RUST? wat is dat???

Hallo lieve lezers!

Hier gaat alles super! mijn tante is inmiddels geopereerd aan haar been, is wel nog in Instanbul maar mijn oom is bij haar en mijn neefje en nichtje zijn vandaag naar haar vertrokken!
Nu afwachten wanneer ze naar Nederland vervoert mag worden!

Met mij gaat alles lekker, maandag heb ik samen met mijn mams de laatste details afgemaakt in de babykamer, en op wat fotolijstjes na is nu alles klaar!
Img_1194

Img_1195

Img_1196
Is het niet super?

Helaas had ik afgelopen zondag een flinke dip, had al een paar nachten slecht geslapen en ik voelde ons ventje een stuk minder! was erg ongerust, maar dacht dat het wel eens te maken kon hebben met het feit dat meneer aan het indalen was…..?????
En ja hoor vandaag weer bij de verloskundige geweest en die bevestigde inderdaad dat ons ventje ingedaald was! hij beweegt na die zondag ook weer netzoals normaal! dus geen zorgen!
mijn bloeddruk was 125 over 80 dus dat was ook prima!
Mijn beste vriendin Kim was mee en die werd helemaal emotioneel toen ze het hartje hoorde…. dikke tranen en dus Danny huilen en kon ik ook niet achter blijven!
Ja wat zon klein hartje niet allemaal kan doen met je….. hahaha

Verder moet ik nu echt rustiger aan gaan doen van ze………. zeker omdat ik zo slecht slaap en van die tintelende benen heb……. en dus is dat middagslaapje wel een een goed idee……….. JAAH, maar ik ben zo eigenwijs dat ik niet zo snel toe geef en dus…….. stond Bolle Bien vandaag de hele dag in de tuin te werken…
Img_1197

Img_1198

had allemaal bloembollen gekocht en dus heb ik even de hele tuin aangepakt! Hoe noemen ze dat ook alweer??? voorjaarskriebels toch?? hihihihi
Img_1199

Img_1200
maar het resultaat mag er wezen, niet dan?
Img_1201
Er zijn 4 zakken aarde van 40 liter en 500 bloembollen gebruikt om dit te realiseren! Ben heel benieuwd wat er uitkomt!

Erg he ben ik, maar als ik het niet had gedaan was ik me gaan ergeren dat het niet gebeurd was en had ik alleen maar onrustiger geweest!

Verder was Kim dus sinds gisteren bij ons want ze heeft hele mooie foto’s van mijn buik en van ons gemaakt! Ja Kim is stewardess maar gaat waarschijnlijk een ander vak in hahahahaha!
nogmaals dank he Kim!!!!
Dsc04266

De meeste foto’s zijn nogal persoonlijk maar een paar wil ik wel met jullie delen!
Dsc04283

Dsc04356

Dsc04395

Gaaf zijn ze he? hebben er ongeveer 200 gemaakt dus moeten maar is op ons gemak de mooiste gaan uitzoeken!

Nou dat was het wel weer voor nu, oke ik weet het…. moet nu echt rustiger aan gaan doen…..
ik zal mijn best doen oke? maar ik beloof niets hahahaha

Hele dikke zoenen van mij en natuurlijk ook van Danny (wat die allemaal uitspookt hihihi weet ik niet hoor, maar mail hem gerust hahaha) en 2 pootjes van Woezel en Krummel!

31 gedachtes over “RUST? wat is dat???

 1. Sabien,

  Beterschap en de beste wensen voor je tante in Instanbul!!

  Hier moet ook buiten worden gerookt tegenwoordig πŸ™‚ grappig wel! Alles voor de kleine πŸ˜‰

  Persoonlijk vind ik jou buikkie super!! Mooi rond!! Hij is niet echt bescheiden volgens mij… nog wel mooi streep vrij.. o, nee welgeteld al één streepje.. pfff *kijkt jaloers ;)*
  Jammer dat de weegschaal het bevestigd die groei πŸ˜‰
  Hier groeit het ook door maar de weegschaal gaat niet zo heel hard gelukkig.. hopelijk blijft dat ook zo.

  Heerlijk joh mams als kraamhulp!! En ook leuk trouwens dat je zelf hebt kunnen werken als kraamhulp bij je vriendin.. is toch een bijzonder iets niet dan?!?

