sneeuwpret!

Jaja, ook bij ons heeft het natuurlijk enorm gesneeuwd. Gelukkig hoefen wij dit jaar nog geen sneeuwpop te maken maar onze 2 hondenkids wilden toch wel erg graag van de sneeuw genieten!
Voor krummel was dit de eerste keer en dus was het spannend hoe hij zou reageren…..
Img_1045
ff snuffelen,

maar al snel stond hij in de startblokken om ff flink te stoeien met Woezel:
Img_1047

En dus vlogen er 2 hondjes door onze achtertuin!
Img_1049 Img_1054_1

Wat hadden die een lol zeg! geweldig!
Img_1057

Eenmaal uitgespeeld hebben ze heerlijk voor de kachel gelegen om op te warmen want het ijs hing in hun pootjes hahahaha!

Verder heb ik de lijstjes in de gang opgehangen en het resultaat mag er wezen! toch?
Img_1059
Als je goed kijkt hangen er een paar lijstjes op hun kop maar dat komt omdat ze zo beter bleven hangen!
Nu alleen nog overal de juiste en leukste foto erin en ook dat kan weer van het lijstje gestreept worden!

Vanuit Naarden wensen we jullie een fijn weekend!

liefs van Bolle Bien en Danny.

16 gedachtes over “sneeuwpret!

 1. Hoi, hoi!!!

  Leuk he een rommelmarkt ‘draaien’ mijn opa en oma doen het met enige regelmaat en ook wij gaan wel eens mee om te helpen, gewoon leuk en gezellig!

  Het kastje is helemaal leuk! Past ook super bij de stoeltjes πŸ™‚

  De foto op de bank, lief!!! Gezellig ook πŸ™‚
  Je borduursel is zoet! Ik heb er geen geduld voor maar het is zeker leuk!

  Fijn dat het allemaal goed was bij de verloskundige! Ik mag donderdag weer naar de gyn.

  Hopelijk kan je nog een aantal dagen bij een gezinnetje terecht, wel erg leuk zo werken als zwangere bij een jong gezin!!

  Tot snel Bien!

  xxx
  Nath

 2. Hey Sabien!

  Zo te zien heb je je prima vermaakt in de IJ-hallen! En weer aardig wat gekocht ook hihi….je kan het niet laten he?! Hier ook niet hoor….ik kan nu m’n geduld bewaren voor de 9-maandenbeurs volgende week! Maar dan moet ik ook nog opletten dat ik niet de mist in ga!

  Leuk trouwens die foto van jou met je twee hondjes (als ik het goed zie) op je buik….daar genieten ze wel van he!! Ik heb dat met 1 kat hier!! Die moet ook altijd op m’n buik liggen…en die kleine dan trappen tegen hem, maar die slome kat reageert echt niet!

  Ennuh ben jij ook al zo’n bemoeial als je naast je vent in de auto zit?!? Ik namelijk ook….kijk uit, blijf in je baan, ga maar naar rechts hoor….geef is gas etc! Heel irritant, maar ja ik geef de hormonen maar de schuld dan….en mijn bijnaam is niet voor niets Schummi…ik kan stevig doorrijden ja! hihi!

  Nou meis je laatste 6 weken zijn in gegaan! Geniet ervan…lekker rustig aan en de laatste dingetjes voor die kleine afmaken! Voor je het weet is hij er al!!

  Veel liefs
  Angelique

 3. He BB,
  Wat gaaf he die sneeuw, volgend jaar sta je in de tuin om voor je mannenke een sneeuwpop te maken (als er dan sneeuw ligt natuurlijk).
  Nu lekker aftellen want voor je het weet ligt er een droom van een baby in je armen!
  Dikke zoen op je BB (bolle buik)

  Es

 4. Geweldig hxc3xa9 die beesten in de Sneeuw… Diesel was ook helemaal gek πŸ™‚

  En al weer iets van je lijstje af.. ! Is leuk geworden!

