ij hallen was super!

Daar is Bolle Bien weer en alles gaat nog steeds prima!

De afgelopen dagen weer lekker bezig geweest, ben druk geweest met de bedankkaartjes te maken, allemaal op maat tekenen, netjes uitknippen, gaatje erin en sticker erop, moet ze nu alleen nog schrijven en dan is het wachten op de geboortesuikers die we speciaal uit Belgie laten komen, en dan kan ik ze helemaal afmaken!
Eind resultaat zal ik zeker showen hoor!

Het weekend dus op de IJ hallen gestaan, samen met mijn mams, kimmie en conny kwam ook nog een dagje helpen!

Img_1028
Kimmie had iets teveel rommel mee! hahaha

Img_1029
Kimmie en Bolle Bien

dat betekende dus 2 dagen om half 6 op, want om 7 uur gingen de deuren open, maar we hebben flink verkocht, en hebben het erg gezellig gehad!
Img_1031

Hoezo geen rommel?
Img_1033

Je begrijpt natuurlijk dat ik niet alleen heb verkocht…… ik heb natuurlijk weer enorm veel gekocht voor onze kleine man, 2 jassen( had ie nog niet hahahaha) 3 broekjes, ik geloof wel 15 truitjes en blousjes en ook zijn eerste ministropdasje is al binnen! echt zo zoet!

Ja het was erg gezellig maar was zondagavond dan ook kapot!!!
Img_1037

Verder zijn Danny en ik gisteren de hele dag op pad geweest want we hadden een tvkast via marktplaats gekocht en die moesten we ergens bij Rotterdam ophalen, maar voor zo weinig geld dat het absoluut de moeite waard was,
Img_1041
Vinden jullie het niet een super kastje?

Img_1040
Staat toch super zo??

Alleen boven de tv nog wat lijstjes ophangen en dan is dat ook weer allemaal klaar!

Verder had ik een hele tijd geleden verteld dat ik een borduurwerk van Forever Friends aan het maken was voor onze kleine jongen, en hij is op de naam en datum na, nu helemaal klaar!
Img_1042
Is ie niet lief geworden?? zoet he!

Vandaag trouwens weer naar de verloskundige geweest, alles was weer prima in orde, bloeddruk was 130 over 70! dus dat was weer toppie en ons mannetje lag er weer prima bij, alleen was hij nog niet ingedaald maar dat was niet zo erg, maar ze hoopte dat dat over 2 weken wel zo is! we wachten dus maar af!

Verder mag ik morgen officieel met verlof maar omdat ik vorige week niet heb gewerkt, heb ik besloten
om mezelf nog tot en met zondag beschikbaar te zetten om nog een gezin van een dag of 4 te kunnen draaien! ben benieuwd of er nog wat voor me bij zit! we wachten af!
Tot die tijd probeer ik me rustig te houden maar heb nog genoeg te doen in huis! Dus ben benieuwd of het lukt!

liefs van Bolle Bien

16 gedachtes over “ij hallen was super!

 1. Oh! Wat is het mooi geworden zeg!! Echt een heel schattig, lief kamertje voor jullie mannetje! Wat ik zo leuk vind is dat het echt een lief kamertje is, meestal worden er van die “stoere” kamers gemaakt, maar dit is echt super!

  En jullie huis is zowiezo al een plaatje! Echt prachtig!! Geniet lekker van je mooie onderkomen en eh…..wat een pracht buik!!!
  7 weekjes nog maar…gaat écht opschieten!!!

  Liefs, Bianca

 2. Zag het vanmorgen al op je banner, het gaat echt hard! Je buik groeit volgens mij inderdaad met de dag! Jeetje, is geen kleintje meer inderdaad! Het word steeds spannender ook… het komt steeds dichterbij! Jullie kereltje heeft een leuk kamertje meis! Erg handig dat mam’s zo handig is!

  Nog een paar weekjes geduld!
  Succes meis!

  xxx
  Nath

 3. Jeetje wat een buik zeg!! Staat dat mij ook nog te wachten??? Ziet er wel heel mooi uit het kamertje van je kleine man!! Erg mooi die gordijnen! Nou nog maar 7 weken…dus dat is aftellen gelazen….doe ik trouwens ook nog steeds hoor aftellen!! Ben het dus best zat aan het worden, had al een keertje gezegd dat ik er niet geschikt voor ben, maar goed moet nog even 16 weken volhouden en minimaal 13!!

  Nou rustig aan deze week!! Veel succes in de IJ-hallen deze week en dat vroege opstaan gaat je best goed af, moet je straks nog vaker ;-)!

