Nog maar 9 weekjes!

jaja woensdag ben ik alweer 31 weken zwanger! wat gaat het hard! Nog even en we liggen met ons wondertje heerlijk in bed te genieten….. maar…. dat betekent ook dat die kleine al over ruim 6 weken thuis geboren mag worden…. euuuhhhh dat ik dus nog heel veel moet doen om het allemaal gereed te hebben! arrrggghhhh waar haal ik de tijd vandaan???? Gelukkig is Danny er ook nog en die heeft bijv gisteren nog het een en ander kunnen ophangen in onze slaapkamer! Ook weer gedaan! kunnen we weer van het lijstje afstrepen!

7 februari is mijn laatste werkdag, (ik stop helemaal met kramen) en daar kijk ik toch wel een beetje naar uit, lekker tutten in huis, foto’s hopelijk inplakken en lekker bij iedereen op de thee! En natuurlijk de enveloppen schrijven want ook daar ben ik nog niet aan toe gekomen! Maar het werken zelf zal ik natuurlijk erg gaan missen.
Helaas is het voor ons niet mogelijk om te blijven werken omdat ik heel onregelmatig werk en dan zou het te gek worden om kinderopvang te regelen. Ik wil daarom proberen om kindjes thuis op te vangen! dus wie zoekt er nog een hele leuke gastouder??? ik bied me hierbij aan hahahaha

Verder hebben we een lekker weekje achter de rug,
Maandag tot en met donderdag heb ik sinds tijden weer is gekraamd, gelukkig maar 4 dagen van 5,5 uur en dat was te doen, pittig was het wel, moest regelmatig ff zitten ivm harde buiken en in de kraamzorg loop je wel 20 keer de trap op en neer dus ik was aan het einde van de dag wel kapot! Het was wel weer ff lekker om eruit te zijn en iets voor de buitenwereld te kunnen betekenen. Het was een erg leuk gezin maar was blij toen ik donderdag ze met een gerust hart achter kon laten.
Die avond zijn we bij de nichtjes van Danny geweest want Romy was 10 geworden, en we hebben heerlijk gegeten!

Vrijdag waren we allebei vrij en hebben we dus lekker gerommeld in huis.
verder had ik bij een heel leuk babwinkeltje in Bussum 2 shirtjes besteld van LIEF! en die konden we ophalen,
Img_0971
STOER HE
Img_0972
LIEF HE

Ook had ik via marktplaats nog 2 hele leuke boxpakjes gekocht,
Img_0974
Zoet he

Img_0976
Dus onze kleine man mag weer niet klagen!

Ik wou trouwens nog een buik foto op het log zetten maar we zijn vanochtend vergeten om een foto te maken, (roepen we al 2 weken, maar elke keer vergeten we het weer) dus helaas geen buikfoto maar hopelijk bij de volgende log wel!
Want hij groeit nu hard hoor, die kleine man krijgt nu ook wat minder ruimte want ik voel hem duidelijk minder, schoppen doet hij ook bijna niet meer, ik voel hem meer bewegen met zijn billen en benen! af en toe krijg ik wel een por tegen mijn ribben maar het is te doen, wel heb ik weer enorm last van mijn maagzuur, schoenen aandoen is bijna niet leuk meer, net als iets van de grond pakken is zeer vervelend! maar goed ff volhouden en doorbijten!

nou tot de volgende log…. met een buikfoto!!!!

liefs Bolle Bien

21 gedachtes over “Nog maar 9 weekjes!

 1. Lekker geshopt dus! Die gym ziet er echt geweldig uit en dat het in huis moet passen….hihihi…dat hebben wij ook! Ik wil een rood-achtig boxkleed, want dat pas bij de bank en ga zo maar door…hihihi!

  Nog een maandje ja, maar stop je helemaal met kramen? Of ga je na je zwangerschapsverlof weer werken?

  Liefs, Bianc!

