9 maandenbeurs!

Zo daar zijn we weer na een heerlijke, maar drukke week!
Er is weer veel gebeurd dus zal kijken of ik niks vergeet om te vertellen!

Allereerst hebben we vorig weekend niet zon fijn nieuws gekregen, mijn tante, (zie link), heeft in Instanbul een zwaar auto-ongeluk gehad! Ze inmiddels al geopereerd daar aan haar ruggenwervel en moet nog geopereerd worden aan haar been en heup. Ja Wanneer ze weer naar Nederland komt weet niemand nog, maar gelukkig is mijn oom inmiddels al in Instanbul gearriveerd, en dus is mijn tante niet alleen!
Funda, Ron, Erdam en Efza heel veel sterkte dus gewenst, en wij duimen voor een spoedig herstel!

Nou verder kwamen dinsdag mijn paps en mams gezellig eten, we wouden ze namelijk nog bedanken voor al hun hulp die ze boden om ons huisje op te knappen!
Eten9
Gamba’s!!!!!
het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten!

He pap wie heb je aan de telefoon?
Eten15

Ja mam tegenwoordig mag je lekker buiten roken in huize Verschuur-Netel
Eten8

verder was ik afgelopen woensdag (VALENTIJNSDAG) precies 35 weken zwanger en dus hebben we weer een paar mooie buikfoto’s gemaakt!
Img_1170

We horen geregeld dat ik een mooi en bescheiden buikje heb maar ik vind zelf van niet! ik zie hem dan ook met de dag dikker worden! (helaas bevestigt de weegschaal dat dan ook!)
Img_1165

Helaas mag ik dan nu ook melden dat de eerste straie is gezien…… in mijn zij zijn toch echt al wat scheurtjes te zien….. maar goed, we blijven smeren en duimen dat het bij dit beetje blijft maar ik heb er een hard hoofd in!!!!!!!!!!!!!!!

Verder kwam woensdag Monique nog even langs, zij is van het kraambureau waar ik oa ook voor werk maar waar ik dus ook kraamzorg van krijg…. mijn mams hahaha. Het was officieel een intakegesprek maar we hebben gezellig koffie zitten drinken ( ja ik drink sinds een paar dagen weer koffie) en lekker gebept!

Woensdag middag ben ik nog gezellig met een vriendin en haar dochtertje van 3,5 maand ff wezen winkelen.
Ik heb bij hun gekraamd en Jay is dan ook al uitgehuwelijkt aan ons ventje!!!!! hihihihi
19_jay
Dit was Jay toen ze een week oud was!

Rianne en ik hebben tijdens het winkelen 2 badeendjes gekocht die verliefd zijn op elkaar en die hebben we symbolisch uitgewisseld aan elkaar, Jay heeft nu het jongetje, dat is dus ons ventje, en ons ventje heeft het meisje die dus Jay voorsteld
Img_1180
Leuk he!

Donderdag was Danny lekker een dagje vrij en zijn we saampies naar de negenmaanden beurs geweest! Ja wat een lieve vent heb ik toch…….
We hebben een erg leuke dag gehad en veel gezien en gedaan,
Danny heeft bijv aan een test meegedaan of hij klaar was voor het vaderschap….!!
Img_1183
Hij is dus met vlag en wimpel geslaagd! hahahaha leuk he!

verder hebben we best wel veel gekocht,
Img_1181
3 rompertjes, 2 broekjes, zwitsal spullen, een dikkie dik boek, luiers, daro spullen en nog veel meer!

ook hebben we vast wat voeding ingeslagen, ik ga eerst borstvoeding geven maar tot ong een half jaar, dus dan komt voeding nummer 2 al om de hoek kijken!
ook nog potjes fruit en groente zijn altijd handig!
Img_1182

Ook zijn we nog ff over de huishoudbeurs gelopen maar dat hadden we snel weer gezien, al die gillende vrouwen met die KUT-trolleys van oa Crystal Clear (ja angelique, ook wij hebben ons daar aan geeergerd! hahaha) waren zeer irritant. Verder hebben we Bastian Ragas nog gezien die de trotse papa is geworden van Leentje( niet echt mijn naam, maar ja) en Danny heeft hem zelfs nog even gefeliciteerd!
Hij wel hoor, hahahaha.

