Internet storing

Hallo allemaal

excuses dat het zo lang heeft geduurd eer dat ik weer een logje kon schrijven, maar door een internet storing ging het allemaal niet zo als ik wilde!

Maar goed we zijn er weer!
Hier gaat alles zijn gangetje, afgelopen weekend hebben we de kerstboom opgezet,
Img_0411 Img_0413
Wat gezellig he, allebei in ons huispakje, lekker burgelijk!!!

Maar het resultaat mag er wezen toch??
Img_0420

Maar ook de hondjes mochten ons helpen en vorig jaar was Woezel de pineut, nu was Krummel aan de beurt om het mooie kerstpakje aan te trekken!
Img_0416 Img_0418
Is het niet een kerst(b)engeltje????

Verder zijn we van de week ff bij het tuincentrum geweest om onze voordeur op te vrolijken en hebben we hele leuke bonsaiboompjes gekocht!
Img_0422

Met ons kleine wonder gaat het erg goed, hij beweegt flink en af en toe voel ik een soort bal in mijn buik en weet dan dat ie ff zijn beentjes strekt en dat is af en toe best nog wel is gevoelig, alsof er wat klem zit! Ook het bukken gaat me nu toch wel moeilijker worden, die buik gaat lekker in de weg zitten! Maar ook in bed draaien kost me steeds meer moeite, voel nu ook heel duidelijk dat er iets in mijn buik ligt, heb niet alleen die schopjes meer om te weten dat ik zwanger ben, maar bijv met lopen begint mijn buik lekker zwaar te worden! en af en toe moet snelle sieb ff haar pas inhouden!
Verder moest ik dinsdag naar de verloskundige en mijn bloeddruk was weer prima! Verder nog vragen?? nee hoor alles gaat super!
Wel nog even besproken dat mijn moeder als kraamverzorgende bij de bevalling zal zijn, want dat is ook op dat moment dan werk, maar he mijn mams is de beste dus die gaat daar echt niet een probleem van maken en gewoon haar werk op dat moment doen en daarna mag ze lekker snotteren. Mij geeft het een onwijs goed gevoel dat mijn mams oa de bevalling begeleidt!

Ook hebben we van de week het geboortekaartje uitgekozen, en dat is nu allemaal in werking. Zijn erg benieuwd naar de proef afdruk!

Nou lieve mensen ik wens jullie een fijne middag en wens me succes voor vanavond, want dan mag ik weer zwemmen!

liefs van Sabien

13 gedachtes over “Internet storing

 1. De meisjeskleding naar zolder en dan inderaad maar verder met opruimen als ik het zo zie 😉

  Ach heerlijk een beetje rommelen… enne ik ben geen kraamverzorgster.. maare voor mij ook geen pufcursus hoor 🙁 moet er echt niet aan denken.

  Kindje komt er toch wel uit… hoe dan ook.

  Succes!
  xxx
  Nath

 2. hoihoi,
  helemaal top!!! net de vt-wonen.
  jullie hebben echt eer van jullie werk!!!
  enne sabien, doe je wel een beetje rustig aan, denk aan jezelf!!!
  kuzzz
  marian en ruuf

 3. Hallo allebei (ale drie),
  Het huis ziet er gezellig ik, ik kan niet wachten om zondag bij jullie op visite te komen. Gezellig kletsen, koffie drinken, ik heb er zin in!!!
  Tot snel!
  Liefs, Es

 4. Leuk dat je moeder de kraamzorg doet!

  De kaartjes uitzoeken etc vind ik best wel een opgave.. net als de namen.. verschrikkelijk eigenlijk.
  Maar goed je hebt het weer klaar… althans voorlopig 😉

  Succes!
  xxx
  Nath

 5. haha wat een geweldig kerstpakje!!! diesel is er erg jaloers op!!! hij is net vorige week gecastreerd en was erg zielig!!! nu gaat alles weer goed gelukkig! wat fijn dat je moeder de bevalling doet. super!!
  groetjes uit giesbeek

 6. Hallo, wat is het lang geleden dat ik heb gekeken hoe het met jullie gaat, zeg! Maar gelukkig gaat alles goed. Wat heeft Krummel een mooi pak aan. Volgens mij heb ik ook zo’n pak aan gehad toen ik mijn 1e kerst vierde (alweer 3 jaar geleden).
  Ik zag dat jullie een mooie kerstboom hebben. Hij staat wel in een handige standaard, hihihi! Ben benieuwd hoe je dat volgend jaar gaat doen, als de kleine in de box ligt. Maar zover is het nog lang niet. Ik wens jullie heeeeele gezellige feestdagen en een fantastisch 2007 (ook namens mijn pappa en mamma).

  Dikke knuffel van Niels

 7. ZWANGER EN NOG ZO SPORTIEF
  HA HA
  LEUK DAT JE DAT ALLEMAAL ONDERNEEMT
  BEN TROTS OP JULLIE ALLETWEE
  OOK AL ZIEN WE ELKAAR NIET ZO VAAK
  IK HOU VAN JULLIE EN IN MIJN GEDACHTEN EN MIJN HARTJE ZITTEN JULLIE ALIJD
  GROETJES UIT ANTWERPEN DE KOEKE STAD
  COLLIE

 8. Hoi Sabien

  Blij te lezen dat alles goed gaat; ik hou jullie echt wel in de gaten hoor, al zie je dat niet! Leuk dat jullie gaan trouwen, romantisch hoor. Doe je de groetjes aan je ma, aan Danny, Willeke, Ronald en een dikke knuffel voor Max (prachtig kereltje!)

  Lieve groetjes
  José (en Dylan)

Geef een reactie