Buikfoto!

Ja daar is ie dan eindelijk, de buikfoto!

Img_0985
Wat een toetertje he, en het gaat nu met de dag harder groeien dus ga proberen om elke 2 weken een foto van mijn buikje te showen. Mijn navel wordt ook steeds leuker, zit echt nog een heel klein putje in, maar daar is ook alles mee gezegd! Heb al sinds een aantal weken een speciale zwangerschapspiercing in en die bevalt prima! totaal nog geen last of iets dergelijks!

Verder ben ik door al het strijkgoed heen en zijn alle baykleertjes nu schoon en fris.
En dus kon ik lekker de kastjes indelen! LEUK LEUK LEUK!!!!
Img_0986
Het hanggedeelte,

“en de commode,”
Img_0987

Img_0979
“is helemaal gereed!”

Img_0980
En ook de mandjes zijn gevuld met lekkere cremetjes! heerlijk
Het achterste mandje heeft mijn moeder zelf bekleed! Zoet he.

Dus ook dat is weer allemaal gedaan en geeft een heerlijk gevoel!

Ben vanaf vandaag weer beschikbaar om te werken dus wie weet moet ik morgen weer aan de bak en anders gaan we vast beginnen met de envelopjes!
We hebben genoeg te doen hihihihi maar zal jullie op de hoogte houden!

liefs Bolle Bien

29 gedachtes over “Buikfoto!

 1. Het schiet echt al lekker op voor jullie!

  Die spulletjes van Lief! zijn inderdaad helemaal geweldig, ik heb er ook een rompertje van. Jullie kleine man wordt in ieder geval goed verwend! Leuk, leuk, leuk! Ben benieuwd naar je buikje! Fijne dag nog!

 2. Wat gaat het hard hรฉ! Al weer bijna 31 weken… wow!! Ik loop iets achter op je maar sommige dingen zijn zo herkenbaar.. stom is dat dat je iets wilt pakken van de grond en dat dan blijkt dat het niet werkt zoals je het wilde doen.. tenminste zo ervaar ik het ๐Ÿ˜‰

  Leuk dat je nog eventjes gekraamd hebt!
  Alleen kan me voorstellen dat het erg vermoeiend is nu!

  Nog eventjes en dan is het werken echt klaar, ook wel lekker dat je er straks 100% bent voor je kleintje!

  xxx
  Nath

 3. Leuke pakjes hoor, wij vergaten ook steeds foto’s te maken van mijn buik ๐Ÿ˜‰ Uiteindelijk in week 39 heeft mijn zus nog een heleboel mooie foto’s gemaakt.

  En bedankt voor de tip over de borstvoeding in het oogje. Had het al eerder gehoord. Ik ben er nu twee dagen mee bezig en zijn oogje is al minder vurig. Sven wordt er zelf alleen niet zo blij van, hij zal wel denken. Dat moet niet in m’n oog maar in m’n mond ;p

  Groetjes Linda

 4. Jeetje nog 9 weken zeg….ik moet het dubbele nog!! Hihi! Maar goed, hier gaat alles goed, heb veel last van m’n rug, en moet nu ook meer rust nemen…moeilijk voor iemand waarvan d’r agenda altijd vol staat!
  Maar ja moet er nu maar aan toegeven!
  We hebben inmiddels al bekend gemaakt aan iedereen wat we krijgen en de reacties zijn erg positief…ik kan m’n mond toch niet houden. (ik zet het alleen niet neer, omdat ik een vriend heb die ook weleens bij jou kijkt! En daar hou ik het nog even geheim voor!)

  Maar ja soms ben ik het zwanger zijn wel zat…begint nu al arrghhh! Maar ja is voor een goed doel zeg maar, dus komt goed!

