik is toch best zielig he? En aan je tante heel veel beterschap, fijn dat ze hoogstwaarschijnlijk weer kan gaan lopen, maar toch…..’t moet allemaal vreselijk zijn, niet meer kunnen lopen…..VRESELIJK! Sterkte!

  Liefs, Bianca en nog een fijne zondag!

 3. Hey Bien!

  Alles goed daar? Je keuken is echt mooi geworden….wat een simpele plank wel allemaal niet kan doe he!!

  En die fietsstoel is gaaf zeg….toffe kleur!! Is nog wel iets te vroeg voor je hummeltje maar ja…je kan het maar beter in huis hebben he!!

  Wel minder te lezen van je tante…gelukkig is er een beetje hoop dat ze weer kan gaan lopen, nou hopen dat ze er weer helemaal bovenop komt!! Sterkte met haar!

  Veel liefs
  Angelique

 4. hallo, jullie!
  ik hou je log zwaar in de gaten!
  steeds effe peepen of de kleine man er stiekem al is!!
  nog effie en dan is het zover!
  hou je taai, de laatste loodjes!!
  jullie hebben er samen een prachtig huissie van gemaakt!!
  wens je een hele mooie bevalling!
  en ik lees het wel, en zie de foto’s als het zover is!!
  knuffel
  janneke

 5. Klinkt als nesteldrang. Hoe herkenbaar. Gelukkig is in huis bij ons nu ook bijna alles af. En geen nood over je fietsstoeltjes… ik heb al maanden een TrippTrapp in huis! Laten we hopen dat onze kids er snel zijn, want ik kan al bijna niet meer wachten πŸ˜‰

 6. Jeetje Sabien! Dat is schrikken zeg! Maar weet je nou al wat het geweest is? Eneh….ga je het nu eens ECHT rustig aan doen?? (hihihi, moeilijk he?!)

  Wat is jullie keuken prachtig geworden zeg! Echt txc3xa9 mooi om in te koken!

  Nou, meis, rust lekker uit en denk effe goed aan jezelf en je kleintje, nog heel eventjes….! Spannend!

  Liefs, Bianca

 7. Hoi meid,
  Bah wat vervelend voor je dat je zo duizelig bent.De laatste paar weekjes van een zwangerschap vragen ook zoveel energie.
  Doe het maar lekker rustig aan en laat je lekker verwennen door je mannetje.

  Liefs Wendy

 8. Tjonge, wat een gedoe, zeg! En wat gek dat ze er geen verklaring voor kunnen geven. Succes ermee in ieder geval!!
  En inderdaad, die keuken is fantastisch! Super!!

 9. Jeetje meis, wat was dat even schrikken!! gelukkig gaat het met de kleine man nog steeds goed!! Dus nog even volhouden he!!

  Je keuken ziet er echt mooi uit!! Heel gaaf gedaan…die van ons moet nog steeds nog! Gaan we binnenkort aan beginnen!!

  Doe je rustig aan!!

  Liefs
  Angelique

 10. Wat een verhaal! Gelukkig dat het nu wat beter met je gaat, maar ik kan me voorstellen dat je flink bent geschrokken. Nou, de laaste weekjes maar rustig aan doen. Laat Danny je maar flink verwennen!
  En wat is de keuken mooi geworden!

 11. Hxc3xa9 wat naar man, die duizeligheid. Hopelijk komt het niet meer terug. Jullie huis is in ieder geval echt mooi geworden hoor. Lekker zo voor de bevalling. Daarna heb je voor mijn gevoel echt nergens meer tijd voor… hihi. Laat de beeb maar komen!

 12. Hee lieverd,

  Wat een vervelend nieuws allemaal zeg!! En zo raar dat ze niet weten hoe het komt!! Gelukkig dat het met jullie mannetje allemaal goed is!! Nu maar snel echt weer beter worden zodat de kleine man kan komen!!!
  Bedankt voor jullie lieve kaart voor luca zijn verjaardag!! Heel leuk!!

  Dikke kus Sabrina

 13. Hee lieverd,

  Wat een vervelend nieuws allemaal zeg!! En zo raar dat ze niet weten hoe het komt!! Gelukkig dat het met jullie mannetje allemaal goed is!! Nu maar snel echt weer beter worden zodat de kleine man kan komen!!!
  Bedankt voor jullie lieve kaart voor luca zijn verjaardag!! Heel leuk!!

  Dikke kus Sabrina

 14. Wat raar zeg, dat dat zomaar kan toeslaan en niemand weet waardoor het kan komen.
  Gelukkig gaat het nu weer beter met je.
  doe lekker rustig aan de laatste paar weken.

  Liefs, Luna en Maankindje

Geef een reactie