  Jullie ook een fijn weekend!

  xxx
  Nath

 5. Heerlijk he die sneeuw!
  Ik had nu eindelijk de hoop dat ik een sneeuwpop kon gaan maken met m’n dochter……WIL ZE NIET!!! hahahahah
  Na een ruzie over wxc3Β‘t ze aanmoest van mij hadden we allebei geen zin meer en dus zaten wij binnen met de sneeuw….Jammer hoor!

  Leuk geworden die lijstjes! Jullie paleisje is nu toch wel bijna klaar he?!

  Liefs, Bianca en een heeeeeeel fijn weekend!!

 6. Haha, ik dacht dat ik veel lijstjes in mijn gang had hangen, maar jij overtreft me…

  Wij zijn een poosje niet geweest… kwam er steeds niet van. Maar vanavond weer wat tijd gevonden. Onze web-log heeft een hele nieuwe look, kom je ook kijken??

  Groetjes van Linda en Sven

 7. Geweldig die honden in de sneeuw. Die Jack van m’n moeder word ook helemaal leip als ze sneeuw ziet…dan moet ze erin happen en als je met d’r buiten loopt, moet je de hele tijd sneeuw schoppen. Alleen vergeet Mien dan ook al weer waarvoor we buiten waren, het plassen en poepen! En thuis ligt ze afgepeigerd in d’r mand te ontdooien!! Uiteraard niet gepoept en geplast!

  En wat een fotolijsten zeg!! Ik ben meer van de fotoalbums maken…mijn kast puilt daar juist heel erg van uit. Maar vind het wel gaaf gedaan bij je…en jammer dan dat er lijstjes op z’n kop hangen he πŸ˜‰ als ze maar blijven zitten!!

  Ik wens je alvast een fijne week toe, ik mag drie dagen naar station Rai om de mensen op weg te helpen en een dag naar de Kuip…allemaal relaxte diensten dus komt allemaal goed. En dan woensdag naar de 9-maanden beurs!

  Liefs
  Angelique

 8. scrabbooken is leuk, alleen ben ik er nog niet handig in, en heb ik me sinds kort er pas in verdiept…dus nog even allemaal uitvissen wat ik er mee kan!!

  Wij zouden ook eerst donderdag gaan, maar ja dan is manlief jarig….dusse beetje lullig…en die van mij krijg ik niet mee hoor, die zegt, zoek jij het maar uit met je moeder….mij niet gezien tussen al die vrouwen!!

  XXX
  Angelique

 9. Leuke foto’s! Ik vond het wel apart 1 zo’n middagje sneeuw. Ik kreeg lekker een halve dag vrij omdat ik nogal wat reistijd heb. Het zag er mooi uit allemaal, maar ik was toch wel blij toen ik veilig thuis was!

 10. lieverd een dikke valentijnskus van je apie
  je echte valentijn!!!!
  haha dat er mensen zijn die denken dat jij hun valentijn bent hihihi grapjas
  knuf uit lathum

 11. HELLOOOO

  BUIKJE ZIET ER GOED UIT
  NOG HEEL EVENTJES GEDULD EN JULLIUE KLEINE DRUPJE IS ER
  ZAL WEL RAAR ZIJN
  DENK DAT JULLIE HEEEEEEL HAPPY DOOR HET LEVEN ZULLEN ZWEVEN
  BEN BENIEUWD
  VELE GROETJES UIT DE KOEKE STAD
  HIER ALLES HEEL GOED
  WE GAAN IETS ETEN OM ONZE VALENTYN TE BEZEGELEN
  MAG MORGEN ONZE TUUT GAAN HALEN
  GOE HE
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  JULLIE ZUSSIE
  BOLLIE ORUTSKE EN VLADIE

 12. Hey hoe was je dagje 9-maandenbeurs/huishoudbeurs?? Heeft die vent van je het overleeft…of waren julie ook in staat de tassen/trektekkels van Crystal Clear om te trappen?? Ik ga het vast en zeker wel lezen!!

  Liefs
  Angelique

 13. hoi
  wij maja en ik staan 3 en 4 maart in de ijhallen. als je voor de kleine nog spijkerbroekjes nodig hebt, kom dan langs, wij staan op rij 7 op de hoek. misschien zit er nog iets voor je bij.
  groetjes

Geef een reactie