32 weken vandaag!

Zo daar zijn we weer, vandaag ben ik precies 32 weken zwanger, en begin het toch al een klein beetje zat te worden! Begrijp me niet verkeerd, ik geniet elke dag van het feit dat ik een kindje draag maar de laatste loodjes wegen duidelijk het zwaarst!

Mijn buik wordt met de dag groter en zwaarder en het kleine mannetje ligt echt niet stil, helaas ga ik ook steeds slechter slapen, krijg dan tintelingen in mijn benen en kan dan geen oog dicht doen! heel irritant en zeker als ik de dag erna moet werken! Ook speelt mijn maagzuur erg veel op! was gisteren bij de verloskundige en die heeft een middeltje genoemd(drankje) wat ik mag gaan innemen wat geen kwaad kan voor de kleine!
Gelukkig was verder alles goed bij de verloskundige, bloeddruk was 130 over 80 en ons mannetje ligt heel mooi met zijn kopje naar beneden en met zijn rug rechts (voor mij dan).

Afgelopen week weer 3 dagen van 5,5 uur gewerkt en dat was een leuk gezin. Nu ben ik lekker weer een paar dagen vrij! Verder had ik gisteren een vergadering met collega’s en meestal gaan we dan lekker uiteten, en dus zijn we gisteren bij Las Brasas geweest! Marietje, de volgende keer ga je mee hoor! hihihi

Img_0990
Mijn moeder en Erna hebben duidelijk de slappe lach!

Img_0991
Wat gaan we eten dames?

Img_0992
Proost!

Img_0993
Ja het was erg gezellig! dus meiden bedankt daarvoor!

Verders ben ik net ff naar het dorp geweest, heb ff boodschappen gedaan, en wou zo ff de ramen lapen maar daar heb ik geen puf meer voor dus ga zo op de bank liggen met een tijdschriftje en dan ff lekker bijkomen!

trouwens de enveloppen zijn al geschreven hahahaha

volgende week zal ik weer ff uitgebreider schrijven!
maar voor nu, toedeledoekies!

liefs Bolle Bien
(die naam heb ik gekregen van Danny zijn nicht en zelfs haar kinderen noemen me niet meer bij me voornaam maar gebruiken deze naam!) lache he! Die houden we erin hoor meiden!!!!

25 gedachtes over “32 weken vandaag!

 1. Hey mooie buik joh!! Die van mij gaat ook zo goed….ennuh jij heb je piercing er nog in, ik moest hem er heel snel uit halen, want hij begon te irriteren, maar laat hem opnieuw doorprikken als ik weer ontzwangert ben!

  Maar thanks voor de ondersteunende woorden, het zullen zeker de hormonen zijn die steeds meespelen, maar af en toe vind ik het gewoon helemaal niet leuk meer, terwijl ik dat gewiebel juist geweldig vind!! Maar het is nog even volhouden, het gaat zeker allemaal goed komen!!

  Veel liefs
  Angelique

 2. Hee Sabien,

  Mooie buik zeg! Gaaf dat je dat nu gaat bijhouden met foto’s!
  Leuk dat je alles al hebt kunnen inpakken, echt een teken dat het nog maar eventjes is..
  Geniet nog maar lekker samen, deze laatstje weekjes!

  Liefs,
  Ashley

 3. Hi Sabien, wat een onwijs mooie buik joh!!! Je kamertje ziet er ook al helemaal gezellig uit, het lijkt een beetje op ons kamertje (zal binnenkort foto’s plaatsen). We hebben dezelfde blauwe ruiten mandjes van de Xenos, toch?

  Groetjes onze wens

 4. Mooie buik en mooie kamer hoor. Als ik over 2,5 week met zw.verlof ben kan ik ook eindelijk aan de slag. Echt leuk! Ik wist trouwens helemaal niet dat dat bestond: zwangerschapspiercings… Wel handig. Ik heb een grote tattoo op mijn buik en die groeit gestaag mee. Straks is ie nog op ware grootte, haha.
  X Suuz

 5. Wat een pracht buik!!!
  En ook een schitterend kamertje zeg!
  Wel lekker hé dat nu alle klaar is, maar ja….het schiet ook wel heel erg op he?!

  En ja, ik heb ook het idee dat m’n buik nu pas echt aan het groeien is, pfffff, hoe dik gaan we worden???? hihihihi
  Morgen mijn foto eindelijk online!!

  Liefs, Bianc

 6. Lieve bolle Bien, en alle andere, zwangere bolle buiken…..
  Ondanks alle ongemakken van de zwangerschap, en de hormonen…..is t zo mooi die zwangerschap, dat t gemis nog groot gaat zijn, als je niet die bolle buik straks niet meer hebt…..dus probeer,met al die ongemakken,toch te genieten….
  Veel succes enne….de laatste loodjes wegen t zwaarst…
  Dikke kus, Miekje

 7. hallo bien, het gaat lekker met je buikie, wat een mooie tijd is dit, al ben ik bijna bejaard, dat vergeet je echt nooit. groeten aan alle mensen die je steunen, en voor mieke, oma worden is bijna nog mooier! groeten van celine

 8. Hé Bien, mooi toetertje hoor!!!!
  Ik ‘durf’ mn buik niet eens te showen zonder kelding 😉

  Het kamertje ziet er leuk uit!
  En wat heb je véén shirtjes en broekjes in de commode liggen wow!

