weer 3D echo!

jaja, gisteren zijn we weer naar Almere geweest om te koekeloeren naar ons ventje!
Ik was nu precies 29 weken, en toen we daar voor de laatste keer waren was ik 24,5 week, dus was het alweer 4,5 week geleden!

3dechojanuari1
Hoe vinden jullie hem? is het geen poepie??

3dechojanuari2
Is zijn neusje niet groot hahaha? in werkelijkheid is dit dus niet zo en is dus een beetje vertekent!!!!

3dechojanuari3
Ook hebben ze zijn bovenbeentje weer opgemeten en ook nu loopt hij een weekje achter, ik denk dus zelf dat hij nooit voor de 21ste maart zal komen!

3dechojanuari4
Zijn ieniemienie voetjes waar meneer flink mee aan het schoppen is! lief he!!!!!!!!

3dechojanuari5
en zijn lieve handjes!

Ja we hebben weer enorm genoten.

Verder had ik zelf vandaag een baaldag, en heb ik een klein auto ongelukje gehad, niks ernstigs maar schrok enorm. Kan er een lang verhaal van maken maar ik lette gewoon niet goed op en knalde toen bij iemand achterop! Gelukkig leek de schade mee te vallen op dat moment maar thuis zag ik dat er toch wel meer aan de hand is, maar even langs mijn zwager gaan en kijken wat hij voor me kan doen! BALEN HE! Met mij gaat het goed, was alleen enorm geschrokken en baalde er zo van dat ik alleen maar kon janken! OOOHHHH wordt soms zo gek van die K.@.T hormonen…………. maar goed gelukkig dus alleen maar materiele schade!

Lieve schat en dit is ook voor mijn mams,
thanks dat jullie zo in me blijven geloven, en me blijven steunen!
weet dat ik momenteel niet altijd de makkelijkste ben…. sorry!
hou van jullie!

Dikke zoen van Bolle Bien

18 gedachtes over “weer 3D echo!

 1. Jullie ook een heel goed, gezond en gelukkig 2007 gewenst!!!

  De jaarwisseling klinkt erg gezellig! Wij hebben het bij familie gevierd, ook erg gezellig!

  Goed te lezen dat alles goed was bij de vk, de pijntjes kunnen af en toe wat lastig zijn.. maar het aftellen is begonnen 😉

  Geniet ervan!

  xxx
  Nath

 2. Hoihoi, natuurlijk ook voor jullie een heel fijn 2007!

  Ik heb echt precies hetzelfde als jij. Ook Pluis ligt voor de kijkers links en ik krijg ook steeds zo’n drukkend gevoel bij m’n middenrif. Last but nog least is mijn stuitje echt onwijs gevoelig. Vooral na een dag werken is het erg.

  In ieder geval is alles OK en daar gaat het om!

 3. Hoi, de beste wensen nog voor 2007, het gaat natuurlijk een fantastisch jaar worden.

  Ik had met oud en nieuw ook een hond op visite, maar die stond dus in m’n vensterbank (jack russel) keihard te grommen tegen het siervuurwerk, maar buiten stond ze te rillen…de schijterd!

  Ik zie dat je me heb toegevoegd bij de overige zwangere….ik zet je er bij mij ook even bij, kan ik je ook blijven volgen….voor mij is het nog twee daagjes dan weet ik het….kijk er echt naar uit!!

  Ik kom snel veel langs
  Liefs
  Angelique

 4. Een gelukkig 2007!!!!
  Ziet er gezellig uit, die party en co de luxe! Ook wij hadden een familie-oud-en-nieuw en dat was ook erg gezellig….jammer van die loterij…hihihi, maar ja…dat wist je al!

  Ik ben vandaag ook weer bij de verloskundige geweest, heerlijk weer!
  Ons kleintje lag met het hoofdje beneden, maar dat kon nog makkelijk veranderen zei ze. En om eerlijk te zijn….momenteel lijkt het wel dat kleintje flink op me blaas aan het trappelen is, dus grote kans dat het gedraaid is! hihihi, ach we hebben nog even te gaan!

  Fijn om te lezen dat met jullie mannetje ook alles goed is!

  xxx Bianc

 5. Jeetje! Wat moet dat schrikken geweest zijn!! Gelukkig gaat met jullie alles goed!!

  En ja….dan die prachtige foto’s van jullie ventje, echt schitterend!!! En die hormonen……erg he?? Ik huil niet veel, maar mijn humeur kan per seconde verschillen in zeer vrolijk tot heel erg chagerijnig tot kwaat tot een super-lieve-alles-mag-mama……o, o, o, echt om GEK van te worden (vooral voor de mensen om me heen dan ja)

  Liefs, Bianca

 6. he meis, doe je een beetje rustig aan, knulletje wil wel een moeder hebben die niet voor de bevalling al een ongelukje krijgt. mooie foto,s zijn dat. ik blijf het een wonder vinden en heb gehoord dat als je knul komt dat je hem echt herkend van de foto,s.
  ik heb voor jou van geraldine leuke knuffels gehad en hoop dat je wil hebben. als je zegt ik heb al genoeg hoor ik dat graag van je.
  voorzichtig en liefs ook voor danny en de aanstaande oma, en tante en verdere family.
  groeten van celine en jan.