Verder kan ik nog vertellen dat de geboortesuikers uit Belgie zijn gearriveerd en dus kan ik daar ook aan gaan beginnen! Verder ben ik allemaal best wel zat, mijn buik gaat goed in de weg zitten en snachts slaap ik steeds minder, kan heel moeilijk in slaap komen doordat ik erg onrustige benen heb! is echt geen fijn gevoel en meestal is het pas een uur of 3 voordat ik goed en wel in slaap val en dan wordt ik natuurlijk elk uur weer wakker om te plassen……..
Maar goed smiddags slapen vind ik ook geen optie want dan ben ik bang dat ik helemaal niet meer in slaap kan komen….. dus kleine jongen, van mij mag je stiekum best wel komen….

liefs van Bolle Bien

28 gedachtes over “9 maandenbeurs!

 1. He BB,
  Wat gaaf he die sneeuw, volgend jaar sta je in de tuin om voor je mannenke een sneeuwpop te maken (als er dan sneeuw ligt natuurlijk).
  Nu lekker aftellen want voor je het weet ligt er een droom van een baby in je armen!
  Dikke zoen op je BB (bolle buik)

  Es

 2. Geweldig hรฉ die beesten in de Sneeuw… Diesel was ook helemaal gek ๐Ÿ™‚

  En al weer iets van je lijstje af.. ! Is leuk geworden!

  Jullie ook een fijn weekend!

  xxx
  Nath

 3. Heerlijk he die sneeuw!
  Ik had nu eindelijk de hoop dat ik een sneeuwpop kon gaan maken met m’n dochter……WIL ZE NIET!!! hahahahah
  Na een ruzie over wรกt ze aanmoest van mij hadden we allebei geen zin meer en dus zaten wij binnen met de sneeuw….Jammer hoor!

  Leuk geworden die lijstjes! Jullie paleisje is nu toch wel bijna klaar he?!

  Liefs, Bianca en een heeeeeeel fijn weekend!!

 4. Haha, ik dacht dat ik veel lijstjes in mijn gang had hangen, maar jij overtreft me…

  Wij zijn een poosje niet geweest… kwam er steeds niet van. Maar vanavond weer wat tijd gevonden. Onze web-log heeft een hele nieuwe look, kom je ook kijken??

  Groetjes van Linda en Sven

 5. Geweldig die honden in de sneeuw. Die Jack van m’n moeder word ook helemaal leip als ze sneeuw ziet…dan moet ze erin happen en als je met d’r buiten loopt, moet je de hele tijd sneeuw schoppen. Alleen vergeet Mien dan ook al weer waarvoor we buiten waren, het plassen en poepen! En thuis ligt ze afgepeigerd in d’r mand te ontdooien!! Uiteraard niet gepoept en geplast!

  En wat een fotolijsten zeg!! Ik ben meer van de fotoalbums maken…mijn kast puilt daar juist heel erg van uit. Maar vind het wel gaaf gedaan bij je…en jammer dan dat er lijstjes op z’n kop hangen he ๐Ÿ˜‰ als ze maar blijven zitten!!

  Ik wens je alvast een fijne week toe, ik mag drie dagen naar station Rai om de mensen op weg te helpen en een dag naar de Kuip…allemaal relaxte diensten dus komt allemaal goed. En dan woensdag naar de 9-maanden beurs!

  Liefs
  Angelique

 6. scrabbooken is leuk, alleen ben ik er nog niet handig in, en heb ik me sinds kort er pas in verdiept…dus nog even allemaal uitvissen wat ik er mee kan!!

  Wij zouden ook eerst donderdag gaan, maar ja dan is manlief jarig….dusse beetje lullig…en die van mij krijg ik niet mee hoor, die zegt, zoek jij het maar uit met je moeder….mij niet gezien tussen al die vrouwen!!