  Samen naar de 9mnd beurs!! Leuk.. en een hoop gescoord dus πŸ™‚ aardig voorraadje voeding en melk heb je ingeslagen.. netjes hoor, kan je in iedergeval vooruit!

  Die naam van de dochter van Bastiaan en Toaske is ook niet onze keuze.. toen ik het hoorde op tv moest ik ook wel een beetje lachen tot mijn schande.. maar wie weet doen zij dat wel bij onze namen πŸ˜‰ je weet het niet!

  Haha, de kleine mag al wel vast komen.. doe nog maar niet.. nog een poosje wachten.. na de 37 weken maar… al kan ik het wel voorstellen… ben nog niet zover als jij maar ben het ook wel zat.. slaap al weken slecht, zere benen etc, etc. Al kan ik er nog wel van genieten al met al. Als de kleine zich meld met 37 of 38 weken zou ik dat echt geen punt vinden!

  Fijn weekend Bien!

  xxx
  Nath

 2. en toch is een middagdutje geen slecht idee. bepaalde hormonen zijn snachts actiever dan overdag en die zorgen ervoor dat je overdag ook een dutje kan doen zonder er de volgende nacht weer van wakker te liggen. althans, die theorie wordt zo verkocht.
  als je lichaam zegt dat je moet dutten, kan je er echt wel aan toegeven hoor, zeker nu! je hebt alle energie nodig!
  liefs
  vliegje

 3. hai poepie

  hier weer ff een berichtje uit lathum!!!
  wou je ff zeggen dat je weer een leuk logje geschreven hebt
  gister heb ik echt genoten saampjes met jou op de 9 maandenbeurs echt gezellie!!!
  lieverd ik zie je straks en niet vergeten dat ik stapelgek op je ben he….
  trouwens ik ben zo benieuwd wat je antwoord zal zijn op zo’n speciale vraag die veel voor ons zal betekenen
  DIKKE ZOEN JE APIE

 4. hai poepie

  hier weer ff een berichtje uit lathum!!!
  wou je ff zeggen dat je weer een leuk logje geschreven hebt
  gister heb ik echt genoten saampjes met jou op de 9 maandenbeurs echt gezellie!!!
  lieverd ik zie je straks en niet vergeten dat ik stapelgek op je ben he….
  trouwens ik ben zo benieuwd wat je antwoord zal zijn op zo’n speciale vraag die veel voor ons zal betekenen
  DIKKE ZOEN JE APIE

 5. Haha die trolley’s!!! Erg he! M’n moeder kreeg ze telkens over d’r voeten heen, dus heb d’r uitgelegd dat ze ze dan maar omver moet trappen….had wel effect op een gegeven moment! Maar gek werd je wel van het gedouw van de meeste mensen!!

  En je heb nog steeds een mooie buik hoor! Ik ben inmiddels 6 maanden en niemand gelooft het nog, zelfs de man van het dobbelspel bij Nutricia stond stom verbaast te kijken, toen ik zei dat ik er nog 3 moest! En hier ook nog geen striem te zien…ik sta elke ochtend braaf te smeren!! Houden zo!! Heb er aardig wat overgehouden aan mijn avontuur in Amerika….15 kilo aangekomen in 5 maanden!! Wel allemaal kwijt geraakt, maar ja de striempjes hou je toch! Mooi wit nu, maar leuk is anders!

  Wel heb ik fysio voor m’n rug….want met m’n bekken en rug gaat het niet zo goed…dus hopen dat dat gaat helpen en gewoon lekker rustig aan kan blijven doen en niet last krijg van bekkeninstabiliteit!

  Nou meis geniet nog even van de laatste weekjes…het gaat helemaal goed komen en voor je het weet heb je je ventje in je armen liggen!!

  Liefs
  Angelique

 6. Jeetje, beterschap voor je tante hoor.

  Voorderest een heel gezellig logje hoor. Heb hem met plezier gelezen. En ondanks de scheurtjes heb je nog steeds een prachtige buik hoor. Hoop idd voor je dat het daar bij blijft. Bij mij kwam het om mijn navel bij de laatste twee weken πŸ™ πŸ™ Ik had ook gehoopt dat ik niks zou krijgen. Mooi trouwens hoor dat je 6 maanden borstvoeding gaat geven. Dat wil ik ook proberen, en daarna afbouwen.