 2. Whahaha die racebaan is dus gewoon stiekem voor papa he….die kleine mag blij zijn als hij er straks mee kan spelen!! Maar je heb weer leuke dingen gekocht….ook leuke blousjes, beetje groot, maar maakt niet uit, voordeel is….eens past hij het!

  Ik vind dat je bij de H&M altijd hele leuke kleren kan kopen….dus die ga ik strakjes leegkopen….voor mijn ventje of meisje….nog even wachten op de zomercollectie, want aan de wintercollectie heb ik niet veel….eind mei komt de kleine pas he….dus nog even geduld!

  Kom snel weer spieken!
  Liefs
  Angelique

 3. Oh heerlijk om al die dingetjes voor een prikkie op de kop te tikken. Ook helemaal mijn stijl 🙂 :). Die stoelverkleiner is erg mooi.

  Groetjes van de zuurtjes (Alex, Linda en Sven)

 4. Jeetje, dat is een hoop geshop maar het geeft zo’n voldaan gevoel!
  Leuk trouwens zo’n houten speeltje. Sowieso vind ik houten speelgoed veel mooier dan al die plastic troep.

  Succes nog even met werken!

 5. IDD een coole babygym. Ik kan ook echt niks laten hangen/liggen voor Pluis. Alleen steeds opletten of er geen bekende langsloopt, anders weten ze gelijk wat het wordt. En eh… reken er maar niet op dat Danny die racebaan nog uit het oog verliest, dat wordt oorlog… haha.

 6. Sabien, Heerlijk geshopt en nog geslaagd ook… niet verkeerd! En hier in de regio zag ik.. Veenendaal. Wij hebben bij babydump onze wagen besteld, ik werk ook in Veenendaal, dus dat vond ik wel handig 😉

  Leuke spulletjes allemaal hoor!

  geniet ervan!
  xxx
  nath

 7. Je hebt goed inkopen gedaan. Je hebt wel een heleboel leuke dingen gekocht. Wij weten nog niet wat het is, maar ik weet zeker dat als het een jongetje is mijn man ook gelijk een racebaan gaat kopen!

 8. Ow, wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik merk dat ik ook ineens koopdrang krijg. En zoals ik al eerder zei: wij hebben nog praktisch niks! Dus ik denk dat we dit weekend eens lekker flesjes en doekjes en luiers enzo gaan kopen! 😉
  Heb er zin in!!!!
  Xx

 9. He BB, Dan en ……….
  Wat een koopdrang hé!
  Heerlijk toch jezelf verwennen met leuke spulletjes. En ja ach… die race baan hé.
  Vroeger speelde onze Dan uren met de trein van opa, dat wordt nu dus dagelijks racen.
  Geniet maar lekker voor elkaar straks mag je alles in praktijk brengen.
  Liefs, Es

 10. Het schiet echt al lekker op voor jullie!

  Die spulletjes van Lief! zijn inderdaad helemaal geweldig, ik heb er ook een rompertje van. Jullie kleine man wordt in ieder geval goed verwend! Leuk, leuk, leuk! Ben benieuwd naar je buikje! Fijne dag nog!

 11. Wat gaat het hard hxc3xa9! Al weer bijna 31 weken… wow!! Ik loop iets achter op je maar sommige dingen zijn zo herkenbaar.. stom is dat dat je iets wilt pakken van de grond en dat dan blijkt dat het niet werkt zoals je het wilde doen.. tenminste zo ervaar ik het 😉

  Leuk dat je nog eventjes gekraamd hebt!
  Alleen kan me voorstellen dat het erg vermoeiend is nu!

  Nog eventjes en dan is het werken echt klaar, ook wel lekker dat je er straks 100% bent voor je kleintje!

  xxx
  Nath

 12. Leuke pakjes hoor, wij vergaten ook steeds foto’s te maken van mijn buik 😉 Uiteindelijk in week 39 heeft mijn zus nog een heleboel mooie foto’s gemaakt.

