Bijna 27 weken!

Het weekend zit er weer op! Wij hebben het erg leuk gehad want Danny zijn nicht met de kids kwamen gezellig brunchen! We zijn weer enorm door ze verwend en het was super gezellig!
Img_0423 Img_0425_1

Verder zijn we lekker bezig geweest in en om ons huisje! En ook het kamertje van ons kleine mannetje schiet al lekker op! Heb de eerste babywas al gedraait…
Img_0426
Zoet he, waarschijnlijk weten de meeste mensen wel dat ik een enorme fan ben/was van forever friends, momenteel doe ik er weinig mee en verkoop zelfs een hoop dingen maar de knuffels kon ik niet weg doen, daarom hebben zij een speciaal plekje gekregen! En trouwens wat vinden jullie van de babytassen? De kleine tas vond ik op een rommelmarkt voor maar 50 cent, maar vond hem toch wat klein om als luiertas te gebruiken en dus was ik op zoek naar de zelfde tas maar dan groter….
heb me gek gezocht en stad en land afgebeld maar niemand had juist die tas liggen…
uiteindelijk had ik een winkel gevonden die ze in januari binnen zou krijgen! Top maar deze moeder in spe had op dat moment niet zo veel geduld en dus weer een winkel gebeld en JA, die had er nog 1 liggen! Joepie wat was ik blij en ben hem meteen gaan halen!
Ben er enorm blij mee en kan niet wachten om hem te gebruiken hihihi

Verder hebben we van een hele lieve vriendin (waar we ook de babymeubeltjes van hebben gekregen) nog een heel gaaf hobbelpaard gekregen
Img_0429
Ik geloof alleen dat ie voor ons mannetje bedoelt is, maar papa in spe kon blijkbaar niet wachten hahaha

Verder ben ik ook de kleertjes nu lekker aan het uitzoeken,
Img_0427
en kan gewoon niet wachten totdat ons mannetje er in kan…. ik weet het, moet nog even geduld hebben!

Trouwens hoe vinden jullie de kist gevuld met alle knuffels die we hebben gekregen, niet alles paste er meer in dus die krijgen nog een ander plekje maar is toch zoet zo?
Img_0428

Maar wij zijn niet de enige die druk zijn voor ons mannetje, want je raadt het al, mijn mams is zo druk met de wieg! en die wordt echt super gaaf, ik laat nog ff geen foto zien want dan is de verrassing eraf maar omi in spe en ik moeten regelmatig een traantje wegpinken……..

Maar goed, nu dan de bolle buik van bien….
Img_0430
Ja daar kunnen we toch niet echt meer om heen he??
Hij groeit met de dag en ons mannetje beweegt met regelmaat, niet enorm veel maar ook niet te weinig. Ik moet ook zeggen dat hij me nog niet echt pijn doet met schoppen, gelukkig maar want weet dat dat snel zal veranderen!

Wie weet red ik het nog om een logje voor de kerst te schrijven en anders wens ik jullie bij deze vast hele gezellige dagen toe!

liefs sabien

18 gedachtes over “Bijna 27 weken!

 1. Leuk dat je moeder de kraamzorg doet!

  De kaartjes uitzoeken etc vind ik best wel een opgave.. net als de namen.. verschrikkelijk eigenlijk.
  Maar goed je hebt het weer klaar… althans voorlopig πŸ˜‰

  Succes!
  xxx
  Nath

 2. haha wat een geweldig kerstpakje!!! diesel is er erg jaloers op!!! hij is net vorige week gecastreerd en was erg zielig!!! nu gaat alles weer goed gelukkig! wat fijn dat je moeder de bevalling doet. super!!
  groetjes uit giesbeek

 3. Hallo, wat is het lang geleden dat ik heb gekeken hoe het met jullie gaat, zeg! Maar gelukkig gaat alles goed. Wat heeft Krummel een mooi pak aan. Volgens mij heb ik ook zo’n pak aan gehad toen ik mijn 1e kerst vierde (alweer 3 jaar geleden).
  Ik zag dat jullie een mooie kerstboom hebben. Hij staat wel in een handige standaard, hihihi! Ben benieuwd hoe je dat volgend jaar gaat doen, als de kleine in de box ligt. Maar zover is het nog lang niet. Ik wens jullie heeeeele gezellige feestdagen en een fantastisch 2007 (ook namens mijn pappa en mamma).