  Danny gefeliciteerd met het slagen van de vaderschapstest :):):)
  En wat een naam heh Leentje, ieder zo zijn smaak haha. Maar hij is een trotse vader had ik gezien op shownieuws.

  Veel succes met het slapen ’s nachts

  Groetjes van Linda en Sven

 7. Hey Bollie, ik vind dat je een hele mooie buik hebt hoor! Tjonge! En, tja, hoe een ander je buik ook ziet, voor jezelf is-ie ENORM!! Dat heb ik nl ook.. Ik vind wel dat je echt nog veel doet! Sjonge!! Ik ben thuis aan het rommelen en that’s it! Soms ga ik er ff uit, maar dan is dat slechts voor een uurtje of 3. Dusse, respect! hihi ..
  Xx Louise

 8. Hey Siebje,

  Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen. Ik ben echt blij dat alles goed met je zwangerschap gaat. Ik wil zeker bij je langs komen. Maar je begrijpt zeker wel dat het nu echt hectisch is zeker nu met Funda. Funda is gister geopereerd aan haar been. Haar heup is oke dus was verkeerde info. Heel gek want wij hoorde daar ook steeds verhalen over. Waarschijnlijk mag Funda maandag naar een normale kamer, dus dat is wel fijn. Ik heb van zondag tot woensdag bij papa thuis geslapen. Ben nu dus weer gewoon thuis. Gelukkig gaan Efza en Erdem aankomende dinsdag naar Istanbul. Ik heb papa vandaag gesproken hij heeft het erg zwaar maar is wel overweldigd van alle steun die ze krijgen. Ik ben trouwens weer actief op mijn site bezig dus neem gerust een kijkje. Ik kom snel bij je langs. Dikke kus je nichtje.

  P.S als je meer wilt weten kan je me gewoon een mailtje sturen.

 9. Hoi lieffies,

  Leuk mailtje weer trouwens siep!
  Ik zie je maandag gaan we mooie foto’s maken!! ben er van overtuigd dat ze mooi worden…. heel veel beterschap voor je tante! Tot dan dikke kuss tante Kim

  PS: vandaag is de bank gebracht en de stoelen en is de trap gestoffeerd een plaatje!! Echt een paleis, michel wilde vandaag er al slapen nog even wachten volgende week gaan we erin. kusss

 10. hier toch nog ff een berichje van APIE of ja zeg maar pappa Daan..
  lieve lezers van sabiens web log ik wil jullie namens mij ook thanks zeggen voor al jullie steun en gezellige reakties…
  en als jullie leuke ideeen hebben hoe ik DE vraag zal stellen laat het los op mijn emailadres(dannyverschuur72@hotmail.com)
  en laat ik eerlijk zijn ik heb echt een paar mega ideeeen in men hoofd maar ben benieuwd naar jullie reacties en tips DUS TROUWE LEZERS laat je gaan!!! haha lieverd sorry dat ik deze oproep doe via onze log maar ben super benieuwd wat eruit komt!!! ik heb er nu al plezier in

 11. Hi Sabien

  Ik wist niet dat Funda je Tante is. Wel heb ik begin deze maand aan den lijve ondervonden hoe hard de taxixb4s daar rijden in Istanbul. 50 waar je 100 mag is normaal. En een driebaans weg gebruik je van links naar rechts. Dus ik was niet verbaasd dat ik het bericht over Funda in de krant las. Ik had het drie dagen daar voor zelf ervaren.
  Ik hoop dat het nu beter met haar gaat. Ik vind haar collum erg goed en ook als caberatiere heb ik van haar genoten. Heb haar eens meegemaakt bij een jaarvergadering van Humanitas en heb genoten van haar scherpzinnigheid. Ik hoop dat je verder wel kunt genieten van je zwangerschap.

  Sterkte Henny

 12. Lekker herkenbaar weer! hihihi
  Vooral dat slecht slapen en die onrustige benen, vreselijk he?! En ik denk er net als Nath over ja…laat maar komen met zo’n 38 weken! Wordt het zo langzaam aan wel zat ja.