  XXX
  Angelique

 7. Leuke foto’s! Ik vond het wel apart 1 zo’n middagje sneeuw. Ik kreeg lekker een halve dag vrij omdat ik nogal wat reistijd heb. Het zag er mooi uit allemaal, maar ik was toch wel blij toen ik veilig thuis was!

 8. lieverd een dikke valentijnskus van je apie
  je echte valentijn!!!!
  haha dat er mensen zijn die denken dat jij hun valentijn bent hihihi grapjas
  knuf uit lathum

 9. Hey hoe was je dagje 9-maandenbeurs/huishoudbeurs?? Heeft die vent van je het overleeft…of waren julie ook in staat de tassen/trektekkels van Crystal Clear om te trappen?? Ik ga het vast en zeker wel lezen!!

  Liefs
  Angelique

 10. Sabien,

  Beterschap en de beste wensen voor je tante in Instanbul!!

  Hier moet ook buiten worden gerookt tegenwoordig ๐Ÿ™‚ grappig wel! Alles voor de kleine ๐Ÿ˜‰

  Persoonlijk vind ik jou buikkie super!! Mooi rond!! Hij is niet echt bescheiden volgens mij… nog wel mooi streep vrij.. o, nee welgeteld al xc3xa9xc3xa9n streepje.. pfff *kijkt jaloers ;)*
  Jammer dat de weegschaal het bevestigd die groei ๐Ÿ˜‰
  Hier groeit het ook door maar de weegschaal gaat niet zo heel hard gelukkig.. hopelijk blijft dat ook zo.

  Heerlijk joh mams als kraamhulp!! En ook leuk trouwens dat je zelf hebt kunnen werken als kraamhulp bij je vriendin.. is toch een bijzonder iets niet dan?!?

  Samen naar de 9mnd beurs!! Leuk.. en een hoop gescoord dus ๐Ÿ™‚ aardig voorraadje voeding en melk heb je ingeslagen.. netjes hoor, kan je in iedergeval vooruit!

  Die naam van de dochter van Bastiaan en Toaske is ook niet onze keuze.. toen ik het hoorde op tv moest ik ook wel een beetje lachen tot mijn schande.. maar wie weet doen zij dat wel bij onze namen ๐Ÿ˜‰ je weet het niet!

  Haha, de kleine mag al wel vast komen.. doe nog maar niet.. nog een poosje wachten.. na de 37 weken maar… al kan ik het wel voorstellen… ben nog niet zover als jij maar ben het ook wel zat.. slaap al weken slecht, zere benen etc, etc. Al kan ik er nog wel van genieten al met al. Als de kleine zich meld met 37 of 38 weken zou ik dat echt geen punt vinden!

  Fijn weekend Bien!

  xxx
  Nath

 11. en toch is een middagdutje geen slecht idee. bepaalde hormonen zijn snachts actiever dan overdag en die zorgen ervoor dat je overdag ook een dutje kan doen zonder er de volgende nacht weer van wakker te liggen. althans, die theorie wordt zo verkocht.
  als je lichaam zegt dat je moet dutten, kan je er echt wel aan toegeven hoor, zeker nu! je hebt alle energie nodig!
  liefs
  vliegje

 12. hai poepie

  hier weer ff een berichtje uit lathum!!!
  wou je ff zeggen dat je weer een leuk logje geschreven hebt
  gister heb ik echt genoten saampjes met jou op de 9 maandenbeurs echt gezellie!!!
  lieverd ik zie je straks en niet vergeten dat ik stapelgek op je ben he….
  trouwens ik ben zo benieuwd wat je antwoord zal zijn op zo’n speciale vraag die veel voor ons zal betekenen
  DIKKE ZOEN JE APIE

 13. hai poepie

  hier weer ff een berichtje uit lathum!!!
  wou je ff zeggen dat je weer een leuk logje geschreven hebt
  gister heb ik echt genoten saampjes met jou op de 9 maandenbeurs echt gezellie!!!
  lieverd ik zie je straks en niet vergeten dat ik stapelgek op je ben he….
  trouwens ik ben zo benieuwd wat je antwoord zal zijn op zo’n speciale vraag die veel voor ons zal betekenen
  DIKKE ZOEN JE APIE

 14. Haha die trolley’s!!! Erg he! M’n moeder kreeg ze telkens over d’r voeten heen, dus heb d’r uitgelegd dat ze ze dan maar omver moet trappen….had wel effect op een gegeven moment! Maar gek werd je wel van het gedouw van de meeste mensen!!