  En bedankt voor de tip over de borstvoeding in het oogje. Had het al eerder gehoord. Ik ben er nu twee dagen mee bezig en zijn oogje is al minder vurig. Sven wordt er zelf alleen niet zo blij van, hij zal wel denken. Dat moet niet in m’n oog maar in m’n mond ;p

  Groetjes Linda

 13. Jeetje nog 9 weken zeg….ik moet het dubbele nog!! Hihi! Maar goed, hier gaat alles goed, heb veel last van m’n rug, en moet nu ook meer rust nemen…moeilijk voor iemand waarvan d’r agenda altijd vol staat!
  Maar ja moet er nu maar aan toegeven!
  We hebben inmiddels al bekend gemaakt aan iedereen wat we krijgen en de reacties zijn erg positief…ik kan m’n mond toch niet houden. (ik zet het alleen niet neer, omdat ik een vriend heb die ook weleens bij jou kijkt! En daar hou ik het nog even geheim voor!)

  Maar ja soms ben ik het zwanger zijn wel zat…begint nu al arrghhh! Maar ja is voor een goed doel zeg maar, dus komt goed!

  Leuke pakjes heb je gekocht zeg!! Echt stoer!! Nou ben benieuwd naar je buikfoto. Die van mij wordt morgen weer gemaakt…daar herinnerd m’n 9 maandendagboek me wel aan! Dus mag m’n vent weer een mooie foto maken, zal ik hem denk ik ook maar weer eens op internet zetten!!

  veel liefs
  Angelique

 14. Moeten jullie ook nog zoveel doen? hihihi, wij zaten net onder het genot van een bakkie thee en koffie te bespreken wat we nog in huis moeten halen….pffffffff, opschieten geblazen!! Gelukkig is jos nu keihard bezig met het klaar maken van de babykamer en kan ik morgen beginnen met soppen en aankleden (zou wel tijd worden he? hihi)
  Gave t-shirtjes en pakjes, staat jullie kanjertje vast prachtig!
  En eh…je beny niet de enige met het buik-foto-probleem hoor. ;-), maar!! Mijne staat inmiddels de foto! (nou nog op internet!)

  Doeiiiiii!!
  Liefs, Bianca

 15. WAT IS HET TOCH LEUK OM NU ZWANGER TE ZIJN! ZOVEEL DINGEN DIE WIJ VROEGER NIET HADDEN!!
  BEWAAR JE NOG WEL WAT CENTJES VOOR ALLE PAMPERS…..(GEINTJE)
  DE LAATSTE LOODJES MEIS…..SUKSES!!
  KNUFF

 16. Wat gaat het hard hxc3xa9! Je bent al weer bijna 31 weken. IS echt snel gegaan. Ik wil die buikfoto wel snel zien hoor ;-)) ben erg benieuwd.

  Die kleertjes van Lief! vind ik ook erg leuk en onze man heeft ook al een pakje, alleen dan met eigenwijs erop.

  Groetjes onze wens

 17. Leuk he, al die kleertjes kopen. Met de eerste kon ik er geen genoeg van krijgen. Met als resultaat dat ik nu voor de 2de baby 25 rompertjes maat 50/56 klaar heb liggen…En als het een meisje is zelfs nog meer. Toch voor deze baby weer een nieuw ‘eerste pakje’ en rompertje gekocht. Je moet toch ergens je geld aan uitgeven 🙂

 18. Jammer dat je je leuke baantje vaarwel moet zeggen voor de komende tijd, maar je krijgt er dan ook wel iets geweldigs voor terug: je eigen hummel om voor te kramen. En met al die ervaring moet dat natuurlijk helemaal goed komen. daar benijdt ik je wel om… (zegt de volkomen onervaren mama-to-be)

  wat een leuke kleertjes heb je weer gekocht! ik houdt mezelf nog steeds in omdat we geen ruimte hebben voor spullen, maar ik ben van plan dit weekend alvast eens wat spullen in te gaan pakken ivm de toekomstige verhuizing. Dat geeft gelijk weer plek voor babyspulletjes 😉

Geef een reactie