  En eh….Prachtige buik hoor! Maar ook wel weer herkenbaar, bij mij blijven ze ook zeggen dat ik een klein buikje heb en ook ik vind het een super buik, hahahaha

  Leuk trouwens dat je saampjes naar de beurs bent geweest, hebben wij toen bij Lot ook gedaan, maar nu niet…eigenlijk wel jammer, vond het toen ook wel erg leuk.

  En……….ik ga maar eens verzinnen wat ik voor leuk idee heb voor Danny!…Mijn mannetje had een hele mooie dus eh….ga hem maar eens mailen denk ik!!! hihiihi LEUK!!!!!!

  Liefs, Bianca!

 13. Hoi Sabien,

  Wat een mooie buik heb je zeg.. Nu de laatste loodjes meid. Wat erg van je tante, ik hoop dat ze er gauw weer bovenop komt. Leuk die reactie,s eronder van de aanstaande vader!! Geweldig!! En probeer inderdaad te rusten als dat gaat…gewoon aan toegeven en je niet schamen.. Nog eventjes.. Ik geniet altijd van je logjes.. Kom regelmatig kijken of er weer wat nieuws is.. Dikke kus van Sija

 14. Hoi Sabien,

  Wat een mooie buik heb je zeg.. Nu de laatste loodjes meid. Wat erg van je tante, ik hoop dat ze er gauw weer bovenop komt. Leuk die reactie,s eronder van de aanstaande vader!! Geweldig!! En probeer inderdaad te rusten als dat gaat…gewoon aan toegeven en je niet schamen.. Nog eventjes.. Ik geniet altijd van je logjes.. Kom regelmatig kijken of er weer wat nieuws is.. Dikke kus van Sija

 15. He BB en Appie,
  Wat een mooi buikkie zeg!
  Wel lastig al die mankementen zoals veel plassen, kriebel benen “maar hou vol”!!!!
  Go for it, nog even en je mag het wonder aanschouwen.
  Lieverds wij tellen met jullie de dagen af!
  Knuffel uit Duiven

 16. hai schatje toch weer een super leuk logje!!! haha en ja nu heb ik de tuin ook gezien…
  En dan nu weer ff een oproepje aan onze trouwe lezers… op onze vorige log had ik laten weten dat ik met iets bezig ben jaja DE vraag moet toch ooit gesteld worden aan mijn lieve vrouwtje maar ja het plannetje wat ik heb is niet eenvoudig maar ben er druk mee bezig en of het lukt ja dat weet ik nog niet… maar als jullie leuke ideeen hebben stuur me dan een mailtje ben echt zo benieuwd wat hier uitkomt hahaha mijn email is dannyverschuur72@hotmail.com
  en natuurlijk niks vertellen aan bientje he!!!! lieve groetjes van pappa daan en voor alle zwangere lezers VEEL SUCCES met jullie zwangerschap geniet er lekker van

 17. Prachtige foto’s Sabien, mijn zus heeft ook van die mooie foto’s gemaakt van Alex en mij (haha ook niet bestemd voor op de web-log) Vond dat wel fijn dat een bekende zulke foto’s kon maken. Veel succes met het rustig aan doen :):)

  Groetjes van Linda en Sven

 18. Hey Bien!

  Leuke foto’s!! Ga ik ook doen met mijn ventje…tegen de tijd dat ik ook zo’n bolle buik heb…die van mij is nog heel klein…en er zijn erg veel mensen die tekenen voor deze 6 maanden buik. Donderdag naar de verloskundige….dan weet ik ook weer hoeveel ik ben aangekomen!

  Maar mooi dat je ventje is ingedaald!! Dat betekent toch dat het helemaal goed gaat komen….nog 4 weekjes meis….doe nou maar echt rustig aan, en dat middagdutje, is echt heerlijk!! Ik doe het ook weleens, als ik vroege dienst heb gehad!! Geniet nou eens van je rust…en volgens mij is het niet de bedoeling dat je ventje te vroeg komt!! (ik ben bang dat ik net als jou doe hoor, dat ik geen rust in m’n kont heb!)

  En gelukkig gaat het met je tante ook weer goed!! Allemaal fijn op te lezen!!