  En je heb nog steeds een mooie buik hoor! Ik ben inmiddels 6 maanden en niemand gelooft het nog, zelfs de man van het dobbelspel bij Nutricia stond stom verbaast te kijken, toen ik zei dat ik er nog 3 moest! En hier ook nog geen striem te zien…ik sta elke ochtend braaf te smeren!! Houden zo!! Heb er aardig wat overgehouden aan mijn avontuur in Amerika….15 kilo aangekomen in 5 maanden!! Wel allemaal kwijt geraakt, maar ja de striempjes hou je toch! Mooi wit nu, maar leuk is anders!

  Wel heb ik fysio voor m’n rug….want met m’n bekken en rug gaat het niet zo goed…dus hopen dat dat gaat helpen en gewoon lekker rustig aan kan blijven doen en niet last krijg van bekkeninstabiliteit!

  Nou meis geniet nog even van de laatste weekjes…het gaat helemaal goed komen en voor je het weet heb je je ventje in je armen liggen!!

  Liefs
  Angelique

 15. Jeetje, beterschap voor je tante hoor.

  Voorderest een heel gezellig logje hoor. Heb hem met plezier gelezen. En ondanks de scheurtjes heb je nog steeds een prachtige buik hoor. Hoop idd voor je dat het daar bij blijft. Bij mij kwam het om mijn navel bij de laatste twee weken ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ Ik had ook gehoopt dat ik niks zou krijgen. Mooi trouwens hoor dat je 6 maanden borstvoeding gaat geven. Dat wil ik ook proberen, en daarna afbouwen.

  Danny gefeliciteerd met het slagen van de vaderschapstest :):):)
  En wat een naam heh Leentje, ieder zo zijn smaak haha. Maar hij is een trotse vader had ik gezien op shownieuws.

  Veel succes met het slapen ’s nachts

  Groetjes van Linda en Sven

 16. Hey Bollie, ik vind dat je een hele mooie buik hebt hoor! Tjonge! En, tja, hoe een ander je buik ook ziet, voor jezelf is-ie ENORM!! Dat heb ik nl ook.. Ik vind wel dat je echt nog veel doet! Sjonge!! Ik ben thuis aan het rommelen en that’s it! Soms ga ik er ff uit, maar dan is dat slechts voor een uurtje of 3. Dusse, respect! hihi ..
  Xx Louise

 17. Hey Siebje,

  Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen. Ik ben echt blij dat alles goed met je zwangerschap gaat. Ik wil zeker bij je langs komen. Maar je begrijpt zeker wel dat het nu echt hectisch is zeker nu met Funda. Funda is gister geopereerd aan haar been. Haar heup is oke dus was verkeerde info. Heel gek want wij hoorde daar ook steeds verhalen over. Waarschijnlijk mag Funda maandag naar een normale kamer, dus dat is wel fijn. Ik heb van zondag tot woensdag bij papa thuis geslapen. Ben nu dus weer gewoon thuis. Gelukkig gaan Efza en Erdem aankomende dinsdag naar Istanbul. Ik heb papa vandaag gesproken hij heeft het erg zwaar maar is wel overweldigd van alle steun die ze krijgen. Ik ben trouwens weer actief op mijn site bezig dus neem gerust een kijkje. Ik kom snel bij je langs. Dikke kus je nichtje.

  P.S als je meer wilt weten kan je me gewoon een mailtje sturen.