  Dikke knuffel van Niels

 4. Om je buikje kan niemand meer heen nee!!
  Papa in spe is wel heel ongeduldig hxc3xa9 πŸ˜‰

  Heerlijk hxc3xa9, kamertje zo goed als klaar.. kleertjes uitzoeken etc, is toch wel lekker.. telkens een stapje dichterbij!

  geniet ervan!
  En laat dat kleine manneke voorlopig maar in je buik zitten ipv in de kleertjes hoo πŸ˜‰

  xxx
  Nath

 5. hallo sabien, wat gaat het hard he? als ik zo naar je buik kijk dan denk ik weer even 34 jaar achteruit en dan is het zo snel gegaan. veel liefs en geniet met de kerstdagen. groeten van jan en celine voor jullie allemaal.

 6. Leuk hxc3xa8, die buik. Aan het begin van de zwangerschap vroeg ik me nog af hoe het zou zijn als het zichtbaar is, en nu is het zover. Ik vind het wel apart hoor. Maar dus superleuk. Na mijn nesteldrang is mijn koopziekte ook weer helemaal terug. We kunnen niet langs een babywinkel lopen of ik moet even kijken.
  Jij ook fijne dagen! Groetjes Suuz

 7. Het schiet al lekker op! Grappig om de boom in de box te zetten. Was hier ook een slim plan geweest als ik niet zo blij was dat het onding even de kamer uit was πŸ˜‰
  Fijne feestdagen!!!

 8. Tante kim hier, hohohoho!!
  Hoe gaat het lieffies??? Bedankt voor je kerstkaartje, erg leuke tekst! Trouwens wat een mega buik al he?? Probeer binnenkort langs te hoppen… wij hebben de verf al gehaald en laminaat uitgezocht alleen mam lief bemoeid zich er weer mee, wij willen alles bruin maken met creme, en ze zegt dat het een donker hol wordt, lekker toch hihi?? Ze heeft wel een beetje gelijk, maar toch het is ons huis, beetje lef hebben mag toch…Als het niet naar onze zin is schilderen we het toch weer over…. vandaag en morgen zijn ze druk bezig met de keuken… Hoe bevalt het in jullie nieuwe huis?? Geniet van de feestdagen zie je gauw lieffie KUSSS

 9. Gaaf he, z n kamertje…en n buik om trots op te zijn!!!Ben ik zelfs nog n beetje…
  En z n wieg wordt zo mooi…..
  Gave, leuke reaktie van tante KIM, hoe ze dat ook schrijft:”HO HO Hier tante Kim”
  lieverds tot snel en met n dikke kus
  Jullie moesje

 10. Wat leuk zo die kist met die knuffels en die kast vol met forever friends! En hele gave tassen ja!!

  Ook je buik is flink aan het groeien ja! Ik vind mezelf ook al super-zwanger en nog zeggen er mensen….”Valt wel mee toch? Zo dik ben je nog niet……”!
  Maar goed, we genieten lekker van het getrappel en wensen jullie ook alvast een mooie (witte??)kerst toe!!

  Groetjes, Bianca

 11. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  die heeft nog nooit een boom in bloei zien staan
  Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  die heeft nog nooit de zon zien ondergaan

  Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  heeft nooit de schoonheid van een roos herkend

  Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  heeft nooit gezien hoe lief je voor mij bent

  HOU VAN JOU XXX

 12. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  die heeft nog nooit een boom in bloei zien staan
  Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  die heeft nog nooit de zon zien ondergaan

  Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  heeft nooit de schoonheid van een roos herkend

  Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
  heeft nooit gezien hoe lief je voor mij bent
  HOU VAN JOU

 13. hallo daar,
  leuk om te lezen hoe het met je gaat. vraag steeds aan je ex collega’s hoe het met je gaat en die vertelde me van deze site. nu kan ik je af en toe zelf in de gaten houden. nou hier gaat alles ook goed, spreek je wel weer als je in de winkel langs komt. heel veel plezier en doe lekker rustig aan. groeten ingrid

 14. Mooi buikje! Ik vind die beertje ook erg lief… En die grote tas, die is echt super!

  Ik ben 07-06-07 uitgerekend!

  Ik kom hier snel weer een keertje langs en wens jullie alvast hele fijne feestdagen!

 15. hoi hoi

  ik kwam met wat surfen op jou web-log uit en ik zocht op forever friends ….omdat ik daar dus helemaal gek van ben en zo te zien jij ook dus hahaha …leuk foto hoor van jullie kleine mannetje zijn kamer

  ik heb zelf dus een website van ff
  als je het leuk vind kan je een kijkje komen nemen vriendelijke gr Carla

Geef een reactie