  Veel liefs
  Angelique

 19. Wow mooie buik zeg!!! super dat je deze plaatjes toch wilde delen! Tuin ziet er ook prima uit. babykamer ook, dus volgens mij ben je bijna klaar voor de komst van je kleine ventje! Alles al 3 keer gewassen en gestreken?? hihihihi

 20. Hi Sabien, toevallig wilde ik net typen wat Sabrina ook al heeft gezegd, die bloembollen planten dat is geen voorjaarskriebel dat is nesteldrang! Leuk die foto’s van jou en Danny. Wij gaan half maart dit ook laten doen, super gaaf als herinnering!

  Lekker uitrusten!

  Groetjes onze wens

 21. Mooi foto’s meis!! Top hoor πŸ™‚

  Je bent wel erg actief hoor!! Tuin onderhanden genomen.. vxc3xa9xc3xa9l bolletjes dr in gezet!! En de babykamer zo goed als af, heerlijk!

  Nou die kleine kan komen wat dat betreft!!

  Ben je nog wel van plan wat rustiger aan te gaan doen?
  Offe zit dat voorlopig nog niet in de planning?

  xxx
  Nath

 22. Wauw wat een gafe foto’s!
  Als mijn buikje nog iets boller is wil ik ook aan een vriendin gaan vragen mooie (buik)foto’s te maken.

  En van dat middagslaapje skippen: ik ken dat! πŸ˜‰ Daar heb ik dus ook elke x last van…

  Liefs, Luna

 23. Hey Sabien, mooie pics hoor! En van striae is nog niks te zien!
  Enne, die nesteldrang, tjonge, het gevoel bekruipt me dat je eerder gaat bevallen dan ik, want ik heb nog nergens energie voor … πŸ˜‰
  Xx Louise

 24. Hoi lieffies,

  Was erg benieuwd naar je logje… Vond het weer erg gezellig maandag en dinsdag, die dag bij de verloskundige is een dag die je niet zo snel vergeet, wat was dat mooi zeg! Vond het erg leuk om voor jullie de foto’s te maken, lieve sieb en Danny bedankt voor het lekkere eten, die garnalen waren SUPER lekker!! Volgende keer weer, ben benieuwd hoe de bollen worden, doe je rustig aan, Kan niet wachten nog 4 weekjesssss (gok nog steeds op de 18de xxx hihi)
  dikke kus tante Kim

 25. Hey siebje!

  Wat zie je er goed uit! Echt mooie foto`s! Gelukkig dat alles goed gaat!

  Funda is vandaag aangekomen op schiphol ze ligt nu in het ziekenhuis.

  Ben vandaag bij haar geweest. Ze ligt in careterre (schrijf ik het zo goed?) Ze zijn bang dat ze van het ziekenhuis in turkije bacterieen meeneemt. Dus allemaal schorten voor kapjes voor de mond en haarnetjes… Voelt vrij kut. Als het goed is duurt dit maar 3 dagen…

  Doe je wel een beetje rustig aan? voor meer info check mijn site.
  http://www.tjardamiedema.web-log.nl

 26. Rustig aan doen is inderdaad niet makkelijk als het niet in je karakter ligt, ik weet er alles van! Enne voorjaarskriebels, nesteldrang… het ziet er vast heel fleurig uit straks! Leuke foto’s!

 27. He lieverds,
  Wat een leuk tuin, maar foei dat is toch niet echt meer de bedoeling hoor!
  Maar oke, je beloofd niks maar je gaat het proberen, oke dat is voor jou doen al heeeeel wat, hahahaha.
  Gaaf joh die foto’s en wat is ie andere BB (Bolle Belg) trots he, hij smelt als ie jou buikje ziet. En ja wat voert hij in zijn schild, geloof me BB (bolle Bien) komt allemaal goed!
  Liefs en hopelijk tot heel snel, hiihihi
  Es

 28. Hoi lieffies,

  Hoe gaat het met jullie? Ben je beetje aan het relaxen? Ben op dit moment bij de oppas kindjes… ze liggen heerlijk te slapen, ga ik even op de computer, trouwens a.s zaterdag 3 maart gaat toch door, tussen 12 en 6 uur doe voorzichtig dikke kuss Kim

Geef een reactie