  Liefs
  Angelique

 4. Jeetje jullie paleis wordt inderdaad steeds mooier “fijn voor jullie”!
  Het kamertje van ?????? is ook fantastisch geworden zeg, wat zal hij daar lekker slapen.
  En ehhh die toeter, pffff Dan pas je nog wel naast BB in bed, hahaha of lig je naast Woezel en Krummel in de mand?
  Dikke zoenen uit Duiven

 5. Nou, dat ziet er gezellig uit, zeg! Leuk, hoor! En, idd, je buik is behoorlijk gegroeid, zeg! Mensen om mij heen zeggen ook dat ze het idee hebben dat mijn buik elke dag weer groter lijkt. (dat gevoel heb ik ook , hihi)
  Veel plezier op de ij-hallen, al heb ik geen idee wat ik me erbij moet voorstellen …
  Xx Louise

 6. De kamer van jullie kleine man wordt echt steeds leuker. En je buik gaat ook hard. Jij bent nog wel mooi bruin. Ik geef echt licht, zo wit ben ik. Misschien toch maar eens zo’n laagje speciale bodylotion voor een beetje kleur, hihi.

 7. Hey Sabien,

  Het is me inderdaad niet gelukt om m’n mond te houden, maar dat is aan de andere kant niet zo erg….zolang de naam maar geheim blijft! Maar inderdaad wij krijgen ook een knulletje net als jullie. Ik kijk er erg naar uit hoor, wil hem echt al vast kunnen houden en mee kunnen knuffelen!! Maar nog even wachten!

  Voor jou gaat het aftellen beginnen, over 4 weken mag je ook thuis gaan bevallen…gaat het allemaal snel he!!

  Geniet nog van je zondag!!

  Veel liefs
  Angelique

 8. Mooi buik zeg!! Super! En mooi bruin ook! Laat je die piercing tot het einde zitten?? Mijn navel kwam op het laatst zo raar naar buiten staan… heel raar. Zelfs zonder piercing hihi.
  Mooi ook dat zwarte vlak in de gang als achtergrond voor witte lijstjes. Benheel benieuwd hoe dat er uit gaat zien maar daar krijgen we tzt vast nog wel een foto van te zien???

 9. Hoi, hoi!!!

  Leuk he een rommelmarkt ‘draaien’ mijn opa en oma doen het met enige regelmaat en ook wij gaan wel eens mee om te helpen, gewoon leuk en gezellig!

  Het kastje is helemaal leuk! Past ook super bij de stoeltjes 🙂

  De foto op de bank, lief!!! Gezellig ook 🙂
  Je borduursel is zoet! Ik heb er geen geduld voor maar het is zeker leuk!

  Fijn dat het allemaal goed was bij de verloskundige! Ik mag donderdag weer naar de gyn.

  Hopelijk kan je nog een aantal dagen bij een gezinnetje terecht, wel erg leuk zo werken als zwangere bij een jong gezin!!

  Tot snel Bien!

  xxx
  Nath

 10. Hey Sabien!

  Zo te zien heb je je prima vermaakt in de IJ-hallen! En weer aardig wat gekocht ook hihi….je kan het niet laten he?! Hier ook niet hoor….ik kan nu m’n geduld bewaren voor de 9-maandenbeurs volgende week! Maar dan moet ik ook nog opletten dat ik niet de mist in ga!

  Leuk trouwens die foto van jou met je twee hondjes (als ik het goed zie) op je buik….daar genieten ze wel van he!! Ik heb dat met 1 kat hier!! Die moet ook altijd op m’n buik liggen…en die kleine dan trappen tegen hem, maar die slome kat reageert echt niet!

  Ennuh ben jij ook al zo’n bemoeial als je naast je vent in de auto zit?!? Ik namelijk ook….kijk uit, blijf in je baan, ga maar naar rechts hoor….geef is gas etc! Heel irritant, maar ja ik geef de hormonen maar de schuld dan….en mijn bijnaam is niet voor niets Schummi…ik kan stevig doorrijden ja! hihi!

  Nou meis je laatste 6 weken zijn in gegaan! Geniet ervan…lekker rustig aan en de laatste dingetjes voor die kleine afmaken! Voor je het weet is hij er al!!

  Veel liefs
  Angelique

 11. HELLOOOO

  BUIKJE ZIET ER GOED UIT
  NOG HEEL EVENTJES GEDULD EN JULLIUE KLEINE DRUPJE IS ER
  ZAL WEL RAAR ZIJN
  DENK DAT JULLIE HEEEEEEL HAPPY DOOR HET LEVEN ZULLEN ZWEVEN
  BEN BENIEUWD
  VELE GROETJES UIT DE KOEKE STAD
  HIER ALLES HEEL GOED
  WE GAAN IETS ETEN OM ONZE VALENTYN TE BEZEGELEN
  MAG MORGEN ONZE TUUT GAAN HALEN
  GOE HE
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  JULLIE ZUSSIE
  BOLLIE ORUTSKE EN VLADIE

 12. hoi
  wij maja en ik staan 3 en 4 maart in de ijhallen. als je voor de kleine nog spijkerbroekjes nodig hebt, kom dan langs, wij staan op rij 7 op de hoek. misschien zit er nog iets voor je bij.
  groetjes

Geef een reactie