Papa en zijn racebaan

Ons weekend is heerlijk verlopen!
Zaterdag moest Danny werken en ben ik wezen shoppen, mijn tour begon in Wilnis waar ik na heel lang zoeken een activity gym kon ophalen. Ik was er al heel lang naar op zoek want ik ben nogal kieskeurig.
Al die fel gekleurde dingen vind ik 10 keer niks en voor mij moet het ook een beetje in het interieur passen, ik weet het die kleintjes vinden het prachtig maar deze zal hij ook erg gaaf vinden!
Img_0902
Hij is van hout en er hangen 3 stoffen diertjes aan! gaaf is ie he!

Daarna door naar Veenendaal om bij babydump een gratis doos te halen….. erg he ben ik, maar alles wat je nu gratis krijgt is extra leuk! In die doos zaten een hoop leuke dingen maar er zat ook een kortingsbon van 5 euro in en dus heb ik die maar direct besteed aan een heel leuk en stoer, maar iets te groot blousje!!!!
Img_0904
Lekker kak maar dat mag in het Gooi he! hahaha

Ook heb ik nog een leuke wagenspanner gekocht!
Img_0903

Toen door naar Baby Max want daar hadden ze een hele gave stoelverkleiner die precies in onze eetkamersfeer past,
Img_0905

Vandaag gingen we nog even door met shoppen want Danny en ik zijn naar Amsterdam geweest waar in de ij hallen rommelmarkt was.
Danny heeft voor ons mannetje iets heel gaafs gekocht,
Img_0901
Ja een echte super gave racebaan van wel 16 meter lang en met dubbele looping!

Img_0900
maar of die kleine er ooit nog mee kan en mag spelen vraag ik me af want het is dat Danny nu naar zijn werk is, maar anders kon ik nu niet meer over de zolder lopen! hahaha
Ach is hij ook weer in zijn element hahaha

Verder hebben we nog 2 blousjes voor ons ventje gekocht, ook nog erg groot maar daar betaal je zo weinig dat je het niet kunt laten liggen,
Img_0907

en hebben we de video collectie nog wat uitgebreid,
4 video’s van Nijntje
1 video van Bob de Bouwer en
1 video van de Telletubies!

Img_0906

Ook die hebben we voor een prikkie kunnen kopen!

Nou morgen is het weer maandag en dan maar is kijken of ze nog wat werk voor me hebben want wil nu wel weer is wat doen….. nog 1 maand en dan is het helemaal gedaan met het kramen, zal wel wennen zijn maar dat zien we dan wel weer!

liefs van Bolle Bien

23 gedachtes over “Papa en zijn racebaan

 1. Jeetje! Wat moet dat schrikken geweest zijn!! Gelukkig gaat met jullie alles goed!!

  En ja….dan die prachtige foto’s van jullie ventje, echt schitterend!!! En die hormonen……erg he?? Ik huil niet veel, maar mijn humeur kan per seconde verschillen in zeer vrolijk tot heel erg chagerijnig tot kwaat tot een super-lieve-alles-mag-mama……o, o, o, echt om GEK van te worden (vooral voor de mensen om me heen dan ja)

  Liefs, Bianca

 2. he meis, doe je een beetje rustig aan, knulletje wil wel een moeder hebben die niet voor de bevalling al een ongelukje krijgt. mooie foto,s zijn dat. ik blijf het een wonder vinden en heb gehoord dat als je knul komt dat je hem echt herkend van de foto,s.
  ik heb voor jou van geraldine leuke knuffels gehad en hoop dat je wil hebben. als je zegt ik heb al genoeg hoor ik dat graag van je.
  voorzichtig en liefs ook voor danny en de aanstaande oma, en tante en verdere family.
  groeten van celine en jan.

 3. allereerst de allerbeste wensen voor 2007!! dit is een heel speciaal jaar voor jullie!!! geen ongelukken maken meer he?? wat een mooie foto`s en wat een mooi ventje al! toch super dat dat nu allemaal kan, met ruvianne kon dat nog niet helaas. nou, doe het rustig aan en geniet nog wel even van je bolle buikie hoor!! het is zo zover!!!
  liefs marian

 4. Hey! Niet zo handig he om even niet op te letten, schopte je jochie net iets te hard? Gelukkig is het maar bij blikschade gebleven….en viel het verder allemaal wel mee!! Het zijn maar auto’s he! Je kleine is 10000 keer belangrijker!!

  Mijn echo vandaag ging hardstikke goed….we weten ook wat we krijgen, alleen ga ik het hier niet neerzetten omdat er mensen zijn die dit dus lezen….maar de kleine is zover we kunnen zien gezond en alles is in orde! Iets aan de kleine kant…maar ach ik was ook maar 38 cm!

  Zaterdag hebben wij ook een pretecho….dus dan krijg ik ook van die mooie plaatjes en we laten gelijk een DVD maken…beetje snel net na die andere…maar ben benieuwd naar het gezichtje enzo…op de echo van vandaag keek de kleine ook al recht voorruit, maar dat zag er niet zo mooi uit!! Dus ben benieuwd naar zaterdag!!

  Liefs
  Angelique

 5. Oei, auto-ongelukjes zijn zoiezo niet zo geweldig… ook de kleintjes niet.

  De fotootjes van de echo zijn super.. ben wel benieuwd wanneer jullie kleintje gaat komen!

  Fijn weekend!

