Zwangerschaps zwemmen

Oke nu de rust bij ons aan het binnen sluipen is vond ik het tijd om is wat aan ontspanning te gaan doen. Ik ben helemaal niet sportief maar vind zwemmen altijd wel lekker. Natuurlijk kon ik ook van die gezellige pufcursussen volgen maar wie mij een beetje kent heb ik daar niet echt behoefte aan! Misschien komt dat omdat ik kraamverzorgende ben en ik genoeg bevallingen zie en weet dat mjn kindje er toch echt wel uitkomt, wel of geen pufoefeningen…. maar goed, gister mocht ik dan lekker gaan zwemmen, beetje onwenning kwam ik daar binnen, veels te vroeg natuurlijk, en dus maar eerst een kopje thee, ja koffie hoef ik echt niet meer. Uiteindelijk waren we met zn 4 en waarvan er 2 op knappen staan….. en nog een vrouwtje die net zover is als ik. Ik moet je zeggen af en toe had die muts hele rare oefeningen en had ik het idee dat ik niet echt aan het ontspannen was maar dat zal als nieuweling wel aan mij liggen! Maar oke volgende week ga ik er gewoon weer heen en ga ik weer mijn best doen haha

Verder gaat het hier allemaal prima, de meeste dozen zijn al uitgepakt en ook de eettafel heb ik ff in me eentje gehaald en in elkaar gezet, ja de tafel is 180 lang en paste net in mijn opel corsa, maar he, ik ben dan wel zwanger maar geen mietje he! hahaha
Nog even leuk aangekleed en tada! het resultaat mag er zijn toch??
Img_0405

Ik heb daar meteen al vast de kerstsfeer ingegooid, en de kerstballen die ik van sinterklaas had gekregen er in gehangen!
Img_0406

Verder ben ik nu langzaam begonnen aan de babykamer, had ongeveer 20 dozen staan, eerst alle meiden spullen eruit gezocht en naar zolder gebracht, en ja, waar ik nu verder moet?? ik weet het niet maar weet dat ik nog ff de tijd heb!
Img_0409

Verder is Danny nu zijn nieuwe auto aan het halen, hier al vast een kleine impressie!
Img_0398_1
Gaaf ding he, ja zijn auto was echt aan vervanging toe, hij moet nm bijna elke dag van Naarden naar Arnhem rijden en als je dan ook geen kacheltje hebt is dat best zielig!

Nou dat was het weer ff, dinsdag zal ik weer ff loggen want dan mag ik weer naar de verloskundige! voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend!
dikke zoen van sabien

14 gedachtes over “Zwangerschaps zwemmen

 1. Hoi luitjes, Wat is jullie huis mooi geworden zeg… Vind dat bordeaurood en wit erg mooi.. Hoop dat jullie gauw voor al jullie spullen een plekje kunnen vinden.. Heel veel geluk en plezier in jullie nieuwe woning!

 2. Hoi luitjes, Wat is jullie huis mooi geworden zeg… Vind dat bordeaurood en wit erg mooi.. Hoop dat jullie gauw voor al jullie spullen een plekje kunnen vinden.. Heel veel geluk en plezier in jullie nieuwe woning!

 3. Haha, leuk bureau!! Luxe hoor 😉
  Goed te lezen dat jullie helemaal over zijn zonder al te veel problemen!

  Toch lekker als je huisje dan klaar is, althans dat je gewoon de dingen af kunt maken ivp de grote klussen nog oppakken.

  Succes met ‘de laatste doosjes’ 😉

  xxx
  Nath

 4. Hoi moppen,

  Leuk om te lezen dat jullie helemaal over zijn. Ik blijf in herhaling vallen, maar het is jullie paleisje. Doe vanaf nu rustig aan want je buik moet nog een beetje groeien!! Dikke kus, Jenny en Frans.

 5. Wauw! Wat een super mooie slaapkamer zeg!!
  Echt een plaatje voor in een hotelboekje ja!

  Wel lekker zeker om nou lekker uit te kunnen pakken en dan te gaan genieten van een kerst in jullie nieuwe huis.
  Wat lief trouwens dat de Sint jullie toch niet vergeten was!

  Ik ben trouwens 2 april uitgerekend, en heb jou ook gelijk gelinkt, leuk! Kom zeker vaker kijken, ben ook wel erg benieuwd hoe het kamertje van jullie zoontje wordt, net zo mooi als de slaapkamer??!!

  Groetjes, Bianca

 6. De meisjeskleding naar zolder en dan inderaad maar verder met opruimen als ik het zo zie 😉

  Ach heerlijk een beetje rommelen… enne ik ben geen kraamverzorgster.. maare voor mij ook geen pufcursus hoor 🙁 moet er echt niet aan denken.

  Kindje komt er toch wel uit… hoe dan ook.

  Succes!
  xxx
  Nath

 7. hoihoi,
  helemaal top!!! net de vt-wonen.
  jullie hebben echt eer van jullie werk!!!
  enne sabien, doe je wel een beetje rustig aan, denk aan jezelf!!!
  kuzzz
  marian en ruuf

 8. Hallo allebei (ale drie),
  Het huis ziet er gezellig ik, ik kan niet wachten om zondag bij jullie op visite te komen. Gezellig kletsen, koffie drinken, ik heb er zin in!!!
  Tot snel!
  Liefs, Es

 9. AWEL VIND DAT JULLIE KNAP WERK HEBBEN GELEVERD
  HEEL MOOI ALLEMAAL
  SABIENTJE WOU JE TOCH NOG IS LATEN WETEN DAT IK JE EEN SUPER GRIET VIND EN DAT IK BLIJ BEN MET JOU ALS SCHOONZUSJE
  NICOLE XXXXXXXXXXXXXXXX

 10. ZWANGER EN NOG ZO SPORTIEF
  HA HA
  LEUK DAT JE DAT ALLEMAAL ONDERNEEMT
  BEN TROTS OP JULLIE ALLETWEE
  OOK AL ZIEN WE ELKAAR NIET ZO VAAK
  IK HOU VAN JULLIE EN IN MIJN GEDACHTEN EN MIJN HARTJE ZITTEN JULLIE ALIJD
  GROETJES UIT ANTWERPEN DE KOEKE STAD
  COLLIE

 11. Hoi Sabien

  Blij te lezen dat alles goed gaat; ik hou jullie echt wel in de gaten hoor, al zie je dat niet! Leuk dat jullie gaan trouwen, romantisch hoor. Doe je de groetjes aan je ma, aan Danny, Willeke, Ronald en een dikke knuffel voor Max (prachtig kereltje!)

  Lieve groetjes
  Josxc3xa9 (en Dylan)

Geef een reactie