  Leuke pakjes heb je gekocht zeg!! Echt stoer!! Nou ben benieuwd naar je buikfoto. Die van mij wordt morgen weer gemaakt…daar herinnerd m’n 9 maandendagboek me wel aan! Dus mag m’n vent weer een mooie foto maken, zal ik hem denk ik ook maar weer eens op internet zetten!!

  veel liefs
  Angelique

 5. Moeten jullie ook nog zoveel doen? hihihi, wij zaten net onder het genot van een bakkie thee en koffie te bespreken wat we nog in huis moeten halen….pffffffff, opschieten geblazen!! Gelukkig is jos nu keihard bezig met het klaar maken van de babykamer en kan ik morgen beginnen met soppen en aankleden (zou wel tijd worden he? hihi)
  Gave t-shirtjes en pakjes, staat jullie kanjertje vast prachtig!
  En eh…je beny niet de enige met het buik-foto-probleem hoor. ;-), maar!! Mijne staat inmiddels de foto! (nou nog op internet!)

  Doeiiiiii!!
  Liefs, Bianca

 6. WAT IS HET TOCH LEUK OM NU ZWANGER TE ZIJN! ZOVEEL DINGEN DIE WIJ VROEGER NIET HADDEN!!
  BEWAAR JE NOG WEL WAT CENTJES VOOR ALLE PAMPERS…..(GEINTJE)
  DE LAATSTE LOODJES MEIS…..SUKSES!!
  KNUFF

 7. Wat gaat het hard hรฉ! Je bent al weer bijna 31 weken. IS echt snel gegaan. Ik wil die buikfoto wel snel zien hoor ;-)) ben erg benieuwd.

  Die kleertjes van Lief! vind ik ook erg leuk en onze man heeft ook al een pakje, alleen dan met eigenwijs erop.

  Groetjes onze wens

 8. Leuk he, al die kleertjes kopen. Met de eerste kon ik er geen genoeg van krijgen. Met als resultaat dat ik nu voor de 2de baby 25 rompertjes maat 50/56 klaar heb liggen…En als het een meisje is zelfs nog meer. Toch voor deze baby weer een nieuw ‘eerste pakje’ en rompertje gekocht. Je moet toch ergens je geld aan uitgeven ๐Ÿ™‚

 9. Jammer dat je je leuke baantje vaarwel moet zeggen voor de komende tijd, maar je krijgt er dan ook wel iets geweldigs voor terug: je eigen hummel om voor te kramen. En met al die ervaring moet dat natuurlijk helemaal goed komen. daar benijdt ik je wel om… (zegt de volkomen onervaren mama-to-be)

  wat een leuke kleertjes heb je weer gekocht! ik houdt mezelf nog steeds in omdat we geen ruimte hebben voor spullen, maar ik ben van plan dit weekend alvast eens wat spullen in te gaan pakken ivm de toekomstige verhuizing. Dat geeft gelijk weer plek voor babyspulletjes ๐Ÿ˜‰

 10. Hey mooie buik joh!! Die van mij gaat ook zo goed….ennuh jij heb je piercing er nog in, ik moest hem er heel snel uit halen, want hij begon te irriteren, maar laat hem opnieuw doorprikken als ik weer ontzwangert ben!

  Maar thanks voor de ondersteunende woorden, het zullen zeker de hormonen zijn die steeds meespelen, maar af en toe vind ik het gewoon helemaal niet leuk meer, terwijl ik dat gewiebel juist geweldig vind!! Maar het is nog even volhouden, het gaat zeker allemaal goed komen!!

  Veel liefs
  Angelique

 11. Hee Sabien,

  Mooie buik zeg! Gaaf dat je dat nu gaat bijhouden met foto’s!
  Leuk dat je alles al hebt kunnen inpakken, echt een teken dat het nog maar eventjes is..
  Geniet nog maar lekker samen, deze laatstje weekjes!

  Liefs,
  Ashley

 12. Hi Sabien, wat een onwijs mooie buik joh!!! Je kamertje ziet er ook al helemaal gezellig uit, het lijkt een beetje op ons kamertje (zal binnenkort foto’s plaatsen). We hebben dezelfde blauwe ruiten mandjes van de Xenos, toch?