  Groetjes, Bolle Nath πŸ˜‰

 6. rustig aan meissie, je hebt al genoeg stress gehad met de hele verhuizing en alles!!
  ik vindt je huis ontzettend mooi geworden!!
  tijd om te relaxen nu, kan die kleine een beetje bijgroeien ook!
  grappig hoor die foto’s, lijkt me inderdaad een hele intense ervaring…
  geniet er maar van..
  knuffels voor alle drie
  janneke

 7. Herkenbaar, ik let ook voor geen meter op in het verkeer. Tot nu toe net geen ongelukjes, maar ik loop niet op de feiten vooruit. Leuk he die foto’s. Tis zo echt. Het blijft gaaf dat het zo duidelijk te zien is. Doe rustig aan, ’t is weer weekend.

 8. Wat een mooie echo’s!

  Balen van dat ongelukje. Ook al viel de schade allemaal wel mee, het is gewoon ontzettend schrikken (ook zonder al die hormonen, dus gewoon lekker laten gaan tranen)!

 9. Hey Sabien!

  Pretecho was heel gaaf!! Alleen jammer dat die uk er in het begin dus geen zin in had. En met z’n kont dus naar voren lag!! Maar uiteindelijk met wat gepor en geduld, draaide die kleine om….en konden we eindelijk het gezichtje zien! En die kleine zat dus uitgebreid te geeuwen en toen moest hij/zij dus lachen…..erg lief…heb het nog net niet op een janken gezet, zo lief was het!! De foto’s komen snel op internet, scanner werk niet naar behoren….dus moet even kijken of ik ze er snel op kan plaatsen!

  Maar was dus erg geslaagd!!

  Liefs
  Angelique

 10. Lekker geshopt dus! Die gym ziet er echt geweldig uit en dat het in huis moet passen….hihihi…dat hebben wij ook! Ik wil een rood-achtig boxkleed, want dat pas bij de bank en ga zo maar door…hihihi!

  Nog een maandje ja, maar stop je helemaal met kramen? Of ga je na je zwangerschapsverlof weer werken?

  Liefs, Bianc!

 11. Whahaha die racebaan is dus gewoon stiekem voor papa he….die kleine mag blij zijn als hij er straks mee kan spelen!! Maar je heb weer leuke dingen gekocht….ook leuke blousjes, beetje groot, maar maakt niet uit, voordeel is….eens past hij het!

  Ik vind dat je bij de H&M altijd hele leuke kleren kan kopen….dus die ga ik strakjes leegkopen….voor mijn ventje of meisje….nog even wachten op de zomercollectie, want aan de wintercollectie heb ik niet veel….eind mei komt de kleine pas he….dus nog even geduld!

  Kom snel weer spieken!
  Liefs
  Angelique

 12. Oh heerlijk om al die dingetjes voor een prikkie op de kop te tikken. Ook helemaal mijn stijl πŸ™‚ :). Die stoelverkleiner is erg mooi.

  Groetjes van de zuurtjes (Alex, Linda en Sven)

 13. Jeetje, dat is een hoop geshop maar het geeft zo’n voldaan gevoel!
  Leuk trouwens zo’n houten speeltje. Sowieso vind ik houten speelgoed veel mooier dan al die plastic troep.

  Succes nog even met werken!

 14. IDD een coole babygym. Ik kan ook echt niks laten hangen/liggen voor Pluis. Alleen steeds opletten of er geen bekende langsloopt, anders weten ze gelijk wat het wordt. En eh… reken er maar niet op dat Danny die racebaan nog uit het oog verliest, dat wordt oorlog… haha.

 15. Sabien, Heerlijk geshopt en nog geslaagd ook… niet verkeerd! En hier in de regio zag ik.. Veenendaal. Wij hebben bij babydump onze wagen besteld, ik werk ook in Veenendaal, dus dat vond ik wel handig πŸ˜‰

  Leuke spulletjes allemaal hoor!

  geniet ervan!
  xxx
  nath

 16. Schattie, wat lees ik nu? Een ongeluk, ben wel geschrokken hoor… je bent al zo’n Mika Hakinnen in het verkeer hihi, gelukkig is dit goed afgelopen! (auto coureur)
  Lieffie heb net het geld overgemaakt voor de Ij-hallen, gaan we er een gezellig weekendje van maken, we gaan los op de Ij-hallen gezelli met zijn allen, heb er nu al zin in… Kusss tante Kim

 17. Je hebt goed inkopen gedaan. Je hebt wel een heleboel leuke dingen gekocht. Wij weten nog niet wat het is, maar ik weet zeker dat als het een jongetje is mijn man ook gelijk een racebaan gaat kopen!

 18. Ow, wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik merk dat ik ook ineens koopdrang krijg. En zoals ik al eerder zei: wij hebben nog praktisch niks! Dus ik denk dat we dit weekend eens lekker flesjes en doekjes en luiers enzo gaan kopen! πŸ˜‰
  Heb er zin in!!!!
  Xx

 19. He BB, Dan en ……….
  Wat een koopdrang hxc3xa9!
  Heerlijk toch jezelf verwennen met leuke spulletjes. En ja ach… die race baan hxc3xa9.
  Vroeger speelde onze Dan uren met de trein van opa, dat wordt nu dus dagelijks racen.
  Geniet maar lekker voor elkaar straks mag je alles in praktijk brengen.
  Liefs, Es

 20. Dag lieverds,
  Gelukkig dat je niks mankeerd Bien, zo zie je maar “een ongeluk zit in een klein hoekje”.
  En ja ehhh, die hormoontjes laat gaan komt allemaal goed. Gelukkig doe je tegen je naaste zo en niet tegen iedereen, zo hebben wij er geen last van hahahaha.
  De foto’s zijn geweldig, wat een mooie manneke!
  We kunnen niet wachten, nog even geduld!
  Liefs, Esther en de rest

Geef een reactie