33 weken!

Joepie nog maar 7 weekjes en dan is het zover! kan natuurlijk eerder zijn of later maar oh wat gaat het hard zeg!

Mijn buik groeit dan ook met de dag, dus hier weer een paar mooie kiekjes van Bolle Bien der buik!
Img_1011

Img_1012

Img_1013
Ja das geen klein buikje meer, ik moet ook zeggen dat toen ik de foto’s zag wel even schrok hahahaha
wat een toetertje!

verder gaat hier alles lekker zijn gang, we zijn de afgelopen dagen erg druk geweest,
allereerst kwam mijn mamsie de gordijntjes brengen…spetter spetter…. wat moet ik toch zonder haar, ze is zo bezig voor/met ons mannetje en natuurlijk voor ons dat daar geen enkele mama aan kan tippen! hihihi

Maar goed ze kwam de gordijntjes dus brengen en die zijn zo mooi geworden,
Img_1002

Img_1003
romantisch he!

Img_1004
Ja het ruitje zie je overduidelijk overal terug hahaha

Verder zijn we gisteren druk in huis geweest, Danny heeft weer het een en ander kunnen ophangen, en ik ben aan de verf gegaan, want in de gang heb ik een groot vlak zwart geschildert,
Img_1005

waar straks allemaal witte brocante lijstjes in komen te hangen!
Img_1007
gaaf he!

En ook in de eetkamer ben ik druk geweest,
VOOR:
Img_1009

NA:
Img_1010
Ja ons paleisje wordt steeds mooier, al zeggen we het zelf!

Nou verder eigenlijk geen bijzonderheden, ja het weekend gaan we weer op de ij-hallen staan, KIM ik heb er zin in! Lekker verkopen en lol maken, maar helaas ook 2 ochtenden vroeg me bedje uit…. argh!

tot van de week!
liefs bolle Bien

20 gedachtes over “33 weken!

 1. Wat ziet dat er leuk uit zo voor jullie raam!! Wij hadden in het begin dat we hier kwamen wonen van dat plakplastic, maar da’s echt niks.Opzich houdt het nieuwschierige kijkers heel goed buiten, maar het probleem is dat je zelf ook niks meer ziet vanaf de bank……en laat ik daar nou nét te nieuwschierig voor zijn, hihihi

  Leuk zo’n gezellig dagje samen weg! Hou je het nog goed vol dat gewandel? Mij lukt het echt niet meer…..balen, maar ja, nog effies!
  Fijn weekend nog!!

  Liefs, Bianca

  (p.s. Je mag mee hoor!hihihi)

 2. Hoi, hoi meis!!!!

  Zo te zien een gezellig dagje uit gehad, leuk!! Ik ben naar een paar uurtjes ‘activiteit’ al moe.. dus daar begin ik niet meer aan, aan dagjes uit zeg maar.

  Leuk die break in de vensterbank!!
  Wij hebben van die inbetween gordijnen omdat we van die grote ramen hebben.. soort vitrage maar dan iets dikker. Die doen we ‘gewoon’ een stukje dicht zodat het raam niet ‘zover’ open is zeg maar.

  Leuke mand voor de hondjes!! Hou ik wel van!

  Geniet van het weekend..
  Ben benieuwd naar je buikfoto.. als het goed is zit die buik er niet zo héél lang meer 😉

  xxx
  Nath

 3. Hoi hoi, ziet er weer gezellig uit bij jouw.

  Volendam lijkt me eigenlijk ook weleens leuk om heen te gaan. Nog nooit geweest eigenlijk. Zal het eens voorstellen aan manlief. Als ik met een harinkje zwaai zal hij vast wel willen 😉 🙂 🙂

  Groetjes van de Zuurtjes

  PS: Ben gisteren ook naar de Hema geweest. 5 shirtjes en 2 broekjes gekocht. Super ja die 70%. Haha.

 4. Hey, gaat lekker daar zeg, nog even gezellig een dagje Volendam gedaan…ben ik ook nog nooit geweest, maar goed te lezen dat het gezellig was!

  En ik probeer al wel vaker met een kussen te slapen en dat lukt ook, maar die kleine heeft nu ontdekt dat ’s ochtends mama trappen ook leuk is!! En dan schuift die uk dus op naar boven en zit ineens andersom! Nog even en dan kan die kleine dat ook niet meer! Eventjes omdraaien….

  Nou nog even voor je meid, dan hoef je ook geen pijn meer te voelen als meneer een beetje verkeerd trapt! En die buik, die is binnenkort weg ja, dus leg hem inderdaad even vast voor het nageslacht he!! Kan die kleine van je zien straks hoe dik hij je heeft gemaakt!!