 18. Hoi lieffies,

  Leuk mailtje weer trouwens siep!
  Ik zie je maandag gaan we mooie foto’s maken!! ben er van overtuigd dat ze mooi worden…. heel veel beterschap voor je tante! Tot dan dikke kuss tante Kim

  PS: vandaag is de bank gebracht en de stoelen en is de trap gestoffeerd een plaatje!! Echt een paleis, michel wilde vandaag er al slapen nog even wachten volgende week gaan we erin. kusss

 19. hier toch nog ff een berichje van APIE of ja zeg maar pappa Daan..
  lieve lezers van sabiens web log ik wil jullie namens mij ook thanks zeggen voor al jullie steun en gezellige reakties…
  en als jullie leuke ideeen hebben hoe ik DE vraag zal stellen laat het los op mijn emailadres(dannyverschuur72@hotmail.com)
  en laat ik eerlijk zijn ik heb echt een paar mega ideeeen in men hoofd maar ben benieuwd naar jullie reacties en tips DUS TROUWE LEZERS laat je gaan!!! haha lieverd sorry dat ik deze oproep doe via onze log maar ben super benieuwd wat eruit komt!!! ik heb er nu al plezier in

 20. Hi Sabien

  Ik wist niet dat Funda je Tante is. Wel heb ik begin deze maand aan den lijve ondervonden hoe hard de taxixc2xb4s daar rijden in Istanbul. 50 waar je 100 mag is normaal. En een driebaans weg gebruik je van links naar rechts. Dus ik was niet verbaasd dat ik het bericht over Funda in de krant las. Ik had het drie dagen daar voor zelf ervaren.
  Ik hoop dat het nu beter met haar gaat. Ik vind haar collum erg goed en ook als caberatiere heb ik van haar genoten. Heb haar eens meegemaakt bij een jaarvergadering van Humanitas en heb genoten van haar scherpzinnigheid. Ik hoop dat je verder wel kunt genieten van je zwangerschap.

  Sterkte Henny

 21. Lekker herkenbaar weer! hihihi
  Vooral dat slecht slapen en die onrustige benen, vreselijk he?! En ik denk er net als Nath over ja…laat maar komen met zo’n 38 weken! Wordt het zo langzaam aan wel zat ja.

  En eh….Prachtige buik hoor! Maar ook wel weer herkenbaar, bij mij blijven ze ook zeggen dat ik een klein buikje heb en ook ik vind het een super buik, hahahaha

  Leuk trouwens dat je saampjes naar de beurs bent geweest, hebben wij toen bij Lot ook gedaan, maar nu niet…eigenlijk wel jammer, vond het toen ook wel erg leuk.

  En……….ik ga maar eens verzinnen wat ik voor leuk idee heb voor Danny!…Mijn mannetje had een hele mooie dus eh….ga hem maar eens mailen denk ik!!! hihiihi LEUK!!!!!!

  Liefs, Bianca!

 22. Hoi Sabien,

  Wat een mooie buik heb je zeg.. Nu de laatste loodjes meid. Wat erg van je tante, ik hoop dat ze er gauw weer bovenop komt. Leuk die reactie,s eronder van de aanstaande vader!! Geweldig!! En probeer inderdaad te rusten als dat gaat…gewoon aan toegeven en je niet schamen.. Nog eventjes.. Ik geniet altijd van je logjes.. Kom regelmatig kijken of er weer wat nieuws is.. Dikke kus van Sija

 23. Hoi Sabien,

  Wat een mooie buik heb je zeg.. Nu de laatste loodjes meid. Wat erg van je tante, ik hoop dat ze er gauw weer bovenop komt. Leuk die reactie,s eronder van de aanstaande vader!! Geweldig!! En probeer inderdaad te rusten als dat gaat…gewoon aan toegeven en je niet schamen.. Nog eventjes.. Ik geniet altijd van je logjes.. Kom regelmatig kijken of er weer wat nieuws is.. Dikke kus van Sija

 24. He BB en Appie,
  Wat een mooi buikkie zeg!
  Wel lastig al die mankementen zoals veel plassen, kriebel benen “maar hou vol”!!!!
  Go for it, nog even en je mag het wonder aanschouwen.
  Lieverds wij tellen met jullie de dagen af!
  Knuffel uit Duiven

Geef een reactie