  Mooi allemaal! Hier ligt ook alles gewassen en gestreken in de kast en commode toch wel lekker gevoel als het klaar is.

  Succes meis!
  xxx
  Nath

 9. Mooie buikfoto! En wat ziet het kamertje er mooi uit. Leuk he, al die kleertjes inruimen. Straks, als alle kraamvisite is geweest, weet je niet meer waar je alle kleertjes enzo in het kamertje moet laten.
  Veel succes met het schrijven van de enveloppen!

 10. Wat een schitterende buik zeg en zo te zien ben je ook nog niet echt veel aangekomen toch? Je ziet er hartstikke goed uit.. En wat is het kamertje van je jochie mooi geworden met die witte meubels en mandjes. Nu gaat langzaam het aftellen beginnen. Spannend.. Had nog een vraagje.. wat hebben jullie met de erker gedaan?

 11. Sjonge, wat een mooie buik! Mamma is een heeeel klein beetje jaloers, want zij heeft nooit zo’n grote buik gehad (omdat ik natuurlijk zo eigenwijs was om er veel te vroeg uit te komen). Maarre… met die dikke buik kun je natuurlijk niet naar het concert van Lionel Richie (14 maart in Ahoy). Vorige keer was je daar toch ook?
  Geniet maar lekker van alle aandacht en je kleine mannetje zal straks vast heel erg blij zijn met zijn mooie kamertje en alle stoere kleertjes.
  Dikke knuffel van Niels

 12. Hoi Sabien!!

  Alles goed? hihihihi, ik zit je in de gaten te houden hoor! Je ben al weer een tijdje niet op je loggie geweest en ja…..je bént al 32 weken, dus…..hoop dat alles goed is en dat je mannetje gewoon nog in je buik zit!

  (SORRY! hihihihi)

  Liefs, Bianca

 13. Gelukkig!! hihihi, daar ben je weer!
  Over het “zat” zijn….ik ken het hoor! Gisterenavond even flink gehuild om alle zwangerschapskwaaltjes en ook vanmorgen nog even aan de telefoon met me ma een paar tranen gelaten. Ook ik ben het zat! Nog 10 weken….pffffff, best lang! hihihi

  Wordt jij ook zo “mishandeld” door die kleine?? ;-)Jeetje! Er zitten trappen tussen die echt niet leuk zijn! Maar ik weet uit ervaring dat ik dat getrappel en beweeg straks heel erg mis!

  Liefs, Bianc

 14. Hey bolle bien,

  grappige bijnaam zeg, waar iedereen dus nu gebruik van maakt!! Maar je bent het lekker zat, en alle kwaaltjes beginnen nu een beetje op te spelen. Ik ben nog niet zover als jij en dat maagzuur heb ik dus ook niet. Weet wel dat ze behoorlijk kunnen bewegen, hier is er nog eentje namelijk, alleen slaap ik er nu nog heerlijk doorheen!

  Heb wel last van m’n rug, en kan nu dus ook echt niet meer op m’n rug slapen en her en der rekken wat spieren zich uit, maar verder mag ik nog niet klagen!!

  Nou komop meid rustig aan…gaat allemaal goed komen, straks heb je je lekkere ventje in je armen en zou je niets anders willen!!

  Veel liefs
  Angelique

 15. Hxc3xa9 maatje!!!

  Het gaat zo hard hxc3xa9, nog eventjes volhouden… we tellen ‘rustig’ af!!

  Jullie kleine kereltje ligt het zelfde als onze muis..
  Koppie naar beneden rug aan mijn rechterkant.. billen dus rechts boven!

  Ik kan me voorstellen dat het werk nu toch wel zwaarder word. Het is ook niet niets wat je heel de dag met je mee tilt! Het lijkt wel of de buik elke dag iets zwaarder en groter word, maar nog een paar weekjes en dan is het werken voorbij. Dan gaat ook voor jou de rust beginnen 😉

  Het ‘uitje’ ziet er gezellig uit! Lekker genoten in iedergeval dat zie je wel van de foto’s af. Hoop dat je lekker op de bank hebt kunnen rusten met een tijdschriftje. Tot de volgende keer Bolle Bien 😉

  xxx
  Nath (ook bolle ;))

 16. De laatste loodjes zijn idd het zwaarst. Ik weet helemaal wat je bedoelt. Vannacht moest ik zelfs 8 keer eruit om te plassen. Ik dacht dat ik gek werd. Maar het is allemaal voor een goed doel!

 17. hahahahah wat leuk Sabien om me 2 kraamverzorgsters op 1 foto te zien!!!!
  Wat heb je een prachtig buikkie!!!
  Geniet nog maar even van de laatste weken en van al je dingetjes die je nog moet doen!!!
  Voor je het weet ligt de kleine man op je buik!!!

  kus

 18. Ja, het wordt natuurlijk allemaal steeds zwaarder. Het begint nu wel al aardig op te schieten voor jullie! Lastig dat maagzuur en die tintelingen. Ik heb momenteel heel veel last van kramp in mijn tenen ’s avonds.. ook niet echt fijn. Ach ja, alles voor het goede doel! Fijn weekend!

Geef een reactie