 7. allereerst de allerbeste wensen voor 2007!! dit is een heel speciaal jaar voor jullie!!! geen ongelukken maken meer he?? wat een mooie foto`s en wat een mooi ventje al! toch super dat dat nu allemaal kan, met ruvianne kon dat nog niet helaas. nou, doe het rustig aan en geniet nog wel even van je bolle buikie hoor!! het is zo zover!!!
  liefs marian

 8. Hey! Niet zo handig he om even niet op te letten, schopte je jochie net iets te hard? Gelukkig is het maar bij blikschade gebleven….en viel het verder allemaal wel mee!! Het zijn maar auto’s he! Je kleine is 10000 keer belangrijker!!

  Mijn echo vandaag ging hardstikke goed….we weten ook wat we krijgen, alleen ga ik het hier niet neerzetten omdat er mensen zijn die dit dus lezen….maar de kleine is zover we kunnen zien gezond en alles is in orde! Iets aan de kleine kant…maar ach ik was ook maar 38 cm!

  Zaterdag hebben wij ook een pretecho….dus dan krijg ik ook van die mooie plaatjes en we laten gelijk een DVD maken…beetje snel net na die andere…maar ben benieuwd naar het gezichtje enzo…op de echo van vandaag keek de kleine ook al recht voorruit, maar dat zag er niet zo mooi uit!! Dus ben benieuwd naar zaterdag!!

  Liefs
  Angelique

 9. Oei, auto-ongelukjes zijn zoiezo niet zo geweldig… ook de kleintjes niet.

  De fotootjes van de echo zijn super.. ben wel benieuwd wanneer jullie kleintje gaat komen!

  Fijn weekend!

  Groetjes, Bolle Nath 😉

 10. rustig aan meissie, je hebt al genoeg stress gehad met de hele verhuizing en alles!!
  ik vindt je huis ontzettend mooi geworden!!
  tijd om te relaxen nu, kan die kleine een beetje bijgroeien ook!
  grappig hoor die foto’s, lijkt me inderdaad een hele intense ervaring…
  geniet er maar van..
  knuffels voor alle drie
  janneke

 11. Herkenbaar, ik let ook voor geen meter op in het verkeer. Tot nu toe net geen ongelukjes, maar ik loop niet op de feiten vooruit. Leuk he die foto’s. Tis zo echt. Het blijft gaaf dat het zo duidelijk te zien is. Doe rustig aan, ’t is weer weekend.

 12. Wat een mooie echo’s!

  Balen van dat ongelukje. Ook al viel de schade allemaal wel mee, het is gewoon ontzettend schrikken (ook zonder al die hormonen, dus gewoon lekker laten gaan tranen)!

 13. Hey Sabien!

  Pretecho was heel gaaf!! Alleen jammer dat die uk er in het begin dus geen zin in had. En met z’n kont dus naar voren lag!! Maar uiteindelijk met wat gepor en geduld, draaide die kleine om….en konden we eindelijk het gezichtje zien! En die kleine zat dus uitgebreid te geeuwen en toen moest hij/zij dus lachen…..erg lief…heb het nog net niet op een janken gezet, zo lief was het!! De foto’s komen snel op internet, scanner werk niet naar behoren….dus moet even kijken of ik ze er snel op kan plaatsen!

  Maar was dus erg geslaagd!!

  Liefs
  Angelique

 14. Schattie, wat lees ik nu? Een ongeluk, ben wel geschrokken hoor… je bent al zo’n Mika Hakinnen in het verkeer hihi, gelukkig is dit goed afgelopen! (auto coureur)
  Lieffie heb net het geld overgemaakt voor de Ij-hallen, gaan we er een gezellig weekendje van maken, we gaan los op de Ij-hallen gezelli met zijn allen, heb er nu al zin in… Kusss tante Kim

 15. Dag lieverds,
  Gelukkig dat je niks mankeerd Bien, zo zie je maar “een ongeluk zit in een klein hoekje”.
  En ja ehhh, die hormoontjes laat gaan komt allemaal goed. Gelukkig doe je tegen je naaste zo en niet tegen iedereen, zo hebben wij er geen last van hahahaha.
  De foto’s zijn geweldig, wat een mooie manneke!
  We kunnen niet wachten, nog even geduld!
  Liefs, Esther en de rest

Geef een reactie