  Nou geniet van een hopelijk rustig weekje!!
  Hier gaat het allemaal weer wat beter….en ik ben ook even wezen shoppen en heb de kriebels om dingen in huis te veranderen en dingen te kopen…..hormonen????

  Liefs
  Angelique

 5. tip van de dag:
  eigenlijk is rennies niet zo goed … het lost nl al het maagzuur op, waardoor je maag dubbel zovel gaat aanmaken. Je kunt dus beter Maalox gebruiken, deze neutraliseert het magzuur.
  Enne, gezellig, hoor, je raamkozijn!
  Xx Louise

 6. Mooie rozen zeg!!
  Ik had ook zo’n last van maagzuur die laatste weken, maar ik heb niets genomen omdat ik dat niet durf 🙁 Ik denk altijd dat dat heel misschien slecht zou kunnen zijn voor de baby en daarom neem ik niets. Maar het was afzien soms!

 7. Oh! Wat is het mooi geworden zeg!! Echt een heel schattig, lief kamertje voor jullie mannetje! Wat ik zo leuk vind is dat het echt een lief kamertje is, meestal worden er van die “stoere” kamers gemaakt, maar dit is echt super!

  En jullie huis is zowiezo al een plaatje! Echt prachtig!! Geniet lekker van je mooie onderkomen en eh…..wat een pracht buik!!!
  7 weekjes nog maar…gaat xc3xa9cht opschieten!!!

  Liefs, Bianca

 8. Zag het vanmorgen al op je banner, het gaat echt hard! Je buik groeit volgens mij inderdaad met de dag! Jeetje, is geen kleintje meer inderdaad! Het word steeds spannender ook… het komt steeds dichterbij! Jullie kereltje heeft een leuk kamertje meis! Erg handig dat mam’s zo handig is!

  Nog een paar weekjes geduld!
  Succes meis!

  xxx
  Nath

 9. Jeetje wat een buik zeg!! Staat dat mij ook nog te wachten??? Ziet er wel heel mooi uit het kamertje van je kleine man!! Erg mooi die gordijnen! Nou nog maar 7 weken…dus dat is aftellen gelazen….doe ik trouwens ook nog steeds hoor aftellen!! Ben het dus best zat aan het worden, had al een keertje gezegd dat ik er niet geschikt voor ben, maar goed moet nog even 16 weken volhouden en minimaal 13!!

  Nou rustig aan deze week!! Veel succes in de IJ-hallen deze week en dat vroege opstaan gaat je best goed af, moet je straks nog vaker ;-)!

  Liefs
  Angelique

 10. Jeetje jullie paleis wordt inderdaad steeds mooier “fijn voor jullie”!
  Het kamertje van ?????? is ook fantastisch geworden zeg, wat zal hij daar lekker slapen.
  En ehhh die toeter, pffff Dan pas je nog wel naast BB in bed, hahaha of lig je naast Woezel en Krummel in de mand?
  Dikke zoenen uit Duiven

 11. Nou, dat ziet er gezellig uit, zeg! Leuk, hoor! En, idd, je buik is behoorlijk gegroeid, zeg! Mensen om mij heen zeggen ook dat ze het idee hebben dat mijn buik elke dag weer groter lijkt. (dat gevoel heb ik ook , hihi)
  Veel plezier op de ij-hallen, al heb ik geen idee wat ik me erbij moet voorstellen …
  Xx Louise

 12. De kamer van jullie kleine man wordt echt steeds leuker. En je buik gaat ook hard. Jij bent nog wel mooi bruin. Ik geef echt licht, zo wit ben ik. Misschien toch maar eens zo’n laagje speciale bodylotion voor een beetje kleur, hihi.

 13. Hey Sabien,

  Het is me inderdaad niet gelukt om m’n mond te houden, maar dat is aan de andere kant niet zo erg….zolang de naam maar geheim blijft! Maar inderdaad wij krijgen ook een knulletje net als jullie. Ik kijk er erg naar uit hoor, wil hem echt al vast kunnen houden en mee kunnen knuffelen!! Maar nog even wachten!

  Voor jou gaat het aftellen beginnen, over 4 weken mag je ook thuis gaan bevallen…gaat het allemaal snel he!!

  Geniet nog van je zondag!!

  Veel liefs
  Angelique

 14. Mooi buik zeg!! Super! En mooi bruin ook! Laat je die piercing tot het einde zitten?? Mijn navel kwam op het laatst zo raar naar buiten staan… heel raar. Zelfs zonder piercing hihi.
  Mooi ook dat zwarte vlak in de gang als achtergrond voor witte lijstjes. Benheel benieuwd hoe dat er uit gaat zien maar daar krijgen we tzt vast nog wel een foto van te zien???

Geef een reactie