  Groetjes onze wens

 13. Mooie buik en mooie kamer hoor. Als ik over 2,5 week met zw.verlof ben kan ik ook eindelijk aan de slag. Echt leuk! Ik wist trouwens helemaal niet dat dat bestond: zwangerschapspiercings… Wel handig. Ik heb een grote tattoo op mijn buik en die groeit gestaag mee. Straks is ie nog op ware grootte, haha.
  X Suuz

 14. Wat een pracht buik!!!
  En ook een schitterend kamertje zeg!
  Wel lekker hxc3xa9 dat nu alle klaar is, maar ja….het schiet ook wel heel erg op he?!

  En ja, ik heb ook het idee dat m’n buik nu pas echt aan het groeien is, pfffff, hoe dik gaan we worden???? hihihihi
  Morgen mijn foto eindelijk online!!

  Liefs, Bianc

 15. Lieve bolle Bien, en alle andere, zwangere bolle buiken…..
  Ondanks alle ongemakken van de zwangerschap, en de hormonen…..is t zo mooi die zwangerschap, dat t gemis nog groot gaat zijn, als je niet die bolle buik straks niet meer hebt…..dus probeer,met al die ongemakken,toch te genieten….
  Veel succes enne….de laatste loodjes wegen t zwaarst…
  Dikke kus, Miekje

 16. hallo bien, het gaat lekker met je buikie, wat een mooie tijd is dit, al ben ik bijna bejaard, dat vergeet je echt nooit. groeten aan alle mensen die je steunen, en voor mieke, oma worden is bijna nog mooier! groeten van celine

 17. Hxc3xa9 Bien, mooi toetertje hoor!!!!
  Ik ‘durf’ mn buik niet eens te showen zonder kelding ๐Ÿ˜‰

  Het kamertje ziet er leuk uit!
  En wat heb je vxc3xa9xc3xa9n shirtjes en broekjes in de commode liggen wow!

  Mooi allemaal! Hier ligt ook alles gewassen en gestreken in de kast en commode toch wel lekker gevoel als het klaar is.

  Succes meis!
  xxx
  Nath

 18. Mooie buikfoto! En wat ziet het kamertje er mooi uit. Leuk he, al die kleertjes inruimen. Straks, als alle kraamvisite is geweest, weet je niet meer waar je alle kleertjes enzo in het kamertje moet laten.
  Veel succes met het schrijven van de enveloppen!

 19. Wat een schitterende buik zeg en zo te zien ben je ook nog niet echt veel aangekomen toch? Je ziet er hartstikke goed uit.. En wat is het kamertje van je jochie mooi geworden met die witte meubels en mandjes. Nu gaat langzaam het aftellen beginnen. Spannend.. Had nog een vraagje.. wat hebben jullie met de erker gedaan?

 20. Sjonge, wat een mooie buik! Mamma is een heeeel klein beetje jaloers, want zij heeft nooit zo’n grote buik gehad (omdat ik natuurlijk zo eigenwijs was om er veel te vroeg uit te komen). Maarre… met die dikke buik kun je natuurlijk niet naar het concert van Lionel Richie (14 maart in Ahoy). Vorige keer was je daar toch ook?
  Geniet maar lekker van alle aandacht en je kleine mannetje zal straks vast heel erg blij zijn met zijn mooie kamertje en alle stoere kleertjes.
  Dikke knuffel van Niels

 21. Hoi Sabien!!

  Alles goed? hihihihi, ik zit je in de gaten te houden hoor! Je ben al weer een tijdje niet op je loggie geweest en ja…..je bxc3xa9nt al 32 weken, dus…..hoop dat alles goed is en dat je mannetje gewoon nog in je buik zit!

  (SORRY! hihihihi)

  Liefs, Bianca

Geef een reactie